marți, 29 decembrie 2015

“SINISTRA” LUME A LUI 2015 - The Economist




economist_magazine_jan2015
Revista The Economist a publicat un numar intitulat "Lumea in 2015". Pe coperta gasim niste imagini ciudate: un nor nuclear, Federal Reserve, un joc numit "Panica" si multe altele.
De obicei nu dedic un intreg articol analizarii copertei unei publicatii, insa aceasta nu este orice revista. Este The Economist si este direct asociata elitei mondiale. Este detinuta in parte de familia bancara Rothschild, iar redactorul sau sef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la conferinta Bilderberg – secretoasa intalnire unde cei mai puternici oameni din lumea politicii, finantelor si media discuta politicile globale. Rezultatul acestor intruniri este in totalitate secret. Este deci sigur sa spun ca oamenii de la The Economist stiu lucruri pe care majoritatea nu le cunosc. Din acest motiv, coperta ei cu "predictiile pe 2015" este destul de enigmatica.
Coperta sinistra si mohorata contine figuri politice, personaje fictionale si idoli ai culturii pop care vor face cu siguranta parte din titlurile stirilor anul acesta. Totusi, cel mai important, contine si cateva desene extrem de simbolice si face aluzie la elemente importante din agenda elitei. (Puteti vedea o varianta maritaaici).
La prima vedere, putem observa figure politice ca Obama si Putin, referinte la cupa de rugby si la noul film Spider-Man. Insa o privire mai atenta ne descopera o abundenta de elemente deranjante. Acestea sunt unele dintre ele.
world

















Globul cu doua fete

O parte a Globului priveste cu stoinicie spre Occident, in timp ce cealalta pare iritata. Reprezinta oare aceasta o confruntare intre Est si Vest? Coperta mai contine o serie de simboluri referitoare la "ridicarea Orientului". Ce este si mai nelinistitor este ca, imediat sub Globul suparat, putem vedea norul unei ciuperci atomice (cel care apare in urma exploziei unei bombe nucleare) si lansarea in spatiu a unui satelit spion.
mushroom
Supraveghere high tech si razboi nuclear. The Economist nu este prea optimist.

Culorile fetelor

Uitati-va mai atent la culoarea fetelor personalitatilor de pe coperta. Unele sunt colorate, altele alb-negru. De ce?
faces
Printre cei alb-negru ii putem vedea pe Putin, Merkel, Obama, Hilary Clinton si David Cameron. Printre cei colorati ii regasim pe David Blaine, un tanar ce tine un drapel pe care scrie "Singapore" (Singapore este gazda jocurilor SEA in 2015) si un anonim ce poarta echipament de realitate virtuala. O compilare rapida a acestor informatii ne descopera ca cei alb-negru par a fi parte a elitei (inclusiv membrul ISIS ce lucreaza probabil pentru ei), iar cei color sunt "din afara". Asa percepe elita lumea?

Flautistul Pestrit

Prezenta Flautistului Pestrit pe aceasta coperta este de-a dreptul tulburatoare. Flautistul Pestrit din Hamelin este o legenda germana despre un barbat care isi folosea flautul magic pentru a ademeni copiii orasului Hamelin, nemaifiind vazuti apoi vreodata.
piper2
Flautistul Pestrit ii conduce pe copii afara din Hamelin. Ilustratie din "Flautistul Pestrit din Hamelin" de Robert Browning.
Acest personaj folcloric din epoca medieval se spune ca reprezinta fie moarte masiva prin boala sau catastrofa, fie o miscare de imigratie masiva. Mai reprezinta totodata perfect si "ademenirea" si amagirea tineretului din ziua de azi de catre "muzica" din mass-media. In mod convenabil, putem vedea un baietel chiar sub flautul Flautistului.
boy

Baiatul nestiutor

Chiar sub Flautistul Pestrit se observa un baietel cu o privire nauca. Priveste un joc intitulat "Panica." In partea de sus apar cuvintele "Federal Reserve" si "Chi" (probabil "China"), iar in partea de jos putem citi "Lumina verde!" (n.tr. aprobare, accept) si "sis!" (care poate fi "ISIS!" sau "Crisis!" [n.tr. criza]).Baietelul se uita la desfasurarea evenimentelor acestui joc bolnav la fel cum masele nestiutoare privesc fara putere la diversele evenimente din mass-media.Dupa cum sugereaza si numele jocului, scopul final este acela de a cauza panica in intreaga lume pe masura ce crizele sunt aproape aleatoriu generate de catre cei care controleaza jocul. Si toate acestea pe coperta unei reviste detinute de familia Rothschild.
Untitled-1

Crop-O-Dust

In fata lui Putin se gaseste un elicopter de mici dimensiuni pe care scrie "Crop-O-Dust". Acesta face referire la conceptul de crop dusting (n.tr. stropirea culturilor), adica "procesul de stropire a culturilor cu insecticide sau fungicide sub forma de praf dintr-un avion". Chiar sub elicopter putem vedea un copil… care mananca ceva. Nelinistitor.
Sezand chiar sub crop-o-dust, copilul mananca o cutie de taitei puternic procesati. Ingereaza el otrava raspandita de elicopter?
china-e1420664430567

China

Un urs panda care poarta chiloti cu drapelul Chinei in timp ce isi incordeaza muschii reprezinta un mod destul de limpede de a infatisa cresterea in putere a Chinei. Alaturi de el se regaseste un luptator sumo ce tine o baterie cu polaritatile clar indicate. Fac ei oare referire la o inversare a polaritatii puterii mondiale de la Est la Vest?
ghost

Fantoma

Iesind din spatele piciorului lui Obama este o fantoma care citeste o revista intitulata "Vacanta". De ce planuieste o fantoma o vacanta? Reprezinta oare faptul ca masele vor fi atat de impovarate incat singurul moment in care se vor afla in vacanta va fi dupa ce vor muri? Se refera la nenumaratii oameni care au murit in timpul calatoriei in ultimele luni? Infiorator.
turtle

Testoasa

Stand in fata tuturor, privind in insesi sufletele noastre, este o testoasa cu linii de accent in jurul carapacei. Ce reprezinta? Vor avea testoasele o revenire masiva in 2015? Putin probabil.
O testoasa nervoasa este simbolul Societatii Fabian, o organizatie extrem de puternica ce lucreaza de mai bine de un secol pentru formarea unui guvern unic global.
Motto-ul Societatii Fabian este "Cand lovesc, lovesc tare".
Filozofia din spatele socialismului Fabian reprezinta practic schita a ceea ce numim astazi Noua Ordine Mondiala.
Societatea Fabian este o grupare foarte veche cu origini in Anglia anului 1884, al carei scop este formarea unui stat socialist unic, global. Isi iau denumirea de la generalul roman Fabius, care folosea strategii planuite cu grija pentru a-si obosi treptat inamicii pe perioade lungi de timp in vederea obtinerii victoriei. "Socialismul Fabian" foloseste schimbarile incrementale pe perioade lungi de timp pentru a transforma treptat un stat, in defavoarea revolutiilor violente. Il putem numi socialism prin hotie. Emblema lor originala era un scut cu un lup in blana de oaie ce tinea un steag cu literele F.S. Astazi simbolul international al societatii Fabian este o testoasa, cu motto-ul: "Cand lovesc, lovesc tare" – The Fabian Society, The Weather Eye
Societatea Fabian obisnuia sa sustina in mod deschis o societate planificata stiintific si sprijinea eugenia prin sterilizare. Emblema originala arata un lup in blana de oaie… Dar se pare ca nu era cea mai buna metoda de a ascunde lupul de masele de oameni.
Emblema originala a Societatii Fabian.
Aducerea la lumina a unui sistem global prin mici schimbari incrementale este exact ce fac elitele la ora actuala. Din acest motiv gasim probabil testoasa suparata pe coperta unei publicatii cu legaturi Bilderberg – stand in fata haosului din spatele ei.
dirt

11.3 si 11.5

Partea din dreapta jos a copertei cuprinde niste simboluri mai criptice. Gasim un morman de pamant si doua sageti infipte pe care este inscriptionat 11.5 si 11.3. Sunt oare acestea date pe care sa le tinem minte? Daca luam aceste numere drept coordonate, ele arata catre un punct din Nigeria. De ce se gasesc acestea langa un morman de pamant? Afisarea numerelor care pot fi cu adevarat intelese doar de catre "cunoscatori" este unul dintre hobby-urile favorite ale elitelor.
In picioare in fata mormanului este Alice in Tara Minunilor, privind in sus catre motanul Cheshire.
cat
Acest motan iconic este cunoscut pentru faptul ca poate disparea in intregime, lasandu-si vizibil doar ranjetul straniu. Vedem astfel o alta aluzie la o lume a fanteziei, iluziei si inselarii precum cea perceputa de Alice – o reprezentanta a maselor. Impreuna cu includerea oarecum inutila a lui David Blaine – un magician –, coperta amesteca evenimente reale cu iluzii.
Alte simboluri notabile pe coperta includ o pusculita ce zboara din buzunarele lui David Cameron; un manechin ce poarta o creatie Alexander McQueen (designerul favorit al elitelor, care a murit in circumstante dubioase) si un ofiter asiatic ce poarta o masca pentru a-l proteja de o boala mortala.
2015 suna grozav, nu-i asa?

In concluzie

The Economist nu este un ziar oarecare care publica predictii ciudate pentru a vinde cateva copii in plus. Este direct conectat la cei ce modeleaza politicile globale si care se asigura ca acestea sunt si aplicate. Publicatia este detinuta in parte de familia bancara Rothschild si redactorul sau sef participa in mod regulat la intalnirile Bilderberg. Cu alte cuvinte, The Economist este conectat la cei care au mijloacele si puterea de a face "predictiile" o realitate.
Coperta cu tema "2015" reflecta in principiu agenda elitelor si este intesata de simboluri criptice ce par a fi incluse pentru "cunoscatori". Iar masele, asa cum Alice priveste cum dispare motanul Cheshire, se vor concentra pe iluzii in timp ce lupul in blana de oaie va lovi… si va lovi puternic.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1