miercuri, 14 ianuarie 2009

Despre trecut si viitor ne vorbesc alunitele

Despre trecut si viitor ne vorbesc aluniteleA avea si a pastra un talent este bine, dar a dezvolta talentul, este si mai bine. Mai greu decat aceste doua lucruri este a descoperi acel talent. Oricat de bine nu ai invata la scoala, oricare nu ar fi notele tale la matematica, fizica sau chimie, ma indoiesc ca toate acestea la un loc iti pot arata drumul vietii tale. Exista modalitati de a calcula traseul vietii unui om utilizand astrologiea, numerologiea. Putem duce aceste calcule pana la nivel celular. Cu toate acestea, trebuie sa va spun ca ceea ce reprezinta harta vietii noastre sta chiar la suprafata, pe propria noastra piele, un fel de stele calauzitoare – alunitele. Pielea corpului nostru reprezinta ca si cum o harta, un pasaport, iar diferitele zone ale corpului reprezinta diferite file din acest pasaport. Alunitele sunt pozitionate pe aceste file ca si cum ar fi niste mici semne, stampile, insemnari. Aruncand in mod calificat o privire in acest ,,pasaport,, putem afla multe lucruri interesante despre cel care se ascunde dincolo de piele.
Pozitionarea alunitelor pe corpul barbatului sau femeei ne poate vorbi destul de amanuntit despre natura omului. Locul in care sunt plasate acestea, forma si marimea lor sunt indicii de caracter, dar si semne ale destinului persoanei respective. Exista o stiinta intreaga care se ocupa de studiul lor si care se numeste “morfoscopie”. Semnificatia alunitelor difera de la fete la baieti. In general, la fete, alunitele de bun augur sunt plasate pe stanga, iar la baieti pe partea dreapta a corpului. Chinezii si ei cred că aluniţele pot fi faste ori nefaste, în funcţie de locul unde sunt poziţionate, culoarea pe care o au şi cât de mari par în raport cu corpul nostru. Aluniţa poate fi o mică pată neagră pe laba piciorului, semnificând ocazii de a călători, sau un punctişor roşu-închis pe mână, adeseori interpretat ca indicator al unui anumit tip de abilitate sau noroc, asociat mâinilor. Aluniţele de pe spate denotă o anumită povară pe care trebuie să o îndurăm, iar cele de pe partea anterioară a corpului sunt considerate aducătoare de noroc. Nu exista oameni fara alunite, macar o singura alunita undeva pe suprafata corpului fiecare o are. Alunitele nu sunt pur si simplu niste semne pe corp, acestea reprezinta adevarate pecete ale soartei si destinului. Trebuie dor sa inveti a le citi si intelege semnificatia. Unii oameni spun că aluniţele de pe corpul nostru sunt, în realitate, însemne secrete, rămase din vieţile noastre anterioare, simboluri ale unei fapte karmice trecute, fie ea bună sau rea, sortită să fie plătită în această viaţă. Alţii afirmă că aluniţele reprezintă mesaje ale norocului şi ghinionului ce reflectă nişte puncte de cotitură din viaţa noastră. Fiecare aluniţă vizibilă de pe corpul nostru ascunde un înţeles ori ilustrează un anumit obstacol secret sau ajutorul neaşteptat din partea altcuiva.
În unele tradiţii, mesajele aluniţelor erau atât de semnificative, încât puteau fi interpretate drept nefaste pentru neam sau puteau aduce un mare respect acelui membru al familiei ce purta o aluniţă cu conotaţii pozitive. Desigur, în multe culturi se crede că puterea aluniţei este cu atât mai mare, cu cât este mai mare şi mai proeminentă aluniţa. O altă credinţă foarte răspândită este aceea că aluniţele de culoare deschisă aduc mai mult noroc. Iată considerentele generale ale chinezilor despre aluniţele corporale.
Pana ce stiinta moderna a inceput sa se intereseze in mod serios de alunite, acestea erau tratate cu mult respect in ezoterism si ocultismul timpurilor foarte indepartate. Vrajitorii, vindecatorii, regii si robii incercau sa descifreze tainele ascunse in spatele alunitelor. Cu unele alunite ne nastem, altele apar si dispar in cursul vietii. Care e semnificatia lor, ce vor ele sa spuna, ce ne arata, despre ce ne vorbesc, fiindca daca totusi ne nastem cu ele sau le dobandim pe drumul vietii inseamna ca acestea nu sunt intamplatoare. Desigur ca aparitia sau disparitia anumitor alunite au o cauza fiziologica, dar aceasta cauza fiziologica este trezita la viata de o alta, poate psihologica, energetica sau spirituala. Nimic nu este intamplator, totul este interconectat si interdependent, depinde doar de unde incepem noi sa vedem acest lant al interconecsiunii si interdependentii a cauzelor si efectelor.
Alunitele au o importanta deosebita pentru fiecare dintre noi, la fel ca si liniile din palma sau amprentele digitale. Daca luam in consideratie faptul ca alunitele sau petele inascute pot sa apara, pot sa creasca si pot sa dispara atunci semnificatia lor devine si mai mare. Toate acestea se petrec neintamplator. Aparitia unei alunite sau disparitia ei ne vorbeste despre faptele noastre atat subiective cat si obiective, despre trairile noastre, atitudini, inclinatii, abilitati, deprinderi, placeri…la fel si in cazul parului carunt, lineilor din palma, ridurilor de pe frunte… Putem incerca de a urmari pe durata vietii unui om tot ce se petrece cu el din perspectiva alunitelor care apar si care dispar. Aceasta observare sunt convins ca ar aduce multe explicatii din procesul cauza –efect al omului observat.
In diferite popoare exista diferite moduri de interpretare a alunitelor insa cu toate acestea diferentele nu sunt foarte mari. Putem spune ca la diferite popoare difera doar valoarea care i se atribuie unei alunite sau alteia. In aceasta directie intr-adevar exista mici diferente. In unele popoare se considera o anumita alunita foarte importanta in alte popoare aceiasi alunita nu este catalogata ca fiind importanta, dar ca interpretare si semnificatie aici nu exista mari diferente.
Interesant este faptul ca in cele mai diferite popoare atat valoarea alunitelor cat si semnificatia lor coincid, atunci cand merge vorba despre fata omului. Toate alunitele pozitionate pe fata au aceiasi valoare si semnificatie interpretativa cam la toate popoarele. In general putem spune ca aproape in toate popoarele, alunitelor de pe fata li sa acordat o atentie deosebita (deoarece sunt usor de observat, sunt la vedere). Din acest motiv numai pe fata existe peste o suta de zone cu ajutorul carora se studieaza si interpreteaza alunitele.
Au existat si exista o multime de dovezi legate de asa numitele - alunite norocoase. S-a observat de-a lungul timpului ca oamenii care au o anumita alunita undeva pe fata sau pe restul corpului au trait o anumita viata, au avut un anumit destin, au castigat anumite lucruri…Din acest motiv si astazi exista tendinta ca sa ne desenam in mod special cate o, alunita undeva pe fata, sau pe corp ca sa semanam cu cineva si sa atragem norocul asupra noastra, sau un anumit destin.
Exista insa si oameni care in mod intentionat cauta sa inlature anumite pete inascute sau alunite de pe corp, ca sa indeparteze anumite efecte ale destinului. Acest lucru poate fi facut numai in cazurile extreme, deoarece o astfel de interventie poate schimba viata nu numai in bine, dar si in rau daca nu cunoastem intreaga informatie. Eu personal nu recomand nimanui sa indeparteze alunitele de pe corp, ( insa daca totusi aveti alunite sau pete care isi modifica marimea, forma sau culoarea, in aceasta situatie este recomandabil sa va adresati medicului de specialitate cat mai repede) nu recomand sa va adresati la spcialistiii care va indeamna sa inlaturati de pe corp anumite alunite doar din motive ca si cum estetice. Mai bine ascultati-va pe voi insiva si astfel este posibil sa evitati fapte negandite si consecinte neplacute, astfel puteti chiar sa corectati unele lucruri din ceea ce noi numim – karma.
Desigur, oamenii sunt inclinati sa vada in alunite, pete inascute, ceva tainic si mistic chiar. Pana in prezent nu este foarte clar de ce apar acestea, intr-o forma atat de variata, pe diferite zone ale corpului sau fetei. De exemplu, petele sau alunitele in forma de continente, insule, lacuri, mari, pot sa ne vorbeasca despre o calatorie indepartata, dar insemnatatea karmica poate fi cu totul deosebita. Acest lucru va depinde de faptele pe care le facem, de gandurile pe care ni le permitem sa le avem…Exista pete care simbolizeaza – apararea, protectia. Aceste de regula nu isi modifica contururile, felul in care se prezinta si nici semnificatia. Inlaturand de pe corp o astfel de pata, nu stii inca de ce protectie te-ai lipsit prin aceasta fapta. Acum nu vei mai avea aceasta pata inascuta sau dobandita, dar odata cu asta nu vei mai avea nici protectia pe care o aveai pana acum, iar asta poate chiar iti va scurta mult viata.
Iata cateva semnificatii ale alunitelor:
Alunita pe frunte. Detinatorul acestei alunite poate deveni un mare om de stat, un mare politician, reformator, politician intelept, diplomat. O astfel de alunita, pozitionata sprancenei drepte o avea cheazul Alexandru Mensicov – contemporanul si prietenul lui Petru I. Acesti oameni au un potential energetic grandios, dar pentru ei important este sa nu ,,sara calul,, si sa nu-si consume energiile pe maruntisuri.
O pata inascuta pe frunte o avea si Gorbaciov M, care pe langa asta era si chiel si am vazut cu totii cine a fost, ce rol a avut, si unde a ajuns.Din timpurile cele mai indepartate oamenii se temeau de ai lasa sa ajunga la putere pe cei cu chelie, deoarece cunosteau ca acestea sunt mari reformatori, iar reformele aduse de ei nu totdeauna sunt placute, dar asta nu inseamna ca sunt rele. (Nu tot ce ne place, este si bun si nu tot ce nu ne place este obligatoriu si rau.) Tocmai din acest motiv a fost ucis Iulius Cezar cand acesta incepea sa cheliasca si tot odata avea o ascensiune puternica catre pozitia cea mai inalta in stat. Rusii totdeauna s-au temut sa lase la putere pe cineva cu chelie si cu toate acestea V. Lenin a ajuns la pupitru puterii. Era si el un reformator cu chelie. Lenin a pus bazele comunismului iar apoi dupa 70 de ani vine Gorbaciov si desfiinteaza comunismul, considerat pana atunci ca fiind cea mai buna forma de guvernare.Va mai prezint aici inca doua poze, dar ce au acestea doi oameni in comun, descoperiti singuri. Eu nu comentezi.

Alunita plasata exact intre sprancene ne arata un om care in anumite conditii psihofiziologice sau psihomentale poate prevesti viitorul. O astfel de alunita detin zeitatile in cultura hindusa. Toate statuile intalnite in manastirile si lacasurile sfinte ale hindusilor detin cate o alunita intre sprancene. Oamenii care se nasc cu o astfel de alunita sunt considerati niste fericiti, printre restul muritorilor. Se considera ca locul dintre sprincene este zona celui de-al ,,treilea ochi,, ochiul lui Shiva. Detinatorul unei astfel de alunite a reusit in viata anterioara sa-si inbunatateasca cu mult propria karma in comparatie cu restul oamenilor, anume prin capacitatea lui de a prevedea anumite efecte legate de anumite actiuni. In viata actuala capacitatea de a cunoaste viitorul nu a disparut cu totul, ci se afla intr-o stare latenta si oricand in anumite conditii se poate reactiva.
Alunita din frunte ce este pozitionata sus, acolo unde in mod normal incepe sa creasca parul, ne arata un om cu niste capacitati organizatorice deosebite.

Alunita care a scos din minti foarte multi barbati.


Alunita pe obrazul stang si sub ochi, ne vorbeste despre bunatate si incredere. Aceasta alunita ne arata o provenenta nobila si inclinatia catre autojertfire, autosacrificare.
Alunita pe mandibula – reprezinta ştampila oamenilor hotarati, care sunt capabili intreaga viata sa o dedice luptei pentru o idee. O astfel de alunita pe partea dreapta o detinea marele erou albanez Scanderbeg care a trait la inceputul secolului XV (1405 — 17.1.1468). Omul care are o astfel de alunita pe langa toate, mai este si un orator neintrecut.
Alunita pozitionata pe cap si ascunsa de podoaba capilara. Un astfel de cadou de la Natura primesc numai oamenii ganditori, filosofi, oameni de stiinta, oameni inzestrati cu o gandire netraditionala. Modul lor de a gandi si de a vedea lucrurile uneori le poate complica viata, dar in acelsi timp sunt oameni care aduc noul si deschid orizonturi nebanuite ale tendintelor noastre de mai tarziu. Sunt oameni care traiesc mai mult in viitor, sunt cu mult inaintea multimii si din acest motiv nu sunt usor de inteles si de acceptat, pentru omul obisnuit, mai ales pentru acei oameni care sunt in coada evolutiei. Nu are importanta unde este pozitionata alunita, in ce zona a capului. Important ca ea sa fie ascunsa de podoaba capilara.
In acelasi timp o astfel de alunita ne vorbeste si despre caracterul mistic si ascuns al posesorului. Se considera ca un astfel de om intr-o viata anterioara a putut sa omoare pe cineva cu foarte multa usurinta, sau a savarsit o alta oarecare fapta de care mai tarziu s-a cait si a gandit mult asupra aceea ce a facut. Astfel acesta si-a dezvoltat introversia, capacitatea de scufundare in propriul microcosm.
Alunita pozitionata pe tampla dreapta ne arata un om cu o intuitie foarte dezvoltata. Acesta detine darul premonitiei, are o individualitate aprinsa, stralucitoare. In trecut se considera ca o astfel de alunita trebuie ascunsa de privirile oamenilor.
Alunita pozitionata pe ureche. Posesorul unei astfel de alunite de regula este peste masura de laudaros. Aceasta calitate la ei functioneaza ca o masura de autoaparare. Acesti oameni nu isi tin propriul cuvant, incalca promisiunile, sunt in stare sa minta si sa fure. Daca alunita este pe ureche dar este ascunsa privirii acest lucru ne spune despre posibilitatea ca posesorul ei sa aiba sau sa dobandeasca in viitor diferite afectiuni, destul de grave ale sistemului nervos.
Alunita pe limba. Oamenii cu o astfel de pecete rara sunt cunoscuti ca mari vorbareti, vorbesc mult si de cele mai multe ori fara rost si mai deloc nu sunt in stare sa asculte pe cineva. Acesti oameni se deosebesc de altii prin anumita lipsa de control al comportamentelor, inclusiv si cel verbal, injura mult, nu isi cenzureaza vorbele aproape deloc si din aceasta cauza isi atrag mari suferinte si blamul celorlalti. Femeile cu o astfel de alunita in trecut erau considerate vrajitoare, fara drept de apel, fara drept de aparare.
Alunita pe gat. Daca detinatorul acesteia este un barbat atunci alunita ne arata un om cu un nivel intelectual si spiritual foarte bine dezvoltat, dar caruia ii este foarte greu de a-si realiza intreg potentialul in aceasta perioada de timp. De regula, de ideile acestora se folosesc alti oameni multi mai sireti, pragmatici si vicleni. Femeia detinatoare a unei alunite pe gat poate fi una foarte schimbatoare. O astfel de femee de cele mai multe ori repeta soarta mamei sale. De exemplu, daca mama ei a avut doua casatorii, atunci in mod aproape sigur si posesoarea acestei alunite va avea doua casatorii. Acest lucru se refera si la numarul de copii si alte evenimente din viata care vor semana foarte mult cu evenimentele din viata mamei. Daca posesorul unei astfel de alunite este un copil, atunci acesta este iubit de catre toti, este in centrul atentiei, toate privirile sunt indreptate catre el. De regula acestea sunt niste copii care ,,iti fura ochiul,,
Alunita pe umar. Aceasta alunita sau pata inascuta este un semn direct al Karmei. Acesti oameni ca si cum sunt plini de probleme pe care nu le-au rezolvat in trecut. Ei vin cu un bagaj mare de restante pe care va trebui sa le rezolve in viata asta. Sunt niste oameni puternici, au o personalitate puternica, dar mereu nu le ajunge curaj, indrazneala, hotarare. Acestor oameni le este foarte greu sa recunoasca autoritatile, sa se supuna, au tendinta sa vorbeasca si sa se comporte ca de la egal la egal chiar si cu Zeul si asta le aduce multe probleme. De regula acumuleaza o multime de probleme si tensiuni in relatie cu proprii copii si din acest motiv raman singuri la batranete. In trecut femeile care inselau sotii, sau complotau impotriva regelui…erau pecetluite cu ferul incins pana la rosu, anume pe umar. In Franta de exemplu acestora li se aplica o pecete sub forma unei flori de lalea pe umar, cu ferul incins.
Alunita pe piept. In trecut aceasta pozitionare a alunitei sau a unei pete inascute era considerata un semn rau sau periculos. Daca alunita este pozitionata pe stanga, iar posesorul este o femee, atunci aceasta va deveni victima unei iubiri nefericite. Daca alunita este pe dreapta, atunci interpretarea este cu totul alta si ne arata o persoana care va deveni sau este deja o sotie credincioasa si o mama foarte buna. O astfel de femee isi urmeaza barbatul si la bine si la rau, si la bogatie si la saracie. Este greu sa cuceresti o astfel de femee, dar daca ai reusit acest lucru atunci toata viata vei avea o prietena, sotie si partenera adevarata, capabila sa dea totul pentru sotul si copii ei. Daca alunita ii apartine unui barbat aceasta ne arata un om cu intentii curate si sincere in directia iubirii fata de oameni. Alunitele de pe sfarcuri, atat la barbati cat si femei inca din vechime se straduiau sa le indeparteze sau sa le ascunda privirilor, deoarece acestea prevestesc imbolnaviri grave si accidente nefericite. (V-ati pus vre-o data intrebarea; De ce barbatii atunci cand sunt priviti, sau surprinsi de o femee acestea isi ascund imediat cu palmele organul sexual, iar in aceleasi conditii femeile isi ascund sfarcurile? ) Pentru ca forma, marimea, culoarea, pielea, alunitele din aceste, alte detalii si amanunte, pot spune despre acel barbat sau femee mai mult decat pot ei insasi vre-o data sa spuna despre ei. In aceste zone se ascund informatii extrem de intime, secrete, profunde, care nu prea doresti sa le stie si altii, asta in cazul cand ceilalti stiu a recunoaste acele informatii. In trecut aproape tot omul stia sa vada ce ,,scrie,, in aceste zone ale corpului.
Alunita pe obraz. La barbati aceasta vorbeste inainte de toate despre un caracter viu, luptator, unicitate daca este pozitionata pe obrazul stang. O astfel de alunita este practic imposibil sa n-o observi. Femeile cu alunita pe obraz se bucura de multa atentie a sexului opus mai mult si mai des decat oricare alta femee. Alunita de pe obrazul stang ne vorbeste despre un talent deosebit, care se manifesta inca din copilarie. Acesta poate fi un talent catre arta, pictura, literatura, muzica… Astfel de oameni detin o memorie fenomenala si o capacitate de comunicare deosebita. O astfel de alunita o avea si Merlin Monro. Cred ca nu mai trebuie sa amintesc aici cati barbati a buloversat aceasta impreuna cu si datorita alunitei sale.
Alunita de pe pleoapa – elementul distinctiv a unui astfel de om este suprematia sentimentelor asupra ratiunii. De regula acestea sunt niste persoane extrem de visatoare, capabile sa-si modifice unghiurile de vedere, sentimentele si convingerile de cateva ori in decursul unei singure zile.
Alunita deasupra buzei superioare. La femei daca este pozitionata pe dreapta intotdeauna vorbeste despre viclenie, despre cruzimea purtatoarei alunitei. Aceasta pecete de regula ii apartine unei femei frumoase, perfide, alunecoasa, inselatoare, iubitoare de sex si distractie, aventura si intrigi ceea ce ii permite proprietarei acestei alunite sa faca o cariera destul de buna si sa atinga succesul.
Alunita pe nas – vorbeste despre un caracter usor, flexibil si despre prezenta simtului umorului foarte bine dezvoltat. La femei aceiasi alunita este semnul prostiei, gandirii suprficiale, lipsei de profunzime.
Alunita la baza nasului pe obraz - ne arata spre o persoana care ii place sa dea tot felul de sfaturi, de regula utile si folositoare. Astfel de oameni stiu sa-si tina limba dupa dinti, stiu sa pastreze secretele si te pot ajuta in situatiile cele mai grele. Cea mai buna profesie pentru astfel de oamenii este cea de avocat. Acesti oameni pot ,,vorbi,, cu stelele, pot face minuni, pot interpreta visele si nu numai. O astfel de alunita o avea si marele Paracelsius
Alunita pe barbie – inzestreaza posesorul cu o vointa de fier si o capacitate extrem de puternica de a finaliza orice lucru inceput. Alunita pe barbiea unui barbat, daca este pozitionata pe dreapta ne vorbeste despre unilateralitate, mandrie, egoism. Pozitionata pe stanga ne arata un om orientat catre scop cu o dorinta puternica de a merge inainte spre autocunoastere si autodezvoltare. La femei dinpotriva, o alunita pe barbie pozitionata pe dreapta reprezinta un semn pozitiv, fericit, ce ii confera acestea incredere in propriile forte, optimism si marinimie. O astfel de femee totdeauna se va diferentia prin capacitatea de a asculta, intelepciune si tact.
Alunita pe spate, este semnul cerintelor ridicate fata de sine si fata de cei din jur. In trecut se considera ca o astfel de alunita creaza un anumit drum in viata care va aduce cu sine tradarea din partea celor apropiati dar nu numai. Se considera ca oamenii care au o alunita pe spate foarte des sunt tradati si vanduti de cei mai diferiti oameni, onclusiv de cei dragi. Nu este exclus ca posesorul unei astfel de alunite in viata anterioara sa fi fost chiar omorat pe la spate de catre cineva apropiat, din acest motiv si astazi acestea inconstient nu au prea multa incredere in oameni si sunt mereu atenti.
Alunita pe brat. Alunitele pozitionate pe partea interioara a incheeturilor ne arata un semn al oamenilor usor de suparat si de jignit, sunt firi sensibile. Daca in aceste zone se gasesc doua sau mai multe alunite asta ne vorbeste despre niste oameni extrem de sensibili, chiar despre firi uneori extrasenzoriale la orice forma de agresivitate, duritate, neatentie si lipsa de tact. Ca si cum iti citesc gandurile astfel ca stiu exact daca nu ii accepti sau nu ii placi. Femeea cu alunita pe brat de regula este foarte fericita in casatorie. Daca alunita este pozitionata pe partea exterioara a bratului atunici o astfel de sotie ii ofera sotului iubit un maximum de confort. Barbatul cu alunita pe bratul drept detine o energetica bine dezvoltata. Acesta nu este obligatoriu sa fie fizic puternic, sa aiba muschi lucrati deoarece lucrurile si oamenii si fara asta ii se supun vointei lui. Astfel de barbati privesc lumea si viata in mod optimist, sunt capabili sa castige bani si resurse, astfel incat devin foarte independenti. Doua alunite pe bratul drept este semn de fidelitate si loialitate.
Alunitele din jurul cotului reprezinta stampile ale inadaptibilitatii la viata oamenilor. In general fata de alunitele din jurul cotului si a genunchiului trebuie sa fim foarte atenti, pentru a nu le agata, traumatiza sau zgaraia. Aceste alunite atrag asupra lor energiile negative din mediul incunjurator. Aceste energii pot fi manifestate in forma de emotii negative, ganduri, atitudini ale oamenilor din jur, suparari si vorbe negre. Cel mai interesant este ca oamenii care detin astfel de semne nu sunt capabili sa transmita altor oameni energii negative. Acestea totul preiau asupra lor si devin un fel de burete care absoarbe energiile daunatoare din jur. Din acest motiv acesti oameni usor pot fi agresati, brutalizati, talhariti, pacaliti…Acestora foarte des li se intampla astfel de lucruri care pentru un oarecare alt om se pot intampla maximum odata sau de doua ori in toata viata.
Alunite pe partea exterioara a degetelor. Daca o astfel de ştampila se gaseste pe degetul inelar la maina dreapta, la baza degetului – omul va fi dezamagit in viata lui intima si personala. Un astfel de om trebuie sa fie foarte atent cu cine merge la starea civila, iar daca deja a fost pe acolo atunci e bine sa acopere acea alunita cu veregheta si sa o poarte permanent fara a o scoate de pe deget. Celor care inca nu sunt casatoriti li se recomanda sa poarte pe degetul inelar un oarecare inel pentru a acoperi alunita si pentru a nu ramane singuri. Oamenii cu alunite pe deget sunt influentati de ceea ce numim ,,deochi,, adica de influenta negativa a energeticii gandurilor si sentimentelor altora. De regula acestea sunt foarte iscusiti in croitorie, tricotare…Iluzionistii si scamatorii de regula poseda cate o astfel de alunita. O astfel de ştampila detine si David Kotkin (David Copperfield) Pe langa asta exista credinta ca banii pur si simplu se ,,lipesc,, de oamenii cu alunite pe degete. In anumite popoare exista credinta ca oamenii ce au alunite pe degete pot deveni hoti extrem de buni.
Alunite in palma. Alunite pozitionate in palma se intalnesc foarte si foarte rar. Omul care detine o astfel de ştampila in palma este capabil printr-un efort de vointa sau nazuinta sa modifice intreaga viata nu numai a lui ci si al altora. Acesta poate cu un anumit efort sa-si canalizeze toate energiile si capacitatile in directia autodezvoltarii si a depasirii de obstacole. Oamenii cu alunite in palma de cele mai multe ori duc un mod de viata ascet, izolat, particular, respingant tot ce este comun si general acceptat.
Alunite pe picior. (Zona femurala) Un astfel de om atunci cand face ceva important, de cele mai multe ori se abate de la ideea principala si se indreapta catre lucruri secundare si neimportante. Acesti oameni au cele mai trasnite vise cu cele mai neobisnuite scenarii. Chiar si visele din timpul noptii sunt la fel de trasnite. Acest lucru poate reprezenta influenta unei karme complicate si grele. Detinatorii unor astfel de alunite trebuie sa invete sa-si dozeze efortul, sa recunoasca semnele oboselii si la cel mai mic semn sa ofere odihna si relaxare corpului. Pentru acestea este extrem de benefica familiarizarea cu artele si comunicarea cu natura. Uneori acesti oameni sunt capabili sa arunce o fraza, care mai tarziu sa se realizeze cu o fidelitate incredibila, astfel incat ii va speria chiar si pe ei. Daca un astfel de om se va tine departe de stiintele si practicile oculte, atunci acesta poate sa devina un chirurg remarcabil, profesor sau slujitor al bisericii.
Alunita pe genunchi se intalnesc la oamenii extrem de nerabdatori. Daca acest semn este prezent pe ambii genunchi atunci nerabdarea se ambplifica de cateva ori. Acesti oameni merg repede, totdeauna sunt grabiti chiar si atunci cand sunt la o simpla plimbare prin parc cu iubita. Odata incepand un lucru acestea ca si cum deja il vad terminat si deaceia nu sunt deloc atenti la procesul de indeplinire a sarcinilor. Din acest motiv comit o multime de greseli astfel incat ajung la cu totul alt rezultat. Daca alaturi de acesta va fi un partener atent la detalii, rabdator, ganditor, atunci din colaborarea acestora vor rezulta lucruri exceptionale. Este posibil ca in viata anterioara un astfel de om a trait intr-o frica permanenta, era nevoit mereu sa se ascunda, sa se fereasca de ceva, era permanent urmarit, prigonit, cautat… si astazi aceast comportament se manifesta doar ca acum motivatia este oarecum alta. Daca un astfel de om, detinator de alunita la genunchi va reusi sa se ridice deasupra problemelor cotidiene, sa invinga propriile frici si neajunsuri, daca in mod constient va efectua o evolutie intelectuala si isi va pune in fata scopuri realiste, atunci cu siguranta va deveni o personalitate remarcabila.
Alunite pe picior (zona tibiei) Un astfel de om ce detine o alunita in aceasta zona este foarte iute de picior. Om fara astampar, permanent doreste sa plece pe undeva de parca ar avea drumomanie. Acesta permanent vrea ceva sa cucereasca in sensul direct si indirect al frazei. Printre ei se gasesc multi alpinisti, cataratori, sportivi, artisti de circ si dansatori iscusiti.
Alunite pe talpi. Pe talpa picoirului se raspandesc o multime de puncte biologice active si energetice extrem de importante. O alunita in talpa poate sa ne vorbeasca despre vitalitatea omului, rezistenta lui sau despre calitatile anumitui organ care se proiecteaza in acea zona in care se afla alunita. O alunita in talpa este capabila sa atraga energia care incalzeste omul. In trecut dar si in prezent in unele culturi exista chiar o o forma de ghicit in laba piciorului. Aceasta metoda ca si diagnosticarea dupa limba pacientului au fost deja argumentate si sustinute stiintific. Alunitele dar si liniile din laba piciorului stang vorbesc despre trecutul omului. Liniile si alunitile din laba piciorului drept vorbesc despre prezent si viitor.

Iata inca ceva interesant legat de alunite. (Sursa: Ziarul Ziua Nr. 3979 de joi, 12 iulie 2007 )
Persoanele care au multe alunite pe piele traiesc mai mult, potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori britanici care contrazice parerea traditionala ca acesti oameni prezinta mai multe riscuri de a muri mai repede din cauza unui cancer de piele. Intr-adevar, persoanele care au multe alunite pe piele prezinta mai multe riscuri de a dezvolta un melanom, cea mai grava forma de cancer de piele, dar, in acelasi timp, au o speranta de viata mai lunga.
Un studiu la care au participat peste 1800 de frati gemeni a scos la iveala faptul ca cei care au mai multe alunite au telomeri mai lungi. Telomerii sunt markeri ai imbatranirii biologice care se gasesc in toate celulele si care au rolul de a proteja cromozomii. Mai precis, telomerii sunt pachete de ADN plasate la capetele cromozomilor care au rolul de a impiedica dezintegrarea acestora, respectiv de a intarzia procesul imbatranirii.
Cercetatorii de la King's College London spun ca persoanele care au peste 100 de alunite pe corp sunt, din punct de vedere biologic, cu sase - sapte ani mai tinere decat persoanele care au mai putin de 25 de alunite pe corp.Veronique Bataille, coordonatorul acestui studiu care a fost publicat in Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention, a spus ca rezultatele studiului implica faptul ca persoanele cu multe alunite pe corp sunt mai putin susceptibile de a avea boli asociate cu imbatranirea, precum maladiile cardiace sau osteoporoza. Totusi, mai sunt necesare studii care sa aprofundeze aceasta idee. Cercetatorii trebuie sa afle daca numarul mare de alunite pe corp contribuie la incetinirea ritmului de imbatranire generala. (D.M.V.)

Specialistul in fizionomii Mihai Bratu a analizat pentru revista Click! semnificatia alunitelor cu care sunt ,,dotate” de la natura vedetele noastre.
Iata ce ne comunica specialistul.
Lili Sandu, nehotarata in dragoste
Alunita de pe spate arata ca Lili este o persoana puternica, cel putin asa apare in ochii anturajului. Isi tine in frau de multe ori pornirile nervoase sau exaltarile de orice natura. De multe ori, pozeaza intr-o persoana fericita, cand, in realitate, ea trece prin multe momente de melancolie, caci sufera din cauza nehotararii in dragoste. Va avea numai de castigat daca se apropie de o persoana sentimentala, cu mai putine fite!
Adrian Mutu, un sentimental prin excelenta
Fotbalistul Fiorentinei are o alunita pozitionata langa nas si alta in partea stanga a fruntii. Asta denota ca este un sentimental prin excelenta, chiar daca acest lucru nu este asa de vizibil. El isi doreste stabilitate in viata, in ciuda faptului ca, inainte de a o cunoaste pe Consuelo, nu a dovedit acest lucru. Acum ca are o sotie si un camin fericit, este foarte multumit de sine si se canalizeaza pe latura profesionala a existentei sale, in mare parte. Atentie, insa, la excesele de nervozitate!
Elena Baguci are o senzualitate aparte
Manechinul de talie internationala face furori pe podiumuri si datorita alunitei pe care o are deasupra buzei superioare. Elena e marcata de dragostea pentru estetica, da dovada de o senzualitate aparte, care de foarte multe ori o face foarte provocatoare pentru toti cei din jurul sau. Poate ca nu pare, dar este o persoana cu capul pe umeri. Ambitia si consecventa sunt punctele ei forte!
Oana Roman il poate tempera pe Cornel Pasat
Fostul partener al Oanei Roman are o alunita pe gat care denota clar ca are o personalitate artistica, mult sarm, senzualitate, dar si dorinta de a trai la maximum placerile vietii. Pasat este un tip mereu deschis la tot ce este nou, atractiv. Oana Roman va sti sa il mai tempereze, dar va trebui sa tina seama de personalitatea sa puternica. Este un barbat in adevaratul sens al cuvantului, un idol al femeilor, dar si sensibil, romantic de multe ori.
Catalin Maruta are sanse sa castige la Bursa
Iubitul Andrei are o alunita pe obrazul stang, ceea ce semnifica faptul ca are personalitate, dar si o relationare buna cu partenerul de viata, si, peste toate, are si foarte mult noroc in afaceri sau activitati speculative. Ar avea sanse mari sa castige la Bursa! Prezentatorul de la PRO TV este un personaj carismatic si se afla in ascensiune pe scara ierarhiei sociale. Temperamentul flegmatic il face sa isi ironizeze colegii si concurentii. Andra este cea care ii poate da echilibru!
Cristina Spatar vrea publicitate cu orice pret
Regina R&B are o alunita foarte sexy, pozitionata pe obrazul stang, ceea ce spune despre ea ca este foarte ambitioasa. Ea isi doreste sa iasa in evidenta cu orice pret, fiind genul de persoana care sufera daca nu apare frecvent in mass-media. Va avea unele probleme sentimentale, dar isi va gasi linistea interioara alaturi de un partener mai tanar, pentru ca ea este o dominatoare, prin firea ei.

Almanahul chinezesc, numit Tung Shu, este cunoscut, în general, ca un calendar cu date faste şi nefaste, dar el înseamnă mult mai mult: este o comoară de informaţii despre astrologie, coduri şi simboluri, deduse de înţelepţii şi filosofii Chinei străvechi. În acest număr, vă oferim secretele din almanah privitoare la aluniţele faciale şi semnificaţia lor în funcţie de partea de pe faţă unde apar.
Mai întâi, vedeţi ce aluniţe aveţi pe faţă, apoi folosiţi ilustraţia de alături pentru a identifica numărul sau numerele corespunzătoare aluniţelor voastre. De obicei, acestea sunt semnificative pentru voi doar dacă sunt proeminente şi unice. Dacă aveţi faţa plină de pete, acnee sau aluniţe micuţe, acestea nu se pun la socoteală. După ce sunteţi siguri de poziţia ce corespunde aluniţei de pe faţa voastră, căutaţi semnificaţia ei în lista de mai jos.Poziţiile 1-3
În copilărie, sunteţi puţin rebeli şi un suflet liber. Aveţi o creativitate înnăscută şi lucraţi cel mai bine când vi se dă mână liberă. În general, superiorii agreează abordarea voastră avangardistă a vieţii. Dacă aveţi o aluniţă aici, vă merge mult mai bine în afaceri şi ca proprii şefi decât ca angajaţi ai altora. Promiţătoare este şansa de a vă conduce singuri.
Poziţia 4
Sunteţ i oameni impulsivi, deseori purtându-vă cu o vivacitate ce vă conferă carismă şi o personalitate strălucitoare, dar puteţi deveni dificili când se exprimă prea multe păreri. Sunteţi puţin certăreţi, dar niciodată până la punctul de a purta ranchiună. Această aluniţă conferă, de regulă, un temperament exploziv, iar dacă aţi înlătura-o, aţi vedea că deveniţi mai calmi şi mai împăcaţi cu lumea.
Poziţia 5
Aluniţa de deasupra sprâncenei indică noroc de bogăţie în viaţă, dar va trebui să o câştigaţi şi să munciţi mai mult decât majoritatea oamenilor. Tot venitul pe care îl agonisiţi trebuie păstrat cu grijă, căci apar oameni invidioşi pe voi, ce ar putea să încerce, cu vorbe dulci, să vă lipsească de averea voastră. Feriţi-vă de cei care încearcă să vă propună scheme de îmbogăţire rapidă. Dacă aveţi o aluniţă aici, este recomandabil să nu fiţi prea încrezători în ceilalţi. Urmaţi-vă instinctele şi fiţi precauţi. Nu vă lăsaţi niciodată finanţele pe mâna altora.
Poziţia 6
Aluniţa de aici indică inteligenţă, creativitate şi aptitudini artistice. Talentul artistic vă poate aduce bogăţie, celebritate şi succes. Indică şi noroc de avere, dar acesta nu se poate realiza pe deplin decât dacă vă urmaţi inima, în loc să rămâneţi la mijloacele convenţionale de a vă câştiga traiul. Veţi avea parte de succes dacă veţi fi curajoşi.
Poziţia 7
Aluniţele de sub sprâncene sugerează certuri cu rudele îndepărtate, care vă provoacă suferinţă şi nefericire. Acest lucru vă va afecta munca şi viaţa. Este recomandabil să aplanaţi orice diferende în familie dacă doriţi o conştiinţă împăcată, ca să puteţi merge înainte.
Poziţia 8
Nu este o poziţie foarte bună pentru aluniţă. Statutul vostru financiar va fi mereu ameninţat de tendinţa de a risipi banii. Aveţi, în plus, gustul jocurilor de noroc. Problema este să ştiţi când să vă opriţi. Totodată, oamenii cu asemenea aluniţe au tendinţa de a flirta cu persoanele de sex opus, dar şi de acelaşi sex. Ar fi bine să discerneţi asupra cui vă exercitaţi farmecele, dacă nu vreţi să aveţi necazuri.
Poziţia 9
Această poziţie a aluniţei sugerează probleme sexuale şi de alte natură. Este o aluniţă ghinionistă şi se recomandă cu tărie să scăpaţi de ea. Aduce o mulţime de necazuri şi greutăţi. Aluniţa poziţionată imediat sub nas indică un noroc enorm de descendenţi. Sunteţi înconjuraţi mereu de familie şi veţi avea mulţi copii şi nepoţi. Primiţi sprijinul celor apropiaţi şi vă veţi bucura atât de împlinire materială, cât şi emoţională.
Poziţia 11
Aluniţele de aici sugerează o constituţie bolnăvicioasă. Ar fi bine să le înlăturaţi, mai ales dacă sunt mari şi închise la culoare. În caz contrar, acoperiţi-le cu mult fond de ten.
Poziţia 12
Aluniţa de aici prezice o viaţă plină de succes, dar şi foarte echilibrată. Se prea poate să fiţi nu doar bogaţi, ci şi celebri. Totuşi, deşi aveţi şansa de a trăi în stil mare, vă veţi bucura şi de o viaţă casnică şi de familie satisfăcătoare. Femeile cu asemenea aluniţe au un noroc fenomenal şi sunt, de regulă, frumoase şi rafinate.
Poziţia 13
Copiii vor fi o mare sursă de îngrijorare în viaţa voastră. Relaţia cu ei nu va fi bună. Nu prea puteţi face multe pentru a preveni acest fapt, decât să învăţaţi să fi ţi mai toleranţi.
Poziţia 14
Aluniţa de aici sugerează o slăbiciune pentru mâncare ce poate ajunge o mare problemă în viaţa voastră. Este posibil să aveţi alergii la anumite alimente sau, pur şi simplu, să mâncaţi prea mult.
Poziţia 15
Sunteţi mereu pe drumuri, în permanenţă vă renovaţi şi vă redecoraţi casa. Vă place să vi se prezinte noutăţi şi să vedeţi lucruri noi. Nu sunteţi fericiţi dacă rămâneţi prea mult timp într-un loc. Vă delectează călătoriile şi aventura şi ochii voştri observă multe.
Poziţia 16
Trebuie să aveţi grijă când vine vorba de mâncare, dar şi în viaţa sexuală. Acestea sunt cele mai mari probleme ale voastre. Puteţi avea complexe legate de greutate, care vă vor deprima. Vă plac poveştile de dragoste, uneori nu doar cu o singură persoană, dar, fiind destul de integri, aveţi remuşcări, care vă provoacă mult stres.
Poziţia 17
Veţi fi oameni cu un statut social solid. Sunteţi activi pe scena societăţii şi excelaţi în conversaţii. Apare tendinţa ca succesul „să vi se urce la cap“, ceea ce vă poate face să vă pierdeţi buna reputaţie. Acest lucru vă va afecta profund, deoarece încrederea şi sentimentul propriei valori vi le trageţi din părerile celorlalţi despre voi.
Poziţia 18
Sunteţi mereu pe drumuri. Apar în viaţa voastră enorm de multe călătorii îndepărtate, dar trebuie să aveţi grijă de fiecare dată când traversaţi apa cea mare, deoarece aluniţa voastră ar prefera să staţi acasă.
Poziţia 19
Aveţi noroc la bani şi mulţi prieteni buni, deci este o aluniţă bună. Slăbiciunea voastră este tendinţa de a capitula în faţa farmecelor sexului opus. Iată lucrul ce vă poate face să vă „frigeţi“ în viaţă, deci controlaţi-vă avântul!
Poziţia 20
Aluniţa de aici poate fi ori foarte norocoasă, ori foarte nefastă. Sunteţi sortiţi fie unei celebrităţi extraordinare, fie stâlpului infamiei. Aveţi un mare fler creator şi sunteţi, în plus, foarte inteligenţi, dar vă puteţi folosi talentele atât în scopuri bune, cât şi rele. Nu sunteţi genul care se lasă călcat în picioare, căci nici nu iertaţi, nici nu uitaţi prea uşor. Această aluniţă este semnul oamenilor ce vor intra în istorie fie ca personaje măreţe, fie ca tirani.
Poziţia 21
Este o aluniţă bună, ce sugerează un trai îmbelşugat pe tot parcursul vieţii. Aduce, în plus, celebritate şi recunoaştere.
Poziţia 22
Viaţa vă este mereu fericită şi totul vă merge din plin. Aţi putea foarte bine să deveniţi superstaruri în sport, dacă vă pasionează. Aluniţele din capătul sprâncenelor sugerează firi autoritare şi puternice, deci, dacă sunteţi în fruntea unei companii, vă veţi descurca de minune.
Poziţia 23
Aveţi un IQ ridicat, mintea vă merge brici în toate cele. Posedaţi un instinct de conservare foarte dezvoltat, şi veţi duce o viaţă împlinită şi lungă. Veţi fi activi până la o vârstă foarte înaintată şi veţi avea lângă voi prietenii şi familia până în ultima clipă.
Poziţia 24
Veţi obţine celebritate şi avere încă din tinereţe, şi se recomandă să folosiţi această perioadă pentru a vă asigura bătrâneţile, căci oamenii cu asemenea aluniţe întâmpină, de obicei, greutăţi în viaţă pe măsură ce înaintează în vârstă.
Poziţia 25
Veţi avea mare noroc de prosperitate şi recunoaştere, dar aveţi grijă la excese. Fiţi conservatori în atitudinile voastre, şi veţi avea o viaţă lungă şi fructuoasă.
Sursa articolului: Revista "Lumea Fengshui" Nr. 1 Pg. 35

ALUNIŢELE DE PE PARTEA ANTERIOARĂ A CORPULUI


Aluniţa 1. Viaţa vă va pune la încercare, şi vor exista perioade când traiul vostru nu va decurge uşor. Vestea cea bună este că, dacă aluniţa este roşiatică şi se află mai aproape de faţă decât de spate, veţi trece uşor de orice hopuri de pe parcurs.
Aluniţa 2. Sunteţi genul de persoane care se stresează uşor. Ţineţi minte să inspiraţi adânc de fiecare dată când simţiţi o presiune insuportabilă din partea celor dragi.
Aluniţa 3. Sunteţi plăcuţi de ceilalţi şi eficienţi, iar viaţa vă aduce provocare după provocare. Nu duceţi lipsă de muncă şi sunteţi foarte căutaţi la evenimentele mondene. Aceasta se datorează, probabil, faptului că aveţi şanse să deţineţi un post important, cu responsabilităţi pe măsură.
Aluniţa 4. Aluniţa apropiată de mijlocul sternului sugerează că trebuie să vă supravegheaţi atent obiceiurile alimentare, mai ales dacă semnul este negru şi proeminent. Partea pozitivă este că, dacă are culoare deschisă, denotă că soţul/soţia vă iubeşte foarte mult.
Aluniţa 5. Aluniţa de pe partea superioară a pieptului sugerează o viaţă fericită, aproape lipsită de griji. Totuşi, trebuie să vă îngrijiţi de sănătate după vârsta de cincizeci de ani.
Aluniţa 6. Aceasta indică o persoană foarte ambiţioasă, cu vise măreţe. Dacă apar şi alţi indicatori ai succesului în palma voastră sau în grila Paht Chee, aţi putea obţine un statut foarte înalt.
Aluniţa 7. Această aluniţă sugerează o persoană generoasă şi bună la inimă. Sunteţi integri şi oneşti în tratativele de afaceri.
Aluniţa 8. Aluniţa din dreptul stomacului indică un om căruia toate îi merg din plin; viaţa voastră va fi o cale bătută şi sigură. Este un semn foarte norocos, şi mai bun dacă aluniţa e de dimensiuni mici.
Aluniţa 9. Aluniţa de pe burtă denotă că vă veţi bucura de un mare noroc de bogăţie. Cu cât este mai mică, cu atât mai bine, însă trebuie să fie închisă la culoare şi clar vizibilă. Dacă vă atinge buricul, veţi strânge o avere considerabilă.
Aluniţa 10. Bărbaţii care îşi descoperă o aluniţă aici vor fi binecuvântaţi cu mulţi copii.
Aluniţa 11. Această aluniţă sugerează că veţi fi binecuvântaţi cu copii ascultători, ce vă vor aduce multă fericire şi vă vor face să fiţi mândri de ei.
Aluniţa 12. Aluniţa de aici vă va aduce noroc din plin. Totul vă va merge ca pe roate în viaţă şi, în plus, veţi avea parte de binefaceri neaşteptate. Dacă apar câte două, aceste aluniţe indică un noroc fenomenal.
Aluniţa 13. Aluniţa aflată pe-o parte în zona abdominală inferioară înseamnă că veţi avea un soţ chipeş sau o soţie frumoasă. Voi înşivă veţi fi binecuvântaţi cu o înfăţişare atrăgătoare.
Aluniţa 14. Aluniţa de lângă subsuori este semnul norocului ceresc, pentru bărbaţi. Dacă este ascunsă adânc în subsuoară, înseamnă că veţi obţine o mare recunoaştere în viaţă.
Aluniţa 15. Aluniţa de pe această parte a braţului sugerează că trebuie să munciţi din greu pentru orice obţineţi. De asemenea, v-aţi putea implica într-un domeniu de lucru care vă solicită din punct de vedere fizic.
Aluniţa 16. Aluniţa de pe interiorul încheieturii braţului denotă că vă este greu să obţineţi recunoaştere pentru truda depusă. Rezultatele pe care vi le doriţi s-ar putea lăsa aşteptate.
Aluniţa 17. Aluniţa de pe faţa antebraţului sugerează că veţi manevra bani toată viaţa, deşi nu este neapărat să fie ai voştri. Trebuie să fiţi precauţi în toate tranzacţiile financiare, pentru că această aluniţă constituie un semn de avertizare.
Aluniţa 18. Aluniţa de pe interiorul încheieturii indică faptul că vă place să cheltuiţi şi că vă va fi greu să vă păstraţi averea. Faceţi donaţii caritabile, acestea constituind o garanţie că veţi avea suficienţi bani de cheltuială şi de dăruit. La mâna stângă, această aluniţă denotă că banii se duc mai repede decât îi faceţi. La mâna dreaptă, unii sunt de părere că ar atrage un flux bănesc.
Aluniţa 19. Una sau mai multe aluniţe pe coapsele bărbaţilor indică norocul unei moşteniri, deci există posibilitatea ca o rudă să vă lase o mică avere. În cazul femeilor, sugerează că veţi obţine avere prin eforturi proprii.
Aluniţa 20. Aluniţa de pe gambă nu este un semn prea bun, căci sugerează că veţi avea de îndurat, în viaţă, greutăţi şi suferinţe.
Aluniţa 21. Aluniţele de lângă partea anterioară a labei piciorului denotă la bărbaţi o viaţă plină de călătorii, atât de plăcere, cât şi în interes de serviciu. Dacă este mică, abia un punctişor, această aluniţă sugerează voiajuri foarte plăcute. Dacă este excesiv de mare, indică probleme survenite din acestea.
Aluniţa 22. Aluniţa situată la baza gâtului poate, uneori, să indice o viaţă scurtă, cu posibilitatea unei mari predispoziţii la stres. Învăţaţi să vă relaxaţi.
Aluniţa 23. Femeii cu această aluniţă îi revine responsabilitatea de a se îngriji de familie. Totuşi, acesta este şi un semn că se va descurca de minune şi că va fi recompensată din plin la bătrâneţe.
Aluniţa 24. Această aluniţă indică o femeie foarte pasională, cu un libido crescut.
Aluniţa 25. Puteţi fi siguri că vă lăsaţi micuţii pe mâini sigure, dacă descoperiţi această aluniţă la o femeie, căci ea adoră copiii. În plus, are o mare afinitate cu ei.
Aluniţa 26. Posesoarele acestei aluniţe sunt femei cu un caracter instabil şi cu o tendinţă de a fi cheltuitoare.
Aluniţa 27. Nu faceţi confidenţe acestei femei, pentru că este puţin probabil să poată ţine un secret. Nu este rău-intenţionată, dar adoră bârfa… deci aveţi grijă.
Aluniţa 28. Aluniţa de aici sugerează că trebuie să fiţi atente cu finanţele, altminteri aţi putea pierde o parte din banii câştigaţi cu trudă.
Aluniţa 29. Iată o doamnă foarte fericită, care, din întâmplare, este plină de bani. Această aluniţă este un indicator foarte precis al prosperităţii şi averii.
Aluniţa 30. Este o aluniţă foarte fastă, ce sugerează o persoană cu o dispoziţie jovială, care tratează pe toată lumea cu respect, şi este respectată la rândul său.
Aluniţa 31. Dacă aveţi o aluniţă pe genunchi, va trebui să trudiţi enorm pentru a reuşi în viaţă.
Aluniţa 32. Aluniţa de aici denotă că nu sunteţi o persoană foarte ambiţioasă. Ştiind acest fapt, poate că este momentul să începeţi a vă fixa obiective în viaţă.
Aluniţa 33. Această aluniţă sugerează o persoană ce poate fi lipsită de inimă.
Aluniţa 34. Veţi vedea că, în viaţa amoroasă, nu vă merge prea bine, dacă vă descoperiţi o aluniţă pe faţa labei piciorului. În schimb, dacă este roşie la culoare, sugerează că veţi avea noroc în dragoste, marea problemă fiindcă sunteţi prea înclinate spre flirt pentru a vă angaja într-o relaţie monogamă.

ALUNIŢELE DE PE PARTEA POSTERIOARĂ A CORPULUI


Aluniţa 35. Aluniţa de pe ceafă este una bună, indicând că vă veţi putea satisface toate necesităţile fundamentale ale vieţii. Există posibilitatea să deveniţi bogaţi şi nu veţi duce lipsă de bani.
Aluniţa 36. Bărbaţii cu aluniţe pe mijlocul spatelui vor suferi permanent de dureri în această zonă. Viaţa le aduce problemă după problemă. Pe vremuri, o astfel de aluniţă se cauteriza şi se înlătura.
Aluniţa 37. La femei, aluniţa de pe spatele umărului semnalează o persoană ce trebuie să poarte povara multor responsabilităţi copleşitoare şi, în plus, să înghită multe nedreptăţi în viaţă. Şi aceasta este una preferabil de înlăturat.
Aluniţa 38. Aluniţele poziţionate aici par să atragă în viaţa voastră trădările şi multe intrigi meschine. Vă va fi greu să scăpaţi de săgeţile ţintite spre voi, dacă nu veţi scăpa de ea. Nu este distractiv să fiţi înjunghiaţi pe la spate, deci este mult mai bine să o cauterizaţi.
Aluniţa 39. Aluniţa de aici sugerează lipsa norocului de prosperitate. Este posibil să vă fie greu să păstraţi o slujbă, fie pentru că nu vă place, fie pentru că nu sunteţi agreaţi.
Aluniţa 40. Aluniţa de aici aduce boli gastrice.
Aluniţa 41. Aluniţa din zona lombară indică lipsa de ambiţie, nehotărârea şi tendinţa generală spre tărăgănare. Veţi descoperi că vă lipseşte motivaţia de a înainta şi că veţi avea în permanenţă nevoie să fiţi împinşi de la spate pentru a vă vedea de viaţă. Totuşi, această aluniţă mai sugerează că aveţi noroc de soţi/soţii bune, deci este un semn pozitiv.
Aluniţa 42. Este o aluniţă ce sugerează potenţialul de succes şi de avere. Aveţi un noroc fantastic în derularea propriei afaceri. Dacă aveţi o aluniţă asemănătoare, ar trebui să vă deschideţi propria firmă, şi nu să lucraţi pentru alţii.
Aluniţa 43. Aluniţa de pe fese este un excelent indicator al inteligenţei, înţelepciunii şi creativităţii. Veţi avea un statut înalt şi veţi fi foarte respectaţi.
Aluniţa 44. Aluniţele de sub fese indică o persoană ce va avea parte de foarte mult noroc. În plus, va fi carismatică şi agreată de ceilalţi.
Aluniţa 45. Situată puţin mai jos pe spatele coapselor, această aluniţă denotă un om foarte cult şi inteligent, o persoană pe care se poate pune baza.
Aluniţa 46. Din păcate, se spune că, dacă aveţi o aluniţă pe spatele genunchiului, va trebui să înduraţi o viaţă complet lipsită de confort. Ar fi bine dacă v-aţi gândi să o înlăturaţi.
Aluniţa 47. Poziţionată pe spatele gambei, această aluniţă aparţine unui om foarte ocupat, dar care munceşte cu spor, căci se bucură şi de recunoaştere. Veţi avea parte de bune relaţii cu majoritatea oamenilor.
Aluniţa 48. Bărbaţii ce posedă o aluniţă pe spatele gleznei vor avea tendinţa să nu stea prea mult pe acasă, poate chiar să se îndepărteze de ea. Această aluniţă indică persoane aflate permanent pe drum.
Aluniţa 49. Aluniţa de pe spatele unei doamne indică o persoană percepută ca lipsită de clasă ori fineţe. Ideal ar fi să nu o arătaţi, ci să o acoperiţi
Aluniţa 50. Această aluniţă denotă probleme în dragoste şi în căsnicie, iar dacă este închisă la culoare, conotaţiile sunt chiar mai nefaste.
Aluniţa 51. Această persoană are o tendinţă spre neglijenţă şi dezordine.
Aluniţa 52. Aluniţa de aici indică posibilitatea ca mariajul să vi se destrame sau, cel puţin, o viaţă amoroasă foarte instabilă la patruzeci de ani, dar, dacă este acoperită corespunzător, cu mâneci lungi, instabilitatea s-ar putea atenua.
Aluniţa 53. Dacă aveţi o aluniţă pe spatele palmei, păstraţi-o, căci înseamnă că veţi câştiga foarte mulţi bani.
Aluniţa 54. Aluniţa de aici implică o căsătorie cu posibile urmări nefericite.
Aluniţa 55. Sunteţi o persoană atentă cu munca sa. Această aluniţă indică pe cineva de încredere.
Aluniţa 56. Dacă aveţi o aluniţă pe posterior, aceasta înseamnă că veţi avea o viaţă confortabilă şi binecuvântată cu noroc.
Aluniţa 57. Va trebui să înduraţi multe bârfe şi trădări în viaţă, dacă aveţi această aluniţă.
Aluniţa 58. Această aluniţă indică o persoană plină de răbdare, dar care poate răbufni dacă se umple paharul.
Aluniţa 59. Aţi putea fi un contabil foarte eficient, căci aluniţa aceasta indică o persoană foarte pricepută la cifre şi la gestionarea finanţelor.
Aluniţa 60. Aluniţa de pe spatele genunchiului unei doamne denotă o persoană cu excelente abilităţi interpersonale, care se va bucura de bune relaţii cu majoritatea oamenilor.
Aluniţa 61. Această aluniţă sugerează că veţi avea mulţi prieteni, care vă vor întinde mereu o mână de ajutor. Este o aluniţă excelentă
Sursa articolului: Revista "Lumea Fengshui" Nr. 5 Pg. 34

Eu in calitate de psiholog pot spune ca de cele mai multe ori vad cum oamenii care isi cauta locul lor in viata, propriul loc sub soare, nu inteleg pana la capat ce doresc totusi in realitate. Unul si acelasi lucu reprezinta pentru oameni diferiti – lucruri diferite. Un om spune – spatiu, latul intelege un teritoriu de convetuire, pentru altul – statut in societate sau cariera, pozitie… Exista oameni pentru care viata reprezinta un act de creatie, de cercetare, un drum interesant si irepetabil, o calatorie. Un prieten avea o gluma pe care o repeta des atunci cand cineva ii adresa intrebarea :,,Cum sa gasesti locul tau in viata?,, Acesta raspundea: ,,De ce iti trebuie tie sa cauti calea si locul tau in viata? Nu mai bine ocupi frumos si linistit locul altuia? Daca nu vrea sa-l cedeze il batem! O sa ai locul tau si ai scapat de problema,, Dupa cateva incercari de orice fel, daca esti destul de atent la tine si la restul lumii, vei intelege destul de repede ca oriunde te-ai afla intr-un moment dat, anume acel loc este locul tau in lumea asta, orice ai face la un moment dat – aceea este calea ta acum, in viata asta. Inca de la momentul aparitiei fiecaruia dintre noi in aceasta lume am avut locul nostru, unul special pe care nimenui nu-l poate ocupa. In adancul sufletului fiecare om isi cunoaste menirea lui, chemarea. Este adevarat ca acest lucru uneori si la anumiti oameni poate fi bine ascuns sub straturile multiple a valorilor conventionale a societatii sau sub dorintele si sperantele cat si asteptarile altor oameni in raport cu tine.
Ca si psiholog. pot sa va spun ca omul poate sa creada in orice este posibil si inposibil si poate cauta sensul oriunde, dar nu putem explica totul, nu putem arunca omul luand in considerare doar o alunita nevinovata de pe corpul sau fata acestuia. O alunita ne poate sugera ceva, ne poate vorbi despre anumite particularitati a personalitatii irepetabile, ne poate arata anumite detalii intime si particulare a fiintei umane. Daca aceste elemente nu le dezvolti, daca nu tinzi catre mai sus, atunci, nu ai de ce te plange ca nu primesti nimic din partea destinului. Unii oameni inca de la nastere sunt inzestrati cu o multime de talente, capacitati si alunite si potential acestea pot deveni oameni de succes intr-o multime de domenii. Dar nu trebuie sa credeti ca acestea vor atinge succesul fara a mai face ceva, deoarece au deja o alunita si gata. Chiar si acestea vor trebui sa munceasca pentru succes, va trebui sa-si dezvolte capacitatile, performanta, abilitatile, sa se autocunoasca, sa se autoperfectioneze.
Ce sa faca oamenii care pana in prezent inca nu s-au clarificat? Este posibil ca prezenta unei anumite alunite undeva pe corp sa devina pentru cineva drept o linie de orientare prin viata. Pentru cineva o alunita poate sa devina drept o stea calauzitoare, un punct de destinatie pe harta vietii. Aici cel mai important aspect este a nu permite oricui altcuiva sa aleaga drumul tau in viata, in locul tau. Fiecare dintre noi este responsabil numai pentru soarta si destinul propriu. Fiecare sa aiba grija de propriul destin si astfel daca fiecare ar face acest lucru – lumea ar fi mai buna. Lumea este asa cum este pentru ca fiecare dintre noi doreste sau este inclinat sa se ocupe de soarta si destinele altora, fara a avea in aceasta directie nici cea mai mica calificare.

88 de comentarii:

 1. As avea ceva intrebari de numerologie catre domnul Anatol Basarab, cum as putea sa il contactez? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. ACEEASI INTREBARE AM SI EU...UNDE PUTETI FI CONTACTAT?
  Ma fascineaza acest domeniu.....din momentul in care v-am auzit prima oara la TV , am inceput sa-mi fac diverse calcule...stupoare...multe coincidente intre numerele din viata mea...
  un mic exemplu:
  EU - cifra destin 3
  COPILUL - cifra destin 5
  SOTUL - cifra destin 8;

  In interpretarea mea - prin simpla analogie - 3+5 = 8 - asta spune ceva?
  Interpretarea mea simpla a fost: "NOI suntem familia lui." OARE? Acum suntem in prag de despartire!

  Data noastra de casatorie civile:12.12.1998 = 33
  ( aici am zis asa 12 = este bine si pentru mine si pentru el; EU = 3, EL = 4*2=8. Si atunci mi-am zis "12 de doua ori " e bine pentru amandoi ! )

  Data casatoriei religioase:
  21.08.1999 = 39 = 3+9 = 12 - aici am zis la fel ;
  2+1=3 pentru mine;
  0+8=8 pentru EL -
  O MARE COINCIDENTA DE CIFRE!!!! -de ce spun asta pentru ca initial ne-am stabilit data nuntii pe 17.08.1999 - insa nu aveam loc la restaurant si am reprogramat !

  Cand v-am auzit prima oara si m-am gandit la data nuntii noastre , mi-am zis " N-a fost o intamplare acea amanare! "

  Culmea in data de 17.08.1999, data stabilita initial de noi - s-au casatorit acolo NASII nostrii de cununie - nu stiam unde fac ei nunta cand am fost sa inchiriem restaurantul.
  Acum NASII nostri sunt despartiti !!!!

  Am mai intrepretat cifra 3 - fiind jumatatea imaginara a lui 8 - taiat pe verticala( cred ca asa am vrut sa vad EU !).

  Locuim pe str. X,nr:40 / ap.36= divizibil si cu 3 si cu 4 (4*2=8).
  Si 36/3=12...acelasi 12 ...
  Am zis ca LOCATIA e benefica pentru noi, prin toate combinatiile facute!

  Ultimul numar a aparut la fel de surprinzator in viata noastra , fara sa fie impus, este nr ....12 la masina.( am plecat cu gandul sa punem nr 01...si primul nr. disponibil pentru combinatia de litere dorita de noi, era ...12!!)

  La fel am zis ca e bine pentru noi!

  Asa am sperat...acum INSA suntem pe marginea PRAPASTIEI...mai avem putin si SE DESTRAMA TOT ce-am CONSTRUIT in 10 ani!
  Fetita noastra implineste anul acesta 8 anisori...noi implinim 35;3+5 = 8......oare este vorba de acel despre care vorbeati in emisiunea de pe B1 -360*...???
  Oare urmeaza o mare transformare in viata nostra si toti suntem ACUM intru-un fel sau altul la cifra 8?...

  Daca ma puteti ajuta cu un mic raspuns...cumva...si nu cer prea mult...? Chiar asi dori sa inteleg ce se petrece cu noi...pentru ca totusi eu simt ca EL este sufletul meu pereche...ne-am casatorit din dragoste ...

  Interpretarea acestor numere n-am facut-o inainte si apoi le-am stabilit...
  NU...ele au venit si eu le-am descoperit mai apoi semnificatiile...si ...am ramas muta de uimire cand am vazut COINCIDENTELE....

  Sa mai spun ca suntem nascuti in acelasi an pe aceeasi data 31 si diferenta de luni dintre noi este de 4 ???

  Si totusi ....cu atatea numere in jurul nostru, care adunate si impartite in fel si chip ,coincid cu numerele DESTINELOR NOASTRE ....NOI DIVORTAM...!!!!???

  Mutumesc anticipat...astept cu mare speranta un semn de la dvs.

  Un an numai cu impliniri va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Aveti o adresa a cabinetului sau un nr de telefon unde va putem contacta? :-)

  multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce subiect grestos ati ales pt acest post! Realmente dezgustator. Si cate prostii ati debitat! Incredibil! Eu recomand persoanelor sa merarga la un dr dermatolog si cu un laser sa indeparteze aceste monstruozitati de pe corp! Este o metoda eficienta,sigura,nedureroasa,nu lasa urme.E incercata de mine si credeti-ma ca pielea este superba dupa aceasta operatie.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pentru Cristina.
  1. Nimic din ce este pe suprafata corpului uman si nimic din ce este ascuns privirii in interiorul corpului nu reprezinta o monstruozitate, chiar daca merge vorba chiar si de cancer (doamne fereste)
  2. Daca acceptam ideia ca alunitele reprezinta niste monstruozitati, atunci purtatorul acestora ar trebui sa fie un monstru.
  3. Daca purtatorul alunitelor (monstruozitatilor) este un monstru atunci alunitele pot fi singurile elemente care il umanizeraza.
  4. Nu spun ca anumite alunite nu trebuiesc indepartate sau ca sunt impotriva acestei idei, dar ca in acelasi timp atentionezi ca alunita este ceva mai mult decat tindem sau suntem deprinsi sa vedem si inlaturarea acestora doar din motiv de frumusete s-ar putea sa introduca uratenia in fiinta umana pe alta parte.
  5 Unele alunite intr-adevar trebuiesc indepartate, mai ales cele care isi schimba in timp dimensiunea si culoarea, sau cele care prin pozitionarea lor ajung sa ne produca un mare discomfort, dar nu sunt de parerea ca orice alunita trebuie indepartata cu orice pret.
  6. suma viciilor la oricare om reprezinta o constanta. Sa ne imaginam ca ai indepartat toate elunitile si acum ai decenit ca si cum ( ca si cum) perfecta. Apare intrebarea. Unde s-a mutat constanta. Unde ai introdus deja o alta inperfectiune?
  7 Daca eu recomand oamenilor sa fie mai atenti cu propriile alunite, poate chiar sa le iubeasca, sa invete a le citi mesajul...si gresesc atunci voi plati in mod sigur pentru asta. Daca tu gresesti prin a le recomanda oamenilor sa le opereze cu laserul, atunci vei plati cu siguranta pentru asta, chiar in timpul acestei vieti. Totul se plateste, intr-o forma sau alta.
  Cand eu spun ceea ce spun ma bazezi pe anumite cunostinte, unele poate din zona initiatica si asta imi da puterea sa imi asum responsabilitatea de a spune ceea ce spun. Tu pe ce te bazezi? Doar pe un concept estetic?
  8 Daca totul e de la Dumnezeu, adica si alunitele, atunci crezi ca daca le indepartezi prin metode pamantene, lumesti, reusesti sa-l pacalesti si pe Dumnezeu?
  9 Daca toate efectele ( alunitele) apar in urma anumitei cauze, atunci oare crezi ca indepartand toate alunitele reusesti sa indepartezi si efectele?
  10. Fiecare om inebuneste in felul lui si este capabil sa vada numai ceea ce deja exista in el. Astfel daca subiectul ti se pare scarbos...concluzia e ste ca asa se intampla numai din cauza scarboseniei din interiorul tau. Prin astfel de ochelari totul in jur poate sa para scarbos, chiar si viata.
  11.,,E incercata de mine si credeti-ma ca pielea este superba dupa aceasta operatie,, Pielea superba...? Posibil. Dar viata? dar Soarta? Dar Destinul?
  12. Nimic nu e atat de sumplu cum pare la prima vedere. Nimic nu e atat de complicat cu pare la prima vedere. Fiecare isi gaseste propriul nivel de simplitate si complexitate in orice si numai in felul specific lui. Fiecare pasare pe limba ei moare. Fiecare om din cauza propriei minti piere...sau prospera. Cu alte cuvinte fiecare inebuneste in felul lui. Asa inebunesc eu. Cui nu ii place sa inebunesca in felul lui :-)
  Succes in continuare.
  Cu mult drag si respect, comic dar su serios,taios dar si bland...pentru Cristina de la Anatol.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi se pare un subiect interesant studierea alunitelor si atribuirea lor destinului ,etc ,dar si mai interesant este cat de naivi sunt unii oameni ,sunt dispusi sa creada toate prostiile ,sa-si conduca viata dupa un articol,lol,inca ceva...domnule Anatol ar trebui sa mai studiati gramatica limbii romane si apoi sa scrieti corect,de ex ideia se scrie ideea s. a .m. d.

   Ștergere
  2. imaginativa ca sunteti teleportat in china si deabia rostiti citeva cuvinte prin care reusiti sa cereti de mincare,,iar chinezul caruia va adresati va va raspunde : invata sa vorbesti dupa care vina sa iti dau ce ai nevoie,,

   o limba cere un anumit timp de a o invata ,,intelegerea unui om nu o are decit decit Dumnezeu

   Ștergere
  3. Mi-a placut raspunsul lui Anatol pentru Cristina....

   Ștergere
  4. de acord cu raspunsul Domnului Anatol !

   Ștergere
 6. Cum pot lua legatura cu dumneavoastra?

  RăspundețiȘtergere
 7. Tocmai am descoperit aceast blogpost si nu pot sa spun decat ca sunt fascinata pentru ca ma regasesc intru totul in foarte multe din descrierile facute mai sus. Ca sa clarific, ma numesc Laura, si m-am nascut de-a dreptul insemnata si anume: tot corpul, in special spatele si partea anterioara imi sunt acoperite de alunite ale caror pozitii le-am regasit in desenele publicate pe blog. Interesant este ca cele de pe spate sunt asezate intr-o formatie ce se aseamana carului mare ca si componenta si distanta. In plus am si doua semne din nastere la fel de interesante ca forma. Anatol dupa cum probabil ti-ai dat seama as fi extrem de curioasa sa aflu cam ce spun aceste semne despre mine, mai ales ca in decursul anilor au fost destul de multi doctori care mi-au recomandat sa le inlatur desi nu exista un pericol iminent (mai mult preventiv). Am refuzat pt ca nu le consider deloc un defect estetic, imi plac, sunt ale mele si chiar ma fac sa ma simt speciala.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am ursa mare pe piept deasupra sanailor si pe clavicula asta ma adus la postarea asta...

   Ștergere
 8. buna ziua.
  in legatura cu alunitele; toata viata m-am intrebat de ce am aceste semne pe fata ,am pe partea derapta a fetei un sir de alunite una mai mare si restul mai mici care daca sunt privite in ansamblu seamana cu carul mare.
  oare semnifica ceva?

  RăspundețiȘtergere
 9. ce inseamna o alunita rosie in forma de inima pe piept?multumesc frumos

  RăspundețiȘtergere
 10. eu sunt curioasa ce inseamna o alunita pe palma stinga chiar linga inelar

  RăspundețiȘtergere
 11. Am cautat peste tot si nu am gasit nici un raspuns. In urma cu cativa ani mi-a aparut o alunita in talpa stanga. Recent, am descoperit ca mi-au mai aparut inca 2 (prima alunita fiind la mijloc si mai inchisa la culoare, iar cele recente fiind mai deschise). Tin sa mentionez ca toate 3 formeaza o linie perfecta si sunt la distanta egala departate de ele. Ati putea sa imi spuneti daca exista vreo semnificatie?
  Va multumesc anticipat si o zi placuta in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 12. buna... am o intrebare .. ce inseamna daca ai o alunita in palma dreapta?? multumesc

  RăspundețiȘtergere
 13. buna Anatol, tot ceea ce spui tu aici e adevarat, cine nu vrea sa stie sa nu citeasca, eu acum printre altele studiez fiziognomia, insa nu numai din carti ci incerc sa alcatuiesc un profil unor persoane cu care lucrez , fara ca acestea sa stie, si e incredibil daca adaug trasaturi din zodiacul lor si ceea ce eu intuiesc despre ei, scot la iveala ceea ce eu doar banuiam fara sa am o certitudine, fiindca nu reauseam sa explic de unde vine ceea ce intuiesc sau simt..... felicitari inca odata si Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii !!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. am o alunita de dimensiuni mari din nastere in zona abdominala inferoara dreapta ce semnificatie are? va rog spunetimi manailae@yahoo.com va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 15. Pozitia 10 lipseste . Si exact acolo am si eu 2 alunite una langa alta si sunt foarte curioasa sa stiu ce inseamna.

  RăspundețiȘtergere
 16. Caut demult un raspuns la semnul pe care il am din nastere. Pe tot corpul am zeci de alunite, am si pe spate, am si pe cap in par, si pe picioare, si pe maini, pe brate, in zonele intime, aproape peste tot, DAR pe mana stanga intre cot si palma, pe partea de deasupra a mainii cum scriu acum la tastatura, am 4 alunite aliniate perfect. 3 din ele sunt la o distanta egala, de un cm. Cea de-a patra alunita e la o distanta mai mare, de aprox 1cm jumatate. Foarte aproape de aceasta mai este o alunita, lipita chiar, parca ar fi intrat in coliziune. Nu sunt f mari. Au o raza in medie de jumatate de cm, sunt maroniu deschis si nu sunt foarte iesite in relief.

  RăspundețiȘtergere
 17. Am 2 alunite in zona 10, nu sunt iesite in relief si sunt relativ mici (aprox ?¿ 2 mm diametru). Nu incerc sa fiu comic sau glumet, ci doar as vrea sa aflu ce simbolizeaza aceste alunite in locul mentionat. Imi imaginez ca ar insemna o activitate sexuala foarte activa de-alungul vietii, dar o confirmare totusi mi-ar fi de ajutor. :D
  Salutari,

  RăspundețiȘtergere
 18. Pozitia 10 lipseste . Am si eu 2 alunite acolo si as dori sa stiu ce semnifica.
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 19. Am din nastere o pata in spatele genunchiului in forma de strugure , iar fratele meu are aceeasi pata in zona coastelor ...ce semnificatie are?

  RăspundețiȘtergere
 20. Aș dori să menționez faptul că este o mare aberație. Ați luat caracteristici aparente ale oamenilor cu așa semne și le- ați dedicat acestor alunițe. Bag mâna în foc că sunt o grămadă cu alunițe pe frunte (cunosc și eu pe cineva) și de aceea, nu este reformator, este un simplu angajat la Stat și foarte foarte frustrat de cine era, ce ar fi ajuns dacă nu era ce este acuma, un simplu angajat la Stat. Credulii, la înaintare și cui nu îi convine ceea ce am expus eu (opinia mea) , poate să o șteargă. Spor și baftă, veți avea nevoie dacă încercați să vă prevestiți viitorul în loc să vi- l faceți.

  RăspundețiȘtergere
 21. ma intereseaza ceea ce a-ti scris despre alunite....dar ma intrebam..,de ce nu aveti si o semnificatie pentru alunite plasate chiar deasupra buzei superioare pe partea stanga?..mi-ar fi placut sa stiu ce semnificatie are..Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 22. e foarte interesant sa stii cate ceva desspre partile corpului...eu as avea o intrebare...mie imi creste o alunita in palma stanga...deci asta nu am vazut ca scrie nicaieri...de ce?am vazut ca scriu despre alunitele de pe corp de pe fata dar nu am vazut nicaieri in palma...

  RăspundețiȘtergere
 23. Eu am intre sparncene...o floare rosie...de dimensiuni mai mici dar vizibila...are vreo insemnatate lucrul acesta?

  RăspundețiȘtergere
 24. am o alunita pe penis ce reprezinta?

  RăspundețiȘtergere
 25. Buna, eu am o alunita pe partea exterioara a mainii stangi perfect rotunda si inchisa la culoare inca de cand m-am nascut. Exact aceeasi alunita o avea si bunicul meu. Imi spuneti va rog ce reprezinta? Multumesc, Maria

  RăspundețiȘtergere
 26. Dupa acest blog,eu sint inteligent,misterios,imi merge totul din plin,am vointa,etc deoarece am toate alunitele care se indica in aceste cazuri.Am idei inovatoare care schimba felul de a vedea viata.Dar am si lucruri negative.Adica am parte de tradari.Simt dinainte cand se intampla ceva rau,printr-o stare generala proasta.Am alunite pe partea dreapta a fetei,la tampla,pe bratul drept,pe cap,dar si in jurul genunchiului si in jurul cotului.Deci ce sa mai spus?Interesant articolul.Si chiar ma regasesc in toate acestea.Sint capricorn.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. interesant,si eu sunt capricorn si am alunite mai multe pe partea dreapta decat pe stanga. pe tampla cum spui tu pe partea interioara a bratului, in palma dreapta, pe abdomen, pe clavicula ... si eu simt chestii dinainte sa mi se intample sau prevestesc diverse lucruri. hmmm

   Ștergere
 27. Buna ziua !am 17 ani ji am citit tot ce ai spus despre alunite.e excelent...deci pot spone ca sunt fascinata.desi inca sunt"mica" multe se potrivesc.Am alunita pe tampla dreapta ...pe obrazul stang(sunt 2 ca bobul de orz)pe barbie pe partea dreapta .pe gat.pe spate..iar pe spate pe partea dreapta la mijloc e una mare.app. ce imi poti spune despre mine. sunt nascuta pe data de 02.07.1993 in jur de ora 11.45 (ziua).chiar as fi curioasa.multumesc mult.si app FOARTE TARE BLOG-UL TAU:x succes

  RăspundețiȘtergere
 28. De mult ma intreb de ce mi-au aparut 4 alunite in forma de cruce pe partea dreapta a obrazului ,intre gura si ureche ;in jurul varstei de 20 ani.Sunt nascuta la 28.07.1957.Va ro sa-mi raspundeti pe email:mimi.coman@yahoo.com Va multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 29. BUNA SERA DOMNULE Anatol Basarab, FOARTE INTERESANT ACEASTA STIINTA A ALUNITELOR , EU CHIAR AM VRUT SA-MI SCOT O ALUNITA SI A AVUT NUMAI PIEDICI SI PANA LA URMA NU AM SCOSO, AM 2 ALUNITE PE FRUNTE POZITIONATE UNA IN STANGA SI UNA IN DREAPTA, UNA LA BAZA NASULUI IN STANGA LANGA OCHI , SI ALTA TOT PE NAS IN MIJLOCUL DINTRE SPRANCENE MAI JOS PE NAS, IMI PUTETI SPUNE CE REPREZINTA , MULTUMESC FRUMOS

  RăspundețiȘtergere
 30. Buna ziua, fratele meu are alunite in forma de Carul Mare incep de pe piet si se termina pe spate.
  Ce anume poate semnifica?
  Cu deoasebita consideratie, Ana -Maria

  RăspundețiȘtergere
 31. Ce semificatie are alunita pe obrazul drept ?

  RăspundețiȘtergere
 32. Buna ziua. Ce semnifica un semn in forma de cruce de 1 cm in zona 59 pe piciorul drept, o alunita in palma stanga, pe mana dreapta Carul Mic si pe mana stanga Carul Mare ambele pa partea exterioara a mainilor. Nimic nu este antamplator in lume iar alunitele sunt o arta in care ne descoperim pe noi si felul nostru de a fi. As dori un raspuns daca se poate (m.airad@yahoo.com). Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 33. buna seara,va multumesc ca ne dati putin din darul dumneavoastra,eu am o alunita pe partea stg 38 ,am vrut sa o scot m-am programat dar parca as pierde ceva imi puteti spune ceva??? si daca nu cer prea mult, va urmaresc la tv. cat pot (pana acuma,am reusit cred eu)nu ati spus ce inseamna el impar(1+8=9) si eu (10=1) deci tot impar...multumesc ,multumesc

  RăspundețiȘtergere
 34. numele meu si prenumele=11(2)
  data si anul nasterii=11(2)
  care ar fii scopul meu aici?in matrita am 1111

  RăspundețiȘtergere
 35. stiti pe cineva care ar putea foarte serios sa arate care sunt alunitele de eliminat? e greu sa iti faci selectia singur, unele nu sunt pozitionate ca in desenele prezentate, sau aveti stiinta unde ar exista un manual despre acestea? Cu mare multumire si recunostinta pentru interesanta si utila prezentare, Marie

  RăspundețiȘtergere
 36. Buna seara,am ramas foarte impresionata de acest articol deoarece nu stam ca aceste alunite pot avea anumite semificatii.Eu am foarte multe pe tot corpul si le tin sub control mergand la doctor periodic,am una exact ca Merlin M,pana acum sincer nu mi-am dat seama de aceasta asemanare,cred ca am devenit foarte curioasa si as vrea sa aflu cat mai multe despre acestea.

  RăspundețiȘtergere
 37. Indiferent cat de adevarate ar fi toate aceste caracteristici ale alunitelor sau nu, faptul ca lumea are nevoie sa auda lucruri pozitive despre propria personalitate este aproape vital. Si de ce nu? In societatea de azi nu te impiedici decat de critici si obstacole dobandite din experientele proaste. Asa ca putina inspiratie, motivatie si detasare de tot ce e rau nu strica absolut deloc. Si oricum, e decizia fiecaruia daca sa citeasca sau nu un articol intreg despre semnificatia ascunsa a alunitelor.
  Am citit cu placere, o zi frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 38. Am si eu o alunita mare, pe mana dreapta, dar pe interior, mai jos de incheietura bratului si trei pe talpa piciorului stang , in forma de triunghi. Si mai am un semn care ma intriga pe omoplatul drept: o frunza de vie cu strugure, care pe parcursul anilor sa cam sters. Mama mi-a dat o explicatie, cum ca sa dus la furat de struguri, atunci cand era gravida,...:))

  RăspundețiȘtergere
 39. FF interesant. V.am urmarit zilele trecute intr.o reluare a emisiuni lu Oreste si sincer sunt tot mai curioasa de vasta dvs cunostiinta in domeniu.. Ce carti ati mai scos si unde le putem achizitiona?

  RăspundețiȘtergere
 40. Numele corect: Monroe Marilyn.
  Lavinia

  RăspundețiȘtergere
 41. Da, foarte interesant. As dori sa stiu mult mai multe. V-am vazut intr-o emisiune de curand la "Rai da buni". Alunite, numerologie in mod special. Am vreo sansa? Cum va putem contacta?

  RăspundețiȘtergere
 42. Da, intr-adevar foarte interesant. V-am vazut in emisiunea "Rai da buni". As vrea sa aflu mai multe despre numerologie. V-am urmarit atunci cu sufletul la gura si am devenit tot mai curioasa. Cum putem lua legatura cu dv? Avem vreo sansa? In speranta ca da, va multumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
 43. Va urmaresc la toate emisiunile pe unde santeti invitat, va ascult cu mare interes cum pot sa iau legatura cu dv.Avem vreo sansa?

  RăspundețiȘtergere
 44. Linistiti-va fratilor ca nu tot ce zboara in lumea asta e si bun de mancat,totul se invarte in jurul banilor dealtfel,sariti si voi cu banii si sa vedeti cum veti primi raspunsuri de nu o sa mai dormiti noaptea.Stiti cum e,teoria ca teoria dar practica ne omoara,in sfarsit SCOPUL SCUZA MIJLOACELE

  RăspundețiȘtergere
 45. Unde aveti un cabinet pentru consultatii ?
  In cazul in care nu aveti imi puteti spune va rog ce semnificatie pot avea romburile formate din alunite in diferite zone pe corp?
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 46. Pe mine ma sperie alunitele. A cunoscut atatia oameni care au facut metastaze de la "norocoasele" alunite. Nu aveti si un material legat de modul in care pot fi facute sa dispara si ce legatura exista intre ele si meridianele energetice. Presupun ca medicina orientala are niste corelatii si tratamente pentru aceste boli.

  RăspundețiȘtergere
 47. Ce şi cum poate cineva schimba ceva la "interior", pentru a produce modificări, într-un sens dorit, la exterior în ceea ce priveşte aluniţele?

  RăspundețiȘtergere
 48. un plus de cunoastere este foarte bine sa fi informat

  RăspundețiȘtergere
 49. Super subiectul analizat, Anatol ! FELICITARI ! ~

  RăspundețiȘtergere
 50. Buna seara!Mi-au aparut pe gat...sa le spunem excrescente maronii...pot fi considerate alunite?...si multe rosii...mai mici,mai mari,am una pe sanul stang care creste...nu le am din nastere...si ce ar trebui sa stiu?

  RăspundețiȘtergere
 51. Buna seara!Defectele fizice dun nastere se pot interpreta?Ne puteti vorbi si despre acest aspect?Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 52. Adevarul doare ! Uneori mai mult decat putem suporta ! Felicitari , Domnule Anatol ! Articolul este foarte bun ! Chiar daca unii nu inteleg nu va pierdeti speranta. Intelegem noi , Cei Alesi de Dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
 53. Multumim pentru detaliere in privinta semnificatiei pozitionarii alunitilor !o fascinanta " teorie" ca sa zic asa ... am pe piciorul drept ,sus, in partea din afara, o pata, alunita maro in forma de stea cu un punct ... seamana cu o stea mare si o luna mica ... aveti idee ce semnifica/? va multumec

  RăspundețiȘtergere
 54. Indiferent ce cred unii,altii,sunt convinsa ca exista adevar in cele scrise .Nu are sens sa intru in detalii.

  RăspundețiȘtergere
 55. cu multa stima va salut,am o alunita intre piciorul stang si;;.....10 08 1958

  RăspundețiȘtergere
 56. "Alunita plasata exact intre sprancene ne arata un om care in anumite conditii psihofiziologice sau psihomentale poate prevesti viitorul.In viata actuala capacitatea de a cunoaste viitorul nu a disparut cu totul, ci se afla intr-o stare latenta si oricand in anumite conditii se poate reactiva."
  Se pare ca am 'mostenito' de undeva, dar nu am nici o capacitate de a 'vedea' viitorul. Asa ca, care este smecheria ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Invata sa scrii corect "mostenit-o" si altele.....si cu siguranta iti vei vedea si viitorul!

   Ștergere
 57. ce inseamna alunitele pe nas una intro parte sialta in cealalta

  RăspundețiȘtergere
 58. Am o alunita la git, numarul 2, si cum am aflat ca atunci cind ma stresez, trebuie sa inspir adinc, chiar si cind ma streseaza o persoana...cum a fost cea cu "pielea superba", care da sfaturi,in lipsa de cunoastere...e clar. Si cum am invatat de la tine, ca nu merita sa imi consum energia, sa ma stresez , atunci cind simt o nedreptate, cum e in cazul Cristinei, am reactionat ca atare. Mai mult de atit, m-am controlat, sa nu o jignesc pentru gindirea ei, si sa incerc sa inteleg, de ce ea a facut comrntariul ala?. Si am ajns la concluzia, ca ea, citind articolul, era iritata ea cu ea própria, pentru ca le_a operat si acuma o fi ramas pe ginduri ca poate era mai bine sa nu o faca, dar daca tot a facut_o, atunci cei care o cunosc ca a facut asta si vor citi articolul si vor crede in tine, cum se vor mai uita la ea?, ca la o pacatoasa?, ...Si atunci a reactionat de felul asta, sa se auto apere ea singura, ori ea inca nu cunoaste chiar nimic de universo. pentru ca mie nu_mi vine sa cred ca exista oameni care sa nu creada in ceea ce spui si sa fie inca curiosi sa afle si mai multe. Pentru ca tot ce zici, are sens si mai ales explici atit de bine, ca oricine poate sa inteleaga, daca te asculta si vrea...bineinteles.Dar cum unii oameni "STIU TOT"... dar nu stiu ca NU CUNOSC NIMIC, mai clar ca sa inteleaga cei care nu te-au urmarit mereu, sa invete de la tine...e aceea, ca ei STIU dar nu CUNOSC, si ar trebui sa invete sa faca diferenta intre aceste doua cuvinte.Eu am invatat de la tine, din programele tale, si pot sa zic ca mi_ai deschis ochii, parca ai facut lumina in mintea mea si in acelasi timp parca le stiam pe toate astea, dar nu mi la aminteam. eu sfatuiesc pe toti sa iti ia exemplu si sa invete din tot ce predai, ca esti un excelente exemlu si un bun maestru pentru orice fiinta umana, si daca te ar intelege, sal ar incerca sa inteleaga, lumea er fi mai buna si lor le_ar merge mai bine, si ar invata cum sa traiasca in bucurie, fiecare clipa de viata, care ne_a tat_o dumnezeu sa na bucuram de ea. CU STIMA SI RESPECT, (una dintre fanii tai).

  RăspundețiȘtergere
 59. Astazi l-am cunoscut pe anatol la timisoara.este extraordinar sa ai cu cine gandi.sunt doamna inrochita roz care a deranjat o persoana din grup.viata care ma traieste m-a trimis la acel seminar.a fost important pentru mine.trebuie doar sa inveti sa asculti mai apoi restl vine de la sine.

  RăspundețiȘtergere
 60. frumos articolul! dar subiectul este fantezist, alunitele sunt eruptii pigmentare si nimic mai mult! apropos marilyn monroe avea alunita falsa

  RăspundețiȘtergere
 61. Toata stima si respectu' domnule profesor.

  RăspundețiȘtergere
 62. Toata stima si respectu' domnule profesor!

  RăspundețiȘtergere
 63. foarte interesant, si eu am alunite mai mult pe partea dreapta decat pe cea stanga in locurile indicate de tine si sunt capricorn. prevestesc chestii si simt chestii. absolut fascinant ..mai ales ca fac si tot felul de studii pe aceste teme de tip numerologie, ezoterism astrologie. pacat ca sunt atatia oameni care nu inteleg.

  RăspundețiȘtergere
 64. F interesant si detailat articolul insa cu siguranta se impune sfatul unui specialist pt concluzii

  RăspundețiȘtergere
 65. Copilul meu s-a nascut cu o alunita foarte mare pe piciorul drept sus de tot ce poate insemna sau unde trebuie sa merg pentru a vedea daca are vreo problema de sanatate multumesc

  RăspundețiȘtergere
 66. felicitari!! ANATOL!!!si mii de multumiri pentru tot ceea ce reusesti sa faci!

  RăspundețiȘtergere
 67. Eu am carul mare si steaua polara pe bratul stang unele unele dintre alunite care formeaza aceasta forma sunt chiar la incheietura,imi puteti spune va rog ce simbolizeaza?

  RăspundețiȘtergere
 68. Eu sunt interesata, de cursurile organizate de d-voastra in Romania. Va rog lasati detalii si legate de cursuri.

  RăspundețiȘtergere
 69. astea sint niste prostii cat tine de mari :))

  RăspundețiȘtergere
 70. Eu sunt foarte nelamurita in legatura cu alunitele........am foarte multe alunite in forma de caru mare,caru mic pe spate , abdomen etc......asi vrea sa aflu ce semnifica......va rog asi vrea sa iau legatura cu D-voastra....

  RăspundețiȘtergere
 71. am alunita pe inelarul de la mana stanga dar pe interior adica in palma si una in talpa tot pe stanga, as dori sa stiu semnificatia si daca trebuie scoasa cea de pe inelar pentru ca dupa parerea mea, cred ca bareaza casnicia si mai am inca o intrebare, care alunita atrage singuratatea pentru ca de mica mai mult singura am fost si as dori sa stiu care e s-o scot, astept raspuns urgent

  RăspundețiȘtergere
 72. Ce semnificatie poate avea dispunerea coliniara, echidistanta si pe diagonala a 3 alunite pe obrazul stang, imediat sub pomet?
  Multumesc
  leustean.mihai@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 73. Mie îmi pare un articol bine scris ,documentat,cu exemple edificatoare.Felicitări domnule Anatol!Felicitări și pentru răspunsul dat Cristinei,deși mă îndoiesc că o poate scoate cineva din pătrățica ei!

  RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1