miercuri, 20 aprilie 2016

Iluziile in care credem.



Iluzii anesteziante în care cred românii şi care blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României



Iluziile în care credem (sau cred mulţi din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor şi metodelor de distrugere mentală premeditată ce au fost aplicate pe români mai ales după lovitura de stat din 1989, când a fost eliminat un regim naţionalist şi o ţară suverană, iar România a fost transformată pas cu pas într-o colonie săracă şi distrusă a Vestului.
Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile şi pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menţinuţi premeditat blochează accesul la adevăr, blochează conştientizarea adevărului despre realitatea în care trăim, blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României.
În dicţionarul explicativ al limbii române, iluzia este definită că fiind „o percepţie falsă, denaturată a realităţii; aparenţă înşelătoare din cauza perceperii deformate a realităţii."
Iluziile ni se impun / ni se strecoară / ne sunt trimise în creier încă de mici copii.
Vă sfătuim ca, în situaţia în care ceea vom expune în continuare nu vă va face să realizaţi iluzia în care se urmăreşte, cu abilitate, să fim învăluiţi, să consultaţi şi alte surse, pentru a vă edifica asupra adevărului a ceea ce vă vom prezenta. Iată, mai jos, o listă cu iluzii/falsităţi în care poporul român se încăpăţânează să creadă în continuare, pentru că nu îi pasă, pentru că nu are timp să citească mai mult, dar nici nu-şi face, pentru că nu pricepe ce se petrece în jur etc.
Nota autorului: Pe un forum de discuții, a existat un anumit comentariu pe marginea prezentării acestor iluzii, cum că ar evidenţia o orientare de extremă stângă. Menţionez că nu mă preocupă niciun fel de doctrine sau ideologii, fie că sunt de stânga sau de dreapta, socialism, capitalism sau altele de genul acesta. Mă interesează dreptatea şi adevărul.
Dacă observ că SUA şi UE sunt „moartea" pentru România, fiind puterile care au distrus în ultimii 24 de ani ţara noastră, asta nu înseamnă că sunt comunist/extremist de stânga sau ceva de genul ăsta, ci doar că am fost capabil să observ aceste realităţi... Dacă aş fi observat că entităţi/ţări/instituţii din zone declarate ca fiind „socialiste" distrug ţara noastră, aş fi zis la fel de bine că acele puteri străine sunt „moartea" pentru România. Dar... nu e cazul în prezent. În prezent, „cancerul" României este reprezentat de „Imperiul Atlantist" – SUA, UE și stăpânii lor din umbră. Dar, mulţi oameni încă mai trăiesc cu iluzia că SUA şi UE sunt „de bine".
   Iluzii, falsităţi, minciuni, neadevăruri, manipulări
Atenţie! Aceste iluzii nu sunt toate gândite, verbalizate, conştientizate de oameni, unele sunt pur şi simplu trăite/simţite/aplicate în viaţa de zi cu zi de românii noştri dragi (bineînţeles că nu de toţi, dar de mulţi, de mult prea mulţi!).
   (Ordinea în care sunt prezentate este aleatorie.)
   Iluzia 0: Iluzia vieţii
Suntem suma gândurilor şi a credinţelor noastre, credinţe care au fost inoculate în mintea noastră de părinţi, şcoală, prieteni, filme, societate, de obicei fără acordul nostru, sau mai precis fără să fim conştienţi de asta. Toate aceste credinţe şi condiţionări formează tiparul. Tiparul care repetat la nesfârşit ne va crea iluzia vieţii. Spun iluzia, pentru că Viaţa începe cu adevărat în momentul în care ieşim în afara tiparului. Şi primul pas pentru a evada dintr-o închisoare, este să recunoaştem şi să înţelegem că suntem prizonieri. Altfel, nici măcar nu vom încerca să evadăm.
   1. Suntem liberi – o mare iluzie!
În realitate suntem neo-sclavi muncitori.
   2. Ştim cum funcţionează lumea în care trăim – fals!
În realitate, marea majoritate a românilor habar n-au ce se petrece în jurul lor. Dar nici n-ar fi în stare să facă faţă psihic adevărului.
   3. Suntem conduşi de oamenii politici pe care îi vedem la televizor şi la ştiri – fals!
În realitate, suntem conduşi din umbră de oameni din afara ţării noastre (cu centre de comandă în SUA, UE, Israel, Vatican etc.), iar cei pe care îi vedem la televizor şi care ocupă anumite funcţii în stat sunt doar instrumente în sistemul de exploatare ascuns, pe care oamenii din umbră îl gestionează şi în care noi ne trăim vieţile de sclavi. (Vi se pare prea dur termenul de sclavi? Dar aceasta e realitatea şi este necesar să înfruntăm adevărul chiar dacă e dur! E singura noastră şansă!). Toţi conducătorii din Europa de Vest care apar la TV sunt instrumente în mâna celor care conduc lumea cu adevărat, din umbră. Toate problemele pe care noi românii le avem sunt cauzate de această conducere din umbră, care are interese opuse intereselor neamului românesc. Din păcate, românii se îmbată cu speranţa/iluzia că nu există un guvern mondial ocult, deşi acţiunile şi deciziile lui le simţim zilnic pe pielea noastră. Însă nu toată lumea face conexiuni şi fiecare pricepe cât poate din lumea din jur.

   4. România este un stat suveran – fals!
În realitate, suntem din '90 încoace o colonie a „Imperiului Atlantist" (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială şi criminalii din spatele acestor entităţi) şi suntem conduşi din umbră.
   5. În România există stat de drept – fals!
Când politicul căpuşează toate instituţiile publice; când corupţia este la maxim; când nu există transparenţă în gestionarea fondurilor publice; când se fură masiv din bani publici; când justiţia nu funcţionează așa cum trebuie; când poporul nu mai este suveran (două referendumuri naţionale nerespectate în ultimii șapte ani – în 2009, poporul a decis la referendumul naţional să fie maxim 300 de parlamentari şi acum avem peste 600; iar în 2012, poporul a decis moartea politică a celui care ucidea o naţie – Băsescu –, însă CIA și UE au decis să rămână „guvernator" în colonia România, împotriva voinţei poporului român, chipurile „suveran"); când deciziile importante se iau în spatele uşilor închise (chiar în afara graniţelor ţării); când statul este condus din umbră, nu transparent de către conducătorii instituţiilor democratice (preşedinte, parlament, guvern); când populaţia este formată din sclavi muncitori săraci, bolnavi, lipsiţi de un trai decent; când bogăţia produsă (muncită) de popor este acumulată în mâinile câtorva indivizi – marea majoritate infractori mafioţi în cârdăşie cu politicienii, atunci este evident: În România nu există stat de drept! E doar o iluzie, un gunoi mediatic care să prostească oamenii naivi că trăim în normalitate.
   6. Intrarea în NATO a fost benefică pentru România – fals!Intrarea în NATO a însemnat distrugerea definitivă a propriei armate şi eliminarea oricărei şanse de a ne mai apăra singuri ţara. Adică, adio independenţă militară, independenţă a teritoriului ţării.
Intrarea în NATO a însemnat creşterea riscului faţă de un atac extern în România, din partea unuia dintre duşmanii SUA. A însemnat soldaţi români morţi în teatre de operaţiuni pornite de „stăpâni" (SUA) cu scopul de a coloniza noi teritorii. Redau cu aproximaţie ce a spus profesorul Florin Colceag despre NATO: NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară.
   7. Democraţia SUA – o mare iluzie!Nu există democraţie în SUA! În SUA există sclavie – mase de oameni care muncesc în sărăcie pentru a ţine în spate câteva „elite" putred de bogate. În SUA forţele represive plătite din bani publici sunt cu mult mai bine pregătite, violente şi ferme în distrugerea oricărei iniţiative de schimbare a „sistemului". Ororile pe care le-am văzut noi la Pungeşti cu abuzurile jandarmilor sunt nimica toată comparativ cu ce se petrece în SUA. Mulţi spun că acolo e fascism. Eu mă limitez la a aprecia ca fiind „un alt sistem de sclavie", mult mai bine pus la punct decât cel din România. Acolo, statul („sistemul") chiar ştie tot despre tot ce faci/spui în timp real! Totul este informatizat şi centralizat. Cunoaşterea, manipularea şi controlul populaţiei americane sunt la cote inimaginabile. Acolo deja a început „ciparea" oamenilor şi imbecilii distruşi mental se duc de bună voie să-şi implanteze cipul RFID în trup. Dar... desigur, toată povestea aceasta complexă (nu neapărat complicată) nu poate fi înţeleasă de cei care nu realizează că sunt conduşi din umbră şi care nu pricep cum funcţionează lumea în care trăim. Şi lor, ca şi nouă, li se livrează un Matrix frumos în care să creadă. Păcat că este doar o iluzie.

   8. Europa de Vest este civilizată – fals!
Ţările aşa-zis „civilizate" din occident s-au dezvoltat pe spinarea ţărilor sărace, inclusiv pe spinarea României (asta presupune statutul de colonie!). Dar, chiar şi aşa bine şi civilizat cum e în Vest, tot despre sclavie vorbim şi acolo. Să nu aveţi iluzia că europenii din occident sunt liberi! Nu! Sunt tot sclavi, ca şi noi, doar că regimul lor de sclavie e puţin mai „soft". La noi e varianta mai dură: colonizare – exploatare la sânge – distrugere.
   9. Intrarea în UE a fost benefică pentru România – fals!
Intrarea în UE a însemnat de fapt semnarea pactului cu diavolul şi pierderea şi mai accentuată a independenţei economice, a suveranităţii, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a forţei de muncă, a creierelor inteligente etc. etc. etc. Legile se decid la nivelul UE, preţurile se decid la nivelul UE, viaţa noastră este gestionată de la nivelul UE etc. Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. În felul acesta produsele româneşti sunt pe cale de dispariţie, deci, implicit economia românească. Intrarea în UE a însemnat, pe scurt, pecetluirea statutului de colonie al României!
La schimb, pentru acceptarea de către populaţie a intrării în UE, fără să aibă habar în ce se bagă, ni s-au oferit doar iluzii:
   a. Iluzia intrării într-o familie „civilizată" unde sunt floricele pe câmpii şi totul e roz
   b. Iluzia că Europa ne vrea binele şi vrea să ne ajute să îi prindem din urmă pe cei „civilizaţi", când, în realitate, fiecare este pentru el şi ne-au acceptat în UE din interes – piaţă de desfacere de 20 milioane de locuitori, resurse de exploatat pe 2 lei, creiere inteligente de folosit în multinaţionalele din Vest pentru a produce şi mai mulţi bani etc.
   c. Iluzia unei bunăstări „ca în Vest" (care de 23 de ani tot n-a venit);
   d. Iluzia unei libertăţi de mişcare şi decizie pentru popor
(„Poftim, mişcaţi-vă, călătoriţi, munciţi, supravieţuiţi şi cheltuiţi unde vreţi voi! Oriunde veţi face asta, noi tot vom suge din munca voastră, noi tot pe spinarea voastră vom trăi, noi tot vă vom exploata şi voi tot sclavii noştri veţi fi, indiferent de ţara aleasă ca destinaţie!")
   e. Iluzia unor fonduri europene, care într-adevăr au ajutat pe mulţi, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România a cotizat la UE mai mult decât a accesat! („Din 2007 şi până în 2012, România a vărsat în conturile Uniunii Europene aproape 7 miliarde de euro, şi a încasat doar puţin peste 1 miliard de euro). Astfel, avem un sold deficitar de aproape 6 miliarde de euro" – sursa business24.ro; în plus, o grămadă din fondurile accesate s-au dus la băieţii deştepţi, deci nu în economia reală a României sau la cetăţenii de bună credinţă din România, ci la infractorii din mediul economic aflați în cârdăşie cu infractorii din mediul politic.
   f. Iluzia că în Vest nu e corupţie, când de fapt am văzut cu toţii ce fac parlamentarii europeni pe mii de euro –  banii cetăţenilor europeni.
   g. Iluzia că o să primim democraţie, ca ideal în viaţă al fiecărei naţiuni – ce stupiditate! Cum să fie democraţie, normalitate, bunăstare într-un sistem de exploatare care îi ţine pe oameni drept sclavi muncitori? Cum să fie democraţie când masele de oameni muncesc ca să ţină în spate nişte infractori paraziţi care nu ştiu decât să exploateze munca sclavilor şi să trăiască în lux de pe urma ei... Cum să fie democraţie cu atâta corupţie? Cum să fie democraţie atâta timp cât nu există transparenţă în „afacerile publice"? Cum să fie democraţie cu atâta sărăcie în jur?
   h. Iluzia că FMI, CE, Banca Mondială sunt instituţii serioase care ne vor binele şi vin să ne ajute cu bani – Ce glumă sinistră! În realitate, îndatorarea statelor este metoda modernă de colonizare / transformare în sclavi.
    România – o cetate asediată
Asediul la care este supusă ţara noastră este analizat în amănunţime (pe componenta sa economică) de profesorul Mircea Coşea, în lucrarea România după 20 de ani (apărută la Editura Business Adviser, în 2011). Autorul ajunge la următoarele concluzii îngrijorătoare:
Structura economiei a devenit de tip neocolonial, în sensul manifestării pe planul relaţiilor economice externe prin unidirecţionare (peste 70% spre UE), prin exces de export de forţă de muncă ieftină, materii prime slab prelucrate şi produse industriale manufacturate pe bază de licenţe şi prin exces de import de alimente şi bunuri de consum."
Economia se află sub ocupaţie străină, ponderea capitalului străin în total capital investit fiind de peste 80%, iar la nivelul sectorului bancar depăşind şi acest nivel."
Aderarea României la UE nu a reprezentat un factor de creştere economică şi dezvoltare a industriei şi agriculturii naţionale, ci, din contră, un factor de decădere a acestora, prin presiuni concurenţiale." Corupţia politică a transformat în douăzeci de ani statul român într-un stat capturat".
Un exemplu foarte bun al modului în care companiile străine ruinează economia României sunt hipermarketurile.
Continuăm cu expunerea iluziilor în care trăiesc românii zi de zi:
   10. Mass-media spune adevărul – fals!
Presa minte, manipulează, dezinformează şi ascunde adevărul! Principalele canale media sunt deţinute de infractori şi oameni vânduţi politic. Ce livrează trusturile lor de presă publicului larg este gunoi mediatic şi dezinformare! Cel mai bine s-a văzut că presa este vândută pe 1 septembrie 2013, când a minimalizat cât s-a putut amploarea pe care au avut-o protestele românilor împotriva Proiectului Roşia Montană şi a exploatării gazelor de şist în România.
   11. Televizorul ne informează – fals!
Televizorul mimează informarea! Televizorul manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de trunchiere a realităţii, de falsificare a istoriei, de îndobitocire şi pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre adevăr, despre adevărata realitate din jur va căuta singur informaţii pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect).
   12. Politicienii corupţi care ne conduc astăzi sunt trădători – fals!
Cei mai mulţi nu sunt trădători, pentru că de fapt nu au fost niciodată de partea României sau a românilor ca să trădeze cauza neamului românesc! Ei sunt şi au fost dintotdeauna împotriva României (din tată în fiu), sunt şi au fost instrumente ale duşmanilor, controlaţi din umbră pentru a sluji interesele străine antiromâneşti. Ei nu au trădat deloc, niciodată, ei au făcut exact ce au fost puşi să facă (de străini!). Ei nu sunt ai noştri, ai românilor! Ei slujesc altcuiva, altor interese! Mulţi dintre ei nici nu sunt români, ci indivizi de altă etnie, dar cu numele românizat ca să ne prostească că sunt de-ai noştri (în principal evrei).
Iată definiţia cuvântului „a trăda": „trăda, trădez, vb. 1 .1. tranz. – a înşela în mod voit şi perfid încrederea cuiva, săvârşind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu duşmanul etc., a fi neloial faţă de cineva sau de ceva." (Dicţionarul explicativ al limbii române)
Ei, politicienii corupţi care au distrus România nu au făcut acte care le sunt potrivnice (opuse lor) ci au făcut exact ce aveau ei de făcut, exact ce trebuia faţă de ei şi faţă de stăpânii lor (cei care conduc lumea din umbră). Ei nu au făcut un pact cu duşmanul, pentru că pentru ei, „duşmanul" era prietenul lor. Duşmanul este duşman doar pentru poporul român. Pentru ei, este un prieten. Deci au făcut un pact cu un prieten. Dacă făceau pact cu românii şi luptau pentru interesele României, abia atunci am fi putut spune că au trădat interesele celor care i-au pus acolo (adică cei care conduc lumea din umbră).
Aceşti politicieni care conduc astăzi România nu au fost şi nu sunt loiali României şi poporului român. Doar au mimat acest lucru. Deci ei au acţionat precum nişte trădători, dar de fapt ei nu sunt trădători, ei nu ne-au trădat pentru că nu are cum să se cheme trădare ce au făcut ei! Nu poţi să ai pretenţia de la nişte alogeni (străini) de neamul tău şi de interesele neamului tău, care vin şi sunt puşi la conducerea neamului tău de către forţe străine, să se considere ai poporului, în lupta pentru binele poporului, sau poporul să-i considere de-ai lui. E absurd! Ei nu sunt ai noştri, chiar dacă s-au născut unii dintre ei în România. Nu au niciun fel de apartenenţă la neamul românesc! Nu simt româneşte, nu iubesc România, nu le pasă de România şi de români absolut deloc şi nu le-a păsat niciodată!!! Atunci, ce să trădeze ei distrugând România? Au trădat interesele ţării în care s-au născut? Faptul că te-ai născut într-un teritoriu şi ai trăit acolo 50 de ani este suficient să te numeşti „de-al nostru"? Nu! Noi i-am votat şi ei au ajuns la putere pentru ca noi am fost proşti orbiţi, iar ei puşi acolo de forţe străine.
Ce legătură are toată treaba asta cu trădarea sau nu a intereselor neamului românesc? Niciuna... Dacă însă un român, să zicem ţăran din tată în fiu, cu toate neamurile români, născut, crescut în România, ajunge cu greu la putere, susţinut cu sacrificii de popor care şi-a pus nădejdea în el, şi el se dă cu duşmanu', atunci da, aceea e trădare. Însă marionetele care sunt la putere acum „au trădat" (dacă vreţi) încă dinainte să se nască... La fel cum tu vrei să laşi mai departe un copil bun, aşa şi oamenii răi vor să lase mai departe o odraslă care să le continue „munca", mai exact, să ducă mai departe sistemul de exploatare... sistem care e foarte avantajos pentru ei, că de aceea l-au implementat, însă distructiv pentru noi. Există şi alogeni (străini) care nu distrug România. Cu ei nu avem nicio problemă, de ce am avea?
În concluzie, exprimarea corectă este, după părerea mea: „Au acţionat împotriva intereselor României şi poporului român",  „Au distrus România" etc. şi nu „Au trădat" sau „Sunt trădători"!
   13. Poporul român este rău – fals!Românii sunt printre cei mai buni oameni de pe planetă! Infracţiunile pe care le vedem sunt excepţii dacă gândim procentual raportat la întreaga populaţie. Apoi, din acele infracţiuni blamate de occident, majoritatea sunt făcute de ţigani (populaţie migratoare), deci nu români-daci, sedentari şi buni la rădăcină. Relele pe care le vedem noi la mulţi români sunt doar la suprafaţă, sunt doar aspecte superficiale, care au apărut din cauza sistemului de exploatare în care suntem ţinuţi de 23 de ani!

Sistemul ne-a distrus mental şi i-a forţat pe mulţi dintre români să aplice legea junglei pentru a supravieţui. De aici s-a dezvoltat egoismul şi tot ce ţine de el. Sistemul ne-a învăţat că banul este scopul şi de aici s-a dezvoltat „manelărismul" şi tot ce ţine de el, călcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc.
Dar toate aceste lucruri se pot rezolva foarte rapid, dacă românii sunt puşi într-un sistem în cadrul căruia se acţionează cu adevărat pentru binele poporului, unde să se poată redezvolta cooperarea, colaborarea, armonia, împărţirea resurselor, iubirea de semeni etc. Deocamdată vedem efectele unui sistem care intenţionat ne îndreaptă unii împotriva altora pentru a fi dezbinaţi şi a nu avea vreo şansă să schimbăm sistemul.
Şi vedem toate relele pentru că sunt scoase în evidenţă de duşmanii României prin instrumentele pe care le deţin, mai ales mass-media. Dar poporul român, la rădăcină, nu este deloc aşa! Duceţi-vă la ţărani, la adevăraţii români, să vedeţi acolo bunătatea poporului român, încă vie.
14. Şcoala ne educă şi ne informează – fals!
Şcoala, în prezent, doar mimează educaţia şi ne înregimentează, ne educă să fim obedienţi şi să respectăm autoritatea. Adevărata informare trebuie în prezent să o facem singuri, pe cont propriu. Informaţiile cu adevărat importante pentru viaţa noastră nu le aflăm nici din şcoala, nici din facultate, nici din mass-media (în niciun caz de la TV). Informaţia adevărată trebuie să o căutăm pe internet şi la oameni liberi mental.
Şcoala din prezent e distrusă premeditat de cei care conduc România pentru că un popor needucat e mai uşor de controlat.
Ideea, pe scurt, este că se pierde prea mult timp din viaţa unui copil (12 ani de zile până la terminarea liceului) pentru ca acesta să ştie atât de puţine lucruri despre lumea în care trăim, să aibă atât de puţine abilităţi şi să ştie atât de puţine lucruri utile pentru viaţa de adult. Vorbim comparativ cu un sistem de educaţie ideal/normal, nu cu sisteme din alte ţări, care pot fi chiar şi mai proaste decât al nostru. Mai nou, foarte mulţi tineri români termină liceul şi nu ştiu nici măcar să scrie corect româneşte. Asta spune multe despre un sistem de învăţământ.
În plus, şcoala, după părerea mea, înregimentează şi învaţă copilul încă de mic să fie obedient „autorităţii", fapt care e o mare problemă a societăţii. În mod normal copilul/omul trebuie să pună la îndoială cam tot ce i se livrează, dacă vrea să ajungă în final la informaţia corectă/adevărată.
   15. Istoria pe care o ştim, am învăţat-o în şcoală este istorie reală – fals!Şcoala şi mass-media au două scopuri principale: ascunderea adevărului şi mimarea informării.
Iar adevărul înseamnă pe lângă realitatea autentică a prezentului şi adevărul istoric. Istoria, aşa cum ne-a fost ea „livrată" în ultimii 23 de ani este o minciună. Dacă am cunoaşte adevărul istoric – nu neapărat foarte îndepărtat în timp, de exemplu, dacă am şti cu adevărat ce s-a petrecut la lovitura de stat din '89, am înţelege mult mai bine ce ni se petrece nouă astăzi ca ţară şi popor. Dar... acesta e motivul pentru care sistemul de învăţământ este distrus iar mass-media cumpărată – pentru ca adevărul să nu iasă la iveală.
   16. Doctorii ştiu ce e cel mai bine pentru noi – fals!
Unii doctori ştiu! Cei care sunt dispuşi să citească pe cont propriu şi să afle adevărul din spatele industriei medicale. Dar aceştia sunt excepţii. Cei mai mulţi aplică ce au învăţat în şcoală, iar şcoala medicală ne învaţă să oferim bolnavilor pastile, medicamente şi tratamente ineficiente şi chiar dăunătoare! Cel mai dur exemplu este poate „industria" cancerului. Deşi există leac natural eficient şi nontoxic pentru cancer (da, cancerul este vindecabil!), doctorii continuă să fie criminali şi să recomande chimioterapie toxică perfect ineficientă. Din păcate, românii respectă cu sfinţenie „autoritatea", fie ea doctor, profesor, televizor, specialist, preot etc.
   17. Cancerul este incurabil – fals!
În realitate, cancerul este vindecabil, chiar şi în stadii avansate, dacă eşti dispus să citeşti şi să afli cum să te vindeci. Doar doctorii, sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te învaţă, unii din ignoranţă, inconştienţă, alţii şi din  rea voinţă că trebuie să te otrăveşti cu chimioterapie ca să ai vreo şansă, când de fapt chimioterapia este foarte dăunătoare şi nu te ajută cu nimic! Cine vrea să afle adevărul trebuie doar să citească! Doctorii promovează otrava numită chimioterapie, iar pacienţii o iau ca proştii cu miile. Preferă să moară decât să citească...
   18.Vaccinurile sunt bune şi ne apără de boli/viruşi – fals!
În spatele schemelor naţionale de vaccinare e o întreagă industrie de miliarde de dolari patronată de nişte băieţi deştepţi, care nu doar că fac o grămadă de bani prin vinderea vaccinurilor, dar distrug şi potenţialul de viaţă sănătoasă şi lungă al omului, încă de mic copil.
   19. Fumatul oferă plăcere, ceva benefic – fals!
Asta este o iluzie incredibilă în care trăiesc săracii fumători. Din fericire există o metodă foarte uşoară prin care oricine se poate lăsa de fumat.
Legat de plăcerea fumatului – cel mai bine se vede această plăcere când elevii de liceu se pitesc prin băile infecte din şcoală ca să fumeze (plăcere desigur, nu dependenţă), când angajaţii din multinaţionale stau zgribuliţi de frig iarna pe balconul palierului ca să fumeze mizeria aia de ţigară pentru că nu au voie înăuntru (plăcere desigur, nu dependenţă); când fumătorul acceptă chiar şi o ţigară al cărei gust şi miros le urăşte decât să nu fumeze deloc (plăcere desigur, nu dependenţă); când oamenii aleg să fumeze chiar dacă asta presupune să rabzi de foame (că n-au bani şi de ţigări şi de mâncare) (plăcere desigur, nu dependenţă); când bucureştenii stau iarna degeraţi de frig pe la intrările în metrou (îi văd în fiecare dimineaţă) ca să fumeze ţigara aia blestemată înainte de a intra în subteran unde nu au voie să fumeze (plăcere desigur, nu dependenţă) etc.
   20. Mâncarea din supermarketuri e bună de mâncat – fals!„Alimentele" din supermarketuri reprezintă, în principiu, mâncare-otravă pe care o ingurgităm distrugându-ne sănătatea în fiecare zi. Supermarketurile distrug, de asemenea, economia locală (elimină micii comercianţi români şi micii producători – fac concurenţă pieţei agroalimentare tradiţionale) şi sug banii românilor, bani care ajung la firmele din Vest (o să observaţi că în supermarketuri nu prea găsiţi produse româneşti...). Supermarketul este pentru oamenii obişnuiţi o „autoritate". Ei gândesc inconştient ceva de genul „dacă se vinde în supermarket şi cumpără atâţia oameni, n-are cum să nu fie bun de mâncare...". Oamenii ignoră faptul că legislaţia criminală le permite producătorilor de alimente să adauge substanțe toxice în produse pentru a le conserva/aroma/păstra timp îndelungat etc. (adică E-uri toxice, arome cancerigene, conservanţi nocivi etc.), şi oamenii mai ignoră faptul că în Romania (şi nu doar la noi) se dă şpagă inspectorilor de orice fel. Deci pe lângă faptul că mâncarea este otravă în mod legal, ea este şi mai toxică în mod nelegal – are şi mai multe substanţe nocive decât e legal (E-uri interzise, hormoni de creştere, chimicale ilegale, marfă expirată sau ţinută/gătită în condiţii infecte etc.), pentru că autorităţile statului din domeniul industriei alimentare nu îşi fac treaba (iau şpagă şi trec cu vederea otrava toxică din mâncarea pe care ne-o servesc supermarketurile).
  Poftă bună!
   21. Raportarea la majoritate este un criteriu bun pentru a distinge binele de rău – fals!
Dacă majoritatea oamenilor sau foarte mulţi oameni din jurul nostru fac anumite lucruri, sau chiar şi dacă doar grupul nostru de prieteni face ce facem şi noi, înseamnă în creierul nostru că acel lucru e „de bine", poţi să îl faci şi tu liniştit, că e benefic şi pentru tine şi pentru familie şi pentru societate. Fals! Faptul că mulţi oameni din jurul nostru, sau cunoscuţii noştri fac ceva anume nu înseamnă că acel ceva este bun! Acesta este un criteriu tembel pe care îl aplică subconştient/inconştient oamenii pentru a stabili (tot inconştient) dacă ceea ce fac este bine sau rău. De fapt, pentru a se autoconvinge că ceea ce fac este bine („Uite, şi restul lumii face asta! Trebuie să fie bine!").
Dacă facem ceva rău pentru noi şi/sau societate, şi realizăm că facem ceva rău, ne vom simţi prost. Aşa ceva nu trebuie să se petreacă sub nicio formă. Motiv pentru care încercăm să evităm orice senzaţie negativă, dar nu prin evitarea comportamentului nociv, ci prin concluzionarea că acel comportament este de fapt benefic sau neutru/nevinovat (un fel de disonantă cognitivă).
Evitarea unui stres psihic are loc prin multiple mecanisme conştiente şi subconştiente. Unul dintre ele este acesta: raportarea la un criteriu imbecil, ce face majoritatea (care, bineînţeles, se comportă ca tine), în loc să te raportezi la criterii reale, la normalitate, la ce e bun şi ce e rău pentru binele tău, al familiei tale şi al societăţii în care trăieşti.
Desigur, oamenii nu conştientizează şi nu verbalizează aceste raportări la majoritate, ci pur şi simplu le fac zilnic fără să-şi dea seama, în mod inconştient, ca să-şi menţină psihicul nestresat. Observaţi cum iluziile românilor sunt validate de această „regulă a majorităţii".
   22. Proiectul Roşia Montană RMGC este BUN pentru România – fals!
Mai crede cineva aşa ceva? (Din pacate, da.)
   23. Gazele de şist sunt bune pentru România şi avem nevoie să le exploatăm –  fals!
E cineva atât de ignorant şi inconştient să creadă asta?
   24. Culturile OMG (organisme modificate genetic) sunt benefice agriculturii româneşti şi industriei alimentare – fals!
OMG sunt, în realitate, nocive pentru organism şi distrug mediul.
   25. Privatizarea companiilor de stat ajută economia României – fals!
Unde aţi trăit în ultimii 23 de ani? Privatizările care s-au făcut au avut ca unic scop distrugerea economiei României, exploatarea resurselor naturale din România, furtul banilor şi producţiei de bunuri din România de către companiile „Imperiului Atlantist" care au venit „să facă un ban cinstit" pe spinarea muncitorilor sclavi români în colonia România.
   26. Protestele de stradă nu ajută la nimic – fals!
Citiţi aici: 
Ce au câştigat românii prin proteste de stradă în toată ţara,  Ce am câştigat în urma protestelor Roşia Montana, Gaze Şist, Mosna ce s-a obţinut prin proteste de stradă, deşi numărul participanţilor a fost mic. Imaginaţi-vă care ar fi efectul protestelor de stradă cu sute de mii/milioane de oameni pe străzi cerând acelaşi lucru... Dar, din păcate imaginaţia ne-a fost distrusă premeditat pentru a nu putea identifica soluţii, pentru a nu putea „vedea" o altfel de lume faţă de cea mizeră în care suntem ţinuţi ca sclavi...
   27. Topurile celor mai bogaţi oameni de pe planetă / din România sunt reale – fals!
Acele topuri sunt doar o manipulare pentru a prosti oamenii naivi; în realitate adevăraţii bogaţi ai planetei sunt ascunşi şi conduc lumea din umbră.
  28. Este posibil să te refugiezi, tu şi familia ta, de sistemul de exploatare şi să trăieşti bine – fals!
Aceasta este o iluzie, pentru că pe termen lung este inevitabil să scapi de „sistem" fără să îl schimbi/distrugi/înlocuieşti. Foarte mulţi oameni caută o independenţă faţă de sistemul de exploatare în care suntem sclavi muncitori săraci, printr-o viaţă cât mai autonomă, la ţară, într-o gospodărie tradiţională sau o microfermă care consumă puţină energie, îţi asigură apă gratis şi de calitate şi hrană ieftină şi sănătoasă. Într-adevăr, în acest mod devii mai independent, însă... cât o să ţină figura asta? Chiar credeţi că vă puteţi izola de sistem şi că el va „funcţiona" în jurul vostru fără să vă afecteze? Uitaţi cum încearcă să distrugă „sistemul" această posibilitate: gazele de şist – exploatarea lor conduce la poluarea apei pentru a ne face mai dependenţi de „sistem". Să spunem totuşi că aţi reuşi să vă rupeţi de „sistem" printr-o mică gospodărie ţărănească izolată undeva la ţară. Foarte frumos! Bravo vouă! Dar copiii voştri? Vor continua în acelaşi mod? Va ţine figura la infinit? Ignorarea/evitarea sistemului oferă nişte avantaje personale doar pe termen scurt/mediu. Pe termen lung, singura şansă pentru a o obţine bunăstarea fizică şi psihică reală este schimbarea sistemului cotropitor.
Chiar putem trăi izolaţi, cu capul în nisip, făcându-ne că nu există probleme în jurul nostru, în timp ce ceilalţi fraţi români ai noştri sunt pur şi simplu nişte sclavi muncitori în cadrul „sistemului"? Putem avea fericire în curtea noastră când în afara curţii noastre este doar mizerie? Putem să trăim liniştiţi în gospodăria noastră, fără să ne implicăm în a transforma în bine ţara în care trăim? Înseamnă că suntem egoişti... sau... distruşi mental premeditat... Pentru că exact asta se doreşte: să nu încercăm să schimbăm „sistemul".
   29. Nimic nu se mai poate face pentru a salva/elibera România – fals!
De ce am crede aceasta? Doar pentru că cei care ne conduc au reuşit să ne distrugă deja atât de mult şi să ne creeze impresia că suntem distruşi iremediabil? Doar pentru că răul este împrăştiat în toată societatea ca un cancer? Păi şi cancerul are leac! Iar răul ăsta care căpuşează România nu a distrus complet societatea românească. Şi nici pe tinerii români inteligenţi. Şi nici economia românească, amărâtă aşa cum e ea. Şi nici nu ne-au depopulat total ţara de români (încă) şi nici nu ne-au rupt în bucăţi (încă). România poate renaşte destul de rapid dacă la conducere ajung oameni de bună credinţă şi inteligenţi.
Românii abia acum încep să înţeleagă ce se petrece în jurul lor. Până acum, în ultimii 23 de ani doar au răbdat buimăciţi toate nedreptăţile şi relele care s-au petrecut în jurul lor crezând că de vină sunt „corupţii ăştia, trădătorii ăştia de politicieni". Însă abia acum încep să înţeleagă fenomenul, să vadă ce se petrece de fapt, să identifice adevăraţii vinovaţi şi mecanismele prin care românii au devenit o colonie, nişte sclavi moderni în propria lor ţară. Şi încep chiar să găsească şi să propună soluţii de remediere a situaţiei. Noi suntem abia la început de drum în eliberarea României! Până acum habar n-aveam ce-i cu noi! Abia acum începem să înţelegem şi să reacţionăm!
Deci, de ce am concluziona înainte să înceapă cu adevărat „lupta", că totul este pierdut? S-au reunit cei mai luminaţi, inteligenţi şi de bună credinţă români şi au ajuns la concluzia că nimic nu se mai poate face? Nu! Atunci de ce am concluziona noi, fiecare în parte că totul este pierdut? Pentru că suntem demoralizaţi şi pentru că poate nu vedem (fiecare în parte) luminiţa de la capătul tunelului. Asta nu înseamnă că ea nu există, ci doar că nu a fost încă identificată şi valorificată. Pentru că aceste lucruri se petrec lent, nu de azi pe mâine! În plus, cei care conduc lumea din umbră şi patronează inclusiv sistemul de exploatare din România exact aceasta îşi doresc: să fim demoralizaţi, să nu ne unim, să nu gândim, să nu credem că se poate o altfel de viaţă, să ne pierdem speranţa, să renunţăm la luptă încă dinainte ca lupta să înceapă! Haideți să nu le facem pe plac!
   30. Societatea nu poate funcţiona fără partide politice şi politicieni – fals!
Mass-media şi propagandiştii acestui sistem ne induc ideea că societatea actuală nu ar putea funcţiona fără clasa politică, parlament, etc. Este o falsă idee. Ei nu vor să schimbe acest sistem pentru că sunt cei care profită cel mai mult de el. Baza teoretică de schimbare a acestui sistem într-un altul mai echitabil şi bun pentru toată lumea şi această ţară a fost creată la Braşov prin dl. Laurenţiu Primo numit Meritocraţie. Detalii aici: http://meritocratia.ro/  şi există şi Constituţia Meritocrată :http://meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/ , ceea ce ar schimba total viaţa romanilor şi am deveni prima ţară din lume care am înlătura acest sistem al sclaviei.
   31. Dacă ne vom transforma noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine în România – fals!
Aceasta este o iluzie vehiculată mult şi pe internet pentru că te invită subtil la nonacţiune împotriva „sistemului" (exact ce-şi doresc ei). Da, foarte bine, să ne transformăm fiecare în parte, să facem tot ce putem ca să fim noi nişte oameni mai buni, e foarte bine! Dar este total insuficient!!! Fără schimbarea celor care conduc astăzi România, ţării noastre şi poporului român nu îi va fi bine, indiferent cât de moral ne comportăm fiecare dintre noi pe cont propriu!!! Înţelegeţi aceasta! Chiar dacă de mâine toţi românii vor fi buni, nimeni (din popor) nu va mai fura, nu va mai arunca gunoaie pe stradă, nu va mai fi „şmecher", nu va mai călca pe cadavrele din jur, va avea grijă de aproapele său, va fi plin de iubire, este degeaba pentru imaginea de ansamblu a României, dacă această „evoluţie" nu se va traduce în eliminarea criminalilor infractori de la conducerea României! De acolo, de la stăpânii din umbră şi de la marionetele lor pleacă toate problemele României!
Foarte mulţi români continuă să creadă în toate aceste „iluzii" pentru că asupra lor a fost aplicată premeditat o distrugere mentală continuă. De ce a fost distrus mental poporul român? Pentru că a demonstrat, chiar şi în istoria recentă, că este capabil de lucruri extraordinare, care se pot interpune şi îngreuna planurile de instaurare a Noii Ordini Mondiale prin monopol (bani, energie, resurse) şi control total asupra omenirii.
Până la asasinarea preşedintelui Nicolae Ceauşescu în 25 decembrie 1989, România devenise independentă politic, militar şi economic (după plata datoriei externe din aprilie '89). În ultimii 24 de ani, România a fost cucerită treptat şi ascuns, colonizată şi exploatată, iar poporul român distrus mental pas cu pas, pentru că un popor care nu pricepe ce se petrece în jurul lui este mult mai uşor de controlat şi exploatat.
Cea mai dură consecinţă a distrugerii mentale este incapacitatea de a căuta adevărul şi de a accepta adevărul şi realitatea în care trăim. Din acest motiv, oamenii nu citesc mai mult despre realitatea din jur şi nu le pasă de subiecte precum „cine şi cum conduce lumea şi România", „sclavia modernă", „controlul total al omenirii", „guvernul mondial din umbră", „noua ordine mondială", „România – colonie a «Imperiului Atlantist»", „mâncarea-otravă din supermarket" etc.
   Ce putem să facem pentru eliberarea României?
În primul rând să ne pese! Să fim mai altruişti! Să ne pese şi de binele celorlalţi, nu doar de al nostru! Să ne menţinem sănătoşi! (Eliminaţi mâncarea otravă! Cu un popor bolnav nu putem face nimic! Boicotaţi cât puteţi supermarketurile care ne distrug economia şi ne oferă otravă de mâncare! Susţineţi ţăranii români şi micii fermieri! Susţineţi economia locală şi producătorii români!) Să ne informăm! Să citim mai mult! Să citim informaţii de calitate, relevante! Să nu pierdem timpul cu gunoaie mediatice, livrate de mass-media vândută special ca să ne piardă timpul şi să ne distrugă creierul! 
Să-i provocăm la gândire pe apropiaţii noştri (prieteni, rude, colegi), dar cu tact (cei mai mulţi vor manifesta rezistenţă la schimbare şi la aflarea adevărului). Să mediatizăm prin internet (să dăm mai departe) informaţia pe care o considerăm de calitate, importantă şi relevantă pentru viaţa noastră în această realitate dură în care trăim! Să nu mai acceptăm cu credulitate poveştile / minciunile / dezinformările de care ne lovim zilnic din partea şcolii, mass-mediei vândute, politicienilor. Să căutăm oameni de bună credinţă şi să ne alăturăm cumva lor. Să fim uniţi! Să ieşim în stradă atunci când se organizează proteste împotriva „sistemului"! Să identificăm şi să susţinem cum putem initiativele/miscările patriotice de bună credinţă care apar! Să facem ceva, orice pentru binele României! Să mişcăm un băţ pentru neamul românesc! Să nu ne pierdem niciodată speranţa! O viaţă mai bună este posibilă! Tot ce avem de făcut este să eliminăm infractorii mafioţi de la conducerea României şi să îi înlocuim cu oameni buni, patrioţi.
Nu vă pierdeţi speranţa! Nu renunţaţi incă dinainte de a începe!



4 comentarii:

  1. După .... nu mai găsesc nimic scris ? Unde este restul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit punct cu punct și știu că aveți dreptate 100%. Mă bucur că ați decis să ieșiți în față.Era timpul ca cineva să o facă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pricep nicicum cu sa citesc tot articolul

    RăspundețiȘtergere
  4. Distrugerea a inceput de mult timp. Fiecare popor are parte de experimentul sau din partea ocultei. Stiti bine ca pe masura ce ne indepartam de Centru dispare calitatea, inlocuita fiind de cantitate. Din moment ce in Romania a fost incurajata dezvoltarea unei spiritualitati de doi bani, inseamna ca sforarii din umbra au crezut profetiile potrivit carora Schimbarea va porni din Romania. In loc sa ne unim in Dumnezeu Unu, asa cum dacii stiau bine sa faca, suntem dezbinati in sute de asa zis cai spirituale ce ne indeamna sa fim egoisti. Sa gandim pozitiv, sa atragem spre noi bani si prosperitate, sa ne distram ca la circ, uitand ca ascensiunea este imposibila daca ne rugam la zeul ban, zeul prosperitate si alti zeisori inchipuiti de mintile noastre prolifice. Sunteti una dintre persoanele de la care am invatat. Dna Lidia Fecioru, de asemenea. Cu dezamagire am urmarit-o in anii din urma cum incuraja pitiponceala de pe diverse posturi TV, in loc sa-i invete pe romani ca in plin Armaghedon trebuie sa fim treji si sa facem multe fapte bune, daca dorim ajutor divin. Pierdem vremea urmasilor nostri condamnati de adulti la acelasi Iad energetic in care vegetam. Sa-i inveti pe oameni sa atraga bani, folosindu-se de practici oculte nu este de la Dumnezeu. Daca omul invatat de Lidia Fecioru sa faca magia banului este sarac pentru ca stramosii lui au gresit in raport cu energia banului? Primeste banii ravniti, dar isi rateaza Mantuirea, pentru ca bolile si saracia pot fi plati karmice. E drept, saracirea intentionata este o metoda de a cumpara suflete. Saracii se vand usor, mai ales daca liderii spirituali fura si ei, concret, ori energetic. O sa-i duca dna Lidia Fecioru si ceilalti care-i invata pe oameni metode gresite, in spate, pe fraieritii alergatori dupa metode rapide de imbogatire sau insanatosire? Am sentimentul ca popii si liderii spirituali din Romania si-au dat mana cu dracu', sa tina oamenii in Iad. Noroc ca nu sforaie si Dumnezeu...
    Dracu a devenit un adevarat artist in a pune gheara pe suflete...

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/07/paianjenul-artist.html

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1