miercuri, 20 ianuarie 2016

Game Over Turcia !

Spre analiza si cunoastere....circula dar...care o fi, unde o fi adevarul adevarat... Game Over Turcia ! O tara terminata de un lider paranoic care a facut din relatia Turciei cu ISIS o afacere de familie via Israel. Bilal Erdogan, fiul lui Erdogan, noul Baron al petrolului ISIS… Rusinea Europei si a globului.game-over-turcia-o-tara-terminata-de-un-lider-paranoic-care-a-facut-din-relatia-turciei-cu-isis-o-afacere-de-familie-via-israel-bilal-erdogan-fiul-lui-erdogan-noul-baron-al-petrolului-isis-rusinea-europei-si-a-globuluiNu au trecut decit citeva zile de la doborirea de catre turci, fara nici un temei, a avionului militar rus care patrula la granita dintre Siria si Turcia, ca, consecintele au si aparut. Era foarte clar ca liderul de la Kremlin nu va trata cu manunsi cu besmeticul Erdogan si nici nu va dori sa discute cu el, sub nici o circumstanta, lasindu-l in final in paragina economica, fara turstii rusi(peste 4 milioane vizitau in fiecare an Turcia, aducind economiei turce un venit de peste 6 miliarde de dolari), cu o aprovizionare cu gaz a tarii in dilema si la indemina Presedintelui Putin, cu o conducta de gaz pe sub Marea Neagra, care cel mai sigur va lua alt traseu, cu o serie de contracte care vor fi anulate si multe alte sanctiuni datorita prostiei liderului de la Ankara.
Situatia economica a Turciei este un dezastru, miscarile de strada sint zilnice, tara are cel mai mare numar de analfabeti dintre tarile europene si asiatice, iar acesti analfabeti erau lucratori in industriile energofage, alimentate de gazul rusesc, ceea ce face ca analfabetii sa iasa in strada in curind, in numar mare, ei nemaiavind locuri de munca.
Industria Turciei este terminata, iar marile, uriasele proiecte de infrastructura, de la noul aeroport de la Istanbul si pina la viaducte si sosele vor trebui sa mai astepte. Cel mai dureros, pentru Turcia, insa, este faptul ca Rusia va prelua in totalitate conducerea ostilitatilor la granita Turciei cu Siria, pe acolo pe unde intrau in economia Turciei milioane de barili de petrol, strict necesari turcilor. Evident ca acest petrol era ilegal si imbogatea Mafia Turceasca condusa de familia Erdogan, foarte buni prieteni cu liderii ISIS.
Reuters prezenta acum un an ruta exportului petrolului irakian catre portul turc Ceyhan, care era practic furat Irakului, ruta fiind deviata de la sistemul de distributie national al Irakului, care a creat o disputa asupra drepturilor de vinzarea a petrolului intre guvernul irakian si kurzi. Americanii au avut in vedere sa "stinga" conflictul avind in vedere necesitatea de a avea pe fiecare sub control.
Sa revenim in actualitate si la piata petroliera la negru, generata de ISIS si intretinuta de Erdogan si familia lui.

Cu numai citeva saptamini in urma, Presedintele Putin, la intilnirea G20 din Antalia, oferea citeva detalii legate de actiunea lui in Siria impotriva ISIS: "Am adus si am aratat fotografii din spatiu si din avioane, care arata cit se poate de clar cum se deruleaza comertul illegal de petrol intre ISIS si tarile vecine(fara sa spuna Turcia, pina in acel moment)".
In aceasi zi, la numai citeva ore, armata SUA trimitea o escadrila de avioane militare distrugind peste 116 camioane cisterna ale ISIS pline cu petrol care trebuiau sa treaca la turci.
Acest "effort" al americanilor a fost extrem de mediatizat, fara ca prea multi cititori sa isi dea seama ca americanii au facut acest lucru datorita presiunii puse de liderul rus cu citeva ore in urma. In doua saptamini de la acel incident, Rusia a invitat SUA sa bombardeze alaturi de aviatia rusa, toate mijloacele de transport petroliere ale ISIS care se indreptau catre Turcia, in total, rusii si cu americanii bombardind peste 1300 de camioane cisterna ale ISIS. O pierdere pe care Erdogan si familia nu aveau cum sa nu o resimta..
De ce nu a facut America acest lucru, in cele peste 14 luni de zile de cind au loc periodic aceste transporturi de petrol furat, in convoaie, ale ISIS catre Turcia?
Nu am sa raspund la aceasta intrebare, pentru ca stiti foarte bine raspnunsul din articolele mele precedente.
La aceasta intrebare, pusa imediat de catre oficialii rusi, americanii au spus ca se fereau de "collateral damages", adica sa nu creeze fatalitati in rindul populatiei, asta dupa ce au bombardat cu buna stiinta spitale, scoli, nunti si altele…deci ratiunile au fost cu totul altele si le vom vedea in continuare.
Vedeti mai jos, sub ce forma, insasi fica lui Rdogan era bagata in aceasta Mafie si joc murdar al Turciei cu ISIS si cit de pervers a putut sa fie acest lider turc, care va ramine in istorie un las, tradator de tara si infractor international.
Fara discutie ca toate fondurile care aprovizionau si aprovizioneaza ISIS sint "contabilizate" de americani si suplimentate daca este cazul, ei vaitindu-se ca nu pot avea controlul fondurilor, dar stiu citi miliardari au ascuns banii in bancile elvetiene si stiu cind un amarit de contribuabil nu si-a platit citeva sute de dolari, taxa pe venit…
Cu numai citeva zile in urma,a  fost dat publicitatii un studiu academic realizat de George Kiourktsoglou si Dr. D. Coutroubis, asupra tancurilor petroliere intrate in portul turc Ceyhan si rata lor de intrare, implicind in mod direct ISIS.
In raportul lor, cei doi, arata ca, "oricind ISIS lupta in vecinatatea unor exploatari petroliere importante, un numar impresionant de tancuri petroliere sosesc in portul Ceyhan, iar dupa cucerirea zonei petroliere, numarul lor scade la un anumit nivel."
Cei doi oameni de stiinta, spun in continuare:"Cantitatile de petrol care au fost si sint transportate in Ceyhan, au depasit un million de barili pe zi, cu toate ca in urma cu luni de zile, ISIS nu furniza turcilor mai mult de 45.000 de barili pe zi, ceea ce inseamna ca au "detectat" alte surse de petrol illicit pe care il furnizau "partenerului turc".
Nu exista nici o contabilitate a acestor transporturi, dupa cum arata cercetatorii.., iar guvernul irakian pierdea zilnic sume incredibile pe mina ISIS-America-Turcia-Israel, dupa cum vom vedea in continuare.
Ceea ce este interesant, pare sa fie modul in care a fost descoperita si scoasa in vederile globului aceasat afacere tip Erdogan. Cine a fost lezat si a putut sa vorbeasca? Marile companii petroliere americane si britanice, Exxon Mobil si BP, care au investit milairde de dolari in proiectele de exploatare petroliera din Irak si acum se vedeau furate de ISIS in avantajul Turciei si Israelului.. au scos in evidenta realitatea.
Investigatorii au luat urma tancurilor petroliere si au ajuns la… Ashkelon, portul israelian, unde se descarcau o parte din tancurile petroliere, unde acest petrol era in cantitati imense stocat de evrei si vindut o parte a lui europenilor.
Petrolul kurd lua si el drumul Marii Mediterane, via Ceyhan, fiind transferat de companii din Malta, de la un tanc petrolier la altul, urmarindu-se sa fie ascunsa provenienta si cumparatorul final, dar mai ales in ce conditii se facea transferul. Acesti cumparatori puteau intra in Tribunalul International, atit in litigiu cu marile corporatii petroliere aratate mai sus cit si cu compania petroliera irakiana de stat SOMO, dar este greu de crezut, pentru ca in "ecuatie" intra Israelul si SUA.
Kurzii si ISIS au folosit ca rampa, pentru vinzarile ilegale de petrol in afara Turciei, numai si numai, portul Ashkelon din Israel. In raport se arata ca:"Rafinariile israeliene si companiile de petrol evreesti  au importat dupa estimari, peste 19 milioane de barili de petrol illegal, de la ISIS si kurzi, intre luna Mai si August a anului 2015", dupa cum arata surse care au urmarit prin satelit miscarile tancurilor petroliere catre Aschelor, din zona ISIS si Kurdistan.
Acum intelegeti de ce era "negru" Netanyahu la Moscova, la iesirea de la discutiile cu liderul rus, magarul evreu ducind cu el o liota de generali pentru a impresiona, dar totul a fost in zadar, cum era de asteptat.
Cantitatile de petrol livrate de ISIS si kurzi, clandestine, catre Israel, au fost de natura sa acopere peste 77% din necesarul de petrol al Israelului, care este in mare cam 240.000 de barili pe zi, la un prêt derizoriu oferit de evrei ISIS ului, care a facut ca Netanyahu sa cistige alegerile si sa fie un lider indragit. Sa vedem ce va face de acum inainte…cind Erdogan i-a "stricat ploile", in urma conflictului cu Rusia. Se estimeaza in raport, ca peste o treime din exportul ilegal de petrol irakian din zona nordica a tarii, practic cea mai bogata in petrl, a luat drumul Israelului, de o perioada extrem de lunga de timp…
Fara discutie ca, tehnic, petrolul kurd este illegal sa plece in Turcia iar cel furnizat de ISIS, este un act criminal international de alimentare cu fonduri a unei retele teroriste, intretinuta dupa cum vedem de Erdogan si familia lui, dar si de evrei.
In aceste conditii, francezi perversi si ei, se arata multumiti de colaborarea cu Erdogan si il lauda pentru eforturile lui, in timp ce concetatenii lui Hollande mor nevinovati pe strazile Parisului, dar coada americana este mare si are loc oriunde, fara sa conteze tinerii omoriti in conditii incredibile… ca doar este vorba de Israel.
Odata intrate in Turcia camioanele cisterna cu petrol de la ISIS, dupa cum vedeti in material, ele isi continua drumul catre Silopi, un alt oras turcesc, unde sint descarcate in rezervoare uriase apartinind Dr. Farid, un evreu grec cu pasaport dublu, israelian si grec…
Se mai pune problema licentei de export si contingentului de petrol exportat? Nu are cum sa mai fie vorba de asa ceva, atita timp cit petrolul este furat si in joc sint implicate Turcia si Israelul, ca doar una este prietena si aliata americanilor in NATO, iar a doua este centrul de comanda politic si financiar al Americii…
O alta parte a petrolului "exportat" de ISIS catre Turcia, ia drumul porturilor Mersin si Dortyol in afara portului Ceyhan, de unde petrolul pleaca in Israel… si va voi reda mai jos traseul urmat si modul cum ajunge in statul evreu, in Tara Sfinta….
"Actele" de deplasarea  a acestui petrol furat si exportat via Turcia, in Israel, sint in "contabilitatea" unei firme malteze de transport petrolier, al carei patron este… Bilal Erdogan, fiul Presedintelui Turciei Recep Erdogan, care conduce compania impreuna cu un alti membri ai familiei presedintelui turc. Dupa estimarile investigatorilor, compania lui Bilal Erdogan, a miscat petrol ISIS in valoare de peste 36 de milioane de dolari, numai in ultimele doua luni. Firma lui Bilal Erdogan, din Malta, care face aceste tranzactii ilegale cu petrol furat de ISIS, se numeste BMZ Group si isi are sediul in … Malta.
Asta, in conditiile in care tatal lui Bilal Erdogan, arunca praf in ochii turcilor, cu declaratii belicoase la adresa kurzilor si ISIS, tinind in inchisoare pe Ocealan, liderul kurd, care ar putea spune multe detalii ce ar ingropa pentru totdeauna familia Erdogan.
Mergind mai departe, putem vedea o alta investigatie in proces, facuta de un correspondent de la Washington al cotidianului turc Hurriyet, Tolga Tanis, care arata ca corporatiei Powertrans i-a fost oferita exclusivitate pentru a transporta maritim si terestru petrolul kurd si bineninteles al ISIS, de catre cabinetul Erdogan, chiar din 2011…
Dar, cine este patronul acestei companii, Powertrain? Nimeni altul decit… ginerele lui Erdogan, Berat Albayrak, dupa cum arata Tolga Tanis, asupra caruia se fac presiuni de catre oamenii lui Erdogan, dar realitatea are o singura fata.
Un alt apropiat al lui Erdogan si familiei lui, Ahmed Calik, a fost "delegat" cu licenta, de guvernul Erdogan, pentru a transporta cu camioanele lui cisterna, petrolul furat si exportat de ISIS in Turcia, pe teritoriul turc.
Celalalt fiu al lui Erdogan, Burak Erdogan are in proprietate o alta linie maritima de petroliere, care sint vazute permenant in portul israelian Aschelon.
Mai jos aveti fotografiile lui Bilal Erdogan alaturi de comandantii ISIS.. in timp ce tatal lui doreste sa "elimine" terorismul si sa lupte "impotriva" lui alaturi de alti perversi NATO…
Ministerul de Externe rus arata ca acolitii lui Bilal Erdogan, sint cei care au comis crime abominabile in Siria, la Homs si Rojava…
Mai jos va ofer declaratia Ministrului Informatiilor din Siria, Omran al Zoubu, facuta cu putin timp in urma: "Tot petrolul transportat din zonele unde ISIS conduc ostilitatile, este trecut prin mina fiului lui Recep Erdogan. Acesta este motivul pentru care liderul turc a devenit nervos si disperat cind Rusia a inceput atacuri furibunde aeriene, impotriva ISIS si a distrus peste 500 de cisterne de petrol care transportau petrolul catre Turcia. Acest aspect a intins la maxim nervii lui Erdogan si ai familiei lui, care importa de la ISIS, nu numai petrol,dar si griu si…. parti din arhitectura istorica a vestigiilor siriene de la Palmira.."
Ce se mai poate spune?
Nu la mult timp dupa aceasta declaratie, fostul Consilier al Securitatii Nationale Irakiene, Mowaffak al Rubaie, a postat pe pagina lui de Facebook: " In primul si in ultimul rind, turcii ajuta major militantii teroristi pentru a fura petrol irakian si sirian, pe care turcii platesc mai putin de 20 de dolari pe baril, care este mai putin de jumatate din pretul pietei mondiale"…. Pai, cum sa nu le fi mers economia turcilor in ultima perioada? Ca sa nu mai vorbim de Israel… care poate obtinea un prêt chiar mai bun prin manevre de compensare, de care ii stim in stare.
Dupa ultiemle date, Turcia a facilitat comertul cu petrol al ISIS, in valoare de peste 400 de milioane de dolari, la prima vedere.
In ultima perioada, Netanyahu anunta in planul lui economic ca va construii mai multe rafinarii, pentru ca statul evreu are un numar extrem de limitat de rafinarii, dar Netanyahu se pregatea sa intre in joc in mod serios si sa creeze o economie care sa functioneze pe furat si incurajarea terorismului, dar din pacate pentru el, a intervenut liderul rus, care l-a facut "cenusiu" la Moscova si oadata cu el a bagat in "rosu" si pe Arabia Saudita, care nu mai scoate nici o vorba…
Intr-un mod sau altul, Israelul ar mai fi pentru foarte putin timp, pina cind Rusia va securiza in totalitate granita turco siriana, o piata importanta petroliera pentru ISIS, fara de care ISIS va ramine fara banii necesari, daca americanii nu vor mai parasuta baloti si paleti de dolari peste acesti criminali platiti ai vestului…
Sint convins ca liderul evreu, Netanyahu vede in Erdogan un prost de proportii si nu m-ar mira ca evreii sa il tradeze si sa il aduca economic in situatia

2 comentarii:

  1. Acesti descreierati sunt dinozaurii, mamutii, elefantii si alte animale ce-si executa dansul razboinic peste tarile si sufletele noastre. Am intalnit acest gen de oameni si in grupurile asa zis spirituale. Oameni neevoluati se cred maestrii spirituali, isi fac o scoala, lingusitorii le fac reclama si se pun pe trunchiat sufletele celorlalti care poate ca erau bine inainte de a merge la renumita scoala. Un taietor de aripi este incapabil sa priceapa ca noi suntem diferiti, nu o turma de oi bete pe care le indopi cu reguli de " alchimie spirituala". Iaca rezultatul: romanii n-au priceput nici pana acum ca Ascensiunea este o spirala si Mantuirea este imposibila daca nu-ti arzi karma. Karma se arde platind vamile vazduhului si completandu-ti Corpul Haric. Abia atunci poti spune ca porti pe frunte " pecetea" Lui Dumnezeu. Atata timp cat te prefaci ca esti milostiv ori crestin, dar in tara ta exista copii abuzati inclusiv sexual, animale chinuite, abandonate, batute, ori umilite in gradini zoologice prapadite ca in Romania, se cheama ca lucrezi pentru " ceilalti" adica porti pe frunte " pecetea fiarei". Dumnezeu nu joaca cu piese gri, doar cu albe. Nu se poate si cu sufletul in Cer si cu banii in banci. Nu poti fi sluga la doi stapani, iar caldiceii nu sunt cu Dumnezeu. De aceea suntem lasati pe mana demonilor, sa ne calce in picioare tarile si sufletele. Cine se roaga la zeul ban si la tot felul de zeisori inchipuiti nu primeste ajutor divin. Intentionat, ori pentru ca sunt orbi, preotii si maestrii spirituali ne invata sa ne invartim in cerc, reintorcandu-ne vesnic in ciclul karmic, la cheremul dinozaurilor. Daca s-ar fi mantuit ei insisi, ne-ar invata sa trecem la treaba, concret, in plan fizic, nu sa tocim cuvintele lui Osho, ori Biblia din scoarta in scoarta. Si ar fi primii care ajuta pe cei aflati in suferinta, fiindu-ne Modele precum Gandhi.Pute a fariseism in Romania si in lume. Vorbim vorbe multe si frumoase dar nu le aplicam. Portile Cerului nu se deschid la ragete de magari cu inimi impietrite. Doar la rugaciunea inimii...

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/02/scoala-de-dans.html



    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1