vineri, 11 ianuarie 2013

Un profesor universitar din SUA a oripilat de-a dreptul opinia publică americană

Un profesor universitar din SUA a oripilat de-a dreptul opinia publică americană după ce-a susținut public că masacrul de la școala Sandy Hook, în care și-au pierdut viața 26 de persoane, nu ar fi fost altceva decât o înscenare a administrației Obama pentru a impune legea privind controlul armelor de foc.

James Tracy a îngrozit opinia publică americană

James Tracy a îngrozit opinia publică americană
Profesorul James Tracy, un cunoscut adept al teoriilor conspiraționiste, a declarat că actori profesioniști ar fi fost angajați de Casa Albă pentru ca opinia publică să fie de acord cu modificările legislative dorite de Barack Obama în privința armelor de foc, scrie evz.ro.  
"Pe măsură ce documentele referitoare la masacrul de la Sandy Hook sunt analizate și interpretate de cercetători independenți, există din ce în ce mai multe voci care consideră că larga mediatizare a acestui subiect a servit unui scop politic. Chiar dacă ar putea părea șocant, nu putem să nu ne întrebăm dacă ceea ce am văzut la televizor chiar a fost adevărat și dacă nu cumva mass-media națională și forțele de ordine nu ne-au prezentat o imagine mult amplificată a dramei de la acea școală", afirmă profesorul de Istoria Mass-media de la Universitatea Florida Atlantic.
Mai mult decât atât, Tracy susține că, nevăzând fotografii cu cadavrele celor împușcați de Adam Lanza în decembrie, este cumva îndreptățit să se întrebe dacă nu cumva lucrurile au stat diferit în realitate față de ceea ce a transmis mass-media. 
Comentariile lui James Tracy au iscat reacții virulente în rândul comunității din Newtown: "Este revoltător și o insultă la adresa comunității faptul că acest om se folosește de un eveniment tragic pentru a-și populariza ideile fanteziste despre conspirații la nivel înalt".




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1