luni, 29 septembrie 2014

Informatii uluitoare legate de Muntii Bucegi.

Trei lucruri uluitoare au loc in Muntii Bucegi !
1. Cele 7 izvoare din Muntii Bucegi – sint recunoscute la nivel mondial ca singurul loc unde apa are continut zero bacterii, iar oamenii de stiinta nu inteleg cum este asta posibil. Ceva din interior ii asigura aceasta puritate, iar postarea de mai sus are o mare legatura - http://www.fara-secrete.ro/cele-7-izvoare-din-bucegi-au-cea-mai-pura-apa-de-pe-planeta-unde-nu-exista-nicio-bacterie.
2. "Gura de Rai" din Muntii Bucegi – este o pajiste cu o suprafata de 1 km patrat, nu departe de zona Coltii Tapului, unde s-a prabusit elicopterul cu evrei, venit tocmai din Israel pentru a se "antrena". Aceasta zona este cunoscuta de oamenii de stiinta ca o zona cu "anomalie" geomagnetica, ce produce un efect de inviorare si energizare tuturor persoanelor care stau in acea zona, indiferent cat de obosite ar fi. 

     

   
 In 1999, Institutul particular de cercetare "Terra" a fost angajat de o firmă romano-franceză să studieze o zonă din Bucegi, situata în apropierea Pesterii Ialomicioara. Societatea era interesată de stabilirea detaliilor din subsolul acestei zone si a oportunității de a construi un complex hotelier. La studiu au participat specialiști din mai multe domenii, în special fizicieni și geofizicieni. Cercetările s-au făcut cu aparatură de geodetecție.
După mai multe zile de urcat și coborât pe acele coclauri pentru sondaje, geofizicianul Dumitru Stănică, unul dintre membrii echipei, a descoperit ceva senzațional în preajma vârfului Doamnei: ajuns într-un anume loc, i-a dispărut oboseala. "Ne-am speriat când ne-a strigat alertat, nu știam ce s-a întâmplat. Evident că am privit cu neîncredere fenomenul, la început. In timp însă am constatat, pe propria noastră piele, ca el este real. Abia apoi am demarat investigațiile asupra acestui loc", spune Vasile Rudan, coordonatorul echipei.
Primul stadiu al investigațiilor a constat în verificarea tuturor versanților din zonă. "Am constatat ca oricât ai urca, oricât de obosit ai fi după mers, în momentul în care ai ajuns în zona respectivă dispare oboseala, lucru care nu se manifestă pe alți versanți. Este vorba de o revigorare a funcțiilor fizico-chimice cu o rapiditate ieșită din comun", declara Dumitru Stănică.
      A doua fază a constat în testarea medicală. Rezultatele au condus către o singură concluzie: în zona cu pricina, exclusiv, se întâmplă ceva deosebit. Nu numai că ritmul cardiac își revine uluitor de repede, deși urcușul se face pe o panta abruptă, dar oamenii în vârstă care au fost supuși testelor au declarat o stare de bine general când stau în acel loc.
      S-a trecut apoi la testarea zonei prin magnetometrie diferențială, respectiv radiografierea subsolului cu aparate de tip Partington, care pot măsura, printre altele, magnetismul Pământului. Asa a fost depistată o anomalie magnetică atipică, pe o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat. "Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiștii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarței terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o forma atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a știut să-l interpreteze. In acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp și care se manifesta printr-o emisie de radiații patogene, încă rămase cu o origine necunoscută", ne-a spus Vasile Rudan.
   "Descoperirea absolut întâmplătoare a zonei benefice din Bucegi, "Gura de Rai" în tradiție populară, vine sa rotunjească ceea ce știam până acum despre anomaliile magnetice atipice. In primul rând ne întărește ideea ca nimic din ceea ce avem lăsat ca memorie colectiva prin folclor nu este gratuit, are cel puțin un sâmbure de adevăr", declara Vasile Rudan.
   Acesta mai susține că, pe tema cercetării anomaliilor magnetice atipice din România, bune sau rele, urmează sa apară o carte și ca Ministerul Apărării se arată foarte interesat de acest domeniu.
Cercetătorii de la Institutul "Terra" speră să se realizeze, cu concursul Armatei, o hartă a României care să pună în evidentă aceste zone ieșite din comun.    http://templulsecretelor.blogspot.ro/2011/06/misterele-din-muntii-bucegi.html
3. Holograma unei piramide regulate – este un alt fenomen, care nu prea a fost deslusit de oamenii de stiinta, avand in vedere ca asta se intampla numai in Bucegi si Ceahlau si in nicio alta zona de pe Planeta. Este exclusa orice reflexie sau refractie a luminii deoarece, in acest caz sursa luminii ar trebui sa fie undeva jos, cat despre reflexie, nici nu se pune problema, caci nu exista pe masivul muntos vreun astfel de mediu care sa provoace separarea luminii pentru a se produce fenomul de reflexie cum e el explicat in manualele scolare de fizica elementara. Din punctul meu de vedere nu este altceva decat o "semnalizare", o atragere a atentiei asupra acestor doua masive. 
Holograma apare deobicei anual, pe data de 28 noiembrie, data considerata drept "Ziua Sfinxului", iar holograma apare de cele mai multe ori proiectata pe Masivul Caraiman impreuna cu celebra Cruce Caraiman.
fenomen-miraculos-pe-platoul-bucegilor-petrecut-joi-seara-sfinxul-vindeca-boli-incurabile-237285    Crucea de pe  Caraiman      
   
 
Sa ne aducem aminte de elicopeterul israelian prabusit in Bucegi
În 26 Iulie 2010 un accident nedorit de nimeni scoate la suprafaţă un fapt ascuns opiniei publice şi anume faptul că armata israeliana executa misiuni „ de zbor" în munţii Bucegi, în cadrul unor „misiuni de antrenament" în condiţii de zbor „asemănătoare  înălţimilor Golan" după cum spuneau oficialităţile la vremea aceea pentru a da răspuns unor întrebări normale. Conform altor explicaţii date tot de surse MApN, elicopterul participa, „cel mai probabil, la exerciţiul comun aerian româno-israelian Blue Sky 2010". Deci răspunsuri diferite, date pentru a închide gura curioşilor.
    Vrând- nevrând, pe rând au mai apărut unele detalii care au ridicat întrebări,  întrebări legate de zona în care a căzut elicopterul, (zonă foarte interesantă, cunoscută din vremea Dacilor cu fenomene paranormale, se spune că pe acolo ar exista o intrare în celebra „gură de rai" a Bucegilor, apoi întrebări legate de prezenţa în zonă în acele zile a unor „tineri israelieni paranormali" aflaţi în zonă care se pare  au luat contact cu locul accidentului înaintea autorităţilor cărora le-au trebuit 20 de ore pentru a „descoperi epava", întrebări legate de faptul că tabăra de vară a tinerilor „para" israelieni se afla la 15 km de locul pe care îl survolau zilnic elicopterele israeliene.
        Să ne amintim că locul accidentului este "Coltii Tapului", deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi. Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran. Exact în acest areal se află celebra "Gura de Rai". E vorba despre o pantă cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetica atipică, după cum o definesc specialiştii, zonă care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.
Însă, în egală masură, această zonă de anomalie magnetică face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui… elicopter. Ei bine, ÎNTÂMPLĂTOR, INVESTIŢIA ISRAELIANĂ ARE LOC ÎN ACEST AREAL. De ce oare?
    Soldatii si ofiterii care au avut suficient curaj sa vorbeasca au spus destul de clar: "Am fost amenintati cu moartea si ni s-a spus ca familiile noastre sunt in pericol daca scoatem cea mai mica vorba. Au mutat ramasitele elicopterului ca sa nu coincida cu zona unde s-a prabusit primul elicopter israelian. Deasupra muntilor au aparut  niste chestii sferoidale de culoare alba care pluteau incet, deodata s-au marit si am putut sa distingem forma unor barbati inalti, imbracati in alb, cu barba si plete lungi, iar la un moment dat s-a pornit un vant groaznic, in viata noastra nu am vazut o asemenea furtuna. Pentru maxim 10 secunde s-a auzit o voce ca de tunet: "Ce cautati pe pamantul strabun?!". Imediat am vazut cum o mana uriasa, parca eram intr-o alta lume, a apucat elicopterul si l-a izbit de stanca. Dupa ce ne-am dezmeticit, pierdusem notiunea timpului, superiorii s-au repezit la noi racnind: "Cine paraseste zona sau scoate un singur cuvant este impuscat pe loc.
      "Israelienii cand au sosit in tara noastra carau cu ei niste cutii imense din lemn, le-am vazut pentru maxim cinci minute cand le-au dat jos din avion si imediat au sarit sa le acopere. Ni s-a ordonat ca nu avem voie sa ne apropiem de ele, sa le fotografiem, sau sa scoatem vreun un cuvant. Ne-au spus ca sunt echipamente specifice armatei israeliene…"
        In studiul „Dacia Hiperboreana", publicat la Paris in 1936, republicat in Franta si Italia in anii '80, cand a facut mare valva, Vasile Lovinescu afirma ca „muntele Om este traversat de o grota imensa care este una dintre cele mai mari din lume, in sensul ca nu i s-a dat de capat, fiind exploatata doar pe vreo 20 de kilometri". Cine o exploatase si in ce scop nu se preciza.
     Intre 1966 -1968, arhitectul peruan Daniel Ruzo a venit in Romania pentru a cerceta Sfinxul (denumire cu care nu era de acord) pe care il vazuse pe o carte postala. El a fost insotit de o echipa de romani care a realizat cu aceasta ocazie un film pentru Studioul Alexandru Sahia, „Mistere in Piatra". Ruzo observase ca Sfinxul semana cu chipul principal dintr-un ansamblu sculptat intr-o stanca de pe podisul Marcahuasi, Peru, denumit Monumentul Omenirii. De fapt, nici Sfinxul nu reprezinta doar un singur chip, dupa cum observa arheologul peruan, fiind inconjurat de alte chipuri umane, din rase diferite, precum si capul unui caine. Din lunga sa experienta, Daniel Ruzo trage concluzia ca acel caine are rolul de pazitor al unei comori si ca „trebuie sa existe si o Pestera a Tezaurului" in apropierea acestui magnific monument al Omului.
      O alta cercetatoare care a efectuat un amplu studiu asupra masivului Bucegi – studiu care a ajuns pe biroul Cabinetului 2 – a fost Cristina Panculescu. Conform teoriei ei, dezvoltata pe larg in cartea „OZN – Universuri Paralele", de col. dr Emil Strainu, in Bucegi, in apropierea Varfului Omu, se afla un centru energetic – informational natural al Terrei, semnalat de toate traditiile civilizatiilor antice. Cristina Panculescu a remarcat, printr-o serie de analize ale mostrelor de roca si electronografie, o serie de proprietati cu totul speciale ale acestui Stalp al Cerului – Arborele Vietii, identificat cu Varful Ocolit. In final, demonstra ca Centrul reprezinta un loc geometric de conexiune cosmica, o poarta de iesire din universul terestru, cu o activitate energetica masurabila, ce se manifesta ciclic, constatand ca din 1986 intensitatea centrului a depasit pragul de latenta. Centrul era cunoscut si pe vremea dacilor, aflandu-se pe muntele sfant Kogayon. ( … )    După patru ani de cercetări sidue, ing. C. Pânculescu este convinsă că Kogaionul, centrul energetic-informaţional al Terrei, se află în Bucegi, mai precis pe vârful Bucura-Dumbrava din apropierea vârfului Omu. Este o ipoteză care trebuie verificată, dar relatările unor personalităţi demne de toată încrederea indică că s-au încărcat energetic pentru o perioadă de timp, după ce au vizitat platoul Bucegilor, iar în jurul Sfinxului, a fost  observat un halou de lumină cu efecte benefice asupra organismului. Este posibil ca datorită fluxlui enrgetic favorabil, la primii paşi ai evoţiei umanităţii prin „poarta Kogaionului" să fi venit reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre, care a îndrumat omenirea. Alţii localizează această poartă în Peştera Ialomicioarei din Bucegi, unde au loc fenomene paranormale, unul fiind că lămpile se sting în timp ce lumânările rămân aprinse.
      Unul dintre cei mai ferventi cercetatori ai geografiei sacre a Romaniei, Dan Corneliu Braneanu, care a publicat numeroase articole despre centrul sacerdotal din Bucegi, confirma ca in inima muntelui exista o retea de galerii subterane care, este posibil sa uneasca mai multe pesteri si sa aiba galerii de legatura cu alte centre sacre din lume. A studiat si cartea lui Daniel Ruzo, „La historia fantastica de un descubrimiento", publicata de Editura Diana, din Mexic, despre calatoria acestuia „prin muntii cei sfinti" ai Romaniei, ce pastreaza amintiri despre civilizatia de dinainte de Potop. Ruzo a ramas fascinat de multitudinea reprezentarilor sacre de pe stancile ce strajuiesc drumul catre Omul, „sculpturi stravechi, anterioare Potopului, erodate de vechime", care infatiseaza sacerdoti si lei, paznici ai tezaurelor. „Am studiat multe centre sacre protoistorice in lume, dar aici, in Carpati, am gasit Poarta Comorii", scria Daniel Ruzo. Despre ce comoara poate fi vorba? Ne lamureste Dan Corneliu Braneanu: „Nu este vorba numai de o comoara materiala, ci de una in special spirituala, care sa transmita informatii de la un ciclu la altul al civilizatiilor care s-au dezvoltat pe Terra din timpuri ancestrale.
  Lobsang Rampa a lansat ideea unui depozit initiatic subteran in muntii Tibetului, von Danniken situa un altul in muntii Equadorului, iar Daniel Ruzo a simtit ca triada sacra se inchide in Bucegi, daca nu cumva aici incepe, dat fiind cuvantul OM, de o importanta spirituala deosebita, regasit in multe toponime doar la noi in tara".
Cultura Masma
Daniel Ruzo o numeste „cultura Masma" – cea mai veche de pe glob, care s-a dezvoltat si a inflorit cu peste 50.000 de ani in urma. „Aceste monumente megalitice de o uimitoare expresivitate presarate pe tot globul pamantesc au fost facute de aceeasi civilizatie. Tehnica sculpturii in roca la nivelul la care a fost aplicata pentru aceste monumente nu a mai fost repetata ulterior, la lucrari similare. Linia comuna care uneste toate monumentele acestei civilizatii stravechi este amplasarea lor pe munti sacri, temple ale unei omeniri pierite, dar amplasate astfel incat sa nu dea voie urmasilor sa o uite si poate aceste puncte de geografie sacra vor purifica si salva candva samburii umanitatii de cine stie ce cataclism major, cum a fost in trecut Potopul", concluziona Daniel Ruzo in cartea sa „Marcahuasi. Istoria unei fantastice descoperiri". Vindecatorii peruani cunosteau de mult geografia sacra descoperita de dr.Ruzo. Prin traditie, orice act de vindecare, ca sa fie complet, trebuie sa treaca pe la „pietrele sfinte", cum numesc ei chipurile cioplite.
   Karina Agurto, medic, dar si vindecator prin puteri oculte, din Peru,  a auzit de incarcatura energetica a Varfului Omu. Karina, ca majoritatea vindecatorilor peruani, organizeaza excursii in nordul tarii, la piramidele incasilor si pe inaltimele despre care traditia spune ca sunt incarcate de energii pozitive. Ea a atras atentia ca si romanii ar trebui sa includa Varful Omu ca traseu de energizare, fundamental pentru o vindecare completa, atat fizica, cat si spirituala.
    Dr. ing. Ioan Olaru este autorul unor studii de specialitate privind energiile "kogaioanelor" din Romania. Dr. ing. Ioan Olaru este de parere ca exista mai multe kogaioane, trei fiind principale: cel din Bucegi, care cuprinde Varful Omu, in Apuseni – Muntele Gaina si Raraul. Sub aspectul energo-informational, orice varf cu aspect de piramida este un posibil kogaion, aceasta structura facilitand schimbul energetic si informational cu Cosmosul. Kogaionul din Bucegi are, insa, o particularitate aparte: este inconjurat de 13 coloane de cuart, care creeaza o energie extraordinara, iar apa care izvoraste direct din stanca este "apa vie". Din cercetarile dr.ing. Ioan Olaru a rezultat ca muntele si apa refac echilibrul energetic al omului, fapt cunoscut de renumitii tamaduitori daci si abia redescoperit in prezent.
           

Fragmente din cartea lui Florin Gheorghiţă, "Fenomenul Valentina" -Valentina Garlea, femeia nevăzătoare din Iaşi 
Anul aparitiei: 1998 Pag. 183, 184
      Valentina a „descoperit" un şuvoi de energie „care curge de sus" şi la Sfinxul din munţii Bucegi situat în centrul ţării noastre!
Dar şi la noi, în munţii care se cheamă Bucegi, este un paznic de-i zice Sfinx; şi acolo este la fel, un şuvoi foarte, foarte puternic de energie, care face legătura între Piramida Mare din Egipt şi piramida care este în Bucegi. Aceasta este energia ocrotitoare a petecului de pământ pe care locuim, în care-i ţara noastră. De fapt, în Bucegi nu este piramidă, este Sfinxul, la care vine un şuvoi foarte, foarte puternic de energie. Nu ştiu cu cât l-aş putea diferi de şuvoiul de energie de la piramida din Egipt. Numai cu puţin diferă. Da''  şuvoiul de energie de la Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul României! E tot strălucitor, dar e de o intensitate puţin mai slabă decât cel din Egipt. E puţin mai slab ca energie, dar diferă numai cu puţin de cel de la Piramida Mare.
Şi să ştiţi că este o legătură între Sfinxul din Bucegi şi Piramida Mare. Energia care curge de sus se duce pe sub Pământ la Piramida Mare. Asta, fiindcă pe sub munţii Bucegi este o apă mare ce ţine legătura cu apa care trece pe sub Sfinx şi pe sub piramide, căci aşa cum sunt construite ele, pe dedesubtul lor trece apa.
Insă am văzut ceva tare interesant dedesubtul muntelui unde este Sfinxul din Bucegi: dedesubt, sunt nişte tunele făcute de oameni pământeni. Astea le-am văzut atunci când, la Bucureşti, mi-or dat nişte fotografii cu munţii Sfinxului de la noi. Şi uitându-mă la poze, am dat de o intrare la care este paznic un călăreţ cu plete, ce stă călare pe un cal alb. Da' şi el e îmbrăcat în alb. Insă e dintr-un fum strălucitor, nu-i din carne. Are cizme, în mână are un cuţit lung, iar pe cap are o coroană mare. însă el stă acolo de foarte mult timp, poate de milioane de ani. Ca să intru înăuntru cu privirea şi să-mi dea libertatea să văd, o trebuit să mă primească el şi apoi să intru într-un tunel lung, care duce mult, mult sub munte.
- Când am intrat în tunel, că e făcut lung ca o sală, în partea dreaptă am văzut nişte despărţituri. Am intrat cu privirea în primul tunel; acolo era o masă făcută din ceva greu, strălucitoare, cum ar fi cristalul strălucitor. Şi erau trei scăunele mult mai mici. Pe masă era ceva ca din piele împăturită şi pe ea erau nişte zgârieturi; era ca şi cum ar fi fost zgâriată cu ceva ascuţit - cu un vârf de sticlă sau de piatră - şi au rămas dunguliţe. Dar zgârieturile erau făcute ca un fel descris: nişte bastonaşe, nişte sucituri. Când am trecut pe-acolo, am văzut mai multe din astea împăturite şi puse pe masă. Pe o altă masă, mai era şi altceva, făcute parcă tot din cristal; erau nişte cupe, dar îs altfel, nu-s ca paharele de la noi; era ceva săpat în ele.
Mai departe, parcă în următorul tunel, am întâlnit altceva: acolo erau multe piese şi hârburi făcute din sârme, dar îs chiar adevărate, nu din culori; erau ca un fel de aparate cu butoane şi cu multe sârme încâlcite. In mijloc, pe o masă, era ceva mai înalt; era tot o măsuţă, dar mult mai înaltă şi cu ieşituri pe laturile ei, ca nişte sertare. In ele erau nişte fâşii lungi, aşa, ca din mătase, dar nu erau întinse, erau cum ar fi mătasea dar mult mai subţiri, era însă un fel de material din ceva lucios. Şi tot aşa, erau cu zgârieturi pe ele. în fund, înfund de tot, acolo era o masă întinsă; avea o suprafaţă mare, pe care erau aşezate aparate de diferite feluri. Dar nici astea nu erau din culori.
Da' acolo o venit călăreţul - care era însă din culoare, din fum- şi mi-o arătat, că atunci când energia nu va mai curge pe deasupra, acolo unde este paznicul din piatră - care, după cuvinte domneşti, ştiu că i se spune Sfinxul din Bucegi -, atunci va intra înăuntru cineva din mintea noastră, a pământenilor de jos; acela va apăsa pe butonul pe care mi l-o arătat în spatele aparatelor, de pe partea stângă. Şi-atunci, se va schimba omenirea.
- Va fi altceva în locul pământului nostru de-aici. Văd cum s-ar cufunda sub ape............
Atunci când, cu ştiinţa care va fi pe Pământ, va birui cineva să ajungă sub munţii Bucegi, va da de toate acele înscrisuri şi documente însemnate şi, după semnele alea, va pricepe ce are de făcut. Dar asta se va întâmpla numai după ce şuvoiul de energie de deasupra va slăbi. Până atunci, nu va reuşi nimeni să ajungă acolo. Dar ăsta este foarte dirijat de sus, că energia care vine la piramide şi la Sfinxul din Egipt, cât şi aici la noi, este susţinută de tot ce se întâmplă în cer, în stratul ăla violet-auriu - nu ştiu cum să-i spun, că violet îi jos şi auriu îi în partea de sus, sus de tot.
 De-acolo vine energia în şuvoaie, dar nu vine cum este ea acolo sus. Acolo sus este energie pură şi foarte adevărată, dar e împărţită în mare parte şi e transformată în energie albă pentru Marea Piramidă şi pentru Sfinxul din Bucegi.
Atunci când se vor pierde energia asta albă şi contactul cu lumina de sus - şi asta va fi socotită de cei de sus -. atunci totul se va transforma într-o apă aici. Dar despre asta vor vorbi nu urmaşii noştri, ci urmaşii urmaşilor noştri, dintr-un timp foarte, foarte îndepărtat
      Interviu in care, in minutul 6, dna Valentina Garlea povesteste ca fost iunvitata la NASA, la institutul nuclear, precum si la spitale din Toronto, Quebec ... - https://www.youtube.com/watch?v=_u_GG-Rs1NA 

           

"Camera înregistrărilor eterne"
Radu Cinamar (autorul cartii "Viitor cu cap de mort", apăruta în: 2004-10) 
Radu Cinamar împreună cu Peter Moon au scos împreună o carte intitulată "Transylvania Sunrise" în care se continuă legenda existenţei tunelurilor misterioase sub Munţii Bucegi. Povestea e arhicunoscută: în 2003, Pentagonul ar fi descoperit prin satelit, utilizând tehnologii ultramoderne, o anomalie în Munții Bucegi. De aceea, americanii au făcut o alianță cu departamentul cel mai secret al Serviciului Român de Informații, care este cunoscut sub numele de Departamentul Zero. Românii și americanii au folosit o tehnologie secretă a Pentagonului pentru a penetra o cameră din interiorul muntelui, inaccesibilă oamenilor. Acolo, ei ar fi descoperit celebra "Cameră a înregistrărilor eterne" ("Hall of Records"), lăsată de o civilizaţie avansată în apropierea a trei tuneluri misterioase care duc în interiorul pământului.
   "Camera înregistrărilor eterne" este un concept introdus de Edgar Cayce. Aici se presupune că s-ar afla istoria pierdută a omenirii după distrugerea continentului pierdut al Atlantidei. Dar, Edgar Cayce spunea că în lume există 3 asemenea amfiteatre: una se află în apropierea insulei Bimini (Bahamas, în Oceanul Atlantic, la 80 de kilometri de Peninsula Florida), alta în jungla din Yutacan (peninsulă a Mexicului), iar ultima sub labele Marelui Sfinx din Egipt. Nu aduce deloc aminte de Sfinxul românesc! (citeşte mai multe în acest articol: Egiptul ascunde oficial existenţa "Amfiteatrelor înregistrărilor eterne" de sub Marele Sfinx.
      Conexiunea lui Moon cu România i-a provenit de la Dr. David Anderson, de la Centrul de Cercetare a Călătoriei în Timp (Time Travel Research Center), care i-a dezvăluit că o asemenea tehnologie există în cadrul sateliţilor Pentagonului. Acest lucru l-a dus pe Peter Moon în România, într-o călătorie plină de aventuri, pentru a vizita Sfinxul românesc.
Se presupune că în lume ar exista 3 tuneluri misterioase care duc la "Amfiteatrele Înregistrărilor Eterne": unul este situat în Bucegi, al doilea în Tibet şi al treilea în Egipt. Conform lui Dr.Moon şi Radu Cinamar, de la această cameră mai există tuneluri care duc spre interiorul Pământului, acolo unde o mare civilizaţie a prosperat în trecutul îndepărtat al omenirii. În interiorul Pământul s-ar afla o maşină a timpului, iar întreg spaţiul este construit pentru fiinţe uriaşe, de cel puţin 5 metri înălţime. Dacă această maşină a timpului şi Camera Înregistrărilor Eterne există, atunci se pune problema cine le-a construit? E vorba de o altă specie care a trăit pe Pământ, de o altă civilizaţie omenească avansată, de o civilizaţie extraterestră sau de un univers paralel care intersectează timpul și spațiul nostru?

      

Radu Timofte – fost sef al SRI a fost asasinat pentru a nu face publica Descoperirea din Bucegi
el a fost prezent la intreaga operatiune de patrundere sub Masivul Bucegi pe 11 August 2003!
          Radu Timofte (n. 7 aprilie 1949 - d. 19 octombrie 2009) a fost un om politic român, membru al PSD și senator între anii 1990-2001. El a îndeplinit funcția de director al Serviciului Român de Informații între anii 2001 - 2006. Radu Timofte, a murit la varsta de 60 de ani. Se pare ca era bolnav de mai mult timp de leucemie, celebra "boala" de asasinare.  
La data de 20 iulie 2006, Alexandru Radu Timofte si-a prezentat demisia din functia de director al SRI , ca urmare a situatiei create de eliberarea si disparitia lui Omar Hayssam (acuzat de terorism)
Radu Timofte a fost sef al SRI in regimurile Iliescu dar si putin din regimul Basescu.  
      El a ramas cunoscut conspirationistilor cu o afirmatie anti-masonica, in Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997.  
Si Antonie Iorgovan a murit, tot de cancer la scurt timp dupa declaratiile anti-masonice.
     Fara indoaia Radu Timofte a avut acces la tot dosarul pe masa cu privire la datele descoperirii de sub Bucegi (descrise de Radu Cinamar in cartea „Viitor cu cap de mort"), iar moartea sa subita este un semn de intrebare.
    Pe 11 august 2003, in timpul Marii Descoperiri din Bucegi a avut loc Sedinta de Urgenta CSAT, din care a facut parte si  Radu Timofte. Sedinta de urgenta a CSAT s-a incheiat cu niste pumni in masa din partea delegatiei americane sosite de urgenta la Bucuresti pentru a prolifera cu amenintari la adresa Romaniei daca se va face publica descoperirea.
Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii" pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certitudine în următorii ani, constituind o „pavăză" puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi.
       Intamplari uluitoare care au avut loc la data de 10 septembrie 2003, la numai cateva saptamani dupa uluitoarea descoperire din Bucegi.   La acea data directorul SRI, Radu Timofte, a fost pentru prima data intr-un conflict public deschis cu Comisia parlamentara, care se ocupa de verificarea acestui serviciu secret, dupa cum scria si Ziarul Financiar, la data de  11 septembrie 2003. Comisia a reprosat SRI ca a fost incapabil sa se reformeze si are un management gresit. Explicatia pentru presa, a fost aceea ca, conflictul a pornit de la reprosurile facute de Comisia parlamentara, care era condusa la acea vreme de catre Ioan Stan. Ulterior Iliescu cerea CSAT sa-l audieze pe Ioan Stan pentru criticile aduse SRI.    Sigur, aici era pentru mica presa masonica din Romania, un simplu conflict si doar atat.
Ulterior, Radu Timofte, s-a enervat si a dorit sa fie facuta publica stenograma audierii sale de catre Comisia parlamentara, dar publicarea stenogramei nu s-a putut face deoarece s-a invocat imediat "secretul" si faptul ca aceasta stenograma este clasifica, ea putand fi citita sau derulata audio numai in fata membrilor Comisiei, nu si a publicului.
      Directorul SRI , antimasonul Radu Timofte, reuseste sa-l opreasca pe masonul Adrian Nastase sa cenzureze cartile lui Radu Cinamar in care se vorbeste despre descoperirea din Bucegi.
Radu Timofte, a fost cel care si-a dat acordul expres pentru publicarea volumelor lui Radu Cinamar, justificand ca "poporul roman trebuie sa stie ce s-a intamplat, daca nu avem posibilitatea s-o facem publica descoperirea".
      Imediat dupa publicarea primului volum, "Viitor cu cap de mort", incepusera sa apara anumite voci contradictorii din cadrul CSAT, care nu vroiau sa fie de acord, dar spiritele s-au linistit, dar dupa publicarea volumului al treilea "Misterul din Egipt – primul tunel", unde se vorbeste despre calatoria echipei romano-americane, efectuata intre octombrie 2003 – iulie 2004, printr-unul dintre tunelurile din Bucegi, acestia ajungand la 260 m adancime, intr-o Camera Oculta, aflata sub Marea Piramida din Egipt, la 260 m adancime.
      Radu Timofte, a fost chemat iarasi la audieri, cu privire la ce aceste volume "care tot apar", insa acesta, alaturi de alti colonei si un general, au sustinut ca "ele se incadreaza in curentul SF, asa ca nu va fi o problema". Mai exact, ele contin o realitate atat de tulburatoare, incat, doar o mica parte din oameni, le vor lua ca reale. Un simplu joc strategic !
Radu Timofte, a justificat in fata Comisiei Speciale de Ancheta nevoia vehementa pentru publicarea acestor informatii sugerand ca "ele vor fi luate in considerare doar de o mica parte din oameni", asa ca nu reprezinta o probleme, deoarece majoritatea oamenilor le vor considera "SF" (fictiuni sau minciuni). Strategia a functionat si asa s-a permis, cu greu ce-i drept, publicarea noilor informatii.
Descoperirea din Bucegi din anul 2003 - cea mai mare descoperire arheologica de pe planeta si din toate timpurile!        
Descoperirea  din Bucegi din anul 2003 - cea mai mare descoperire arheologica de pe planeta si din toate timpurile!     

trei tuneluri Muntii Bucegi        



6 comentarii:

  1. NAMASTE !!! CE COINCIDEBTA ULUITOARE POATE SA MAI FIE FRATILOR-TOOOCMAI IN GURA RAIULUI AU LUAT-O PE COCOASA OVREII...si undeee ? nici prea departe nici prea aproape de COLTII CAPREI...Cred ca le-a trecut pofta de a se "antrena" cu jucariile lor in RAI. Si nevinovatii nostri sri-sti....sa nu stie ei ...oareeee...n.i.m.i.c.,daca nu o luau pe cocoase ,nimeni nu scotea o iota.....CONCLUZIE : DUMNEZEU ESTE ROMAN !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, științific, bine argumentat și redat acest fenomen „Bucegi”, „Sfinx”...! Teribil articolul!

    RăspundețiȘtergere
  3. muntii carpati sunt construiti artificial informa de DRAGON ,de catre o civilizatie venita din ..... CONSTELATIA DRAGONULUI , CIVILIZATIE CU CARE AGATARSII ,ADEVARATII STAPINI AI ACESTOR LOCURI, AVEAU LEGATURI. DRAXII-TRACII ERAU ARIPA MILITARA A ACESTUI NEAM ,SI ERAU PURTATORII DE DRAGON ,DE UNDE LE VINE SI NUMELE.

    RăspundețiȘtergere
  4. este adevarat ne vom convinge cit de curind

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant. Sper ca romanii vor fi suficient de inteligenti (suna putin ridicol) sa nu permita nimanui investigatii de orice fel in zona.

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1