luni, 3 iunie 2013

Printese

Regina Rania, Iordania

Rania, 42 ani, este cea mai tanara regina din lume si este sotia regelui Abdullah II al Iordaniei. Principalele ei preocupari sunt actiunile caritabile si sociale, regina Rania fiind un mare suporter al educatiei si al independentei femeilor. Mama a 4 copii (fiicele Iman si Salma, fii Hussein si Hashem), Rania este o femeie independenta si activa, un adevarat model pentru femeile din intreaga lume.

Printesa Salaama, Emiratele Arabe

Printesa Salaama este una dintre fiicele seicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, prim-ministrul Emiratelor Arabe si conducatorul Dubaiului. Familia seicului este formata din 2 sotii si 16 copii si este renumita pentru frumusetea aparte a tuturor membrilor clanului.

Printesa Madeleine, Suedia

In varsta de 29 ani, printesa Madeleine este cel mai tanar membru al familiei regale a regelui Carl Gustav XVI al Suediei. In 2009, revista Forbes a inclus-o pe lista celor mai sexy roialitati, titlu oferit si de revista CHEO WORLD in 2011.

Printesa Letizia, Spania

Printesa Letitia a Spaniei este sotia printului Felipe de Asturias, mostenitorul tronului. Inainte de a se casatori cu printul Felipe, Letizia a fost jurnalist si a fost casatorita, timp de 1 an, cu un profesor. Letizia s-a casatorit cu Felipe in 2004 si au impreuna 2 fiice: Leonor si Sofia .

Printesa Catherine, Marea Britanie

Catherine, ducesa de Cambridge , cunoscuta si sub numele de Kate, a devenit una dintre cele mai frumoase roialitati din lume. Catherine s-a casatorit in aprilie 2011 cu printul William, al doilea in linie la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles. Catherine a studiat la Universitatea St. Andrews din Scotia si si-a cunoscut viitorul sot in 2001.

Printesa Haya, Iordania

Printesa Haya, 30 ani, este una dintre fiicele raposatului rege Hussein al Iordaniei si a doua sotie a seicului Mohammad. Printesa Haya a absolvit facultatea Oxford si s-a casatorit cu conducatorul Dubaiului in aprilie 2004. Printesa este o prezenta obisnuita la evenimentele caritabile si este o mare fana a echitatiei.

Printesa Sirivannavari Nariratana, Thailanda

Printesa Sirivannavari Nariratana are 23 ani si este singura fiica a printului Maha Vajralongkorn. Dupa divortul parintilor, printesa s-a mutat cu mama si cu fratii sai in Anglia . La scurt timp, tatal sau a adus-o inapoi in Thailanda.

Regina Ashi Jetsun Pema , Bhutan

In varsta de 21 ani, Jetsun Pema s-a casatorit cu regele Jigme Khesar in octombrie 2011. Dupa eveniment, frumoasa regina a inceput sa isi insoteasca sotul in turneele oficiale si evenimente importante.

Printesa Charlene , Monaco

In vara 2011, Charlene Wittstock s-a casatorit cu printul Albert de Monoco. Frumoasa blonda l-a cunoscut pe print in 2000, la un eveniment dedicat inotului, sport practicat de Charlene inca din copilarie.

Printesa Charlotte Casiraghi, Monaco

Printesa Charlotte Casiraghi are 24 ani si este al doilea copil al printesei Caroline. O prezenta discreta, Charlotte participa rar la evenimentele oficiale ale regatului Monaco . Printesa Charlotte face parte dintr-o familie mare si mai are 2 frati, Pierre si Andrea, 2 frati vitregi si o sora recent nascuta, printesa Alexandra de Hanover.

Un comentariu:

UA-32426290-1