marți, 23 februarie 2010

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată cf Codex Alimentarius.

România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen initium 13 January, 2010 15:05 PM Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea "Codexului", alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de"Codex Alimentarius" . Produsele vor fi furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că "beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta." După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat "Codex Alimentarius" , folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.
De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne. (S.L.)
D-zeu să-i ajute pe români.

Dacă eşti împotriva folosirii acestei substanţe, semnează petiţia online:

http://www.petitieo nline.ro/ petitie-p6642504 8.html

Dumitru Dan,
www.energielibera.net


http://www.pressrel easepoint. com/first- approval- worldwide- fungicides- initium%C2% AE-wine-and- vegetables

Pe acest site BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie!!! că pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT

Acum cineva ar putea spune: şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia. Ce mă intrigă pe mine este viteza cu care a fost aprobat şi băgat pe piaţa românească. Probabil nu vei putea să vinzi cartofi decât dacă dai cu Initium ...
Te cruceşti de ce sunt în stare conducătorii noştri pe care i-am ales
În ce ţară trăim???
Ar fi bine să răspândiţi cât mai mult că aşa cum s-a întâmplat cu Vaccinul contra cancerului de col uterin şi împotriva gripei porcine se pare că nu este înzadar
Poate cine ştie, deşi ni se cântă de 20 de ani- Deşteaptă-te române poate totuşi ne vom deştepta odată.

4 comentarii:

 1. Mi se se pare ceva foarte grav,pe linga faptul ca noi romanii incercam sa supravietuim cu salariile pe care le avem de atitia ani de criza acum aflam si ca alimentatia noastra cea de toate zilele o sa ne produca cancer.Mi se pare foarte rau,oare nu se poate inventa alt product care sa nu aibe consecintele astea?De ce trebuie sa ne riscam sanatatea de forma asta?Oare sanatatea si mai ales viata noatra nu valoreaza nimic,sintem fiinte umane sau animale?

  RăspundețiȘtergere
 2. Va rog, cititi acest articol!
  http://www.descopera.ro/stiinta/5717576-blestemul-sau-binecuvantarea-organismelor-modificate-genetic

  RăspundețiȘtergere
 3. personal, nu cred asa ceva. sigur ca pot fi folosite e-uri pentru a rezista produsul cat mai mult la raft sau pentru alte astfel de masuri dar in nici un caz pentru a distruge populatia globului. NU CRED IN ASTFEL DE TEORII ALE CONSPIRATIEI!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ne intrebam de ce ne pedepseste Dumnezeu si de ce vine sfarsitul lumii? ne raspundem prin ceea ce facem, ceea ce gandim, ceea ce suntem! Voi oamenii cu influenta, nu il mai intrebati pe Dumnezeu cand va da un necaz , de ce Doamne mie? gasiti raspunsul in faptele pe care le-ati facut. Nu e vorba ca e prea multa populatie si nu mai are statul cu ce sa-i hraneasc pe toti, noi suntem de vina, suntem lenesi, nu ne mai place sa muncim, ne-am invatat sa mergem la magazin daca avem nevoie de ceva si sa cumparam chiar daca lucrul ala nu e sanatos(chiar daca stim ca face rau tot il cumparam). Exista asa de mult pamant nelucrat, daca s-ar lucra tot pamantul din lumea asta nu ar mai exista foamete si nici alimente modificate genetic. Si cum spune proverbul ala romanesc, ''culegem ce-am semanat''! Imi pare rau de atata prostie in tara asta! Sa ne ierte dumnezeu ptr rautate!

  RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1