sâmbătă, 5 decembrie 2009

SCURTA ISTORIE A OMENIRII

SCURTA ISTORIE A OMENIRII


1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange.

Barbatul descopera pestera in speranta ca va primi mai mult sex.

2. In pestera e frig. Femeia plange.

Barbatul descopera focul sperand ca va face sex mai mult si mai comod, chiar si noaptea.

3. Copii tipa de foame. Femeia plange.

Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare sperand ca daca copii si femeea vor fi satui, va putea face sex in liniste.
4. De la atata carne, copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange.

Barbatul descopera agricultura in speranta ca va trai mai mult daca nu va mai merge la vanatoare si prin urmare va putea sa faca mai mult sex..


5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc in speranta ca fiind mai mult pe langa casa va primi mai mult sex...

6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o frunza. Si plange.

Barbatul descopera olaritul in speranta ca va avea parte de mai mult sex.
7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia
plange.

Barbatul construieste mai intai un bordei apoi o casa din lemn si piatra in speranta ca astfel va primi mai mult sex.
8. A venit iarna si e frig. Femeia plange.

Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine in speranta ca daca femeei ii va fi cald va dori mai mult sex. Undeva pe aici s-a inventat moda - industria hainelor scumpe pentru oameni ieftini.

9. Hainele din piele precum si alea din blana put ( ,,Put" si astazi). Femeia plange.

Barbatul descopera pe rand hainele din lana (care sunt aspre si zgarie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspina)

si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare – Femeia zambeste. Barbatul continue sa spere ca va primi mai mult sex si mai pasional).

Mai tarziu, Barbatul rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus sperand ca daca dispare mirosul inhibator se va excita mai des si va primi mai mult sex.

10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea
potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange.

Barbatul domesticeste cainele si pisica sperand ca va avea parte de mai mult sex, daca femeea nu va fi stresata.

11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga.

Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile sperand sa faca sex cu o femee mai frumoasa decat este aceasta in realitate. De atunci si pana in prezent fiecare femee incearca sa deseneze pe fata ei chipul unei alte femei mai frumoase. Niciodata nu am inteles de ce femeia isi smulge sprancenele cu totul ca imediat sa-si deseneze altele cu creionul.

Barbatul continue sa spere ca va primi mai mult sex.

12.. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Fireste...incepe sa planga.

Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In plus de asta nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand... peste ani... ... Femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitia pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata.

Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa (e placat dupa mai mult sex) si oricum nici el n-ar intelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor barbati necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si… Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga.

Barbatul inventeaza blog-ul in speranta ca astfel va avea parte de mai mult sex.
Morala:

1. Cand femeile plang, umanitatea evolueaza.
2. Fara femei am fi trait si acum in copac.

3. Daca nu ar fi existat tenacitatea barbatului si speranta nezdruncinata ca odata si odata va primi mai mult sex, astazi femeile ar fi trait in copaci, goale pusca.

4. Daca speranta nu ar fi murit ultima, astazi umanitatea era inca in bordee.

5. Totul se invarte in jurul sexului.

6. Sexul este motorul evolutiei.

7. Sexul este cea mai puternica moneta de schimb.

8. Si in trecut si in prezent traiesc mai bine femeile care au mai multe astfel de monete (sexualitate, sex, sexapil, frumusete, vino-n-coa...)

9. Daca barbatii s-ar naste impotenti, evolutia ar stagna, orcicat de mult ar plange femeea.

10. Cand femeile ofera sex anumitui gen de barbat, acel gen de barbat este promovat. ( daca femeile s-ar sfatui sa nu mai faca sex cu marlanii, needucatii, badaranii, politicienii, soldatii...acestea ar dispare pentru ca nu ar mai fi avantajos).

11. Daca femeile alearga dupa barbati cu bani si nu dupa poeti, vor fi foarte multe magazine dar nu va fi poezie in viata.

12. Femeia este principala vinovata de tot ce se intampla astazi in lume. Odata cu decaderea femeii, cu aparitia feminismului, cu disparitia din ce in ce mai accentuata a feminitatii, va creste din ce in ce mai mult brutalitatea, nesimtirea, lipsa bunului simt...

13. Fiecare femee la un moment dat devine o mama si educa la randul ei un alt avar, nesimtit, egoist, marlan...Dar ar fi putut sa educe un erou, un barbat, un stapan, un patriot, un iubitor al frumosului si al femeei.

As mai putea aduce inca cateva zeci de morale (mai in gluma si mai in serios), dar ma opresc aici ca sa nu se simta lumea jignita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1