vineri, 21 februarie 2014

Dronele.


Este un scenariu foarte probabil.
Numai ca autorul are apucaturi asemanataore cu ale lui Merkel numai ca are doar vorbe.
Este borba de egoism, ingamfare, avaritie, laudarosenie, ticalosie, rautate, invidie si alte si mai rotunde. Din pacate pentru ei aceste apucaturi sunt surori siameze si fetele doamnei PROSTIE.
Asa ca nu vor ajunge la tinta finala.
Ii vor chinui pe multi si tare.
Este rasplata cretinismului de a fi vrut UE.

Microdronele - minuscule vehicule aeriene comandate de la distanta. AI PLASA DE TANTARI ACASA ?


Este aceasta un tantar ...? NU! Aceasta este o "DRONE SPY INSECT" deja in productie. Aceasta poate fi controlata de la mare distanta si este echipata cu un aparat de fotografiat, microfon si poate ateriza pe tine, poate folosi acul pentru a lua o mostra de ADN, durerea simtita fiind cea a unei intepaturi de tantar. Sau poate injecta un micro-dispozitiv de urmarire RFID sub piele. Sau poate ateriza pe tine iar tu il vei lua in casa ta sau poate zbura printr-o fereastra.
New York Times
"Microdronele" reprezinta cea mai importanta inovatie din domeniul militar realizata in ultimii ani.
Aceasta ... a fost odata science fiction.
Is this a mosquito…? NO! This is an "INSECT SPY DRONE" already in production. It can be controlled from a great distance and is equipped with a camera, microphone and can land on you, and use it's needle to take a DNA sample with the pain of a mosquito bite. Or it can inject a micro RFID tracking device under your skin. It can land on you, and you take it in your home or it can fly through a window.
The New York Times
War Evolves With Drones, Some Tiny as Bugs

Obisnuiti-va cu Secolul 21. Pentru ca este ultimul secol

In final, a rămas unul singur.
In filmul Highlander, nemuritorii îsi tot tăiau capetele unii altora, pana când rămânea unul singur. Care desigur, neputând sa-si taie singur capul, este declarat câstigător.
Exact asa s-a întâmplat si cu Uniunea Europeana. La început erau o grămada de prostănaci, care se ameteau cu idei socialiste: solidaritate europeana, sanse egale, granite libere, voturi egale in Parlamentul European. Niste idiotenii nerealiste, care s-au prăbusit la prima criza: pentru ca toate drepturile astea nu sunt gratis. Costa - si costa enorm! Pe banii cui? Pai ai firmelor private, desigur: de aceea in toata Uniunea Europeana taxele au sărit pana la cer.
Duelul de încălzire.
Primul "nemuritor" care si-a luat jucăriile si a plecat, a fost Marea Britanie. Pentru ca economia britanica se bazează de vreo 200 de ani, pe serviciile financiare si pe investitiile străine: Londra este (alături de Hong Kong si Singapore), cel mai bun loc de pe Pământ, in care poti sa deschizi o firma. Daca englezii ar fi adoptat modelul social european si ar fi crescut taxele - adio investitii străine, adio economie britanica. Asa ca, ia duceti-va dracului cu prostiile voastre socialiste! Noi o sa ne facem uniunea noastră, cu fratii americani.
Măcelul.
După aia, au fost decapitati rapid "nemuritorii" mai mici si mai tăntălăi (esticii si sudicii): care s-au înghesuit la Bruxelles in decembrie, in speranta stupida ca vor fi scosi din criza de către cei mari. Dar au rămas cu gura căscata: in loc sa le dea, bosii le-au cerut sa scoată ei bani (si anume, vreo 50 de miliarde de euro). Hai repede, pana nu ne suparăm! N-o sa uit niciodată fata uluita a presedintelui român, Traian Băsescu, când si-a dat seama ca "prietenii europeni" n-or sa-l ajute cu nimic, ba dimpotrivă, o sa-l afunde si mai adânc, ca sa scape ei. Imbecilii ăstia mici chiar crezuseră in povestile cu egalitatea. Hahaha.
Bătălia finala.
La sfârsitul lui decembrie 2011, mai rămăseseră doar doi mari: Angela Merkel si Nicolas Sarkozy (celebrul cuplu Merkozy). Asa ca cei doi au hotărât ca, după Revelion, toate tarile din UE sa introducă in Constitutiile nationale o limita a datoriei. O chestie excelenta, zic eu: pentru ca spulbera toate iluziile socialiste. Adio bunăstare pentru toti (care fost posibila doar prin cresterea deficitului) si adio egalitate: pai din clipa in care ti se ordona ce sa scrii in Constitutie, nu prea mai poti fi numita tara independenta.
Dar lovitura de gratie a venit după Revelion. Franta si-a pierdut ratingul AAA, Germania nu. Ratingul, de fapt, a fost doar o formalitate: era clar de multa vreme ca economia Frantei trage sa moara, sub povara cheltuielilor sociale, in timp ce programul dur de austeritate impus de Angela Merkel a tinut economia Germaniei pe linia de plutire.
Asa a dispărut cuplul "Merkozy". Franta a fost decapitata: nu mai are nici un cuvânt de spus. Germania a rămas singură, liderul de necontestat al Europei.
Iar Europa sociala, asa cum o cunosteati, e terminata pe veci.
Adio, Uniunea Europeana. Începe Imperiul Europa!
4 milioane de kilometri pătrati, 500 de milioane de oameni, 16.242 de miliarde de dolari anual.
Niciodată in istorie, vreun stat cu suprafata si populatia Uniunii Europene nu a dispărut atât de repede. UE este mai mare decât Imperiul Roman: dar Roma a rezistat 1400 de ani. Uniunea Europeana doar.20 ani. E cel mai mare esec politic din toate timpurile.
Ce dovada mai buna decât asta, ca Europa sociala a fost un vis stupid, ca protectia sociala este o otrava pentru orice stat si ca socialistii sunt niste nebuni periculosi care trebuie eliminati cat mai rapid?
Timp de 20 ani, socialistii au avut pe mână resurse imense si putere de decizie absoluta: praful si pulberea s-a ales!
Deutschland uber alles!
Noua Ordine Europeana va fi decisa de Germania. Germania e marele câstigător al războiului economic: nu pentru ca a învins pe cineva, ci pentru ca e singura rămasă in picioare in fata crizei. Celelalte tari nu vor mai fi consultate, nici măcar de forma.
Acum doi ani vorbeam de barca de salvare germana, in care nu vor încăpea decât câteva tari: Austria, Ungaria, Cehia, Olanda, poate si Polonia. Ele vor fi nucleul dur al noii economii europene (vezi Noua Ordine Europeana nu include România). Ele îsi vor limita datoria externa prin Constitutie - pentru ca asa vrea Germania. Ele vor scoate in afara legii protectia sociala - pentru ca asa vrea Germania.
Nu-ti convine? Pai scufunda-te in haos, război civil, foamete. Sau aveti impresia ca o tara ca România o sa scape ea singura, in vârful muntelui, cu miorita, cu naiul si cu brânza ei? Hahaha.
Asa cum are un câstigător net, criza are si un perdant net: coada cozilor, prostul prostilor, râsul lumii, sclavul sclavilor. Acest perdant absolut se numeste România.
Un nou pact Ribbentrop-Molotov.
Care de data asta, va fi respectat cu sfintenie de ambele parti. Germania are nevoie disperata de resurse - pe care Rusia le are. Rusia are nevoie disperata de tehnologie - pe care Germania o are. Sa le ia cu forta? Pai au încercat deja in 1940: si e nerentabil. Nici una din ele nu poate supravietui singura in fata concurentei americane si chineze. Mai ales ca in jurul Chinei, sunt multi alti producători, chiar mai ieftini: Taiwan, Singapore, Malaiezia, Thailanda, India. Competitia e pe viata si pe moarte.
Protestele antiglobalizare sunt stupide, pentru ca economia s-a globalizat deja. La fel criminalitatea. Statele n-au încotro, decât sa se adapteze - sau sa dispară.
Un secol de fier.
Urmează o dictatura de dreapta cum n-ati mai văzut. Nu una nationala: ci globala. Nu una infantila, cu marsuri si drapele militare, ca in secolul 20: ci una a eficientei, a banului, a firmelor private. Una in care armata si politia nu vor mai fi ale "poporului": ci ale celor care le plătesc salariile (asa cum e normal). O dictatura in care stăpânii nu vor purta pistol si decoratii, ci costum si cravată. Dar te vor condamna la moarte mult mai simplu, din fata calculatorului. In timp ce dau mana cu tine, iti zâmbesc si-ti spun: regret, nu avem nimic de lucru pentru o persoana ca dumneavoastră. Mă tem ca apăreti pe lista neagra.
Urmează o dictatura in care criminalii de stânga nu vor fi trimisi in lagăre, ca in secolul 20: ci transformati in bănci de organe pentru cei bogati. Sângele si organele sunt o resursa pretioasa: e neprofitabil sa le irosesti, când poti să le vinzi.
Urmează o dictatura unde va domni o singura lege: a capitalului, a competitiei libere, a exploatării. Sărăntocii si incompetentii deja au fost doborati de criza: imaginati-va o cizma, care le va strivi acum fata. Nu pentru o zi sau un an: ci pe vecie. Criza nu se va mai termina niciodată.
Obisnuiti-va cu secolul 21. Pentru ca este ultimul secol.
Mihai Giurgea | 27 ianuarie 2012
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1