duminică, 12 ianuarie 2014

Cine plateste...?

CINE A PLĂTIT TOATE ASTEA?

RĂSPUNS:
Noi, cei care le dăm bani țiganilor cerșetori.
Noi, cei care le cumpărăm CD-urile și casetele
și-i chemăm la nunți să ne cânte manele și le dăm 3000 de euro pe oră.
Noi, cei care plătim contribuția la asigurări sociale (CAS),
pentru ca apoi statul să le dea ajutor social, cu toate că n-au muncit niciodată.
Noi, cei care plătim impozit la stat, pentru ca mai apoi statul să le dea alocație pentru fiecare puradel.  Țiganii au constatat că se câștigă bani mult mai ușor făcând copii, decât muncind.
Responsabilii centrelor de colectare, care cumpără de la țigani cupru de la instalațiile de semnalizare CFR și elemente de fixare a șinelor de cale ferată, cu toate că știu că aceștia le-au furat.  Și ce dacă deraiază vreun tren, așa cum s-a întâmplat la Focșani?
Cetățenii din țările Uniunii Europene,
care umblă cu capul în nori, fără să fie atenți la portofel sau la poșetă.
Când se va schimba ceva? Peste 20-30 de ani, când țiganii vor deveni majoritari (în prezent, din 9 nou-născuți numai 2 sunt români). Când țara se va numi Rromânia, iar noi vom fi prea puțini pentru a-i mai putea subvenționa. De ani de zile, proprietarii palatelor țigănești au tupeul să ceară ajutoare pentru încălzire. Aceștia primesc bani de la stat ca orice pensionar amărât, și asta pentru că nimeni nu le-a verificat veniturile. Inspectorii promit mereu că vor bate la porțile înalte, de fier forjat și vor analiza dacă cei care și-au permis să-și construiască locuințe de câte 20 de camere chiar nu pot să-și plătească încălzirea. Dar țiganii au logica lor: E și păcat să nu-ți faci casă cât un bloc, dacă tot plătește statul pentru întreținerea ei. Căci, prin mărinimia unor funcționari, numai cine n-a cerut n-a primit ajutoare de încălzire. În aceste condiții, proprietarii palatelor de sute de mii de Euro au profitat din plin, declarând ani la rând, sub semnătură, că sunt săraci lipiți.


















6 comentarii:

  1. Bine punctat Anatol,
    As rezuma.....ca le platim noi cei ignoranti, delasatori si lasi, nedemni de numele si mostenirea stramosilor nostri.
    Iti multumesc pentru tot ceea ce faci si ajutorul pe care il oferi romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ţiganii au asa tupeu şi au devenit atât de agasanţi şi aroganţi deoarece acei oameni fără patriotism numiţi politicieni se sprijină pe ei la campaniile de alegeri, tigănimea a ajuns cea mai importantă verigă a electoratului. Iar partidele apoi , pt. voturi trebuie să le acorde cat mai multe avantaje acestor paraziţi. E o chestiune de timp, când vor termina cu noi, se vor muta mai la Vest. Problema e ca Occidentul nu a dorit ca ţigănimea să fie educată de noi, poporul românilor. Probabil când tigănimea va deveni la fel de agasantă si periculoasă ca la ora actuală din România, vor lua măsuri - ghetouri, lagăre, etc. Noi nu putem face nimic, pentur ca aşa doresc americanii şi alţi fandosiţi de occidentali.

    RăspundețiȘtergere

  3. Cum ti-am spus si alta data:stii sa pui intotdeauna degetul pe rana!

    RăspundețiȘtergere
  4. totul ok, pana la un punct insa. Nu spui nimic din ce ai vazut, sau ti-ai pus mana la ochi, de ajutoarele date de rromi puterii de asatazi. Puterea a fost instare sa joace din buric pentru lantul gros de aur, primit, si voturi cat cuprinde pentru realegerea lor la putere. Si lantul puterii depaseste granitele Romaniei. Ai zis ceva de portofel insa, iarasi, n-ai vazut mai sus... pe la "Merkel" si "Gordonel"! Pe acolo sunt dorintele mai aprinse ca Romania sa nu mai existe. Vor fi dezamagiti insa si previziunine tale, youtubiste, nu se vor intampla. NICIODATA!

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1