miercuri, 13 noiembrie 2013

Locuri cu adevarat unice...de vizitat!

Locuri minunate din intreaga lume

     Undeva în Vietnam ... Canal de navigatie prin lanurile de orez.
  Frumusete in Noua Zeelanda... !!  Discutie cu o Baracuda intr-un Giant AquariumEnchanted River se afla in Filipine. Se numeste "enchanted" (fermecat) pentru ca nimeni nu i-a descoperit izvorul, cu toate eforturile multor oameni, chiar si scafandri de performanta. Nimeni nu a reusit sa pescuiasca macar un peste din acest rau... Se spune ca aceasta culoare deosebita a apei, un albastru minunat, se datoreaza adancimii. Claritatea si culoarea apei se schimba in decursul zilei, cea mai frumoasa imagine a acestei minuni a naturii apare in jurul orei pranzului.    In apele cristaline ale Lacului Huron din Ontario , poti face o descoperire de senzatie...
   3D Street Art , Rennes , France .                          Casa din pom, Filipine

                       

                          O carare de piatra intr-un lac din Polonia.

                       

                            Ausangate Mountain , Anzi , Peru . O alta lume...

                       


              Spirale de apa la Cascada Elakala ~ Blackwater Falls State Park , West Virginia

                         

  Padurea de piatra Zhangjiaje din Hunan , China . Inspiratie pentru muntii plutitori din filmul „Avatar".   Hong Kong .    O stea de mare pe plaja...


  Groenlanda In Polonia poti gasi o padure cu pomi curbati... (Crooked Forest )Statuia Mantuitorului Christos care vegheaza intregul Rio de Janeiro este cu adevarat deosebita.
In primul rand o poti vedea din orice colt al orasului. Trebuie, de asemenea, spus ca majoritatea locuitorilor, inclusiv bastinasii din „favele", stiu exact ce reprezinta statuia si o respecta cu toata fiinta. 

                  

  Fiecare casa ar trebui sa aiba asa ceva! - Tobogan pe scara... Uimitoarea migratie anuala a crabilor rosii in Australia .
In fiecare an, milioane de crabi, colorati intr-un rosu aprins, isi parasesc vizuinile din Insula Christmas , Australia si pornesc intr-o lunga si grea calatorie. Coboara faleze, urca pe dune, ocolesc obstacolele 

ivite in cale pentru a ajunge la tarmul oceanului si a-si depune ouale. Urmeaza reintoarcerea pe platoul central al insulei cu urmasii „la remorca". Migratia seamana cu un rau viu colorat care onduleaza in insula

si poate dura trei saptamani. Evenimentul are loc in luna noiembrie sau decembrie (crabii pleaca in calatorie numai pe timp ploios), coincide cu fluxul oceanic si cu perioada astronomica de luna in scadere.     


  Insula vulcanica, nelocuita, Aogashima - Japonia.  Oaza Guelta d'Archei, Sahara    Nufarul urias Victoria se gaseste pe fluviul Amazon...   Gudvangen, Norvegia   Podul Tibetan din Claviere, Piemont, Italia.  Frumusetea ciresilor infloriti in jurul lacului ( Sakura , Japan ) - Superb!!!


              Cascada Prskalo , Serbia
           

          Perspectiva gigantesca in Redwood Forest , California . Ce mici suntem...
        

  Zachariasbryggen - Bergen , Norvegia  „Cave Hotel" in Muntii Cederberg, Africa de Sud.          Cum poti intra la apa in Japonia !!!

       

          Coasta Amalfitana ,Napoli, in  Italia

       

             Gradina in Bougainvilla Patio 

       

         Oglinda apei...

       

Voringfossen este pe locul 83 in clasamentul celor mai inalte cascade din Norvegia.
Preikestolen, Norvegia 
           Marele Elefant Artificial, Nantes , Franta,

        

           SI IN FINAL - Un nou design pentru baia ta! - Ti-ar place?

        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_._,___

--

Un comentariu:

  1. Superb. Natura este speranta fiecaruia dintre oamenii planetei pentru ca este mai frumoasa decat orice creatie umana.

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1