sâmbătă, 20 iulie 2013

RATB are veşti proaste

RATB are veşti proaste: mii de împuţiţi au fentat ploaia de duminică şi put în continuare în mijloacele de transport
Există o superstiţie printre împuţiţi, conform căreia dacă îţi pierzi mirosul îţi pierzi şi sufletul!
Degeaba au curs 80 litri pe metru pătrat în Capitală, că în mijloacele de transport în comun miroase la fel de rău ca înainte!
Bucureştenii au sperat că după ploile torenţiale de ieri oamenii vor fi mai curaţi a doua zi şi că duhorile vor dispărea temporar. Dezamăgirea a fost maximă: La primele ore ale dimineţii numărul persoanelor care nu se spală pare la fel de mare ca în orice altă zi! Cum se explică asta? Oare ploaia să nu-i fi atins de loc pe aceşti sconcşi bipezi? Au reuşit ei să evite contactul cu apa, sau pur şi simplu ei put atât de tare încât nici potopul lui Noe nu îi poate spăla?
Răspunsul ne scapă. Specialiştii în igienă sunt de părere că acest fapt se datorează unui instinct foarte puternic al împuţiţilor, respectiv instictul de conservare a mirosului de jeg: „Imediat cum văd că afară stă să plouă, împuţiţii caută adăpost", spune Gherhart Pavăză, specialist în duhori şi bombe atomice. „Cel mai probabil se tem că nu vor mai fi recunoscuţi de turmă, plus că mirosul lor înţepător ţine prădătorii la distanţă."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1