marți, 5 martie 2013

Razboiul 2013-2014, razboi psihotronic

BINE AR FI SA VA FACETI TIMP SI SA CITITI PANA LA SFARSIT
ASA S-AR PUTEA SA VA EXPLICATI ANUMITE STARI PRIN CARE TRECETI...

Razboiul 2013-2014, razboi psihotronic ,cu puls electromagnetic si nuclear.
In prezent se acorda atentie dezvoltarii intense a tehnologiilor armelor cu puls electromagnetic(EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau "Squad", în jargonul militar), dispozitive acustice lungi Range (LRADs) utilizate pentru controlul mulțimii si nu in ultimul rand celebra tehnologie HAARP.GWEN lucrează împreună cu transmițătorul HAARP și Woodpecker Rusesc, care este similar cu HAARP. Rușii comercializeaza în mod deschis o versiune mică a lor, de schimbare a vremii , sistem numit Elate, care poate fi un-tun meteorologice pe o zonă de 200 mile și face același lucruri cu unitatea Gwen. "O companie rusă numită" Elate Intelligent Technologies, Inc, "vinde echipament meteo de control utilizând sloganul publicitar,"

Vremea făcute la comandă ". Acest motto este chiar pe cardurile lor de afaceri! Directorul comercial al Elate, Igor Pirogoff, a declarat că "Elate este capabil sa modifice starea meteorologica pe o zonă de 200 mile pătrate pentru 200$ US pe zi".
O stație de GWEN transmite într-un cerc de 360 ​​de grade până la 300 de km, semnalul scade brusc cu distanța.
Deja aceste tehnologii au fost folosite in teatrele de operatiuni.Aveti doar cateva exemple:
1. Rusia si alte state ale lumii detin arme psihotronice care-i pot transforma pe inamici intr-o adunatura de zombie. Armata SUA ar avea si ea in dotare arma telepatica neletala care e capabila sa induca stari de frica si spaima. Generalul rus in rezerva Boris Ratnikov a declarat recent jurnalistilor publicatiei Pravda , citata de descopera.ro, ca atat Rusia cat si alte state ale lumii detin arme psihotronice performante care pot transforma soldatii trupelor inamice intr-o adunatura de zombie usor manipulabili.În 1979 Uniunea Sovietică a adăugat o listă a unor tipuri de arme de distrugere în masă potențiale:
a.Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte dăunătoare similare cu cele ale unei explozii nucleare
b.Arme cu fascicul de particule, pe bază de particule încărcate sau neutre, capabile sa afecteze obiectivele biologice
c.Arme acustice cu radiatii infrasonice.
d.Arme electromagnetice care funcționează la anumite radiații de radio-frecvență, care ar putea avea efecte prejudiciabile asupra organelor umane.
2.Silent Sound Spread (SSSS sau sunetul tăcerii) Această tehnologie a fost folosită inpotriva trupelor irakiene fortificate din buncărele subterane de adâncime din Kuweit și Irak, în primul război din Golf, în ianuarie 1991. Efectele fizice, emotionale, si psihologice ale acestei tehnologii au fost atât de grave că sute de mii de soldați irakieni s-au predat în masă fără a trage măcar un singur glont împotriva forțelor coaliției conduse de SUA. Cifrele raportate în știri au fost uimitoare: 75 000 apoi 125 000 (sau mai multi) de soldati dintrupele irakiene au iesit din buncărele din desert fluturând steaguri albe cazand in genunchi înaintea trupelor americane si sărutand literalmente cizmele sau mainile lor.
3.În zonele de conflict precum Irak și Afganistan, "Proiectul Sheriff" este folosit pentru a da "trupelor care lucrează în mediul urban mai multe opțiuni pe teren" împotriva combatanților și noncombatanți deopotrivă.Transportoare blindate de personal au fost modernizate cu arme neletale, inclusiv raze durereroase cu microunde-cuptor(PEP) si cu un sistem (Denial activ LRADs) dispozitiv acustic gama cu raza lunga care emite sunete earsplitting.
Proiectilele cu impulsuri de energie (PEP) pot călători aproape cu viteza luminii. Cu mare acuratete, acestea emit impulsuri cu raze laser invizibile, radiații electromagnetice, obiectivele fiind neutralizate,, paralizând-le în durere. Cu toate acestea efectele, lor pe termen lung, nu sunt cunoscute, inclusiv pe creier.
Dispozitive acustice Long Range (LRADs) sunt utilizate pentru controlul mulțimii. Ele produc valuri acustice de 150-decibeli ", concepute pentru a comunica cu autoritatea și inteligibilitate ridicată într-un mod excepțional faza 15 - 30 grade" Acestea emit provocări verbale pe distanțe dincolo de 500 de metri, cu tonuri de avertizare pentru a influența comportamentul. Ele pot provoca, de asemenea, daune fizice pot manipula mintea, și pot provoca daca sunt folosite in mod intens moartea.
4. HAARP frecvențe ELF și VHF sunt transmise în afara ionosferei Pământului la turnuri diferite din întreaga lume Gwen. Evident, guvernul Statelor Unite neagă acest lucru, spunând celor care controlează mass-media ca turnurile sunt doar Gwen(turnuri)de telefon mobil privat și prin urmare, oricine crede altfel este o nebunie
Gwen (retea de urgenta la sol) sunt emițătoare plasate la 200 mile distanta pe tot teritoriul Statele Unite ale Americii si permit frecvențe specifice care urmează să fie adaptate la puterea câmpului geomagnetic-în fiecare zonă, permițând câmpul magnetic să fie modificat. Ele funcționează în gama LF, cu transmisii între LF 150 și 175 KHz. Acestea emit, de asemenea, valuri de frecvente ridicate VHF UHF gama inferioară de 225 - 400 MHz. Semnalele LF sunt transmise cu valuri la nivelul solului, mai mult decât radiază în atmosferă. O stație de GWEN transmite într-un cerc de 360 ​​de grade până la 300 de km, semnalul scade brusc cu distanța. Întregul sistem format din GWEN, 360 emițătoare răspândite în Statele Unite ale Americii, fiecare cu un turn de 299-500 de metri inaltime , 360 fire de cupru, care interacționează cu pământul, ca un dirijor subțire, radiind valuri de energie radio pentru distanțe foarte lungi prin pământ.
Statele Unite ale Americii este scăldată în acest câmp magnetic, care se poate ridica de la sol până la 500 de metri, dar merge în jos, în subsoluri, astfel încât oricine poate fi afectat și mintea-controlata. Întregul sistem radio se întinde peste Statele Unite ale Americii ca o retea web Producerea și difuzarea de frecvențe prin intermediul inteligențăei artificiale (AI Cray) calculatoare care pot acum "Personaliza" telepatia, starea de spirit / emotia / instrucțiuni de control personalizat al mintii-confecționate după specificațiile ADN individual aplicabil fiecarei case in parte. (Acest lucru va necesita o analiză detaliată a ADN-ului pe calculator din baza de date a fiecarui fiecare cetățean ). Și acest lucru se va intampla în curând în colaborare cu guvernul , televiziunea si televizoarele digitale impreuna cu acele cutii negre (convertorul digital) în cele mai multe case americane apoi europene
Noua tehnologie a semnalelor digitale în bandă largă permite toate aceste frecvențe care urmează să fie difuzat simultan. Nu e de mirare albinele săracele au un astfel de moment greu să găsească drumul lor înapoi la stup!
Pe acest subiect, dr. Persinger scrie:
Stimularea "lobului temporal poate evoca sentimentul unei prezențe, dezorientare, și nereguli perceptuale. Puteți activa imagini stocate în memorie, inclusiv cosmaruri si monstri, care în mod normal sunt suprimate. Neurologia contemporană sugerează existența unor algoritmi fundamentali prin care toate transducția senzorială este tradusa într-un cod intrinsec specific creierului. Stimularea directa a acestor coduri în cortexul limbic uman sau temporal de modele electromagnetice aplicate pot necesita nivele energetice care sunt în intervalul de activitate geomagnetic și a rețelelor de comunicații contemporane. Un proces care este cuplat la banda îngustă a temperaturii creierului poate permite afectarea tuturor creierelor umane normale de un nivel sub-armonic al cărui interval de frecvență în jurul valorii de 10 Hz variază în funcție doar cu 0,1 hertzi. "
Fluorul si seleniul permite oamenilor să "audă voci".Substantele sunt imprastiate din avion.
Mai jos sunt prezentate cateva frecvente pe baza carora au fost dezvoltate aceste arme:
a.Delta 0,5-4Hz, somn fără vise adânc
b.Teta4-7,5Hz stare de vise,stare hipnotica
c. Alpha 7.5-14Hz, meditație și somn usor
d. Beta 14-30Hz este prezent în conștiința trează normală și de stres
e.Gama peste 30 Hz
f.6,6 Hz ("Frecvența Iadului", adică), care determină "depresie profundă și sentimente de inutilitate si ganduri de sinucidere."
g. Nivelul optim pentru vizualizarea de frontieră este Alpha-Theta de la 7-8Hz. . Acesta este poarta de acces la subconstientul tau.
h. 7.83 Hz (rata pulsului pământului) ar provoca o persoană să "se simtă bine peste tot", și ar anula efectele nocive ale altor frecvențe
i.10 Hz, cortexul controlului motrice- coordonarea impulsurilor motorii
j. 10.80 Hz cauzează un comportament riotiousprovoacă "furie extremă și ostilitate care să conducă la acțiuni turbulente și violente
k.15 Hz, cortexul auzului- sunete care traverseaza (eludeaza) urechea interna
l.18-19Hz sistemul senzorial somatic (vinovată pentru multe din apariţiile fantomelor)
m.20 Hz centrul gândirii(gânduri induse in subconstient)
n. 25 Hz, cortexul visual- Imagini transmise creierului eludând ochii (halucinatii)
o.Nobel Sir Francis Crick și alți oameni de știință cred că frecvența de 40 Hz beta poate fi cheia pentru actul de cunoaștere.
Armonici de 410-420 MHz reprezinta "frecvența fereastra a constiintei umane", ca un întreg:Emiterea acestor frecvente poate bloca mintea umana.
Este foarte interesant de remarcat faptul că emoția identificata ca dragostea unei mame pentru copilul ei este practic identica cu rezonanta Schuman, modulata la 783 Hz. Această "iubire" de frecvență este în mod clar esențială pentru creierul copilului și dezvoltarea sistemului nervos central, fie uman sau altfel. Studiile au aratat ca acei copii care sunt abandonați la o vârstă fragedă de mamele lor, și care nu au confort fizic si psihic, dezvolta handicapuri emotionale si mentale și sunt mult mai sensibi la boli , de asemenea progreseaza foarte greu. Pe scurt, ei au fost privați de frecvența Schumann foarte importanta adica armonica de 783 Hz.
EEG (electroencefalograf) măsoară undele cerebrale de frecvențe diferite în creier. Ritmicitatea în EEG este o variabilă cheie în coordonarea activității corticale. Electrozii sunt plasati pe anumite zone de pe scalp pentru a detecta și înregistra impulsurile electrice în creier amplitudinea si frecvența reprezintă puterea impulsurilor electrice generate de creier.. Volumul sau intensitatea din creier, valul de activitate se măsoară în microvolți. Frecventa este numărul de valuri care se repetă într-o secundă. Acesta poate fi comparat cu frecventele de pe un aparat de radio.Pe baza acestor date au luat nastere aceste arme noi.
Transmisie de sunete audio cu microunde US Patent 4877027
Contol mental - stări de conștiință indusă - Brevet de inventie 5356368
O jucărie de control al minții US8157609
Un sistem de comunicare silentios Sunet Silent, US Patent 5159703
Mai sus sunt patru din patentele care confirma ca mintea umana poate fi controlata.
O fotografie, un videoclip, un sunet și orice poat fi manipulate digital pentru a arăta ceva care nu este cu adevărat acolo. Acest lucru ne conduce la tema de ce , Statele Unite ale Americii au facut trecerea tuturor emisiunilor TVde la analogic la digital.
Fluorura dezactivează secțiunea vointa a creierului, afecta lobul stâng occipital. Atât fluor si seleniu (in cantitati suplimentare) poate produce efecte ciudate; un simptom comun este auzirea de diverse voci.
Stimulente ingerate la nivel global de la cafeina, plante modificate genetic, poate avea, de asemenea, un impact asupra "creierului-global", în ionosferă, care este in stransa corelare cu undele noastre cerebrale.
Cuvinte subliminale (în in corelare cu, campul electromagnetic și adaptate la creierul uman), care exprima constiinta umana poate intra mintile noastre, la un nivel de subconștient. Aparent, modelelul noastru de activitate a creierului poate fi măsurată și stocata pe super-calculatoare. În cazul în care o victimă trebuie să aibă gânduri subliminale implantate, tot ce este necesar este de a capta ca model activitatea creierului, (salvate pe un mega- computer) și apoi folosit cand situatia o impune..
Persoanei vizate sau specificate ai sunt trimise apoi mesaje subliminale de joasă frecvență pe care ea de fapt crede că sunt propriile lor gânduri.
Cercetatorul Majix spune: creierele noastre sunt atât de sensibile, încât ele sunt ca un cristal lichid, care răspunnde la componenta magnetică a pământului. Suntem sensibili la schimbarile magnetice ale pământului, schimbări în cavitatea ionosferica și rezonam cu aceste frecvențe noi înșine. Suntem entități incredibil de complexe, dincolo de înțelegerea laica. Creierele noastre sunt într-adevăr un tip de traductor bio-cosmic.
Vialls a crezut că vor manipula răspunsul publicului prin obtinerea culorii corecte in locuri aleatorii pe ecran, și a murit înainte de a se face trecerea fortata la televiziunea digitală. După cum sa dovedit în realitate, dacă te uiți atent la orice zona de la mijlocul tonului de culoare de pe ecran (o zonă care nu este în totalitate alb sau negru , iar acest lucru se va muta în jurul valorii de ecran în funcție de scena), veți observa un efect de zapada, care, în medie, face o imagine perfectă, dar imaginea în sine este de fapt, de fapt, subtil modulată "furtună de zăpadă", în cazul în care "zăpada" întotdeauna indiferent de culoare a imaginii ar trebui să fie în acelasi loc. Zonele gri sunt de departe cel mai bun loc pentru a căuta acest lucru. Zapada va fi în mișcare și modularea ciclica la frecvența care declanșează sentimentul ce ei doresc ca tu să-l ai, pentru tot ceea ce este pe ecran.
Ea nu este în toate emisiunile.
Cum observam ecranul
Efectul nu este evident, trebuie sa ajungi intr.-o anumita pozitie l să-l vezi. Deci, du-te langa televizor, până foarte aproape de el, la un unghi unde imaginea nu arată bine{de jos in sus) si atunci vei vedea zapada. Computerele vor face schimbare de culoare, de asemenea. Luați (LCD) ecranul computerului, înainte de a încerca pe un televizor LCD mare , și să înclinati ecranul in spate până când veți vedea o schimbare în modul în care culorile sunt afișate. Mulți dintre voi au observat deja acest unghi dar trebuie sa te uiti la televizor, de jos in sus și nu din lateral. Acest lucru nu va funcționa pe un TV cu plasmă,(CRT) dar, pe un televizor LCD, veți vedea despre ce vorbesc .La calculatoare acest efect ciudat a apărut doar cu Windows 7.Țineți cont de faptul că acest sabotaj a coincis exact cu lansarea Windows 7 și trecerea forțata la televiziunea digitală, care a fost complet ilegală în modul în care a fost efectuată.
Și este interesant că noile calculatoare Mac nu o fac, doar calculatoare PC o fac. De ce?. Întreabă Microsoft.
In zilele noastre, Windows Update ar putea fi nimic altceva decât un nou algoritm de cuantizare psihologica.
Pentru cei care un au inca televiziune digitala se folosesc pe fondul undelor radio sau sunetelor din anumite emisiuni TV anumite frecvente care sa produca anumite stari nocive pentru organism.
Antene HAARP pentru transmisie se afla montate la Constanta.
Pana acum am discutat doar de mici modalitati de tehnici de lupta urbana si control al populatiei .Arma suprema o constituie de fapt tehnologia HAARP.
Tarile care dezvolta in prezent generatoare Haarp sunt: SUA, Rusia, China, India si alte cateva state.

            

9 comentarii:

  1. Copiesz textul si il citesc in word pana reglezi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. A verificat cineva cu adevarat chestiile prezentate in acest articol? Ma refer la o autoritate stiintifica si nu la un simplu comentator sau amator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incredibil!Deci,parintii mei care au 80 de ani si traiesc la tara, au dreptate cand imi tot spun ca-i ceva rau in aer!Iar partea a doua a articolului,ce sa zic,n-am cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar si asa...asta imi intareste convingerea ca Omul este mult mai inteligent decat orice super tehnologie; este inca un miracol daca Omul nu este inca PERFECT pt ca a fost complet echipat pt a atinge in mod constant aceasta stare...NUMAI BINE !

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu atata stiu:daca gandurile induse in subconstient nu sunt in concordanda cu Dorinta Mea Dreapta si consintenta atunci nu-si produc nici un efect! asa ca nu va mai agitati...in timp ce gandurile mele bune isi produc din plin efectele, fara tehnologii suplimentare.
    Minunate sunt lacrarile Tale si ce bine vede sufletul meu acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  6. Joseph Murphy"Legea vietii este insasi credinta.Ce credeti despre dumneavoastra insiva, despre viata in Univers?"...este vorba desigur despre propria convingere, nu despre credinta institutionalizata. Va doresc sa ajungeti rapid si usor la
    Concluzia: Imaginea pe care o are DUMNEZEU despre/pentru Mine coincide cu imagine pe care o am Eu despre/pentru Mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. de asta sunt eficiente formulele simple care anuleaza tot ceea ce este nociv, ACUM DEZINTEGREZ DEFINITIV SI IREVERSIBIL FIECARE GAND,IDEE,PROGRAMARE MENTALA DISTRUCTIVA, AUTODISTRUCTIVA SI INVOLUTIVA DIN SUBCONSTIENTUL MEU SI DIN SUBCONSTIENTUL FIECARUI OM, A FIECAREI FIINTE In liniste si tacere toate prototipurile deformate existente in subconstient sunt distruse si inlaturate pt totdeauna, nemaiavand nici o putere asupra noastra.INGERISTREZ ACUM SPIRITELE INTERIOARE SI FIECARE ATOM A FIECAREI FIINTE NUMAI SI NUMAI CU GANDURI, IDEI, ACTIUNI PERFECTE ...SUPER ARMONIE, SANATATE PERFECTA, DRAGOSTE CURATA SI IMPARTASITA, PROSPERITATE, FERICIRE, TINERETE ETERNA,IERTARE, OCROTIRE DIVINA NEINCETATA... daca aveti idei mai bune, le puteti adapta...

    RăspundețiȘtergere
  8. datorita schimbului de bioenergie dintre OM / PAMANT / COSMOS, Omul a reusit sa anihileze absolut orice incercare miseleasca de a`l distruge, mai intai a facut acest lucru instinctiv, iar Acum il face in cunostinta de cauza, reprezentand cu succes atat interesele sale !!! cat si pe cele ale speciei. Am evoluat uluitor de rapid, in favoarea VIETII, ADEVARULUI, DRAGOSTEI...

    RăspundețiȘtergere
  9. astfel se purifica totul, Pamant, Apa, Aer, OM, Vietuitoare, Plante...MACROCOSMOS. in liniste si tacere.

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1