miercuri, 27 martie 2013

Piramida Puterii

Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.
Nivelul 0
- Forta superioara reprezentata prin ochiul care vede tot .
 Foarte important : Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti   da posibilitatea sa "spargi" piramida si sa te sustragi controlului   ei. Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului   piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti.   Trebuie sa intelegi de unde vii, de unde ai aparut si incotro te  indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in   interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul   tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe   care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o   multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa   iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.   Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre   suflet si ratiune, fara separare intre ele.
Cine e ghidat doar de   sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa   ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva   care are un perfect echilibru intre cele doua.  Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi   realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai   asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. 
Nivelul 1
- Familiile regale
In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale   europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei,   regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei,   Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din   familia Windsor (Anglia, S.U.A., Canada, Australia?). Mai mult decât   atât, ultimii regi care au fost inlăturaţi de la putere prin   revoluţii în Italia, Romani, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia,   făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se   absolut toţi în arborele ei genealogic.  Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un   grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se   cunoaste. 
Nivelul 2
- Consiliul celor 13 familii 
 Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13   familii, cele mai bogate din lume ( Dinastia Astor, Bundy, Collins,   DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller,   Rothschild, Russell si Van Duyn. Membrii acestor familii ocupa cele mai inalte poziţii in toate   ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se afla   "deasupra legii". Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar   niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din   lume. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne   spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari,   sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.  De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn   de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de   500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a  lumii !!!). 
Nivelul 3
- Comitetul celor 300
 Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de   catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice   "sub-familii".  Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si   organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia   Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa  Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal   Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala,   Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor   Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa,   Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru   Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala,   Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank,   Credit Suisse, etc. 
Nivelul 4
- Centrul de comanda 
 Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de   comanda la nivel global: Comisia Trilaterala, Consiliul Relatiilor   Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma, Organizatia   Natiunilor Unite si Institutul Regal pentru Afaceri Internationale.  Toate acestea sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde   (creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes care este o structura   atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: "Masa Rotunda   insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii,   institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul   specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o  descalci si intelege"). 
Nivelul 5
-Controlul financiar mondial 
 Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar   populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar   International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale,   Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei.   Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei   conceput vreodata. Control prin intermediul banului.  "Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face   legile in acea tara" este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil   de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este   condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective.   Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie   de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi   face, caci oricum se aplica numai directivele FMI. 
Nivelul 6
- Controlul resurselor mondiale 
 Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care   urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Desi   toate resursele de pe pamant sunt darul lui Dumnezeu facut tuturor   oamenilor , astazi ele sunt confiscate in numele unor stranii   raţionamente. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar   companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze   cultivarea si comercializarea produselor. Intentia? Distrugerea   micilor producatori sau de ai scoate in ilegalitate, pentru ca nici   cel mai inofensiv producator sa nu mai poata sa cultive nimic in   gradina proprie fara aprobarea guvernului.  Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial   în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor   aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să   se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor   producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană   multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă   chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de   ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.  De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte   165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia   planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de   legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va   stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea,   prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia  globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o   alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic,   construite in laborator, aditivate si iradiate.
Nivelul 7
- Controlul populatiei globului 
 Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu   populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la   nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant,   Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui   paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile.  Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de   invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care   statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de  catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.  Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm,   lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa  isi dea seama ce se intampla cu ea. 
Nivelul 8
- Populatia globului sau unitatile de munca 
 Adica noi toti, populatia globului, oamenii de rand, sau sclavii   moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce   am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala,   muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi   iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest   ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.  Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar   pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa   ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe   nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru   stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.  De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai   mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si   alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate   public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

Un comentariu:

  1. Sunt absolut convinsa ca este asa. Intrbarea e aceasta pb este fara iesire si ne multumim s-o luam la cunostiinta sau nou astia ;Prosti da multi Maria Ta ; putem sa si facem ceva?

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1