vineri, 1 martie 2013

Primele dezvăluiri mass-media despre "Illuminati" - Italia 1 Mediaset


Emisiunea nu poate fi vizionata. Dupa doua reclame apare anuntul ca nu poate fi urmarita din Romania (cred ca din orice alta tara, nu numai din Romania).
Aici e linkul articolului de mai jos, inclusiv fragmente inregistrate cu camera video in timpul emisiunii.
http://roaim.net.tf/?a=articles&p=747

Primele dezvăluiri mass-media despre "Illuminati" - PLUS VIDEO  (Italia 1 Mediaset)

11 februarie 2013

În acest mesaj o să vă spun ce a fost dat luni, 11 februarie, la televiziunea... Italia 1 Mediaset. S-au dat primele informaţii fără acoperire (probabil autoarea se referă la faptul că s-a spus clar, fără menajamente, adevărul - nota AIM) despre cine conduce lumea. Deci, aseară s-a făcut public adevărul aici în Italia, aşa cum toţi îl ştiţi de pe internet. S-au dat toate detaliile pe care toţi le-am citit despre Illuminati, sau Cabalişti, aşa cum ii numesc Fiinţele Luminate.


VIDEO original MediaSet:


S-a spus clar că ei conduc lumea, ei sunt cei care aleg toţi preşedinţii din toată lumea, ei sunt cei care controlează vremea la scară planetară, ei decid ce mâncăm şi câtă otravă să fie pusă în alimente (căci glutamatul din adaosurile alimentare, şi aspartamul, exact asta sunt - nota AIM), au spus şi că dârele lăsate de avione sunt special făcute să fim îmbolnăviţi şi aici au venit cu exemple de oameni care s-au îmbolnăvit de diferite boli din cauza acestora, au adus ca dovezi analize făcute aerului, solului şi apei, după ce trec astfel de avioane, care lasă dârele morţii.


Au spus clar că ei schimbă vremea cum doresc, au vorbit de HAARP, ei provoacă cutremure, toate cutremurele mari de pe planetă de ei au fost făcute şi nu s-a vorbit fără dovezi, ei ne vaccinează ca să ne scadă numărul, ne otrăvesc cum pot de mult prin tot ce le stă la dispoziţie, ei decid cine trăieşte azi şi cine moare.

Ei sunt teroriştii din spatele teroriştilor (adică cei care pun la cale evenimentele şi finanţează pe terorişti - nota AIM), au spus clar că ei au fost cei care au adus evenimentul din 11 septembrie de la americani. Nu au scăpat nici o dovadă a ceea ce au făcut lumii.

Practic, tot ce noi ştiam din surse alternative de pe internet, pe 11 februarie au fost făcute publice.

Pentru prima oară, public, s-a vorbit de Illuminati sau cum îi mai numim noi şi Cabalişti. Nimic din tot ce au făcut nu le-a scăpat italienilor în documentarul de aseară. Imaginaţi-vă că asta nu va rămâne neobservat, aşa ceva nu poate rămâne neobservat. După cum ştiţi, aici în Italia acum nu există guvern, ei sunt în campanie electorală, deci, un aşa anunţ nu a fost făcut decât cu un scop.

Italienii acum ştiu adevărul şi seria acestor reportaje de-abia a început aseară cu astfel de dezvăluiri, pentru că această emisiune numită "Misterul", a început din luna noiembrie, anul trecut şi a adus dovezi despre OZN-uri, până acum, şi să ştiţi că au arătat dovezi foarte clare ale existenţei lor, cu martori din armată şi alte persoane-cheie.

Şi uite, este dată această emisiune la ora 21:00 ora Italiei.

Asta este un prim pas, sper să ia initiaţiva şi Antena 3 din România, să preia acea emisiune sau să facă şi ei desconspirarea, prin propria lor emisiune despre Illuminati, să dea "pe faţă", aşa cum au făcut italienii, tot adevărul. Tot susţin ei că sunt o televiziune liberă, asta este examenul lor, dacă reuşesc să aducă adevărul României, aşa cum a facut Italia 1 Mediaset, asta va dovedi că sunt într-adevăr liberi şi pot să aducă pe micile ecrane, în casele tuturor ceea ce se vorbeşte doar pe internet şi este luat ca (simplă) idee conspiraţionistă. (Acesta este un bun examen pentru toate televiziunile din România, nu numai pentru Antena 3, dar probabil se vor face că "plouă" - nota AIM.)



Acum aceasta "idee conspiraţionista" nu mai este atribuită unor minţi care scornesc invenţii, despre o aşa-zisă "Elită". Ei chiar există şi acum nimeni nu mai poate spune că ei sunt doar invenţie. Italia 1 Mediaset a spart gheaţa dezvăluirilor.

Ştire de ultimă oră: PAPA DEMISIONEAZĂ... ANUNŢUL SA FĂCUT LA ORA 12:00... SE VA RETRAGE LA DATA DE 28 FEBRUARIE 2013.

PLUS: Un fulger a lovit Bazilica Sfântul Petru, la câteva ore după ce Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia, într-un gest care a surprins întreaga lume! (nota AIM)


PS: Nu pare ciudat că, după ce luni seara au dat ştirile cu Illuminati, a doua zi Papa îşi dă demisia?













3 comentarii:

  1. Servus!
    Extraordinar articol Anatol.Bravo!
    Problema este insa la noi oamenii.Suntem ignoranti si delasatori.Eu urmaresc acest fel de informatii de mai bine de 5 ani si de multe ori am incercat sa port discutii pe astfel de teme dar din pacate nu prea sunt oameni dispusi sa participe.
    Am incercat sa vizionez documentarul din Canada dar nu merge.Probabil l-au scos ceea ce inseamna ca a suparat mult prea tare.
    Asteptam si alte articole asemanatoare.Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI,DOMNUL ANATOL!!MA BUCUR CA EXISTA OAMENI CA D-VOASTRA!DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI PACE!POATE ASA VOR DESCHIDE OCHII SI ROMANASII NOSTRI

    RăspundețiȘtergere
  3. Conspiratie sau nu, coincidenta sau nu. Adevarul nu va putea iesi la iveala avand in vedere presupusa ( pentru ca nu este inca demonstrata ) conducere a iluminatilor de atatea sute de ani.
    Cred ca esti de acord cu mine daca as spune ca o educatie slaba creeaza noi sclavi, oameni foarte usor de manipulat, si in acelasi timp stapani tot mai nesiguri, oameni ce iubesc puterea care vor face orice pentru ea. Adica vor fi niste conducatori usor de manipulat. Acum, ce fac oamenii constienti? E de ajuns sa iesi in fata publicului japonez si sa le vorbesti in limba franceza despre faptul ca vine apa mare peste ei?
    Propun sa vorbim japoneza, sa invatam atat cat putem japonezii sa isi faca o barca. Sa punem mana pe ciocan si pe lemne si sa facem impreuna.
    Sunt curios ce imi vei raspunde. Toate cele bune, Pace!

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1