marți, 19 februarie 2013

Despre cum functioneaza omul, trup si suflet, pana cand se imbolnaveste


Vindecă-te de cancer cu "medicamentele'' lui Dumnezeu...... în trei săptămâni

by Lucian Toma on Wednesday, August 1, 
În articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.
Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ''hrană'' toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la fel e şi cu celulele noastre.
Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta "uleios" şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman..... e ''o grămadă'' de celule.
Sângele are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele fffff puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ........Aruncă toată aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi :(.
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice", deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu - ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă........ şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii??"
Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.
Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce?  Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită "tripsină". Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se "ascunde" acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ''parazit'' :))).
Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, ... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?...... Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ''stilul de viaţă'' şi de obiceiurile alimentare.
Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer în faza I". Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta. 
Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoară celule canceroase!!!!! Fff bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule sănătoase??!!!  Haideţi să trecem cu vederea aceasta...... Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ''medicamentele'' lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben. 
Să vedem modul de funcţionare!!! ..... Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.
Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie - stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin mişcarea limfei - otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
Iar acum, în încheiere, o părere personală - dacă vreţi, o credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!!
..... După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul - şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin "medicamentele" Lui: pentru SUFLET - dragoste şi iertare, iar pentru TRUP - plante şi fructe vii. În multe cazuri, Dumnezeu râde.... râde în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI (dacă omul alege să intre în ele*) sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, ............ stil de viaţă şi alimentaţie....... Dumnezeu vindecă sufletul ruinat...... şi salvează şi trupul - de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane........ Aici apare, însă, o problemă: El nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul, mai intâi (s-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră) ....Aşa funcţionează planul Lui...... Când eu am mai mare încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a mă vindeca, pot avea?...... Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele noastre!! Mergem la un om şi "credem" că el poate înlătura sau tăia ''erorile'' lui Dumnezeu...Dacă ''medicamentele'' LUI şi intrarea în ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale - pe care le-a lăsat acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului -, nu ne pot restaura şi vindeca... NIMIC ŞI NIMENI ALTCINEVA NU VA PUTEA!
                                                                                                                   


17 comentarii:

 1. Viorica Trambitas24 februarie 2013, 18:48

  EXCELENTE INFORMATII!
  MULTUMIRI

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte interesant,nu stiam ca aceste ganduri ale noastre pot influenta atat de mult starea trupului.fiecare fraza spusa sau scrisa te face sa te gandesti la Tine, lucru pe care nu prea il facem.
  imi pare foarte bine ca v-am gasit.
  I.M.G.

  RăspundețiȘtergere
 3. articolul asta are o istorie ciudata. Era o noapte in care nu puteam sa dorm si atunci stiu ca trebuie sa iau un pix si un caiet in mana si sa astept :))..........Dupa ce scriu ce ''primesc'' imi vine somnul ca prin farmec. Asta a fost prima inspiratie, restul nu sunt asa generale si cateva sunt prea greu de digerat. Postarile prietenilor din grupul SuntSanatos, urmarite luni de zile, postarile si materialele scrise si sintetizate de Serban Vasile, precum si cartile indicate de acesta au dus la intreaga teorie. Iar teoria care e mult mai complexa a trebuit sa o astern pe hartie, dar gandurile au venit de undeva de ''sus'') Si cred ca daca nu as fi pus-o eu pe hartie ar fi pus-o altcineva........pentru ca ea era undeva acolo in ''wireless'' trebuia doar dusa in fizic......) Eu cred ca autorul e Dumnezeul acela care in Osea 4'6 spune ''Poporul meu piere din lipsa de cunostinta''.............deci cunostinta a venit...........Sa vedem cati mai pot sa faca ce au facut dupa ce ''stiu''Cand am vrut sa imi asum eu meritul pentru el, am simtit ca de fapt nu e al mea ci e ceva mai presus de logica si ratiune. Sunt niste forte mai presus de noi care pun lucrurile, persoanele si informatile in fata ochilor nostrii ca si cand ne da totul ''mura in gura'' Dar astea nu sunt doar pentru noi........ci sunt si''spre folosul altora'' Cred ca atunci ''ne da'' cand stie ca vrem sa ''dam''

  RăspundețiȘtergere
 4. Intai trebuie sa fie ''dorinta'' setea, sa se creeze ''vasul'' pentru ca altfel degeaba. Informatia inseamna putere! Informatia asta daca nu e aplicata nu se activeaza si nu devine eficienta. Cine trebuie sa auda va auzi..... insa oamenii sunt in diferite stadii de constientizare a modalitatilor in care suntem atacati de catre ''cei putini''(nici nu mai stiu cum sa-i numesc) Atacuri in trup dar si in suflet ca lupta e pe planul spiritual mai puternica. Postul e cea mai puternica arma pe care o avem la dispozitie si e eficeinta si in material(regenereaza, vindeca intinereste) si in spiritual( constientizeaza deschide ''ochiul'' minti) Hrana cruda pentru ca foloseste o energie pentru digestie foarte mica se apropie cel mai mult de postul cu apa care nu are nevoie de digestie. Din pacate majoritatea sutem atat de intoxicat sistematic......incat pentru a ajunge la ideal(postul cu apa) trebuie inceput foarte incet pentru ca crizele de detoxifiere si crizele emotionale( datorate, incarcaturii sistemului nervos. Acesta pe o dieta crudivora e foarte lejer si e incarcat cu digestia foarte putin , in restul timpului fiind incarcat cu conducerea emotilor) .........

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu daca isi da seama cineva cat rau poate face un asemenea "aricol" in care se regasesc termeni medicali scosi dintr-un context oarecare si cu care cineva incearca sa-si dea cu parerea emitand niste "explicatii" care nu au nici o legatura cu realitatea!Oamenii nu-si dau seama ca cea mai buna solutie este sa intrebi medicul si sa te prezinti la un control anual.
  Nimik din ce scrie aici, nu are legatura cu realitatea!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oare?
   Asa se explica rezultatele incontestabile ale curei Breuss: http://www.horusra.com/fisiere/VINDECAREA-CANCERULUI.pdf
   Aici sunt explicatii temeinic documentate in sprijinul articolului: http://florin.heimat.eu/teoriatrofoblastica.htm
   Gandirea este sursa tuturor bolilor, dar si medicul interior care ne poate salva daca apelam la el: http://www.valeriu-popa.santamia.ro/vindgand.htm

   Medicii sunt buni, insa sistemul de invatamant medical este destul de ermetic. Am rugat o doctorita sa-mi explice de ce am transaminazele marite fara sa fie determinate viral, la care mi-a raspuns ca "este greu de spus". Am sugerat un "mediu toxic" de lucru, cu multe rautati gratuite si invidii nejustificate, la care mi-a raspuns ca nu are nicio legatura una cu alta. E foarte interesant si ce scrie aici: http://neclintit.com/2014/01/18/ceea-ce-medicii-nu-o-sa-va-spuna-niciodata-cauza-majoritatii-bolilor/
   Multumesc pentru articol! Multa sanatate tuturor!

   Ștergere
  2. tu esti chiar prost , du-te tu la medici si cumpara-ti medicamente pana pusca ficatul in tine.

   Ștergere
  3. Domnule "Anonim" aveti si dumneavoastra dreptate. Si personal, cred ca in viitorul apropiat medicii ori se vor reprofila, ori vor incepe sa strateze CAUZA nu simptomul.

   Si da, articolul este foarte simplist si era doar o teorie. Intre timp am invatat mult mai multe, insa din pacate nu mai am energia necesara sa le impartasesc decat celor care cauta cu adevarat. Si o fac pe blog si in mailuri.

   Sa revenim. In articolul de mai sus logica e urmatoarea: celulele canceroase au nevoie de hrana si in cazul acesta le dam un fel de cal troian. Logic nu? Urmatorii doi pasi sunt si ei foarte logici si orice medic stie rolul sistemului limfatic. Ficatul, fierea si colonul se ocupa de restul. Noi doar apasam pe butoanele potrivite si ajutam corpul. Fiecare este liber sa aleaga si desigur sa "caute".

   Desigur nu toata lumea are aceasta cumplita boala. Asadar noi astia sanatosi, ce putem face? Simplu,
   1. Metabolismul este alcatuit dintr-o parte anabolica (de constructie ) si una catabolica (distrugere ). Pe acestea le putem ajusta prin post intermitent si printr-o dieta ketogenica.
   2. Stiind ca celulele canceroase nu pot trai decat cu glucoza iar celulele corpului nostru (cu exceptia ficatului) pot functiona foarte bine si cu ketone.....Ghici ciuperca ce-i? Intram in chetoza. Cum? Ori postim mai mult de 3 zile, doar cu apa ori ne uitam la laptele matern, il analizam si apoi incercam sa imitam dieta unui bebelus.
   Acum urmeaza bomba bombelor....Laptele de mama contine 67% GRASIMI SATURATE!!!!!!! Daca Dumnezeu a lasat procentul acesta de grasimi in lapte, noi "evitam excesul de sare, zahar si ....?
   Cine a bagat fobia asta in populatie si de cand a inceput ea? Haideti sa cautam in istorie ......Prin 1915 Procter and Gamble facea lumanari. Vanzarile au scazut vertiginos odata cu electrificarile masive din SUA. Ce era de facut in cazul acesta? Facem margarina si o numim CISCO. Iar ca sa obtinem profituri cat mai mari, scapam de concurenta. Au infintat si sponsorizat Asociatia Medicilor Cardiologi, care erau cam 1500 bucati in timpul acela si au inceput propaganda. Au luat un iepure care l-au indesat cu colesterol si ghici ce? I s-au infundat arterele cu niste depuneri sucomband. IEPUREEE?????????? pai cum sa dai colesterol unui animal ierbivor care manaca doar plante????????????
   DUpa 35 de ani de la 1500 de cardiologi s-au facut 60000!!!!!!. Faceti cateva cautari pe internet sa vedeti ce mananca centenarii si veti vedea ca nici unul nu asculta recomandarile medicilor. Apropo in USA medicii traiesc in medie 56 de ani!!!!!!! Iar unul de 110 ani din malta manaca 10 oua crude pe zi!!!

   Revenind la ketone, ca m-am cam infierbantat :)) Dieta care are in componenta peste 50% grasimi saturate (si nu ma refer aici la uleiuri si prajeli in uleiuri) ci la avocado, unt de cocos,seminte,nuci, unt, oua, smantana, si grasime de animal....vor adapta corpul sa arda grasimile din alimente dar el va arde si grasimile stocate in grasimea corporala. Acestea fiind acolo datorita excesului de carbohidrati. Da carbohidratii care nu ii "ardem" devin tot grasime. In cazul acesta de ce sa nu mancam direct grasimi? Dieta aceasta ne va permite sa postim intermitent zilnic. Adica ajungem sa ne saturam cu doua mese pe zi luate intr-un interval orar mai mic de 8 ore (anabolism) iar restul, foame si somn (catabolism).....Faza in care corpul face mentenanta.

   Mai multe gasit pe blog www.luciantoma.com .....Iar pentru cei cu adevaratii interesati de detalii, le recomand blogul acesta http://yo4cnb.blogspot.ro/

   Ștergere
 6. Am citit si eua rticolul si mi-a placut. Dar ma macina o intrebare... Daca e asa de simplu (sau poate ca nu e?) atunci de ce Hugo Chavez si Steve Jobs nu s-au putut vindeca de cancer?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In cazul acestei boli nu e doar corpul fizic implicat. Se poate ca sucurile si cruditatile sa creasca vibratia corpului fizic, si acest lucru sa influenteze si celelalte corpuri mai subtile. Un suflet si su spirit desteptat poate sa constientientizeze adevaratele cauze (emotionale) si sa isi doreasca sa le rezolve.
   Sau poate au avut "credinta" in popa (pardon), doctorul nepotrivit :) Cautati si veti gasi, cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide.......Cand aceasta cautare pleaca din adancul sufletului, D-zeu scoate in cale "mijloacele"

   Ștergere
 7. Multumesc pentru articol, mi-a placut :-). Dar ma tot macian o intrebare... Daca e asa de simplu (sau poate nu e?) atunci de ce Hugo Chavez si Steve Jobs au murit de cancer?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Faptul ca Steve Jobs era foarte bogat in dolari si cunostinte informatice nu inseamna ca nu putea sa fie foarte sarac in cunoastere spirituala, uneori este chiar adevarat ca banii n-aduc fericirea si nici sanatatea.

   Ștergere
 8. cand Omul atinge Absolutul devine neconditionat si intangibil...."piatra pe care n-au luat-o in seama lucratorii aceea s-a pus in capul unghiului...AMIN.

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc, la fel.

  RăspundețiȘtergere
 10. Acum dezintegrez fiecare programare mentala distructiva, autodistructiva si involutiva din Subconstientul meu si din fiecare celula...

  RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1