vineri, 15 februarie 2013

Asa nu se mai poate. Afla cum se poate!


Leontina Studineanu – inginer, psihoterapeut, lector parapsihologie : “ Experienta academica, si mai ales stagiul din cadrul Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana, m-au condus la o noua intelegere a fiintei umane : alinirea dimensiunii energetice , cu cea psihologica. Ele nu se pot separa, iar asumarea unui demers terapeutic corect, inseamna a-ti asuma o cunoastere stiintifica, teoretica si o practica riguroase.”
Anatol Basarab- psiholog, parapsiholog, numerolog : “Pentru orice forma de dezvoltare este necesar sa cunoastem foarte profund ceea ce trebuie sa dezvoltam si care parte din noi o va dezvolta pe care, prin ce metode si mijloace, de cata energie avem nevoie pentru a realiza schimbarea, ce tehnologii trebuie sa detinem, inclusiv si psihotehnologii, care sunt etapele dezvoltarii, durata, cum verificam ca un anumit proces a atins un anumit nivel, care este tehnica de securitate si protectie a acestei munci, si inca o multime de lucruri…”
Luana Ibacka –realizator Tv, specialist comunicare : “ In ultimii 5 ani am participat la zeci de cursuri si traininguri de dezvoltare a performantelor intelectuale, si psihice. Observand trendul locutorilor de a folosi lipsa fundamentului cunoasterii, in favoarea imprastierii unor informatii nestructurate, am ales sa pasesc pe drumul seminariilor, invitand vorbitori care au experienta stiintifica, academica in aceste domenii. Participantii au ocazia astfel sa decanteze o informatie valoroasa pentru viata de zi cu zi, si sa isi insusasca responsabilitatea drumului real, nu al celui iluzoriu. Intalnirile pe care le voi realiza ne vor face mai prudenti, mai constienti de complexitatea fiintei umane ca intreg, cat si de pericolul insusirii unor ganduri si credinte care ne fac sa ne pierdem libertatea”
Despre curs :
Cine ar strica o duminica muncind? Noi NU !
Duminica ti-o dedici tie, familiei, curatirii sufletesti, fixarii unor dorinte, intentii pentru zilele ce vin…Modul in care facem acest lucru, difera de la persoana la persoana. De la o minte la alta.De la un suflet la altul.
Anatol, Leontina si Luana vorbesc despre CE SE POATE face pe nivelul mental, pe nivelul afectiv, pe nivelul energetic, astfel incat pe nivelul biologic (unde traim cu toate cele 5 simturi), sa fim echilibrati.
Sub controlul educatiei, vointei, dezvoltarii intelectului, avem un comportament social normal. Lipsa acestor sisteme de modelare, duce la sentimental de LIPSA,  de ‘Asa nu se mai poate’, de vicii sau dominatii de instinct.
Adevaratul drum al vietii interioare este unul dificil, mai ales daca suntem déjà foarte poluati de credinte gresite, inoculate lent, sau acceptate inconstient. Parcursul si schimbarea presupun un inalt grad de daruire, si o motivatie inalta a muncii. Plus studio si continua informare. Astfel ne putem MODELA , acordand parametrii fizici, cu cei mentali si cu cei psihoemotionali.
Voi posta in continuare detalii despre curs. Informatii/raspuns pe mail luana@luanamedia.ro

2 comentarii:

  1. dorinta de modelare ,constientizare si exprimare,este o necesotate pt.cunoastere. problema e ,cit costa? sa ne completam .

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani! ANATOL Sanatate multa, lumina in suflet, in priviri si MULTUMESC! Luminita TINTARU Tg.Ocna

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1