joi, 1 noiembrie 2012

Regele Mihai, regele nostru pe care nu l-am meritat

 Regele Mihai , regele nostru pe care nu l-am meritat





Iertarea e cea mai puternica dintre puteri,
face bine celui ce o acorda si totodata celui ce o primeste.



"Johann Wolfgang von Goethe

Regele Mihai , regele nostru, la întâlnirea colecționarilor de Jeep



Sâmbătă, 11 august 2012, a fost o zi splendidă, cu mult soare și un cer albastru fără niciun nor. Majestatea Sa Regele Mihai, aflat în Elveția, a petrecut în localitatea Bière câteva ore de neuitat. După cum vedeți în fotografii, Regele  s-a aflat într-o formă de zile mari.
Majestatea Sa a luat parte la Întâlnirea anuală internațională a colecționarilor de mașini din Al Doilea Război Mondial. Regele și-a condus jeepul, a conversat cu lumea prezentă, s-a întâlnit cu prietenii săi colecționari din Elveția, Anglia, Canada și Statele Unite ale Americii.

Dl Michel Lude, organizat al evenimentului și cunoștință veche a Regelui, a stat mai tot timpul în preajma Majestății Sale. Colecționarii sunt oameni minunați, entuziaști și pasionați. Ei păstrează vie amintirea glorioaselor zile ale luptei pentru democrație și libertăți din anii războiului, iar exemplul lor este unul neprețuit pentru tinerii de astăzi.
Fotografiile sunt realizate de Cătălin Popescu.















 








Un comentariu:

  1. Fie ca Bunul Dumnezeu sa apere si sa ocroteasca Romania , pe romanii din tara , pe cei din teritoriile romanesti aflate inca sub ocupatie straina si de oriunde s-ar afla ei in lumea asta mare ! Traiasca Maiestatea sa Regele Mihai I de Romania , Traiasca Romania intregita !

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1