miercuri, 3 octombrie 2012

Un secenariu de cosmar-Moldova Mare



ASA SA FIE?

totul e posibil, se merge incet si delirant ;

iar ruperea se va face mai devreme sau mai tarziu,toti vor lua o bucata :nemti, americani, rusi ,
nimeni n are nevoie de tari medii, ori mari ori mici, foarte mici ,
-un Ardeal germano -austroungar (vor avea regiunea lor )
-un sud american pana la mare si poate iau si Brasovul  si
-o Moldova cu Galati pentru iesire la Dunare - ruso -israeliana
si totul cu sprijinul maselor .

Adio Romania, oriunde te-ai mai afla!
Așa cum am spus încă  de săptămâna trecută, băsescu a scăpat din nou la mustață. De altfel,  jocul la mustață e caracteristic personajului și organizației oculte din care provine. Adevărata lovitură de stat a reușit și pasul doi e    reprezentat de restaurație.
Ce înseamnă restaurația? Veți vedea în cel mai scurt timp și, pentru a marca    pe blog, o să vă dau în continuare principalele direcții ale nebuniei.
Cei care sunt atât de proști încât să creadă basmele cu coabitarea și reconcilierea au      picat din nou în plasă. Dar nu vom vorbi acum despre proști deoarece, nu-i      așa, ei abia au scăpat țara de lovitura de      stat aruncându-ne în ghearele disoluției. Este o ironie      a sorții faptul că sărbătoarea imnului coincide cu începutul      sfârșitului pentru România. Hai să vedem motivele pentru      care ce spun asta.
Cu prima ocazie, Guvernul Ponta va pica. Majoritatea      parlamentară a USL deja nu mai există din cauză că negocierile lui      băsescu au fost finalizate încă de ieri. Schimbarea apelor înseamnă      reinstaurarea unui guvern marionetă(probabil Ungureanu pentru a fi tranșate niște răfuieli mai      vechi) susținut de PDL, UDMR și preacinstiții de la UNPR.      Pentru consolidarea puterii va fi dat un atac rapid asupra instituțiilor de presă      ostile. Antena 3 și Romania TV par a fi principalele candidate, mai ales      că deja au fost amenințate. Cel mai probabil se va merge pe o procedură      accelerată de retragere a licențelor de emisie(amendă record, suspendarea emisiei 30      minute s.a.m.d.). Pentru a-și salva pielea, Felix va ceda. Sebi deja a mirosit mișcarea și și-a făcut câteva      exit-uri strategice pentru a-și asigura mălaiul în caz de necesitate a fugii. Derapajele      democratice n-o să deranjeze pe nimeni din afara țării pentru că e      tain destul. Iar în interior, instituțiile de presă      aservite își vor face treaba exact așa cum știu ele mai bine      reinterpretând suprarealist realitatea.
Paralel cu punerea democraticăla punct a presei se va desfășura operațiunea numită „plată restanțelor". Autorizarea      în regim de urgență a exploatărilor toxice, suspendarea moratoriului      pentru exploatarea gazelor de șist și apoi demararea privatizărilor cu schepsis. Sunt      chestiuni stringente și rezolvarea lor este cerută insistent, mai ales că în      unele cazuri se joacă pe bani serioși, iar oamenii      sunt nervoși. E posibil să vedem revenirea discretă în scenă a      băieților deștepți, dar nu la Hidroelectrica ci la ciupercuța atomică.
Cheia întregii restaurații stă în      comportamentul maghiarimii. Probabil mulți au fost uimiți să constate cum,      pe tăcute, populația de-acolo a boicotat referendumul. De fapt, aici e      întreaga nebunie care urmează deoarece, în schimbul acestui comportament,      probabil a fost negociată autonomia extinsă a așa-zisului Ardeal      de Nord. E vorba de regiunea care a fost integrată în Ungaria ca urmare a      Dictatului de la Viena. Pentru recuperarea UDMR în viitorul guvern      marionetă al lui băsescu s-au dat garanții solide. Astfel,      chiar dacă negocierile au implicat în prima fază doar polul separatist      Orban-Tokes(influențarea populației s-a făcut prin intermediul bisericii), UDMR-ului i      s-a transmis indirect că poate participa la beneficiile acestui subiect      numai și numai dacă se înregimentează la construcția politică      post-referendum. De altfel, băsescu are nevoie de UDMR, nu de construcția politică a lui      Tokes care nu are niciun parlamentar. Cadoul pe care-l vor primi ungurii      va fi noua împărțire teritorială a țării în      macro-regiuni, între care se va distinge Macroregiunea V, practic      identică cu zona afectată de termenii demenți ai Dictatului de      la Viena. Până în alegeri, pentru a nu fi tulburate apele, se va da doar      o lege a macroregiunilor de dezvoltare, probabil similară celei care obținuse în urmă cu      un an acordul tacit al Senatului. De asemenea, în draftul noii Constituții se va lăsa spațiu de manevră      pentru înființarea parlamentelor regionale, astfel încât, pentru      alegeri, UDMR va avea argumente extrem de serioase.
Și, pentru că am ajuns la subiectul alegeri, acestea nu se      vor mai desfășura la termen. Cel mai probabil scrutinul va fi împins      în primăvara lui 2013 pentru a permite regruparea de forțe, expunerea      mediatică și impunerea lui Ungureanu. băsescu își dorește un scenariu      similar schimbului de putere Elțîn-Putin care să-i garanteze o imunitate extinsă după      ce va părăsi frâiele puterii. Pentru aceasta, la alegeri, slujbașii lui băsescu vor      participa sub forma unei alianțe de dreapta, grupate în jurul noilor/vechi vedete      Ungureanu-Neamțu-Macovei. Scopul este acapararea a cel puțin 30% din voturi.      Cum ei vor fi cei care organizează alegerile, vor obține lejer acest      scor. Adăugând cele 8% ale polului maghiar și cel puțin 15% ale PPDD se      obține o majoritate confortabilă în Parlament. Nu mai      trebuie decât extrasă „masa de manevră" dintre parlamentarii opoziției pentru a obține până la 75% și trecerea noii      constituții. Cu referendumul de aprobare se rezolvă ușor.
Aceștia sunt pașii care urmează să se petreacă. Un plan diabolic a      cărui confirmare o veți avea în cel mai scurt timp. Cu toate că ar mai      exista o șansă infimă ca acest plan să nu fie pus în aplicare,      prefer să fiu lucid. Adevărul e că nu mai există absolut nicio șansă de      îndepărtare pașnică a regimului dictatorial  al lui băsescu. Nu      vă bazați pe exterior deoarece acolo treburile se tranșează cu ascultare și bani. În      interior, comportamentul momâilor din USL e de-a dreptul dezamăgitor. E      incredibil cum poți pierde prostește atunci când ai peste opt milioane de voturi. Cât de      dezamăgiți pot fi cei care ți-au dat votul      văzându-te cât de ezitant ești?
Din nefericire, în scurt timp, România va înceta să mai fie o      entitate distinctă. Atomizarea țării slujește multor interese atât din interiorul UE cât și din exteriorul      său. La urma urmei, trebuie cumva efectuată plata pentru faptul că      România și Bulgaria      au fost admise fără voia Rusiei. Ce-ați zice de Moldova      Mare? O să discutăm în alt articol acest subiect. Până atunci gândiți-vă serios la      ceea ce am scris în titlu deoarece România iese din realitate și se îndreaptă      implacabil către istorie și tăcere.


Un comentariu:

  1. Cel putin sa citesti sa mai plingi inca o data,chiar daca nu publici.Zaludul de general Chelaru are dreptate in atitudinea lui si in lupta lui,dupa cum dreptate au avut multi oameni dusi de pe lumea aceasta. PSD-istii au furat tara au vindut-o pe bucati,acum Basescu o vinde cu totul dar poate ca nu are ce sa faca altceva .Singura eroare a matale este ca zona de sud va fi o republica tiganeasca,eu care traiesc in infernul din Banie. Antonescu crede ca ar salva o Romanie daca o inglobeaza cu totul in Marea Rusie,fara sa o rupa,Iar Putin oricum va incepe faurirea Aliantei Euro-Asiatice. Romania are parte de minuni(chiar daca le-a descoperit nu le poate folosi).De ce or fi cazut atitea avione anul asta,unul pe linga tabara de PSI- force a tineretului israelian venit la noi in tara chipurile in excursie."va veni o vreme cind oamenii se vor minca intre ei in tara asta,la orase"-imi spunea un om batrin clarvazator,care se bucura ca nu mai are mult de trait ca sa vada asa ceva,in 2007-2008-cind timpitii de romani nici nu stiau ca rinjeste criza catre ei. Stai sa vezi canibalismul la romani, rusii au trecut prin asta dar nu se lauda. Nu am durere,nici razvratire nu mai simt,in ceea ce mi-a mai ramas din sufletul rupt zilnic de dobitocii pe care-i intilnesc mai am doar puterea sa cer iertare batrinilor,vom pleca in rusine si ne vom intilni cu ei , cei curajosi si demni,noi- generatia necistita si sovaielnica. Printre putinii oameni pe care-i respect in tara asta este omul Sobaru. Asteapta razboiul inceperea lui intre Israel si Iran, si nu te mai lamenta,poate se distruge lumea si odata cu ea si Romania sau poate Romania nu va fi rupta in bucati tocmai prin al 3 lea razboi mondial.

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1