marți, 30 octombrie 2012

Oracolul Shambala declara pentru NASA

Oracolul Shambala declara pentru NASA

http://anatolbasarab.me/?p=8652

Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.

Un comentariu:

  1. Daca doriti sa intelegeti ceva despre rolul omenirii in acest univers,urmariti seria de documentare "Extraterestri Antici".Acaasta serie de documentare s-e adreseaza doar celor ce au putere de discernamint.
    Cit despre 21 dec.2012 cel mai probabil scenariu este urmatorul:printr-o tehnologie,pe care noi nu o detinem,s-e pot trensmite la nivel global anumite halucinatii colective care,i-i pot speria atit de mult pe oameni incit multi pot muri de groaza,altii ca sa s-e salveze pot vedea la nivelul ferestrei o poteca de salvare si iesind pe acolo de la etej ...carerea bineinteles ca l-e va fi fatala.Altii s-e pot ucide intre ei,vazind fel de fel monstri etc...
    Despre apocalipsa, IIsus n-e spune ca cei ce vor cauta sa-si salveze viata ,si-o vor pierde iar cei ce vor crede in cuvintul lui Dumnezeu si-o vor cistiga,adica toti cei ce vor fi pregatiti pentru astfel de evenimente vor sta cuminti pina ce vor trece aceste incercari.Oricum acesta este doar un scenariu,cei ce au mintea deschisa vor sti sa faca fata situatiei.

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1