MENS SANA IN CORPORE SANO
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.
Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.
Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
De ce ne ingrasam, ne imbolnavim si imbatranim?
|
Cum sa bem apa
Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei,nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam obiceiul lor la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol li se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si pote duce la cancer.Este mai indicat sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.
Simptome comune atacului de cord
Un punct serios referitor la atacul de cord: ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Ameteala si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire.
Timpul corect pentru a bea apa
Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei,nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam obiceiul lor la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol li se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si pote duce la cancer.Este mai indicat sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.
Simptome comune atacului de cord
Un punct serios referitor la atacul de cord: ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Ameteala si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire.
Timpul corect pentru a bea apa
Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.
Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.
Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.
5 combinaţii alimentare periculoase. Ce se întâmplă dacă puneți lapte în cafea
Autor: Cristina Lica
Nu amestecaţi carnea sau mezelurile cu lactatele, dar nici soia cu proteine animale (lapte, ouă, carne). Nu este indicat nici să puneţi lapte în cafea.
Când alimentele "incompatibile" sunt consumate împreună, există riscul ca nutrienţii să nu se mai asimileze corect. Mai mult, din această combinaţie pot să rezulte substanţe care provoacă diaree, toxiinfecţii şi cresc riscul de cancer.
1. Lapte şi ciocolată Oricât de suprinzător ar părea, laptele şi ciocolata nu fac casă bună. Combinate, calciul din lapte şi acidul oxalic din ciocolată formează un compus numit oxalat de calciu, greu de digerat, care poate provoca diaree.
1. Lapte şi ciocolată Oricât de suprinzător ar părea, laptele şi ciocolata nu fac casă bună. Combinate, calciul din lapte şi acidul oxalic din ciocolată formează un compus numit oxalat de calciu, greu de digerat, care poate provoca diaree.
"Oxalaţii din ciocolată şi cazeina din lapte se precipită şi, pe lângă faptul că provoacă indigestie, se reduce din acţiunea neurostimulatoare a ciocolatei. Ciocolata cu lapte este oricum destul de periculoasă, întrucât conţine lapte praf reconstituit şi multe zaharuri, care pot duce în timp la boli cardiovasculare, cum este ateroscleroza", spune prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, expert în alimentaţie.2. Cafea cu lapte Dacă obişnuiţi să adăugaţi lapte în cafea, vă alegeţi doar cu gustul, spun medicii. "Laptele taie din acţiunea stimulatoare a cafelei. Dacă o cafea amară se digeră în 20 de minute, cea cu lapte rămâne şi trei ore în stomac", adaugă prof. dr. Mencinicopschi.
Lactatele şi mezelurile, combinaţie cancerigenă
3. Iaurt cu mezeluri
Multe persoane consumă un iaurt lângă un sandviş cu şuncă fără să ştie cât e de greşit.
Mezelurile conţin nitraţi (conservanţi) care, în combinaţie cu acidul organic (lactic) din lactate, se transformă în nitrozamină, o substanţă cancerigenă. "În general, combinaţia dintre două proteine animale este foarte indigestă. Acest lucru este specificat clar la alte religii. De exemplu, pe masa evreilor nu veţi vedea niciodată lapte şi derivate lângă carne", subliniază specialistul citat.
4. Creveţi şi citrice Deşi se obişnuieşte ca felurile de mâncare cu creveţi să fie asezonate cu sosuri de portocale sau fructe exotice, nutriţionistul chinez Li Hongyan atrage atenţia asupra riscurilor acestei "combinaţii".
Creveţii conţin o susbtanţă care transformă vitamina C din citrice în arsenic toxic.
Proteinele vegetale, separat de cele animale
5. Laptele de soia conţine proteine vegetale, grăsimi, carbohidraţi, vitamine şi minerale şi este foarte hrănitor dacă este consumat ca atare. În combinaţie cu ouăle, carnea sau alte alimente foarte bogate în proteine animale, se încetineşte activitatea proteazei, substanţa care ajută la descompunerea proteinelor pentru a fi digerate. Astfel, proteinele nu mai sunt asimilate aşa cum trebuie şi digestia este încetinită. "Sfatul meu este să nu amestecaţi proteinele vegetale cu cele animale. Proteinele vegetale merg cel mai bine cu carbohidraţi: linte, soia sau mazăre cu orez etc", recomandă specialistul în alimentaţie Gheorghe Mencinicopschi.
Laptele cu cacao provoacă diaree, iar lactatele consumate alături de mezeluri cresc riscul de cancer
Lactatele şi mezelurile, combinaţie cancerigenă
3. Iaurt cu mezeluri
Multe persoane consumă un iaurt lângă un sandviş cu şuncă fără să ştie cât e de greşit.
Mezelurile conţin nitraţi (conservanţi) care, în combinaţie cu acidul organic (lactic) din lactate, se transformă în nitrozamină, o substanţă cancerigenă. "În general, combinaţia dintre două proteine animale este foarte indigestă. Acest lucru este specificat clar la alte religii. De exemplu, pe masa evreilor nu veţi vedea niciodată lapte şi derivate lângă carne", subliniază specialistul citat.
4. Creveţi şi citrice Deşi se obişnuieşte ca felurile de mâncare cu creveţi să fie asezonate cu sosuri de portocale sau fructe exotice, nutriţionistul chinez Li Hongyan atrage atenţia asupra riscurilor acestei "combinaţii".
Creveţii conţin o susbtanţă care transformă vitamina C din citrice în arsenic toxic.
Proteinele vegetale, separat de cele animale
5. Laptele de soia conţine proteine vegetale, grăsimi, carbohidraţi, vitamine şi minerale şi este foarte hrănitor dacă este consumat ca atare. În combinaţie cu ouăle, carnea sau alte alimente foarte bogate în proteine animale, se încetineşte activitatea proteazei, substanţa care ajută la descompunerea proteinelor pentru a fi digerate. Astfel, proteinele nu mai sunt asimilate aşa cum trebuie şi digestia este încetinită. "Sfatul meu este să nu amestecaţi proteinele vegetale cu cele animale. Proteinele vegetale merg cel mai bine cu carbohidraţi: linte, soia sau mazăre cu orez etc", recomandă specialistul în alimentaţie Gheorghe Mencinicopschi.
Laptele cu cacao provoacă diaree, iar lactatele consumate alături de mezeluri cresc riscul de cancer
Citiți și:
- Zece combinaţii de alimente pentru dieta perfectă
- TOPUL BOMBELOR ALIMENTARE. Cele mai periculoase 10 produse contrafăcute care ajung pe mesele noastre
- În ce alimente se găsesc cele mai periculoase E-uri?
- Mezelurile, în topul bombelor alimentare
- Bombe alimentare: cafeaua, otrava de dimineaţă care costă doar un leu
- Bombe alimentare, episodul al II-lea: ciocolata
Dl Anatol stiu ca Dzeu lucreaza prin oameni dar dv sinteti un supraom. ce bine ar fi daca am face primul pas si anume sa ne informam,intrucit informatiaodata stocata in subconstient va declansa odata inceputul. singura sansa e cunoasterea asa cum au spus si marii initiati. va multumesc caexistati si ca ne luminati mai mult decit o facem noi
RăspundețiȘtergere