vineri, 18 mai 2012

Documentar nou: Albinele, reginele soarelui

Documentar nou: Albinele, reginele soarelui



Filme Documentare Online Subtitrate

Documentar nou: Albinele, reginele soarelui

Link to Filme Documentare Online Subtitrate
Posted: 16 May 2012 11:00 PM PDT

Albinele reginele soarelui Albinele, reginele soarelui
În 1923, omul de știință australian și filosoful Rudolf Steiner a prezis că în aproximativ 80-100 de ani specia albinelor va intra în declin. În prezent, apicultorii americani raportează scăderi dramatice în populațiile de albine, un fenomen denumit „prăbușirea coloniilor".
Anual, numere masive de albine părăsesc stupii fără ca cercetătorii să fi descoperit cauza acestor plecări. Regina se află acolo, mierea, la fel, dar albinele au dispărut. Acest film documentar, cu titlul original „Queen of the Sun: What Are the Bees Telling Us?", investighează posibilele cauze ale crizei globale a albinelor din perspectiva apicultorilor și a cercetătorilor și oamenilor de știință. Cei care își câștigă existența din mierea de albine sunt îngrijorați de ce se întâmplă, întregi familii de albine părăsindu-și casele fără justificare.
Filmul trece în revistă 10.000 de ani de apicultură, subliniind legătura profundă dintre oameni și și aceste insecte, distrusă în timp de practicile industriale tehnologizate. Stupii de albine încep să se golească, iar noi nu știm ce să facem să împiedicăm asta.

Vizionare online film documentar subtitrat Albinele, reginele soarelui

Credem in informatia gratuita, disponibila oricand, fara influenta din partea advertiserilor asupra continutului documentarelor. De aceea, am decis ca FilmeDocumentare.com sa nu mai contina publicitate. Nu vrem sa facem jocurile nimanui si nici sa promovam altceva decat am oferit intotdeauna: acces usor si neconditionat la sursele alternative de informare. Iar pentru ca acest proiect sa mearga mai departe, am instituit un sistem de donatii online, care sa ne ofere independenta de care avem nevoie.

Implica-te si doneaza, ajutorul tau conteaza!

FilmeRomanesti.eu - intra acum si vizioneaza gratuit cele mai bune filme romanesti din toate timpurile!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1