miercuri, 23 mai 2012

Casa numerelor – de unde vine SIDA

Casa numerelor – de unde vine SIDA
Filme Documentare Online Subtitrate

Documentar nou: Casa numerelor – de unde vine SIDA

Link to Filme Documentare Online Subtitrate
Posted: 19 May 2012 11:00 PM PDT

Casa numerelor Casa numerelor   de unde vine SIDA
House of Numbers este un film documentar despre virusul HIV și despre SIDA, regizat și produs de Brent Leung. Leung intervievează o serie de oameni de știință care neagă ideea că virusul HIV ar sta la baza îmbolnăvirii de SIDA, fie pentru că nu are nici un efect negativ, fie pentru că nu există.
Mai mult, unii cercetători susțin chiar că SIDA nu există ca boală distinctă, însă filmul nu e susținut de dovezi concrete. Documentarul a fost privit cu neîncredere de critici, aceștia catalogându-l mai degrabă drept o teorie a conspirației, și nicidecum o analiză obiectivă. Mai mult, câțiva cercetători care apar în film s-au plâns ulterior că au fost intervievați cu un motiv fals și că filmul lui Leung este o „pseudoștiință".
De asemenea, cotidianul Portland Oregonian l-a acuzat pe regizor că nu a fost complet sincer cu spectatorii și că și-a bazat documentarul despre SIDA pe editare selectivă, anomalii, concluzii nesusținute și suprimarea adevărurilor incomode.

Vizionare online film documentar subtitrat Casa numerelor

Credem in informatia gratuita, disponibila oricand, fara influenta din partea advertiserilor asupra continutului documentarelor. De aceea, am decis ca FilmeDocumentare.com sa nu mai contina publicitate. Nu vrem sa facem jocurile nimanui si nici sa promovam altceva decat am oferit intotdeauna: acces usor si neconditionat la sursele alternative de informare. Iar pentru ca acest proiect sa mearga mai departe, am instituit un sistem de donatii online, care sa ne ofere independenta de care avem nevoie.

Implica-te si doneaza, ajutorul tau conteaza!

FilmeRomanesti.eu - intra acum si vizioneaza gratuit cele mai bune filme romanesti din toate timpurile!
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1