miercuri, 23 mai 2012

Biografia lui Bill Gates

Biografia lui Bill Gates

Filme Documentare Online Subtitrate

Documentar nou: Biografia lui Bill Gates

Link to Filme Documentare Online Subtitrate
Posted: 18 May 2012 11:00 PM PDT

Biografia lui Bill Gates Biografia lui Bill Gates
La început, era un adolescent timid, obsedat de computere, iar mai târziu a ajuns cel mai bogat om din lume. Pe numele complet William Henry Gates al III-lea, cunoscut tuturor mai simplu, ca Bill Gates, el a construit de la zero un imperiu gândind în perspectivă.
Este unul din acei oameni care au reușit să revoluționeze un domeniu și a condus revoluța digitală. În prezent, averea lui Bill Gates se ridică la 115 miliarde de dolari. Totul a pornit în 1977, când, împreună cu prietenul său din copilărie, Paul Allen, a înființat compania Microsoft.
Pentru asta a fost însă nevoie de sacrificii și de multă îndrăzneală: pentru a-și împlini visul, Bill Gates a trebuit să renunțe la facultate, fiind student în anul III la prestigioasa universitate Harvard. În 1985 vine și lansarea primului sistem de operare Microsoft Windows, iar în 1989 apare Microsoft Office, cea mai populară aplicație de birou din lume. De aici, drumul spre succes era aproape sigur. Acest film documentar povestește viața lui Bill Gates și ne spune secretele din spatele acestui personaj, nu de puține ori subiectul unor controverse.

Vizionare online film documentar subtitrat Biografia lui Bill Gates

Credem in informatia gratuita, disponibila oricand, fara influenta din partea advertiserilor asupra continutului documentarelor. De aceea, am decis ca FilmeDocumentare.com sa nu mai contina publicitate. Nu vrem sa facem jocurile nimanui si nici sa promovam altceva decat am oferit intotdeauna: acces usor si neconditionat la sursele alternative de informare. Iar pentru ca acest proiect sa mearga mai departe, am instituit un sistem de donatii online, care sa ne ofere independenta de care avem nevoie.

Implica-te si doneaza, ajutorul tau conteaza!

FilmeRomanesti.eu - intra acum si vizioneaza gratuit cele mai bune filme romanesti din toate timpurile!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1