sâmbătă, 24 martie 2012

Cancerul si lamaile...

Lamaia si cancerul!
Este sigur?
Institutul de sanatate I.L.C. 819 N.Str Charles Baltimore, MD 1201


Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!

Cititi cu atentie mesajul care mi-a fost trimis, eu sper ca voi sa-l urmati!
Binefacerile lamaii

Lamaia este un produs miraculos pentru omorarea celulelor canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.
De ce nu suntem noi la curent cu asta?
Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le aduc imense beneficii.
Voi puteti de asemeni sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de lamaie ii este benefic pentru a preveni boala.
Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Daca aveti posibilitatea, plantati un lamai in spatiul dvs. sau in gradina dumneavoastra.
Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
Cum stiti, lamaiul este acolo jos, el nu ocupa mult loc si este cunoscut pentru varietatile sale de lamai si lime.
Puteti sa consumati fructul in maniere diferite: puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc.
I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un  remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Este considerata de asemeni ca un agent antimicrobian cu larg spectru, care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor
interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala foarte inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.
Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase.
Si ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase dar nu afecteaza celulele sanatoase.
Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C.819 N.....

Un comentariu:

  1. Foarte util articolul! Chiar nu aveam cunostinta de faptul ca un fruct atat de simplu si la indemana, precum lamaia, poate fi atat de benefic organismului! Trebuie sa recunoastem ca sunt multe informatii care daca ar fi facute publice la momentul potrivit ar schimba multe, insa ce-i drept, interesele unora predomina! Acum am descoperit acest blog si sunt incantata!

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1