marți, 28 iunie 2011

Ce poti atunge prin antrenament si psihotehnologie adecvata

3 comentarii:

  1. unde se poate invata despre psihotehnologie? Eu prin antrenament am ajuns asasina.Si nici macar nu mi-am ucis maestrul, desi merita si, in plus faceam o fapta buna cu caracter social.Scapam omenimea de un monstru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt ca se afiseaza dp aprobare, o sa iti explic ca acum pricep gestul din foto: saluti iubitul tau kgb.De ai sti cum te tanguiai cu capul sprijinit de tabla si scanceai ca un prunc dupa sanul mamei si spuneai cu atitudine de... bebelus iubitor ce scancea(la varsta ta - asta m-a infuriat cumplit, tu om matur cu personalitate, intelepciune,psiholog, cunoscator de muulte, anientat ca personalitate si vointa, de liber arbitru nu zic nimic, ca nu am vazut bebelus cu putere decizionala): iubitul meu (in timp ce stergeai tabla cu fruntea)kgb.Aveai atitudinea de invins.Ma revolta si acum ce ti-au facut.Esti zero valoare pt creerasele alea "destepte".Poti fi si valoarea valorii ca daca ele decid ceva in privinta ta, nu mai esti nimic.Poti munci ca un sclav pt a te desavarsi ca e inutil.doar iluzia de implinire. Iar daca esti cineva, au ei grija sa te depersonalizeze si sa te reduca la un biet ceva, un obiect.Tot scav esti Tolea.Ai muncit degeaba pt a te elibera,nu iti e permis, asta pana nu te decizi sa dai cu ei de pamant! In fond si lor li se poate intampla! Asta pt ca au depasit toate limitele!Da, ai comunicat exact, e :Sa traiti!Si te simti bine uzat? Si tie ti s-a propus sa alegi intre doua surprize, una rea si una buna ca sa fie siguri ca o alegi pe aia buna pt tine si ei? Uite de aia nu iubesc eu kgb-ul.Fire-ar el blestemat dupa si prin atrocitatile lui. Pt mine e un porc fara manusi.Si ma bucur ca o sa citeasca si orice manipulare or sa vrea sa imi faca, tot porci insalubri mental sunt majoritatea, hiene! Nu meritau acces la cunoastere.Prin ceea ce fac ei au demonstrat cu varf si indesat, niste gunoaie vulgare ce acceseaza si manipulreaza OMUL ca pe o carpa.Asta e dezgustator,pic de respect pt fiinta si drepturile ei.cred ca la o adica daca ar fi sa fie asa, o situatie in extrem, doar ei pe Pamnat, s-ar sfasia sinistru de animalic.cred ca ceea ce vedem cu animalele in savana e mult mai educat, pt ca si acolo sunt legi respectate si de acelea,de necuvantatoare! Dar astia NU, au pierdut orice caracteristica umana.sunt deplorabili.Si ei stiu bine, deci ce le mai ramane decat sa manipuleze pe cineva ducandu-l hipnotic in timp, la varsta, putere,constiinta de bebelus si, algoritmul de iubit ca bebe la sanul mane-sii.Vor sa fie iubiti pt siguranta lor, ca prea au incarcat nota de plata.Atat pot sa urasc tehnica asta.As vrea sa aiba sufletul planetei bunavointa sa le trazneasca in cap o cornisa(nu o tigla, ci cornisa cu toate tiglele)si sa ii vad cu creierele infantil redusi.Chiar m-as simti razbunata.E un sentiment minunat pt ca are reverberatie in mentalul colectiv caruia i se cuvine o forma de dreptate. De aceea e minunat, e pt toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e necesar sa fie comentariul meu vizibil, chiar nu pt asta l-am scris, redirijati-l dlui Anatol Basarab.Atat. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1