joi, 8 aprilie 2010

Cainele si stapanul

Cainele se joaca cu aceasta caprioara si nu ii face nimic pentru ca are un stapan de care asculta cu sfintenie si astfel cainele devine chiar foare uman.
Da tu omule, de cine asculti, cine iti este stapanul de poti sa-ti omori un concetatean pe trecerea de pietoni, in fata nepoatei de 6 ani, numai pentru ca batranelul nu putea sa traverseze strada mai repede? Cine iti este stapanul?
Cum este stapanul asa este si cainele lui. Va spun eu asta.Daca canii isi arata coltii pe strada, asta se intampla numai pentru ca asa este stapanul, politistul, guvernul, sistemul. Ca nu degeaba se zice - pana la Dumnezeu te mananca sfintii...
Caini fara stapan sunt la volanilor masinilor in toate orasele, satele, comunele, sunt peste tot si se organizeaza in haite, apoi ataca oamenii trecatori. Cand scriu caine, a nu se citi om. Om este un cuvant maret, care se poarta cu demnitate. Cainele din filmulet,mai mult se apropie de notiunea de om, decat foarte multi dintre noi.
Tu ai putea sa te joci la fel cu un copil de alta etnie, de exemplu?


Un comentariu:

  1. alta monstra de iubire traita de doua fiinte !o lectie pentru noi fiintele ce obisnuim sa uram!!sincer chiar as discuta cu oamneni de toate vartsele de,de orice religie,nationalitate ,culoare,nu am absolut nicio problema!

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1