miercuri, 24 martie 2010

Doar cateva tehnici de influenta


2 comentarii:

  1. Anatol,am urmarit clipul si am citit urmatorul comentariu pe Videonews:
    "Celebrul psiholog Anatol Basarab a dezăluit în exclusivitate la "Acees Direct" tehnicile de atac pe care Traian Băsescu le-ar fi aplicat în campania electorală pentru preşedenţie. "

    Acest comentariu este o rautate gratuita,dupa mine.O speculatie.Insa nu ma intereseaza decat in masura in care este si o nedreptate.Aceleasi tehnici le-au folosit si contracandidatii lui Basescu,insa lor nu le-a iesit pasenta.
    De ce nu stiu oamenii si sa castige,dar si sa piarda,oare?Oare de ce tocmai diaspora a reactionat pro-basescu,adica tocmai persoanele care reuseau sa aiba cel mai putin contact cu el?
    Tu faci niste predictii numerologice deosebite si cred ca matrita numerologica a lui Traian Basescu arata destinul lui.Asa cum arata si matritele celorlalti doi .Si culmea este ca Basescu este cel amenintat de forte oculte,nu cel care le propaga.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.stimate domn ..basescu nu aplica tehnici de atac in campania electorala.putem spune ca aplica tehnici de propaganda ,manipulare cam tot ce tine de arsenalul politic.2.daca se aplica anumite tehnici ..dumneata fiind "celebrul psiholog " se aplica tehnici de protectie.ptrotectie energetica.iar astea nu le aplica candidatul basescu si ce le aplica sistemul de protectie al presedintului basescu-daca nu stii la data respectiva basescu era inca presedinte in functie deci sistemul de protectie era activ.3 parerea mea :cred ca de fapt tinta unora nu este basescu ci sistemul de protectie care l protejeaza energetic.sunt sigur ca s ar oferi milioane grele ptr numele celor din jurul presedintelui ..dar si dumneata fiind "celebrul psiholog" si venind de pe anumite meleaguri in romania cred ca stii foarte bine ce scriu eu.

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1