marți, 12 ianuarie 2010

Istoria Sovietelor

In acest film puteti vedea o parte din istoria secreta a constructiei, mentinerii si dezvoltarii puterii sovietelor.

6 comentarii:

  1. INcredibil! Ce am invatat noi despre razboi?

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu mai scrii ??? abea astept sa citesc ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. m-a socat acest filmulet,ce am invatat la istorie si care e realitatea.....incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  4. Impresionant, cutremurator!
    Va multumesc pentru ca ne dati posibilitatea sa ne informam!
    Trebuie sa i se faca publicitate insistenta acestui film si altora ca acesta, poate vom fi mai atenti la tendinte si la nuantele unor discursuri contemporane.
    Omenirea poate aluneca din timp in timp inspre asemenea barbarii, daca lasam ura sa ia locul meritat de iubirea neconditionata a intregului univers. Oameni diabolici pot recurge la masacre in masa, daca reusesc sa seduca si sa asmuta pana la isterizare popoare sau grupuri de oameni. Indemnul la ura, indiferent pe ce motiv, poate fi cuib pentru orori.
    Anatol Basarab, te-am urmarit la unele emisiuni la care ai participat, tratand alte subiecte. Nu stiam ca te straduiesti sa trezesti lumea si pe o tema atat de dificil de abordat. Te apreciez foarte mult, Dumnezeu sa te aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
  5. CUTREMURATOR STALIN SI HITLER AU FOST CRIMINALI CONDUSI DE CATRE ELITA MASONICA OCULTA CARE DOREAU EXTERMINAREA OAMENILOR

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte socant nu imi vine sa cred ce a facut acesti dai dobitoci si tv anatol basarab de ce nu ai pus aceste documentare mai devreme si leai pus abia acum,???????????????

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1