luni, 28 decembrie 2009

Si Ingerii si Demonii sunt oameni.


Imi place foarte mult imaginea aceasta, pentru ca arata cam cum incepe viata omului aici pe pamant. Cand apare in aceasta lume, puiul de om este ca un ingeras curat, luminos si nevinovat. Dar pana ajunge sa plece din aceasta lume poate deveni din inger-demon. Foarte multe instrumente exista astazi in lume, pentru al face pe om sa ajunga un demon feroce. Se va supune omul acestor influente sau nu, aici deja trebuie sa vorbim despre rezistenta materialelor. Asa dar omul apare in lumea aceasta, care detine (si putea sa detina si mai multe, daca nu era omul) adevarate colturi de rai create de insasi natura sau chiar de puterea de munca si creatie a omului creator. Priviti aceste cateva imagini ca sa vedeti cat de frumoase pot fi darurile naturii.

Cu totii ati vazut mii astfel de poze in care natura ne ofera adevarate oglindiri ale Raiului sau multe alte poze in care se vede cat de multe si frumoase poate crea omul. Incepand de la pictura, sculptura, teatru, muzica, dans,arhitectura...si ajungand pana la miracolele facute prin intermediul omului, prin intermediul stiintei si tehnologiei, pretutindeni putem vedea maretia omului creator, omului lui Dumnezeu, omului in slujba lui Dumnezeu. Pot aduce aici zeci de mii de astfel de situatii.
Insa odata ce omul a ajuns aici, in viata intruchipata, inca la o varsta foarte frageda incepe dresajul lui, apoi asa zisa educatie, asa zisa instruire...sub presiunea factorilor exteriori lui, care sunt din ce in ce mai crescatori si mai puternici, mai opresivi, mai persuasivi. Omul ajunge sa depinda tot mai multde factorii exteriori si din ce in ce mai putin de factorii interiori (bunul simt, vocea inimii, vocea ratiunii, cei 7 ani de acasa, intuitia, onestitatea, voceai inimii, omenia...) transformandu-se incet intr-o masinarie sociala de facut bani (pentru el mai putin, mai mult pentru stapanii lui), de realizare a unor doctrine si ideologii, devine la randul lui instrument de persuasiune, violenta...in manile altora pe care nici macar nu ii cunoaste. Treptat omul se transforma intr-un animal de prada mult mai periculos decat animalele salbatice. Cel mai periculos si mai feroce animal din lume este omul! Animalele salbatice isi manifesta agresivitatea cel putin in directia altei specii (agresivitate extraspecie) pe cand omul isi manifesta agresivitatea si violenta atat in directia naturii, animalelor, dar mai ales in cadrul propriei specii (agresivitate intraspecie)

Cele mai mari atrocitati omul le comite in interiorul propriei specii, adica in directia altor oameni, semenilor. Si animalele din cadrul aceleiasi specii se mai lupta intre ele, pentru pozitia de lider, hrana, teritoriu, dar aici cand animalul mai slab se pune cu labele in sus si inceteaza sa mai lupte - semn ca cedeaza pozitia celui mai puternic, ca ii recunoaste superioritatea - lupta imediat inceteaza. La oameni va asigur ca nu este asa, cel putin la acei oameni la care ma refer eu in acest articol. O sa intelegeti putin mai tarziu despre ce fel de oameni vorbesc eu aici.



De multe ori ma intreb, atunci cand se vorbeste prin ziare si pe la televiziuni despre drepturile oamenilor, oare nu ar trebui sa existe o lege care sa specifice cine este om si cine nu? Nu toata fiinta care are chip uman poate fi numit om. Nu este suficient sa ai doua maini si doua picioare, un cap...ca sa te poti numi deja - OM. Uneori cred ca acest titlu maret ar trebui sa-l primeasca nu chiar toate fiintile care au dobandit intruchipare umana. A fi OM e un titlu suprem, e o onoare, e o misiune si o datorie, e o responsabilitate. E greu sa fii om dapoi sa mai fii si domn. Titului de Domn ar trebui sa se confere oamenilor, doar dupa anumite rezultate, dupa o munca depusa, dupa anumite merite, calificatice ...Altfel tot omul e domn. Am vazut eu la viata mea o multime de domni si doamne care inca nici macar a fi oameni nu invatase, dar deja erau direct, mare Domni! Oricine doreste se autointituleaza - Domn sau Doamna. Unii cred ca daca te-ai maritat sau te-ai insurat - gata, iata si domnia.
- Nu mai sunt domnisoara. Sunt o doamna!
Dar asta e alta tema de discutie.
Unii au facut atrocitati inemaginabile in Cosovo de exemplu sau alte zone de conflict armat, apoi la judecata lor, brusc isi aduc aminte de drepturile omului. Ma rog, aici in ultimile fraze poate am fost putin mai dur, cand am vorbit de domni si doamne, dar ma revolta de-a dreptul ceia de ce sunt in stare unii ,,semeni" de-ai nostri. Puteti sa va convingeti vizionand imaginile de mai joc:
Evident ca omul este ajutat sa ajunga animal social. De cine?
De sistem! De supra sistem, de oameni, organizatii care au anumite interese, de politica educationala, de prostia parintilor, de oricine. Itile aici sunt foarte multe si destul de incalcite ca sa le explic eu acum. Ceea ce vreau sa spun este ca omul este ajutat sa ajunga un robotel biologic viu, exista astfel de interese, exista nevoia controlului total al omului, chiar si a gandirii lui.Cei care au astfel de interese se aduna in diferite organizatii mai mult sau mai putin publice, mai la vedere sau mai secrete...Astazi numai cel care nu vrea sa vada, sau nu are cu ce sa "vada" nu vede ce se intampla in lume. Lucrurile deja se fac pe fata, cu cartile deschise, nu se mai ascund deloc, chiar si interesele au fost proclamate cu voce tare si cu capul sus, cu o atitudine sfidatoare la adresa tuturor guvernelor de pe planeta.
Mai bine tac si va las va vedeti imaginile.






IRAN in zilele noastre






PARE IMPOSIBIL???

Obama a primit Premiul Nobel pentru pace si chiar el va declansa probabil inca cateva razboae locale prin diferite tari ale lumii. Daca a fost posibil ca Obama sa primeasca Premiul Nobel pentru pace, asta inseamna ca in lumea asta, in care am ajuns cu totii prin somnul ratiunii - totul este posibil, acum cat si in viitor.

Această fotografie a fost publicată pe site-ul www.foxnews.com pe data de 7 mai 2008. E prima fotografie publică în care Oboma face “semnul cu mâna”. Acest semn a fost făcut de multe ori de către George Bush, precum şi alt candidat la fotoliul de preşedinte al SUA, Hillary Clinton. Se pare că fiecare candidat arată “semnul”. Dar de ce şi pentru ce scop? Poate că ei vor să semnalizeze “puterilor din umbră” că ei vor “juca aşa cum li se va spune”. Următorul fragment provine din “Biblia satanică”:

“Mâna cu coarne” sau “Mano Cornuto”: Acest gest este un salut satanic, un semn de recunoaştere a membrilor aparţinând Satanismului sau altor grupuri necredincioase. Semnul cu mâna “El Diablo” este adesea confundat cu semnul surdo-muţilor, “Te iubesc.” Deşi la prima vedere pare o asemănare accidentală, totuşi descoperim că persoana care a descoperit sau creat acest semn pentru surdo-muţi, nu este altcineva decât Helen Keller, un mare ocultist şi teosofist, adoratoare a Satanei. Astfel, ea a spus la un moment dat: “Lucifer reprezintă… Viaţa… Gândirea… Progresul… Civilizaţia… Libertatea… Independenţa… Lucifer reprezintă Cuvântul, şarpele, mântuitorul.” Oare intenţionat Keller a creat semnul “te iubesc” pentru surdo-muţi pentru a imita clasicul semn al Satanei? Vrea oare Keller să ne spună “Te iubesc, diavole”? Trebuie să fii tare credul să crezi că semnul cu mâna pentru surdo-muţi n-are de-a face cu satanismul. Gândeşte-te la următoarea situaţie: eşti surd şi vrei să-i spui cuiva că îl iubeşti. Cum ai face să exprimi asta? O mână care să o ţii deasupra inimii ar fi cel mai potrivit. Nicio persoană întreagă la minte nu ar face semnul inventat de Keller, care este exact semnul de salut al Satanei. Cum poţi sune că “te iubesc” e reprezentat de două degete ţinute în sus, când cele două degete ar semăna mai mult cu nişte coarne de fapt? Pe langa asta o sa observati ca fizionomiile celor care arata acest semn nu sunt chiar deloc prietenoase si nu prea trezesc sentimentul de iubire in privitori.

Unii au spus că semnul “mana cu coarne” făcut atât de des de preşedintele Bush este simbolul echipei de fotbal american “Texas Lomghorn”. Dar totuşi: dacă simbolul reprezintă echipa texană de fotbal, de ce îl fac oameni ca Silvio Berlusconi sau Bill Clinton, oameni ce n-au de-a face cu Texasul. Mai jos sunt câteva fotografii unde gestul cu mâna cu coarne e făcut într-un context satanic clar: Copertele albumelor celor mai multe formatii rock din lume prezinta imagini si simboluri satanice. De ce anume acest gen de muzica este ales special pentru a promova satanismul si simbolistica aferenta? Puteti gasi despre aceasta in unul din articolele mele.

Anton LaVey, liderul şi fondatorul Bisericii lui Satan, autorul Bibliei Satanice, arătând “Mâna cu coarne” (salutul satanic) cu mâna stângă, pe coperta din spate a Bibliei Satanice. De ce fac preşedinţii americani şi atât de mulţi oameni importanţi din lume semnul Satanei? Ce vor ei să ne spună? De ce in general unii presedinti de tari ar avea necesitatea asta de a arata obsesiv acest semn? Ce ii impinge? Ce stare de spirit se ascunde in spatele acestui gest? De ce oamenii ar dori sa faca acest gest pe la diferite concerte, stadioane, meciuri de fotbal, intalniri? Nu v-ati gandit la asta nici odata? Pacat. Dar a-ti nimerit in situatii in care fara sa va dati seama si luati poate de val, a-ti facut acest semn? Privit imaginile de mai jos si poate va deveni mai clar ce fel de oameni sunt pe la diferite guverne si ve-ti intrezari intentiile lor.





Semnul II. Mano Cornuto

Vizionati filmuletul de mai jos, poate intelegeti in ce lume traim.
Chiar daca vizionati filmuletele de mai jos, nu luati imediat absolut totul de bune. Mai documentati-va, analizati, treceti informatiile prin propriul filtru, astfel incet cu incetul ve-ti reusi sa depasiti propria ignoranta. Pentru a invinge ignoranta e nevoie de o anumita munca. In lumea asta nimic nu ni se da usor - rezistenta materialului...

Omul poate fi oricand instrumentul creator a lui Dumnezeu si tot omul oricand se poate transforma din neatentie, necunoastere, ignoranta, rautate, pe motive de ura, invidie...intr-un veritabil instrument si agent a lui Satan.




Inuaki: CINE SUNT ILLUMINATI ?
http://armadaa.blogspot.com/2009/11/cine-sunt-illuminati-2.html
http://revolutiaiubirii.wordpress.com/6-illuminati-%e2%80%93-%e2%80%9cte-priveste%e2%80%9d/

2.


Informatii suplimentare despre Iluminati puteti gasi pe google, sectiunea video:
http://video.google.ro/videoplay?docid=-7771749185267456327&hl=ro&emb=1#
http://video.google.ro/videoplay?docid=-1264205077491812439&hl=ro
http://video.google.ro/videoplay?docid=-7771749185267456327&hl=ro
http://video.google.ro/videoplay?docid=-8371026910152509713&hl=ro
In urma a tot felul de aranjamente si influente a celor de sus, cei de jos se omoara intre ei neintelegand nici macar pe ce lume traiesc si care ii sunt mecanismele. Oamenii obisnuiti nici macar nu vad atele care duc de la ei catre papusar si au impresia ca asa a fost dintotdeauna.
- Viata mea nu se va schimba de la asta. Asta nu e pentru noi. Nu noi suntem cei care trebuie sa luam atitudine sau sa facem ceva. Ce putem noi face? Suntem prea mici...

Jocu demonilor in lumea noastra



Acum vor urma trei filmulete, pe care nu aveti cum sa nu le luati de bune, deoarece nu sunt regizate, nu sunt facute in platourile de filmare ci sunt niste filmari chiar din miezul vietii reale, din mijlocul Iadului pe pamant.

Imaginile de mai jos este mai bine sa nu le vizionati. Insist sa va opriti aici cu cititul si vizionatul acestei postari.
Vizionarea acestor imagini poate avea consecinte asupra psihicului dumneavoastra. Daca sunteti slabi de inima, nu va stapaniti starile interioare, aveti un psihic slab, nu incercati sa vizionati imaginile de mai jos. Este posibil sa simtiti o pierdere a puterilor, stari de voma, si chiar lesin. Daca totusi indrazniti sa le vizionati, asigurati-va ca nu sunteti singur in casa, pentru ca la nevoie, in caz de ceva sa aiba cine va ajuta. Cu toate acestea eu nu va recomand sa vizionati fimluletele de mai jos, deoarece dupa vizionarea lor unii dintre voi este posibil sa nimereasca intr-o stare de depresie, angoasa, pisimism...

Actiunea in aceste filmulete se petrece in Cicenia. Luptatorii ciceni au prins in prizonierat cativa tineri, soldati rusi. Filmarile sunt facute cu o camera pentru amatori, chiar de catre luptatorii ciceni. Actiunea cicenilor este sprijinita financiar de catre organizatii straine. Cat timp cei mari se imbogatesc si isi ating planurile lor satanice, cei mici, sclavii ideologiei, sclavii banilor, dogmelor religioase...se autoschilodesc spiritual in timp ce omoara pe altii cu sange rece. Situatii de genul acesta se pot repeta oricand in alte zone ale fostei URSS, in Crimeia de exemplu. Daca oamenii in sensul adevarat al cuvantului nu invata sa i-a atitudine, sa protesteze, orice alta actiune menita sa opreasca raul, dezinteresul, ignoranta, atunci astfel de situatii se pot produce oriunde, chiar si in tara noastra. Credeti-ma ca sunt printre romani o multime de oameni care ar face oricant atrocitati asupra semenii lor, doar sa li se ofere posibilitatea aceasta si sa aiba un motiv financiar si sustinut de o ideologie religioasa, etnica, teritoriala...

Cu cat mai mult cunosti oamenii, cu atat mai mult incepi, cu adevarat sa iubesti cainii.







Mai traim inca pe fata pamantului pentru ca exsta comunitatea spirituala compusa din oameni deosebiti, care se roaga pentru noi prin manastirile din lumea intreaga. Oamenii ingeri, oameni de buna credinta, cu simtul masurii sunt si printre noi, dar din pacate nu prea ii baga nimeni in seama. In lume sunt si ingeri sunt si demoni cu chip de om, dar acestea totusi sunt mai putini, desi au o putere de distrugere si o viteza foarte mare, doar pentru ca a distruge este extrem de simplu in comparatie cu procesul de creatie care necesita munca, inteligenta, putere, rabdare, intelegere, este mai lent si mai elaborat. Un sculptor poate crea o opera de arta in un an de zile sa zicem, pe cand un muncitor banal din neatentie chiar o poate strica intr-o secunda. Oricat de multe clape negre ar fi la un pian, clapele albe sunt totusi mai multe. Va asigur. Oamenii care inca nu au cazut in ghearile si in sclavia Satanei trebuie sa se trezeasca si sa inteleaga ca nici un guvern din lume nu ne va face viata mai buna, daca noi nu vom fi uniti, si nu ne vom lupta pentru drepturile noastre, pentru o educatie corecta a generatiilor tinere, pentru onestitate, onoare si omenie. Nici un guvern nu ne va face sa ne respectam si sa crestem spiritual, daca aceasta munca nu o incepi chiar tu pentru tine. Guvernelor le este convenabil sa aiba doar platitoti de impozite si electorat, roboti biologici vii. Vointa poporului educat, unit, inteligent, cult, nu poate fi oprita de nici o cine stie ce organizatie mondiala secreta, partid sau guvern. Inainte ca Banca Mondiala sau alt camatar legal sa ne faca ca si cum viata mai buna, nu ar fi mai bine sa incepm chiar noi intre noi sa ne respectam? Sa nu ne mai furam pe noi insine, sa cheltuim banii cu chibzuinta, cu adevarat sa ne educam copii daca tot i-am adus pe lume, sa facem o viata si o lume mai frumoasa pentru viitorii copii care vor veni. Daca tata nu poate sa pregateasca o lume mai buna pentru propriul fiu degeaba se mai numeste tata, si mama degeaba se mai numeste mama, daca educa astfel de copii care ajungand la maturitate devin si fac ceea ce ati vazut in imaginile de mai sus.

Manastirile lumii, portale ale spiritului si duhului sfant, poarta de intrare a ostilor ceresti.De fapt nu manastirea ca si loc sau constructie e importanta ci oamenii, oamenii de acolo.
Omul este cauza si efectul a tuturor lucrurilor! Nu uitati asta niciodata. Omul le face pe toate. Si Dumnezeu tot de om se foloseste ca sa-si indeplineasca planurile si Satan tot de om se foloseste ca sa-si indeplineasca scopurile. Oameni si oameni. Unii sunt intr-o tabara, altii in alata - scopuri si interese divergente. Unii sunt soldatii lui Dumnezeu, altii fara sa inteleaga cand si cum au nimerit in armata lui Satan ii indeplinesc ordinile, desi cred ca sunt in oastea lui Dumnezeu. Ati vazut ca ucideau cu strigatul Allāh Akbar,الله أكبر Dumnezeu e mare. Acei oameni indoctrinati pana la oase, chiar cred ca sunt ostasi a lui Allah si ca lupta cu raul defapt. Eu sunt convinsi ca faceau un mare bine in fata lui Dumnezeu.
Iata unde poate sa ajunga omul si ce ati vazut nici pe departe nu e o limita. As putea sa va arat imagini reale pe care nici in cele mai horror vise nu le puteti imagina, nici in cele mai negre momente nu sunteti in stare nici macar sa va ganditi la ce fac unii oameni in acele filmari. Imaginile de mai sus sunt chiar foarte blande in comparatie cu ce se mai intampla in zonele de comflict dintre interese si prin urmare si dintre oameni.





















Sunt doar cateva imagini a sutelor de mii de astfel de lacasuri, scoli, baze ale puterii spirituale, care prin maestrii spirituali de acolo si cu discipolii lor, practicantii traditiilor, invataceii, incepatorii... se lupta zi de zi cu Cel Rau din lumea intreaga. Lupta nu e usoara deloc. Unii calugari va pot povesti cu destule amanunte cum si cu ce arme se dau acele lupte. Insa puterile lor sunt limitate, daca nu apar noi adepti, noi discipoli, noi practicanti si maestri spirituali. Si noi trebuie sa facem ceva, macar pentru noi insine si deja lupta lor va fi mai usoara in binele nostru comun. Fiecare trebuie sa depuna efort pentru a se feri de rele si ai feri si pe altii, sau macar pe proprii copii trebuie sa-i educi astfel incat sa nu iti fie vre-o data rusine ca acela este copilul tau.
Cand copilul tau ajunge sa faca vre-o tampenie, iti place asta sau nu el te face tampit si pe tine ca parinte, te face de ras, desi astazi nu mai are cine sa te arate cu degetul.
Acesta este un articol - revolta. Din acest motiv poate nu m-am facut destul de clar, dar poate nici nu trebue. Poate era suficient sa va las singuri cu imaginile, sa priviti, sa vedeti, sa intelegeti, sa trageti concluzii, sa comentati, sa ganditi pe marginea a ceea ce ati vazut...
Oricum mereu si pretutindeni, cine are ochi si urechi, si creer, si suflet si...ala vede, aude...Cine nu...Dumnezeu cu mila!

Cunoaste-ti ingerul si adu-l pe pamant. Deschide-i usa. Lasa-l sa se manifeste prin tine.
Cunoastet-ti demonul si fii de veghe. Tine-i usa inchisa. Nu-l lasa sa se manifeste prin tine. Te va distruge si spiritual si fizic!

12 comentarii:

  1. Sunteti singura persoana,care ar putea viziona aceste trei filmulete(cele din Cecenia)fara ca acestea sa aibe vreo influenta negativa .
    Va-ntreb ,atunci,de ce le-ati postat?
    Sunteti mult prea inteligent pt a face o greseala si mult mai bun decat orice om evlavios ,atunci - de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine este clar de ce. Ca sa stim ca asa ceva exista!!!
      Si pe baza acestor exemple sa facem tot posibilul sa nu se mai intample!!!!

      Ștergere
  2. Psihologia inversa a functionat la mine intotdeauna. daca cineva imi spunea "nu fa aia.." eu exact acel lucru il faceam.
    In cazul filmuletelor din articlul tau, desi ardeam de nerabdare sa le vad, ceva m-a oprit; nu as putea explica in cuvinte ce. Poate ingerul meu, care vrea sa ma tina departe de monstruozitatile de pe planeta asta.
    Pentru mine e un lucru de neinteles cum de omenirea poate face lucruri atat de frumoase (constructia aceea "lipita" pe stanca m-a lasat fara cuvinte...) si unele atat de murdare (filmuletele de mai sus cred ca sunt dovada acestui fapt).
    Unii oameni parca se nasc fara inger (e un fel de a spune!!!), parca se nasc special sa faca numai rau semenilor lor.
    Special articolul tau, Anatol, mie una mi-a placut foarte mult.
    Ar trebui sa se traga mai multe semnale de alarma de acest gen; omenirea a ajuns intr-un punct in care daca nu se trezeste, probabil ca nu va mai gasi drumul de intoarcere catre BINE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lacrimile mi-au venit in ochi si nu m-am mai putut uita. Ma intreb daca oamenii ce au trait acele clipe in cecenia mai pot spune vreodata ca viata e frumoasa indiferent de motivul pentru care au actionat asa...Nu stiu de ce oameni nevinovati platesc de tineri pentru greselile semenilor lor...Asta l-as intreba pe Dumnezeu : De ce Doamne ? De ce ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc domnule Anatol!Am inteles revolta dumneavoastra si sunt convinsa ca binele invinge intotdeauna si dau un citat din cele scrise de dumneavoastra:"Oricat de multe clape negre ar fi la un pian,clapele albe sunt totusi mai multe."
    Mai adaug un citat ce l-am aflat de curand:"Toti suntem intr-o calatorie numita viata.Atunci cand auzi ca cineva are o problema si crezi ca nu te priveste,adu-ti aminte ca daca unul dintre noi este amenintat,noi toti suntem in pericol."

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce inseamna ura dintre oameni ! Am vazut si filmari facute de rusi in Cecenia , cum executau in fel si chip ceceni. Oricum totul este o nebunie. Acum inteleg de ce innebunesc soldatii pe front . DUMNEZEULE , lumineaza-ne !

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste 3 filmulete ar trebuii date spre vizionare tuturor baietasilor de cartier si a celor ce cred ca Romania e un cojmar ,rezultatul inevitabil va fi benefic pe termen lung.Asta da drog simti adrenalina cum iti curge prin vene.BRAVO Asta e lumea ,dupa ce privesti materialul iti vine sa ii multumesti lui Dumnezeu ca nu esti in locul lor,Sper sa aiba curajul cat mai multi sa vada materialele si sa constientizeze ce norocosi suntem si sa luptam pentru libertate si dreptul la fericire.

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca icoana mantuitorului nu contine un salut diavolesc cel putin e un pic diferit,oricum ar insemna un non sens,daca nu e facatura.M-ai e o contradictie prin faptul ca icoana este catolica iar scrisul de pe ea este grecesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. La primul comentariu , nu e singura persoana mai sunt oameni care au psihicul puternic si in fond si la urma urmei asta e baza naturii umane , cruditatea si pacatul iar plata pacatului este moartea spune Dumnezeu ! de aceea avem pe Isus Hristos si nasterea din nou a fiecaruia .. pune`ti mana pe Biblie si cititi

    RăspundețiȘtergere
  9. nu mai postati Domnul Basarab aceste monstruozitati oribile este un impact pshihologic foarte mare DUMNEAVOASTRA LE PUTETI VIZIONA?

    RăspundețiȘtergere
  10. o sa distribui acest articol cat pot de mult , sper ca lumea sa lupte impotriva acestor monstruozitati si sa fie multumiti cu ceea ce au

    RăspundețiȘtergere
  11. personal ii vad pe absolut inofensivi; e o problema de perceptie, de credinta si cu siguranta aceasta isi produce efecte.nu-mi place violenta, nu o aprob, nu o . Prefer Pacea, Fericirea, Armonia, Ordinea Divina pt care nu lupt, doar le Afirm,le doresc...au luptat altii si uite ce-a iesit, eu am un stil propriu, asa inteleg eu, acum. Adiana Maria

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1