vineri, 11 decembrie 2009

Previziuni pentru 2010

Cum va fi anul 2010? Ce ne asteapta in urmatorul an? Ce ni se poate intampla?
Multa lume cauta raspunsuri la aceste intrebari mai ales in perioada sfarsitului si inceputului de an nou. Fiecare incearca sa dobandeasca aceste informatii in moduri diferite, aplicand cele mai diverse metode si instrumente. Nu ma intereseza aici cum si ce fac altii, deaceia nici nu voi vorbi despre asta. Am scris aici doar ceea ce cred, simt, intuesc, prevad, presimt...si nimic mai mult. Este posibil ca nimic din ce am scris sa nu fie adevarat, cum la fel de bine este posibil ca tot sau aproape tot din ce am scris sa se adevereasca. Asta nu mai depinde doar de mine ci de noi toti. Cineva ma va intreba poate – care noi si care toti ? Pur si simplu ; Noi Toti. Atat.
Nu este atat de important ce scriu eu aici si nici cum. Nu este important ce spun, important este, de ce o spun.
Iata cateva evenimente care se vor intampla 100% si altele care au o foarte mare probabilitate sa se intample in anul 2010.
Unele dintre acestea sunt programate de oameni, altele sunt programate de sistemele superioare de autoreglare, dar toate au sanse sa se produca.
15 ianuarie - eclipsă inelara de soare (cea mai lunga eclipsa se soare din secolul al XXI );
* 12 la 28 februarie – sunt programate Jocurile Olimpice de iarnă din 2010 în Vancouver si Whistler (Canada);
* 22 mai - În Norvegia, va fi finala Eurovision- 2010;
* 22 mai - Finala Ligii Campionilor, în Madrid, stadionul "Santiago Bernabeu";
* 10 iulie - eclipsa totală de soare (vizibil numai în Pacificul de Sud);
* 30 septembrie - NASA planuriestre sa puna capăt exploatării spatiale cu navele de tip Space Shuttle si va trece la casarea acestora;
* 21 decembrie – eclipsa totala de Luna.

Cele scrise mai sus reprezinta un anumit gen de informatii, pe care le poti dobandi din surse materiale fie ele deschise sau inchise. Poti avea acces la acest gen de informatii daca stii unde si cum sa cauti prin lume.
Aici va voi oferi un alt gen de informatii, accesul spre care nu este atat de usor, dar nici acuratetea informatiei nu este atat de mare si exacta, deoarece niciodata nu stii exact cine anume ti-o furnizeaza. Informatia trebuie apoi filtrata, trecuta prin propria constiinta si intelegere, decodificata...Din acest motiv nu trebuie sa luati cele scrise ca informatie spre actiune, ca pe o instructiune, ci pur si simplu ca pe o informatie spre gandire, o informatie buna de analizat, poate merita sa ganditi asupra acesteia si pe marginea ei. Atat.


In 2010, Occidentul va suferi o criză sistemică, iar rezultatul va schimba toata ordininea mondiala. Сriza globală va dura timp de 10 ani şi se va încheia aproximativ în 2020. Rusia va avea o soluţie favorabilă pentru a iesi din criza actuala, si va depasi mai usor acest impas, dar nu foarte curând şi nu fara de unele şocurilor locale ( posibil in Crimeia si Caucaz). Chiar daca ne aflam in plina criza economica Rusia va face totusi o reforma financiara a pensiilor. In general unele state vor sta cu ochiul mult mai atintit spre Rusia deoarece vor avea de invatat cate ceva.
Rusia va rezista în continuare, nu va avea o situaţie catastrofală: există forţe, există oportunităţi, exista oameni ... Rusii au suferit in 2009, dar acum, în 2010, vor gasi solutii si puteri pentru a face faţă dificultăţilor economice, deoarece vor face anumite schimbari favorabile in politica lor financiara, dar vor schimba si pe cei care au adus-o in aceasta situatie.
La întocmirea prognozei pentru anual 2010, trebuie sa utilizam informatii inclusiv din astrologie si astfel nu putem ignora importanta planetelor, cum sunt Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto. Aceste planete la un loc ca un dirijor ceresc al vieţii noastre pământeşti, afectează cursul general al evenimentelor, stabilirea, tonul pentru întreaga perioadă a anului. În astrologie, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto pe bună dreptate, sunt considerate ca planete majore, care la nivel global afectează evenimentele anului, iar motivul este evident. Dacă priviti cu atenţie la perioada de rotatie a acestor planete, veţi vedea că multe dintre ele sunt în acelaşi semn zodiacal cu anii, uneori zeci de ani, afectand astfel viaţa Pamantului doar intr-o singură direcţie mult timp la rand. Pluto de exemplu, la începutul anului 2008 s-a mutat din zodia Sagetator in Capricorn, unde va continua sa se mişcare îndelete timp de 15 ani până în martie 2023.

Jupiter va intampina revelionul 2009- 2010, în semnul zodiacal Varsator. În semnul următoar - Pesti - el se va muta doar in data de 18 ianuarie. În teorie, planeta ar trebui să fie intr-un semn zodiacal aproximativ 13 luni, ceia ce si se intampla in realitate de cele mai multe ori, dar, în 2010, totul va fi oarecum diferit. Jupiter se vor grăbi să semneze zodia Pesti şi deja pe 6 iunie intră în Berbec, de unde va începe miscarea retrograda. In data de 9 septembrie Jupiter va reveni din nou in Pesti, şi în cele din urmă sa muta în Berbec in 22 ianuarie 2011, unde isi va petrece timpul pana in prima jumătate a anului 2011.

Atunci când Jupiter este in Varsator (pana in 18 ianuarie), apar foarte multe evenimente remarcabile în sferele sociala şi cele de comunicare. Se formeaza chiar impresia ca totul decurge asa cum trebuie. Foarte bine decurg activitatile colective, oamenii parca sunt mai uniti, se activeaza toate mijloacele de comunicare, incepand de la barfe, zvonuri si terminand cu cele globale de internet, telefonie...Oamenii simt nevoia de a se implica in activitati colective, sunt atrasi de evenimente sociale, apare o tendinta de prietenie, iubire de libertate, se evidentiaza tendinta de a iesi din anonimat, de a fi remarcat, de a face ceva de care sa se vorbeasca, sa se pomeneasca. Toate aceste tendinte se evidentiaza si mai mult in cadrul anumitor grupuri de oameni. Exemplul cel mai bun care poate descrie foarte bine acest proces dirijat de Jupiter in Varsator este sloganul muschetarilor ,,Unul pentru toti si toti pentru unu”
In astfel de perioade se formeaza marele grupuri, marele echipe, marele cualitii, deoarece Jupiter in Varsator inclina catre asta si ajuta oamenii sa se evidentieze in cadrul grupurilor. Aceasta tendinta a durat intreg anul 2009 ( nu am avut prea multe revolte, demonstratii, mitinguri, totul a fost relativ linistit) si va mai dura pana in 18 ianuarie 2010.
Cand Jupiter intra in Piesti, (18 ianuarie – 6 iunie) incepe era milosteniei. In acest interval, calitatile precum bunatatea, compasiunea, spiritualitate inalta ...incep sa fie dominante in constiinta colectiva. Jupiter in Piesti ascute foarte mult intuitia oamenilor aducand-o pana la nivel de clarviziune si ajuta la dobandirea, realizarea unei linisti interioare care se manifesta si in relatiile cu lumea inconjuratoare. Aici oamenii devin mai calmi, mai impacati cu sine si cu o anumita ordine a lucrurilor chiar daca nu le place. Daca observi atent oamenii ai impresia ca acestea sunt oarecum amortiti, adormiti...E greu sa crezi ca in acest interval pot apare manifestari sociale, miscari sociale puternice si agresive. Desi este greu sa-ti imaginezi o revolta sociala in aceasta perioada, asta nu inseamna deloc ca putem sa ne culcam pe o ureche si sa stam linistiti. Se poate intampla orice, orice fel de manifestatie, doar ca nuvelul lor de agresivitate si spontanietate va fi oarecum de alta calitate.
Insa toate acesta milostenie, liniste, conciliatorismul... se termină brusc, cand Jupiter ce se mută in semnul Berbecului (6 iunie- 9 septembrie). Viaţa parca se rupe din lant. Totul devine mai salbatic. Totul in jur arde, fierbe, pulseaza si straluceste. Începe jocul de-a prinselea. În contrast cu Varsator, care pune accent pe cooperare, buna intelegere, bunul simt, ideologie, Berbecul recunoaşte doar concurenţă, efortul de a iesi în evidenţă, castigul, victoria, cucerirea, vanatoarea. Oamenii incep sa se imbulzeasca, se resping si se imping reciproc, devin intoleranti, nerabdatori, toti de paraca se grabesc undeva. Incep miscarile si comportamentele maniacale. Dar cu toate acestea Berbecul nu este adeptul mersului pe capete si cadavre. El este oarecum nobil şi generos faţă de cei învinşi, ii este greu să fie supărat pe invingator. El este ca un copil. Avand ce si-a dorit o va strânge la piept, cautand lauda, dar ii va da invinsului un premiu, sa muste si el din ciocolata. Sub auspiciile lui Jupiter toate aceste calităţi a Berbecului înfloresc, si se manifesta in multe culori orientand lumea catre optimism si bucuria existentei.

Jupiter se retrage inapoi in semnul zodiacal Peste (9 septembrie 2010 până în ianuarie 22, 2011) Acum Jupiter ca si cum ar vrea sa spuna ,,Ne-am jucat putin, acum haide-ti sa vedem ce a rezultat” El pare ca specifică în mod clar – ne-am jucat, şi acum uite ce s-a întâmplat! Acum este timpul procesului de intelegere si prelucrare a erorilor, mai ales in sfera afectiva a personalitatii, dar si a societatii. Mişcare retrograda a lui Jupiter, în zodia Pesti va atrage o perioadă de calm şi de compromis, timpul de stabilire a priorităţilor şi constientizarii răspunderii pentru acţiunile proprii unui singur individ sau a unui stat in intregime. Abea in perioada activă a şedere în Berbec (2011), Jupiter va oferi tuturor celor care sunt predispusi să fie influenţati şi îmbogăţiti cu o energie inepuizabilă, perseverenta si enorma forţa interioară, care va funcţiona pentru o perioadă lungă de timp.
Este foarte posibil ca in 2010 cand lumea abea incearca sa se ridice dupa criza financiara care s-a transformat in una economica actuala, in lume va apare o noua criza financiara. In urma acesteia Rusia va avea mult mai putin de suferit decat SUA si UE. In 2010 Rusia va incepe sa se debaraseze de problemele financiare si economice, astfel va incepe sa-si intareasca pozitia pe plan mondial. Nu va ajunge foarte departe, doar va incepe sa-si intareasca pozitia.
Criza din 2010, de care vorbesc eumai sus, mai degraba va fi o criza sistemica decat una pur financiara. Dupa ce aceasta criza se va termina efectele ei va transforma intreaga ordine si constructie mondiala. Este posibil ca aceasta criza de sistem sa dureze 10 ani finalizandu-se in jurul lui 2020. La iesirea din criza de sistem UE cat si NATO nu vor mai fi asa cum le stim noi astazi. Pana atunci se vor crea cateva uniuni europene, de exemplu, uniunea sud-europeana, uniunea nord-europeană. Germania va fi într-o alianţă cu Franţa. Ucraina şi Rusia vor intra într-o alianţă cu Europa de Est.
Iata aici o lista a evenimentelor posibile din 2010 si mai departe.
- activitate solara maxima si ca rezultat apar procese de fermetare si framantare a populatiei, a popoarelor si ideilor; Umanitatea va deveni mai agresiva si mai agitata ca efect al activitatii solare crescute. Nmarul siuciderilor, infarcturilor si accidentelor vasculare cerebrale vor creste permanent. Numarul situatiilor care scap de sub control la fel vor creste.
- ca urmare a dezastrelor naturale (inundaţii, secete, erupţii vulcanice), refugiaţi vor fi aproximatie 50 de milioane de oameni;
- inceputul perioadei de 200 de ani de criză ecologica (moartea pădurilor, râurilor, aparitia secetetelor devastatoare, disparitia anumitor specii de floră şi faună, lipsa de apă curată, inceputul crizei de apa potabila putin observabil inca pentru europeni;
- inceputul perioadei de 10 ani, a declinului moralităţii şi a conştiinţei religioase tradiţionale;
- inceputul perioadei de 100 ani al declinului demografic în Europa;
- startul de redresare economică în Rusia şi Belarus;
- inceputul perioadei de 23 ani a ,,noului matriarhat” sau a ,,Doamnelor Albe”
- inceputul procesului de creare a marelor uniuni regionale de state din Europa, America şi bazinul Pacific;
- formarea de noi teorii economice şi politice, care va schimba viaţa omenirii în viitor;
- introducerea in masa a androizilor-roboti în producţia industrială (SUA, Europa, Japonia, Australia), odata cu aceasta se va trece la introducerea in practica medicala a robotilor chirurgicali;
- umilirea geniilor singuratici, naşterea de idei promiţătoare în principal în echipe de cercetare;
- inundaţii devastatoare în Asia de Sud-Est;
- descoperirea dovezilor stiintifice imbatabile care vor demonstra existenţa sufletului dupa moarte;
- medicina alternativa înflorire;
- studii experimentale cu privire la cultivarea omului virtual în măruntaiele computerului;
- respingere final a ideei de clonare umana;
- monitorul calculatorului se va muta direct pe retina iar imaginea va fi perceputa ca una absolut reala
- internetul se va muta direct in creierul uman. Omul va avea posibilitatea sa-si conecteze creierul la internet, la un server. De aici nu peste foarte mult timp se va dezvolta psihotehnici care vor permite un fel de ,,internet” intre creierele oamenilor ( exista deja incercari in aceasta directie in Rusia si Ucraina, exista si oameni capabili sa stapaneasca aceste psihotehnici).
- crearea computerului mondial (în plus faţă de Internet);
- introducerea pe scara larga a roboţilor in gospodaria casnica;
- divulgarea secretelor OZN-urilor;
- sosirea în masă a străinilor din spatiu.
- inceputul constientizarii profunde la cele mai inalte nivele a faptului ca petrolul este pe sfarsite pe intreg globul.

Cele scrise mai sus, este ceea ce cred eu ca se va intampla in viitorul apropiat sau mai indepartat
Iata aici si alte previziuni vehiculate de data aceasta de lumea stiintifica.
21 Decembrie 2012 se va infaptui paradă planetelor. Nu se vor alinia intr-o linie doar planetele din sistemul nostru solar ci si alte sisteme stelare pana in mijlocul galaxiei. Nici un astrolog sau astronom nu stie inca care pot fi efectele de pe urma acestei parade a planetelor si sistemelor stelare.
2. In periaoda 2010 – 2012 Soarele va ajunge la cel mai inalt nivel de activitate cunoscut pana acum. Efectele sunt foarte greu de anticipat. Sunt posibile aparitii a unor boli de piele, necunoscute.
3. În 2012, Pamantul se poate ciocni cu asteroidul 2005 YU55.
4. În 2012 începe epoca de răcire climaterica la nivel mondial.
5. 2012 – va deveni vârful crizei economice şi politice, conform descifrarii catrenelor lui Nostradamus.
6. În 2012, în conformitate unor calcule a unor institutii de profil, exista pericolul ca foarte aproape de Pamant sa treaca planeta Nibiru, ceea ce va provoca inundaţii, deplasarea de la poli şi schimbări climatice grave.
7. În 2012, se încheie perioada celui de-a "cincelea Soare" conform calendarului Maya. La intrarea într- un ciclu nou actuala civilizatie va trece printr-o selectie naturala foarte dura. Nivelul spiritual si calitatea interioara vor fi caracteristicile necesare si obligatorii de trecere.

Alti oameni de stiinta cu cativa zeci de ani in urma au creat o lista posibila a sfarsitului de lume. Iata cum vedeau acestea viitorul la care deja am ajuns cu totii.
2010 – Petrolul este pe sfarsite. In lume porneste un razboi mondial pentru resurse. Acestea mai spuneau ca Pamantul se va intoarce intr-o parte de la Soare, dar acest lucu va deveni un fel de sfarsit de lume temporar.
2011 - sfârşitul ciclului calendaristic Mayas. Acest sfarsit de lume se coreleaza cu pericolul ciocnirii cu asteroidul 2005 YU55.
2012 – Acest sfarsit de lume contine un buchet intreg de pericole. Intram in perioada celui de-a cincelea Soare. Insasi sistemul Solar agunce la marginea axului galactic, se deregleaza toate ciclurile cosmice pe care le cunosteam, se modifica polaritatea Pamantului. Copii indigo ne sfatuiesc sa ne pregatim deoarece doar 0,5% din populatie va putea supravetui in conditiile actuale.
2013 - Ragnarok, (În mitologia nordică, Ragnarok („soarta zeilor”) este bătălia de la sfârşitul lumii. Se spune că această bătălie va fi purtată de zei (Aesir, conduşi de Odin) şi de entităţile malefice, giganţii de foc (Jotun) şi diverşi monştri, conduşi de Loki. Acest zeu va fi, împreună cu copiii săi, lupul Fenris şi şarpele Jormungand protagoniştii provocării acestui dezastru. În această luptă vor pieri o parte din zei, giganţi şi monştri, dar şi aproape tot universul.) de luat în considerare. Ziua inceputului si sfarsitului. Incepe un proces hiperspatial de intrare in a patra dimensiune. Pentru muritori este moartea, dar pentru zei - naştere.
2014 - astrofizicienii spun că de sistemul nostru solar se va apropia un nor de praf din spaţiu, care va matura totul în calea sa. Acesta este un sfarsit de lume trist.
2015 - sfârşitul a unui ciclu de 9576 de ani, ceea ce duce la moartea sau transformarea civilizaţiei.
2016 - James Hansen, un cercetător a starii climaterice de pe Pământ, susţine că acest an ghetari se vor topi aproape complet si cea mai mare parte a uscatului va fi inundat.
2017 - sfârşitul lumii conform teoriei catastrofelor ierarhice.
2018 - război nuclear conform aceluiasi Nostradamusi.
2019 - posibila coliziune cu asteroidul 2002 NT7.
2020 - Isaac Newton, pe baza previziunilor lui Sf. Ioan Gura De Aur a calculat că sfârşitul lumii va fi anume in acest an, rapoarteaza NewsLand.

În conformitate cu ideile traditiei Chineze, tigrul este un simbol de protecţie din cele patru puncte cardinale şi din centru. În Asia, puterea care vine de la aceasta bestie regala stârneste admiraţie şi frică in acelasi timp. Zei şi eroi purtau piei de tigru, în primul rând - zeii tutore feroce (acestea sunt adesea descrise fiind calare pe un tigru galopant). În China antică, tigrul era un animal simbolic si era al treilea semn al zodiacului (Yin), care corespunde aproximativ zodiei Gemeni.
Tigru reprezinta energia. În est, există un cult al tigrului galben - conducătorul suprem al Pământului şi a energii extraterestre. Multe popoare folosesc imaginea unui tigru în simbolistica lor. Tigrul apare pe steagurile statelor precum ; Bangladej, Nepal, India, Malaezia, Coreea de Nord şi de Sud.

În legendele chineze Tigru apare permanent. Sunt foarte cunoscute si astazi povestile in care tigrul salveaza vieti omenesti. Se spune ca in China antica o femeie a nascut un copil nelegitim, pe care a decis să-l abandoneze undeva in camp. Tigroaică au găsit copilul şi l-a hranit cu laptele ei. Cand copilul a crescut, a devenit prim-ministru. De asemenea se spune ca si marele filosof Confucius a fost salvat de la moarte tot de un tigru. Se spune că el a fost atât de urâtă, incat părinţii lui l-au abandonat pe un munte. Copilul a trebuit să moară, dar tigrul i-a salvat viaţa lui Confucius. O alta legenda spune că a trăiau odata pe un munte doi fraţi, şi ori de câte ori acestea se certau, pentru a se linisti mergeau si hraneau tigrul. Astfel, tigrul avea putere asupra răului.
Tigrul reprezinta o temă populară în artă chineză. Puteţi vedea numeroase imagini cu tigri, în toate formele de artă populară; imagini pictate pe hârtie sau panza, broderii, sculptură şi multe altele. Talismane cu imaginea unui tigru a fost utilizate ca un protector şi simbol al norocului. Petele de pe blana tigrului semnifica dungile norocoase si ghinioniste prin care trece omul in timpul vietii, binele si raul, lumina si ubmra. Tigru are un destin de exceptie, umplut cu evenimente incredibile şi situaţii neaşteptate. El este foarte emoţional şi capabil de sentimente puternice. Particularitatea acestui personaj se află în frumuseţea sa, puterea şi - foarte important – mobilitatea; trei calităţi esenţiale care ajută oamenii să supravieţuiască, mai ales în situaţii de criză dificile. Frumusete, putere, mobilitate.
Venind după 2009 anul Taurului (conform calendarului Estic taurul isi termina influentele in 14 februarie, dupa care intra Tigrul la putere) anul care vine nu va fi unul stabil asa cum ne-ar place, dar foarte interesant, bogat in perspective şi destul de promiţătoar. Tigrul merge mereu in fata si inainte, uraste conventiile, ierarhia şi conservatorismul minţii. Tigrul - un semn al destinului extraordinar şi excepţional, al situaţiilor neaşteptate. Mai mult ca atat, tigrul din 2010 este unul de metal ceea ce ne promite sa aduca cu el o perioada destul de taioasa, dura, dureroasa pentru foarte multi oameni si state.
Tigrul de metal mereu creste numarul acidentelor de tot felul mai ales acolo unde este vorba de metal ( acidente rutiere, feroviare...) creste numarul sabotarilor la intreprinderi, mitingurilor, demonstratiilor, revoltelor sociale, miscarilor sociale, pierderii locurilor de munca, inchiderii intreprinderilor ( ca si cum i-ar trimite pe oameni sa vaneze) si din acest motiv numarul jafurilor armate sau nu, hotiilor, talhariilor, escrocheriilor, furturilor, crimelor...creste intr-un astfel de an.
Oamenii rabdatori care isi vad de treaba lor si nu se uita la bunurile din curtea vecinului vor trece mult mai usor prin acest an. Cu tigru nu te poti juca prea mult si astfel cei care fac tot felul de igalitati vor inmulti numarul celor izolati de societate in locuri mai racoroase din care soarele se vede in patratele. Statistic se va putea vedea ca la sfarsitul anului 2010 numarul celor care au ajuns in detentie va fi cu mult mai mare decat cel din 2009. In aceasta directie politia romana va avea foarte mult de munca si multe batai de cap.
In 2010, numarul camerelor de luat vederi vandute si instalate prin tot felul de locuri publice sau private va creste. Este un an bun zic eu pentru cei care comercializeaza astfel de echipamente de supraveghere, de protectie si paza.
In acelasi timp 2010 va trezi in oameni optimismul si intuziasmul, initiativa. Foarte multi nu vor mai vrea sa boceasca din cauza crizei globale si vor dori sa treaca la actiuni concrete si eficiente ( fiecare dupa mintea lui). Tendintele de acutizare a conflictelor va creste foarte mult la un moment dat si multi vor fi orientati catre declansarea unei revolutii fie in propria viata sau in constructia societatii. Aceasta va fi o perioada periculoasa, pentru ca de regula nimeni nu prea stie cum sa faca acest lucru in mod corect si eficient. Oamenii nu prea au vre-o calificare in raport cu viata desi unii au calificari foarte inalte in raport cu vre-o meserie oarecare. 2010 se va exprima cu totaliritate in sfera reformelor si a constructiei societatii. Va fi nevoie de foarte multa pricepere, intelegere si actiune. Fara acestea, foarte usor se va ajunge la iritarea tigrului si atunci sa vedeti distractie.
Un astfel de an, guvernat de tigru a fost 1998, dar acela nu era de metal. Tigrul va reusi totusi sa faca ceva in sens bun cu criza economica globala care s-a declansat sub guverbarea Sobolanulu (soarecelui) in 2008 si care apoi a fost intretinuta de Taur in 2009. Astfel este bine sa va pastrati banii in valuta straina dar nu in dolari. Numerologic vorbind este si mai bine daca ve-ti putea sa va convertiti banii in cateva valute straine si sa-i pastrati in cateva conturi din tari diferite.
A lua bani, credit din banci ar pute deveni chiar foarte convenabil in 2010, dar cu o singura conditie; sa nu va imprumutati pentru cumparaturi personale si pentru satisfacerea unor nevoi si necesitati ci numai pentru a investi banii in oarecare afacere bine gandita si numai in cazul in care aveti o sursa de venit considerata stabila pentru a va asigura ca ve-ti avea de unde intoarce banii in caz ca in prima perioada de timp noua afacere nu va ajunge la randamentul planificat si dorit.
Incepand cu 2010 vor apare o nou clasa de afaceristi moguli, oligarhi, care vor ajunge sus tocmai pe varful valului crizei economice. Astfel viata le ofera o sansa mare celor tineri si dinamici, curajosi si capabili. Scopul acestora este de a se ridica deasupra si de a se integra armonios in structura oligarhica existenta si invechita pentru a o transforma din interior. Acei tineri care au astfel de gandire si inclinatii, capacitati, vor putea mult mai usor sa ajunga decat altii deoarece chiar timpurile care au venit, ii va ajuta.
In foarte multi oameni, datorita evenimentelor vietii se va trezi dorinta de a fi mai buni, mai frumosi, mai sanatosi, mai demni, mai competitivi, mai competenti, de a fi in primele randuri nu numai in directia acumularii banilor dar si in cea a carierei, indemanarii, specializarii, performantei...Cine va actiona in conformitate, fi ajutat de insasi viata si va scapa de o multime de neplaceri, poate chiar nenorociri, cine nu – nici Dumnezeu nu cere. Daca toate se infaptuesc la timpul lor, acum e timpul pentru asa ceva. Cine va munci in aceasta directie si in sens pozitiv, nu va pierde, cine va incerca sa fie mai destept decat Universul, cine nu se va sincroniza cu necesitatile si cerintele timpului – dejeaba se va plange apoi ca Dumnezeu are ceva personal cu el.
La nivel de relatii interpersonale in 2010 oamenii vor simti nevia de a face mai des complimente iubitilor, surprize, cadouri...dar pe fondul acestor relatii romantice foarte des vor exploada adevarate patimi secspiriene. Manifestarea geloziei in 2010 va depasi mai usor granitile social acceptabile. Numarul celor care si-au pus capat zilelor din cauza deceptiilor, tradarilor...in iubire va creste vizibil. Cine nu stie sa-si stapaneasca emotile in 2010 pregatiti-va sa intampinati lucruri foarte neplacute. Daca nu va doriti asa ceva, invatati sa va stapaniti, sa ganditi cu capul nu cu inima in astfel de situatii. Inima este o busola, un senzor, dar nu este un instrument pentru a gandi. Pentru asa ceva natura ne-a inzestrat special cu creer.
-De ce ai facut asta?
-Asa am simtit.
Asta e cea mai mare prostie pe care o face omul. Ce inseamna am simtit? Care parte din tine a simtit ? De ce depinde acest – am simtit ?...Fara raspunsuri pentru majoritatea celor care doar simt.
-OK, asa ai simtit. Si acum ce simti ?
-Ma doare, ma simt pacalita...tradata...De ce oare i-am permis acestui barbat sa ma dezvirgineze si sa ma lase insarcinata... Ce ma fac acum ?
-Acum incepi sa gandesti ! Gandeste intens, ca poate maine simti tu asa deodata ca mai bine e sa-ti pui capat zilelor. Ca asa simti. Si daca simti si nu gandesti iti vei urma simturile si iar te va durea si iar....Gandeste bine inainte sa faci ce iti dicteaza inima, vaginul sau penisul !!!
Nu trebuie uitat ca in conformitate cu zodiacul ezoteric anul 2010 este cel a Testoasei care isi va pune amprenta sa peste acest an. Intrigi si scandaluri politice vor fi prea destule. Unele, cele mai multe de fapt vor avea o natura opaca, altele vor fi mai transparente, astfel schimbarile de ordin politic si de conducere vor avea loc aproape instantaneu si din motive necunoscute pentru simpli muritori.

Astfel, 2010 promite momente placute în viaţa personală a oamenilor sincronizati cu realitatea, dar si o multime de adevarate tulburari si rasturnari de situatii in cariere politice, in structurile financiare şi viaţa politică a societăţii. În orice caz, anul tigrului galben de metal va fi anul personalităţilor marcante şi a bătăliilor politice, a transformarilor si a rezistentei la schimbare, anul luptei dintre aceste doua directii. Va fi anul celor mai puternice ambitii umane, anul realizarilor si incercarilor, a testarii puterii de viata, de caracter.
In 2010 – este posibila ,,prăbuşirea” Occidentului ??? In termen de doi ani, Occidentul va suferi o criză reală şi in consecinţa se va modifica inca odata toata ordinea mondiala in urma careia SUA si UE vor avea cel mai mult de suferit si vorr fi amenintate cu descompunerea, destramarea. URSS s-a destramat sub presiunea influentelor exterioare, SUA si UE se vor destrama sub presiunea influentelor chiar din interiorul lor.
Atentie doamnelor.
Atentie, dragi femei! În 2010, ca si cum intamplator, accentul cel mai izbitoar şi seducător al aspectului in mintea barbatilor se va focaliza pe bustul si buzele, dvs! A cuceri orice barbat nu va face prea mare oboseala. Mai ales dacă ve-ti face o tunsoare scurtă dar nu prea "tunsoare de tigru", daca ve-ti vopsi culoarea părului in roşcat, castaniu, rosu chiar (foarte in voga vor fi unele suvite blonde pe un fond negru sau suvite negre pe fong bland), actualizati garderoba cu ceva foarte armonios, liniile clasice, dungi, pete colorate ( asemanatoare cu ale tigrului) dar asemenea si combinaţie de contrast din alb, galben, albastru si negru vor exercita o influenta irezistibila asupra barbatilor pe tot parcursul anului. Nu rata sansa ta! Dintre barbati vor beneficia de influentele pozitive ale anului mai ales cei care isi vor lasa mustata.
În general, Tigrul iubeşte oamenii activi, energici, care nu se tem să îşi asume riscuri. Succesul este garantat pentru cei care au muncit bine in anul Boului sau anul Vacii cum i se mai spune şi au produs o platformă solidă pentru urmatorul salt victorios.
Anii ai tigrului au mai fost 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986. 1998, asta pentru ca sa puteti face o similitudine intre procesele istorice de atunci si cu cele de acum. Nu va asteptati ca astazi sa se intample ceva identic. Se vor intampla lucuri care au la baza acelsi principiu, aceleasi energii si motivatii dar efectele de fiecare data sunt altele pentru ca si cauzele sunt doar asemanatoare si nu identice.
Campionatul mondial de fotbal va aduce cateva surprise tehologice si anume, cateva dintre meciurile importante vor fi transmise in regim de 3D. Este posibil ca numarul acestor transmisiuni sa ajunga exact 21. Insa aceste imagini le vor putea vedea numai posesorii de televizoare a ultimilor generatii capabile sa furnizeze imagini in 3D

Lumea se afla in fata marelor transformari si tulburari economice şi geopolitice până la sfârşitul anului 2020: toate statele vor trai vremuri dificile, dar după ani dificili, Rusia se va transforma într-un imperiu puternic, şi va fi un nou lider mondial
In urmatorii trei ani, toată lumea se aşteaptă la o perioadă foarte dificilă.
În termeni de astrologie, acesta stare este conectata la opoziţiea dintre Saturn si Uranus. O astfel de configuratie astrologica, care se repetă istoric, de fiecare dată aduce cu sine cataclizme economice si politice globale.
Romania împreună cu întreaga lume va supravieţui crizei globale actuale, care va avea apogeul in 2010 - 2013. De supravetuit va supravetui in mod sigur, numai ca de noi depinde cu ce pret.
Primul val al criza va dura până în 2012, dar apogeul va fi în vara anului 2010. În acest an se va ajunge la stagnare, o anumită stabilitate, situatie in care mulţi vor fi tentati sa creada că această criză a ajuns la fundul prapastiei şi ca economia va incepe sa creasca în curând. Dar nu va fi asa.
În 2010, va reveni situatia anilor 1990. In tară se aşteaptă o creştere a banditismului, o redistribuire masivă a proprietăţilor, rafueli dintre clanuri pe străzile din oraşe... utilizarea mai accentuata a armelor de foc in tot felul de jafuri si talharii, furturile de bunuri de la persoane si din apartamente vor creste...
Cu toate acestea, ca urmare a unor astfel de evenimente un colaps a ţării nu se va întâmpla un război civil, nu se vor declansa revolte violente ale maselor din cauza foamei.
După 2011 criza va începe să scadă şi se va termina la finele luil 2012. Dar acesta este doar primul val. Începând din 2013 va începe un al doilea val al crizei, chiar mai puternic şi mai distructiv.
Trebuie subliniat faptul că 2013-2014 este foarte interesant din punct de vedere al paralelei istorice si astrologie. Anume în 2014, constelaţie planetare ating punctul critic. În conformitate cu analizele numerologice, Romania în perioada 2014-2016 se vor produce mari schimbari, asociate cu şocuri puternice de cele mai diverse origini.
Al treilea val al crizei, care va avea loc în 2017-2020 si nu va avea consecinte atat de severe, dar se va manifesta factorul uman, oboseala oamenilor de pe urma tuturor acestor evenimente care afectează viaţa, oboseala permanenta si stresul presiunilor sociale. Eu personal ma ingrijorezi foarte mult de acest val.
Numai la sfârşitul anului 2020, umanitatea se va desparti in sfarisit al trei-le si ultimul val de criza care va fi mai tarziu cunoscut sub numele de Marea Depresie.
Sfârşitul crizei este asociata cu proximitatea Jupiter si Saturn, care are loc la fiecare 20 de ani şi marchează o schimbare pozitivă. Având în vedere că Jupiter se va apropia de Saturn în primul grad al Varsatorului - constelaţie asociata cu Rusia, indică faptul că anume în Rusia la acel moment isi va reînvia puterea imperială si este cel mai probabil ca Rusia sa devena noul lider mondial, Noua America. Treizeci de ani de după perioada de criză 2020-2050 va fi o perioada pentru renasterea Rusiei
La putere în Rusia, în 2020-2021 va veni un nou lider politic dar si spiritual Acesta va fi o personalitate extrem de inteligenta, puternica inzestrata cu carizma si har si caruia lumea ii va spune – Calaretul pe cal alb. Mihail cel insemnat a fost deja si acum urmeaza Calaretul pe cal alb. Toti restul presedintilor pana la acesta ii pregatesc doar calea pentru cel ce trebuie sa vina. Acest aspect este bine cunoscut la rusi si este chiar asteptat. Ca amploare si putere acest conducator va fi unul de nivelul lui Petru I. El va fi înalt si frumos ca barbat, ca infatisare si ca prezenta. Ce inseamna ,,cal alb” eu inca nu stiu. Poate că el va fi născut în anul calului.
Noul lider va domni un timp scurt, dar va lăsa o urma remarcabila. El va fi inlocuit de un alt mare lider, de care va fi legata renasterea culturii ruse. Renasterea Rusiei va dura cel putin 30 de ani.
Pe 15 ianuarie 2010 va fi o chilipsa de Soare si exact in aceasta perioada te timp in Ucraina va avea loc primul tur de alegeri prezidentiale. Astrologii mari ai lumii considera ca acest lucru este extrem de nefact nu numai pentru presedinte si Ucraina ci si pentru intreaga lume. Din cauza acestei eclipse nimeni nu se apuca sa prezica care vor fi rezultatele alegerilor din Ucraina si care vor fi efectele acestora pentru intreaga lume. Se poate doar presupune ca aceste rezultate vor fi cu totul altele, total neasteptate decat ne putem imagina astazi.
Este de asteptat ca in 2010 Barack Obama sa dezlantuie un nou razboi regional sau chiar doaua. Iranul ar putea deveni urmatoarea tinta a SUA. In foarte scurt timp acest presedinte va arata lumii o cu totul alta fata.


Acum sa vedem ce ne spune numerologia despre 2010. Ultimile doua cifre care se modifica de la un an la altul (20..raman constante si ne vorbesc despre Cooperare, adaptabilitate, respect fata de ceilalti, asociere, mediere) sunt 10. 1 plus 0 formeaza 1. Cifra 1 este - Declansator de evenimente, deschizator de drumuri, conducator, independent, strangator, individualist. Caracteristicile generale ale anului se compun din 2+0+1+0 = 3. Cifra 3 nu ştie să ierte pe cei care o supara, este foarte egocentric si introvertita. Aceasta cifra în mod constant însoţeste schimbarile rapide a starii de spirit, si din acest motiv nu duce lucrurile până la sfârşit. Si in 2010 vom avea parte de tot felul de lucruri incepute, si nefinalizate din partea guvernantilor. Cifra 3 şi iubeşte excesele inutile, ii place extravagantele, este predispua la tiraniei si capricii de multe ori de prost gust si dincolo de limitile bunului simt. Foarte des numărul trei predispune oamenii spre multa vorbareala inutila şi îi place să lanseze tot felul de barfe. Cand acest lucru il face un om oarecare, efectele se raspandesc doar asupra vietii acestuia, cand aceleasi lucruril le fac guvernantii, efectele se raspandesc asupra unui popor intreg, care si-a trimis reprezentantii sai calitativi si cantitativi in parlament. Cele mai multe cifra trei ori nu detine nici un scop in influentele sale. E un fel de joc de dragul jocului, fara a urmari un scop clar, cu o finalitate programata si asteptata.
Cifra 3 raspunde de informatii si raspandirea acestora, astfel trebuie sa ne asteptam ca in tara se vor declansa tot felul de ,,razboaie” informationale intre partide, intre lideri politici. Toti vor incepe sa alerge maniacal dupa tot felul de informatii cu cele mai diferite scopuri. Daca 1 este cifra ideelor, 2 este implementarea ideei la un nivel mai vizibil (desen, schita, plan..) , 3 este cifra informatiei concrete. In geometrie 3 se deseneaza ca un triunghi. Acesta este prima forma geometrica si este construita intr-un singur plan. Este o forma plata, iar de aici putem trage concluzia ca intr-un astfel de an apar pericole mari de cutremure devastatoare prin lume. Cifra 10 din 20.. ne arata si pericolul unor astfel de impulsuri foarte puternice. Astfel ne putem astepta ca in 2010 in lume sa erupa vre-un mare vulcan care ar putea declansa efecte din cele mai neasteptate si periculoase pentru intreg globul nu numai pentru tara in care se afla acel vulcan. In General putem spune ca tot ce tine de explozii extrem de puternice, cu efecte devastatoare, fie ca acestea vin de la natura, din activitatea umana, din bombe, din cosmos...vor pune mari probleme si vor exista astfel de pericole pe durata intregului an. Data de 10.10. ..10 este una din zilele cele mai periculoase sub acest aspect si nu numai. Numărul de 10.10.10 (10.10.2010 ) se referă la schimbări la nivel mondial, la distrugerea unor forme vechi ( de gandire, de atitudine, de comportament social, fiscal, economic, politic...). Şi aici amintesc de biblie: "Nu vom muri toti, dar totul se va schimba" - principiul Schimbării. Prin urmare, sarcina fiecărui mileniului este de a schimba umanitatea si de a o aduce la un nou nivel calitatativ, dar poate si cantitativ. În cazul nostru, la data de 10.10.2010 se referă la semnul zodiacal Capricorn, care pune în aplicare principiul ascensiune pe verticală, fără drept de a comite greşeli. Dreptul de a comite greseli in general este foarte mult limitat pentru toti pe parcursul intregului an in comparatie cu anii precedenti. Astfel cei care vor glumi cu acest principiu foarte usor o vor da in bara si va fi destul de dureros. Din 10.10.2010 pana in 30 12. 2010 noi ca tara va trebui sa facem o multime de corectii in acesta directie, adica in directia ascensiunii verticale in societatea noastra. Prea multe fetite sunt respectate, admirate si urcate in varf, pentru ca nu au facut nimic, poate doar au pozat in funduletul gol in vre-un tabloid. Prea multi oameni au ajus sus pe scara ierarhica, doar ca au lingusit pe cineva, prea multi sunt sus din acei care nici jos nu se prea descurca, in meseriile lor, in viata de zi cu zi si se tin de acele posturi cu dintii tocmai din acest motiv.
In componenta anului avem doi de zero. Zero este un element extrem de puternic, simbolizând transformare. Energiile lui zero este atât de mare că poate provoca mari transformari, explozii, forte centripete sau centrifuge. Foarte putini oamenii stiu cum si pot controla sau utiliza forta lui zero. Din acest motiv foarte multi in aceste timpuri se vor simti neajutorati, incercuiti, prinsi la mijloc, prinsi in capcana. Zero este controlată de Pluto şi semnul astrologic al Scorpion. Într-un sens pozitiv, zero este profund, puternic şi are o proprietăţi vindecatoare. In sens negativ zero este – impunator, persuasiv, uşor cade în extreme şi este razbunator. Din acest motiv vom vedea cu totii foarte des cum zero se manifesta pe intreg globul in acest timp. Anume zero va face o multime de lucruri extreme foarte neplacute pentru oameni.
Daca facem abstractie de cei doi zero atunci avem numarul 21. Cifra 21 - este un numar magic. Se foloseste la ghicit. Nu intamplator a aparut si jocul de carti DOUA ZECI SI UNU. Numarul 21 este format din trei de 7 sau din sapte de 3, iar cifrele 3 si 7 au calitati puternice. Varsta de 21de ani este o etapa importanta in viata omului, incheind ciclurile de 7 ani. La aceasta varsta se perfecteaza formarea personalitatii. Cel legat de numarul 21 se poate astepta la schimbari inexplicabile, neasteptate ale soartei. Rusia este guvernata de cifra 7 deaceia la ei toate evenimentele exceptionale care lasa urme istorice adanci se produc la intervale de timp multiple lui 7. Romania este guvernata de cifra 8, astfel la 8X3=24 ani dupa revolutie ne putem astepta la fenomene sociale grandioase daca pana atunci nu se va atenua puterea ce se acumuleaza. Daca nu se va face nimic in aceasta directie, sau nu se va face suficient atunci bine nu va fi pentru foarte multi oameni care astazi se cred invincibili, nemuritori, stapani...cu atat mai mult ca 2013 este anul in care ultimile doua cifre formeaza jumatate din 8, iar 8 impartit la 4 rezulta 2 – cifra a destramarii, a luptei contrariilor, extremelor, a emotiilor puternice si necontrolate de ratiune. Oricum nu ar fi 2013 va fi un an extrem de important pentru Romania cu efecte de lunga durata.
In 2009 am avut ultimul tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale in data de 6. Cifra 6 este intermediara dintre 8 si 4 in randul cifrelor pare. Astfel aceasta zi a fost aleasa foarte prost, pentru oricare dinte candidati, castigator. Aceasta zi favorizeaza sau pregateste drumul lui 8 spre 4 si a lui 4 spre 8, adica pregateste evenimente posibile de care vorbeam mai sus. 8 este o exagerare a lui 4. Daca 4 este poporul atunci 8 este puterea care guverneaza acest popor. Daca puterea se imparte in doua, atunci sigur o parte se va alatura mai mult poporului, iar ceilalta mai mult puterii. Astfel poporul se dizbina, exact in doua parti si nimic bun din asta nu va rezulta. Cand un popor se dizbina in interiorul sau, nu va mai putea sta in picioare, este usor de cucerit, de invins.
Alegerile fiind programate in data de 6.12.2009 = 6+1+2+2+9 = 20 =2+0=2 – cifra oricarui obiect sau lucru rupt in doua. Ce ai rezultat dupa aceste alegeri am vazut cu totii. Au rezultat doua Romanii aproape egale ca numar cu un singur presedinte. Nu il invidii deloc pe cel care a castigat, oricare ar fi fost acesta. Responsabilitatea este atat de mare sub cifra de vibratie 2 incat doar daca esti nebun te poti arunca cu capul inainte faca sa constientizezi ce sarcina iti asumi in fata unui popor intreg. Aici trebuie sa intelegeti cu totii ca a fi presedinte, conducator, lider, instructor, invatator, maestru...este o responsabilitate imensa mai ales in anumite perioade de timp. Daca cineva dintre oamenii obisnuiti greseste cu ceva in fata altui om, efectul se raspandeste vectorial, de la primul catre celalalt. Insa cand un presedinte, invatator...greseste efectele se raspandesc circular, radiant, asupra zeci, sute, mii, milioane de oameni, fara ca acestea macar sa simta ceva. Pentru unele din aceste greseli conducatorii ard mult timp in iad.
Pentru ca suma totala a anului formeaza un 3 asta ne arata de ce vom avea noi toti nevoie ca sa trecem usor si cu bine prin acest interval de timp. Trei sub acest aspect reprezinta expansiunea, forte de expansiune. Aceasta cifra este una înteligenta, inteleapta, care invata usor, estei iubitoare de călătorie prin ţări străine, cifra ce tinde să acumuleze experienţa de viaţă în toate manifestările sale. 3 - o cifră inteligentei superioare, a riscului asumat, consteintizat si iubeste, favorizeaza profesorii şi specialişti de inalta calificare în domeniul lor, oameni cu o inalta moralitate si tinuta spirituala. 3 este controlat de Jupiter şi semnul astrologic al Sagetatorului. In sens negativ treiul poate crea situatii de pisimism exagerat, poate sa impinga catre a merge la riscuri nerezonabile, de multe ori face postii regretabile si poate conduce catre depresie (sociala, politica, economica..)
Exista o priofetie lasata de parintele Arsenie - indrumatorul uneia dintre cele mai vechi manastiri crestine din ţară (din Carpati) Acesta anuntase lumii că 11 august 2010, la 4.00 va fi cel mai distructiv din istoria lumii un cutremur. Arsenie a primit o revelaţie divină in timp ce se ruga la sfânt Muntele Athos. Armagedonul va începe după "Pamantul se va cutremura de la cutremurul devastator, care va fi atât de puternică încât poli Nord şi Sud se vor schimba . Toate acestea vor evolua în haos de foc. După trei zile şi trei nopţi de coşmar apocaliptic vor fi salvati doar foarte puţini – vor ramane in viata doar cei ce sunt curati înaintea lui Dumnezeu şi s lumei oamenilor’’. Nu prea cred eu ca lucrurile vor sta anume asa, dar stiu ca exista o anumita doza de adevar in cele spuse de el.
Daca privim asupra anului 2010 si altfel vedem ca acesta este compus din 20 si 10 (ultimile doua cifre variabile si primele doua- constante pe perioade mari de timp)
Astfel 20 reprezinta cea mai mare octavă a cifrei "doi". Aceasta cifra simbolizează o trezire, învierea sau renaşterea si este asociata cu achiziţionarea de noi valori in viaţă. 20 e ca si cum ar fi o femee gravida gata sa nasca si sa dobandeasca o valoare noua si extrem de puternica- copilul, numele de mama. Acest număr are un potenţial psihic foarte puternic, capabil de a genera vise profetice. Credinţa este, de asemenea, legata de acest număr.
10 reprezinta la fel un număr foarte puternic, simbolizând finalizarea ciclului de numere utilizate în arcana mica.Numarul ne arata finalizarea unui proces, concluzia, graviditatea si necesitatea de a naste, de a trece la un alt nivel superior. Această concluzie, de asemenea, este accentuata si de faptul, că de la momentul conceptiei si pana la nasterea copilului trebuie sa treaca 10 luni Lunare, precum şi randul de cifre primare, care la fel este format din zece unitati. Nu trebuie sa uitam ca radacinile lui 10 duc departe în antichitate. Dumnezeu i-a transmis lui Moise 10 porunci. Zece emana din sine încredere şi dragoste, radianta şi lumină. Zece - este un număr compus din emanaţia de creatie a lui 1, şi vibratiile vindecatoare a lui zero. Partea pozitiva a lui 10 o reprezinta finalitatea, completul, dezvoltarea, daruirea. Aspectul negativ a lui 10 este reprezentat de faptul ca este predispus spre extreme, uneori prea sigură pe sine, este dominant si iubitor de putere.
In format Wingdings2010 arata astfel - ceea ce este forte sugestiv, punand inca odata accentul pe informatii, documente, cunoastere, pastrarea informatiilor, desecretizarea unor informatii...
In acelasi format ziuaultimului scrutin de alageri prezidentiale arata astfel, iarasi foarte sugestiv.
Cuvantul -Romania are valoarea numerologica 8- indatoriri sociale, doritor de rang social, doritor de putere, cu aspitatie catre mari averi asta este tendinta aproape fireasca a tuturor celor care locuesc in acest teritoriu. Numai aici poti vedea oameni care fac imptumut la banca ca sa-si cumpere ultimul model de telefon. Numai aici vezi oameni care desi nu au unde locui, sau se darama casa peste ei, dar isi cumpara ultimul model de BMW sau alta marca de lux.
Un nou inceput in romania a fost declansat in 1989 =27=9 adica sfarsitul unui proces si imediat inceputul altui proces calitativ nou. Ultimile doua cifre din 1989 =8+9 =17 =8 si dupa cum bine stim toate momentele importante s-au desfasurat sub semnatura lui 8. Chiar si pe cuplul Ciausescu tot intr-o zi cu vibratia 8 l-am impuscat, adica pe 26. De atunci si pana acum cele mai importante evenimente pentru tara se produc sub vibratia lui 8, 4 sau 6 ca cifra intermediara. Cifra 6 pentru Romania este ca un pod de trecere de la o situatie la alta mai buna sau mai proasta, asta depinde de capacitatea noastra de a gandi, de a simti, de a ne responsabiliza, de vointa... Cuvantul ,,Stat” are valoarea numerologica egala tot cu 6. Astfel este posibil ca chiar statul sa se faca vinovat de situatiile prin care vom trece. Chiar statul cu maina lui isi da foc la paie. Cuvantul ,,Guvern’’ tot valoare 6 o are. Basescu si Geoana ambele nume au valoarea numerologica 7.
7= Presedinte, Infrangere, Baneasa, Roman, Intelepciune, Tribunal
8= UE dar si Jandarmerie, Egalitate, Obligatie, Razboi. Revolutionar,
5= NATO, Justitie, Senat, Politie, Educatie, PD-L, Contestatie, Onoare, Responsabilitate, Loialitate, Brasov, Victima...
1 = Parlament, MAE, BEC, Demnitate, Bucuresti. Revolutie, Militar,Targoviste, Spirit, Intelegere
6= Deputat, PNL,Timisoara, Echilibru. SPP
2= UDMR, PRM, Diaspora, Victorie, Candidat. Ciausescu, Judecata
3= PSD, Alegeri Prezidentiale, Minciuna
As mai puteaaduce aici inca foarte multe cuvinte care au aceiasi valoare numerologica dar cred ca acestea sunt suficiente pentru a face conexiuni.

Alegerile avand loc in data de 6, trebuie sa ne pregatim spre a trece spre o situatie fie mai buna, fie mai proasta. 6 pregateste trecerea aceasta si desi este o cifra a echilibrului, notiunea de echilibru nu inseamna obligatoriu un eveniment placut cum nu inseamna obligatoriu un raport de 50% la 50%. In unile sisteme echilibru poate sa insemne si 20% la 80%.
De la cifra de vibratie a anului, care este 3 dupa cum deja stiti si pana la cifra 8 –vibratia Romaniei ne lipsesc 5 unitati, ceea ce inseamna ca expansiunea, profetiea, aventura, folosirea libertatii in mod constructiv ne va lipsi si va trebui sa o compensam cumva ca sa putem trece usor prit tot acest timp. Aceasta este o cerinta cosmica. La un nivel mai apropiat de realitatea noastra, adica la nivel social de la ultimile doua cifre a lui 2010 (10=1) si pana la 8 al Romaniei ne mai lipsesc 7, adica – analiza, intelegere, cunoastere, constientizare, studiu, meditatie, descoperire, intelepciune. Daca cei care iau hotarari si decizii si pentru noi vor putea sa adune aceste calitati, va fi mai usor, daca nu...asta e situatia, suferim cu totii, dar si aici unii mai mult altii mai putin in dependenta de aceleasi calitati.
Poate o sa mai scriu pe marginea acestei teme, dar acum ma voi opri aici. Cine are putere sa inteleaga, ochi sa vada si urechi sa auda, sa inteleaga, sa vada si sa auda. Cine nu...Dumnezeu cu mila.

Iata pe scurt semnificatia cifrelor din componenta lunilor si a anilor.
1 = A fi, Eu sunt, Unicul, Dumezeu,impuls spre actiune, actiune centrifuga
2 = a simti, antipatie, a nu iubi, a duela, dualitate, forte centripete, contrarii, antiteza
3 = a fi atins, a vinde, a scoate afara, expansiune, a cunoaste, informatie, plan, suprafata.
4 = a atingere, a vorbi, a detine, pragmatism, a avea, forma cu volum, a stabiliza, a face radacini, stalp, coloana, copac, de nadejde, baza. paine
5 = vindeca, de a iubi, distractie, circ, a manipula, a influenta, a iesi in evidenta, a fi cunoscut,
6 = a se vedea, a patrunde, misticism, a trece dintr-o lume in alta, a conduce, a pricepe,
7 = a decoda, a destainui, a descoperi, a demitiza, a defaima,
8 = a controla, a putea, a fi capabil, a asculta, a deveni maiestru, initiat, iluminat, intelept, a face justitie, a face dreptate;
9 = a depasi limita, a te naste, a trece dincolo, a muri si a te renaste, lipsa luminii, tristete, teama de necunoscut, frica, spaima, tensiune,
0 = a expira, a anula, a finaliza.

30 de comentarii:

  1. Dupa cum spuneti dvs aici se pare ca fiecare om in parte va muri de cateva ori ...

    RăspundețiȘtergere
  2. macar de s-ar intampla mai repede sfarsitul ala...ca eu una nu mai am rabdare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul e ca si eu nu prea mai am rabdare :-)
    Ideea este ca o lume se sfarseste chiar acum, in fata noastra. Se sfarsete lumea unei anumite mentalitati, ideologii, valori, atitudini. Aceasta lume bazata pe bani, putere, dominatie, supunere, divizare...este evident ca se termina. Intreg globul nu mai poate trai dupa aceste norme, reguli si legi. Lumea trebuie sa treaca la un alt nivel de intelegere a lumii in care traieste, la un alt nivel al mentalitatii, valorilor...Cat sange insa se va varsa pana vom ajunge acolo, numai Dumnezeu stie. Este evident ca vor fi o multime de oameni care vor opune rezistenta la schimbare, la nou. Acest lucru va produce un conflict evident intre mentalitati, intre sisteme si ideologii. In articolul de mai sis sunt postate o multime de variante care circula astazi prin anumite cercuri. Parerile mele personale acolo sunt putine.
    Am postat acest text ca sa puteti lua la cunostinte toate aceste variante si pareri, dar nu trebuie sa va speriati si sa va agitati naprasnic, pentru ca pana la urma oricum nu cred ca puteti face ceva, chiar daca totul va trebui sa se intample cum scrie mai sus. Daca insa credeti ca puteti face ceva pentru ca lucrurile sa se intample exact cum scrie aici sau in alte texte, sau puteti face ceva ca lucrurile sa capete o cu totul alta turnura si caliate, atunci va inteleg agitatia si ingrijorarea.
    Stiti cum e? Unele lucruri se intampla chiar sub nasul omului si el afirma; asa ceva nu poate fi pentru ca nu poate fi niciodata. Altii vad lucrurile mai clar chiar daca ele se petrec dincolo de munte. Asa a fost si asa va fi mereu. Cu alte cuvinte Dumnezeu stie exact ce si cum se va intampla. Desi la Dumnezeu nu prea exista intamplari. La El- totul nu este intamplator. La noi - nimic nu este intamplator.
    Va salut.

    RăspundețiȘtergere
  4. adica . . . , nu ne vom plictisi . . .

    RăspundețiȘtergere
  5. adevarul e in credinta ortodoxa

    RăspundețiȘtergere
  6. bine ca va regasesc.Interesanta apreciere asupra anului 2010.Sunteti recunoscut ca un excelent numerolog; nedumerirea unora cred ca este exact fata de exactitatea numerelor in antipod cu perceptia proprie si interpretativa; este un an in care trebuie sau nu sa facem schimbari,un an pe care fiecare il doreste cat mai aproape de binele propriu.Dar ce facem cu arbitrarul...?!Alegerile noastre...Sunt nascuta intr-o zi de 20;acum am vazut ce inseamna cifra.Un an bun tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. desi nu sunt o persoana saraca, (dar nici nu ma dau banii afara din casa) si asta pentru ca muncesc destul de mult, ma tot gandesc de ce ne trebuie mai multi bani decat putem cheltui, mai multe case, masini, imbracaminte etc ? daca schimbarea se refera la aprecierea valorii umane sunt intru totul de acord. daca toti am muncii mai mult si am consuma cat avem nevoie cred ca am fii mai fericiti. mai intai trebiue sa constientizam ca nu e nimeni mai presus decat altul in fata lui Dumnezeu si in fond nu luam nimic cu noi cand parasim aceasta lume, iar cat priveste mostenirea cred ca e mai importanta cea spirituala decat cea materiala, oricum copiii au soarta lor si daca le lasi avere ca mostenire ei pot sa o piarda daca nu sunt educati si interesati. e momentul sa ne gandim la viata ca un dar pretios si la terra ca la propria locuinta, decat la acumularea de averi. sunt intru totul de acord cu cei care vor sa aiba multi bani sa construiasca imperii dar in scopul umanitatii , pentru a da oamenilor de lucru ...nu numai pentru a-si pune la adapost urmatoarele 10 generatii. in fine poate sunt deja deplasat pentru epoca asta o sa mai treaca multa vreme pana se va ajunge la o asemenea gandire la nivel general sau....sper sa se fii inselat toti prezicatorii aia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lae spune:-Daca se pot propune remedieri preliminare, evitari, schimbari necesare,contracarari,cu efect imediat ,termen mediu sau indelungat?!
    -Cine trebuie sa faca acelea?
    -Exiz=sta persoane capabile?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum as putea afla daca in viitorii 100 sau 1000 de ani voi putea sa citesc si eu pe net un text fara greseli flagrante de gramatica si de puntuatie? In rest numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate sa citesti ceva pe net fara greseli atat acum cat si in urmatorii 50 de ani nu va fi pozibil. Sunt foarte sigur de asta. In urmatorii 100 de ani pe net in general nu ve-i mai putea citi nimic sau extrem de putin.
    In acest spatiu nu conteaza greselile ci informatia, iar aceasta trebuie sa circule repede. Informatia din spatele literelor, cuvintelor, frazelor conteaza nu insasi literele sau cuvintele.
    Daca reusesti sa citesti asta:( 0D474 1N7R-0 21 D3 V4R4, 574734M P3 PL4J4 0853RV4ND D0U4 F373 70P41ND 1N N151P, 151 D4D34U 53R105 1N73R35UL C0N57RU1ND UN C4573L D3 N151P CU 7URNUR1, P454J3 53CR373 51 P0DUR1. C4ND 3R4U P3 PUNC7UL D3-4 73RM1N4, 4 V3N17 UN V4L, D157RU64ND 707UL, R3DUC4ND C4573LUL L4 0 6R4M4D4 D3 N151P 51 5PUM4…. M-4M 64ND17 C4 DUP4 4747 3F0R7, F373L3 V0R 1NC3P3 54 PL4N64, D4R 1N L0C D3 4574, 4L3R64U P3 PL4J4 R424ND 51 JUC4NDU-53, 51 4U 1NC3PU7 54 C0N57RU145C4 UN 4L7 C4573L; M1-4M D47 534M4 C4 4M 1NV4747 0 M4R3 L3C713: D3D1C4M MUL7 71MP D1N V1474 N0457R4 C0N57RU1ND C3V4, D4R C4ND M41 74R21U UN V4L V1N3 51 D157RU63 707, C3 R4M4N3 3 D04R PR1373N14, 6R1J4 51 M41N1L3 4C3L0R4 C3 5UN7 C4P481L1 54 N3 F4C4 54 5UR4D3M. ) ce mai conteaza cate greseli sunt in text. Apoi in urmatorii 100 - 150 de ani putini vor mai fi cei care in general vor mai scrie ceva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, d-le Anatol pentru acest material postat, mi s-a parut foarte interesant. Multumesc Divinitatii ca existati!
    Eu sunt convinsa ca exista un plan divin, de aceea stiu ca nimic din ceea ce se intampla nu este cu totul si cu totul intamplator, cum zic unii.
    Va rog sa-mi dati voie sa va spun ca imi doresc sa vad in jurul meu cat mai multi oameni care sa constientizeze si sa respecte macar Decalogul si sa inteleaga si sa respecte cele trei legi ale Universului, Legea Iubirii, Legea Liberului Arbitru si Legea Cauza-Efect, pentru ca atunci, cu siguranta, ar fi mult, mult mai mult bine, armonie si pace in lume.
    Toata stima mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. 0DATA INTR-0 ZI DE VARA, STATEAM PE PLAJA 0BSERVAND D0UA FETE T0PAIND IN NISIP, ISI DADEAU SERI0S INTERESUL C0NSTRUIND UN CASTEL DE NISIP CU TURNURI, PASAJE SECRETE SI P0DURI. CAND ERAU PE PUNCTUL DE-A TERMINA, A VENIT UN VAL, DISTRUGAND T0TUL, REDUCAND CASTELUL LA 0 GRAMADA DE NISIP SI SPUMA…. M-AM GANDIT CA DUPA ATAT EF0RT, FETELE V0R INCEPE SA PLANGA, DAR IN L0C DE ASTA, ALERGAU PE PLAJA RAZAND SI JUCANDU-SE, SI AU INCEPUT SA C0NSTRUIASCA UN ALT CASTEL; MI-AM DAT SEAMA CA AM INVATAT 0 MARE LECTIE: DEDICAM MULT TIMP DIN VIATA N0ASTRA C0NSTRUIND CEVA, DAR CAND MAI TARZIU UN VAL VINE SI DISTRUGE T0T, CE RAMANE E D0AR PRIETENIA, GRIJA SI MAINILE ACEL0RA CE SUNT CAPABILI SA NE FACA SA SURADEM.(TEXTUL DVS DECODIFICAT)FOARTE FRUMOS... TOT RESPECTUL DIN PARTEA MEA PT DVS CA NE-ATI AJUTAT SA DESCOPERIM LUCRURI ATAT DE INTERESANTE DESPRE LUMEA DIN JUR

    RăspundețiȘtergere
  13. mult recunoscatoare lui dzeu ca existi!!!o sa caut cartile sa le citesc,dar as vrea cumva si ceva mai organizat,sa studiez.locuiesc la sf.gheorghe,nici brasovul n-ar fi departe,as merge la ceva seminarii
    citeam putin mai sus comentariul despre greseli in scrisul corect al lb romane.desigur e important dar cand ai un munte de informatii(din studiu si informare,insemnand enorma munca)daruite cu marinimie,m-a durut,si pt el dar mai ales pt dvoastra,doar ce-a gasit important de comentat.acum ceva ani am avut o perioada cu dar,ori har?eu eram asa incantata de trairile mele,de cum am reusit sa le ordonez si aratandu-i-le sotului meu,a gasit de cuviinta sa-mi observe doar greselile de ortografie.va sarut eu ochii mintii,sa va treaca si sa ne traiti si daruiti,s-apoi si noi din ce vom sti sa dam cat mai departe.o sa va scriu cam cum simteam eu prin mart.90
    CALAUZA FI-I-VA CERUL

    SIMT GREUTATEA CERULUI DE-AZUR
    SI LARG IL SIMT,IMENS SI PUR.
    DOAR SOARELE-FLACAU BATRAN-
    CU PLETE AURII SI CALDE E STAPAN!

    IMENSA TIHNA CE-L CALAUZESTE
    DREPT PILDA STA SI V-O DORESTE!
    IMPRUMUTATI SAU CHIAR FURATI
    LUMINA,PACE,CALM SI POEZIE!

    MA PIERD PRIVIND ALBASTRU LUI
    SIMT MOALE,BOAREA VANTULUI.
    SI ZBORUL LIN SPRE`NALTU LUI
    NU FRANGE ARIPIOARA NIMANUI.

    DOAR O CLIPA PRIVITI CERUL
    OAMENI DRAGI,VETI FI MAI BUNI!
    VETI PRIMI CU PRISOSINTA
    CE-NTRE OAMENI TREBUINTA-I!!

    toate cele bune tuturor!!doamne picura-ne
    luminita si puterea sa ne regasim!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sper sa apareti mai des la televizor, sunteti un om de calitate iar poporul are nevoie de elite.

    RăspundețiȘtergere
  15. Spre ruşinea mea, eu v-am "descoperit" abia acum câteva zile, în emisiunea Codul lui Oreste. O prezenţă extrem de agreabilă, cu un discurs dinamic şi interesant, o minte bine documentată şi excelent organizată. Am dedicat această seară exclusiv pentru a citi câte ceva despre dumneavoastră, atât cât am putut descoperi pe internet. Cu siguranţă voi achiziţiona cea mai recentă carte pe care aţi publicat-o şi voi reveni cu interes şi admiraţie la paginile pe care le publicaţi aici. Vă doresc mult succes! Cu stimă, Mirela

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum pot sa fac diferenta intre inger si demon,atat timp cat unul dintre ei poate lua infatisarea celuilalt?

    RăspundețiȘtergere
  17. nu exista inger fara demon sunt unul si acelasi .... nu exista bine fara rau, nu exista intuneric fara lumina........daca vrei o singura componenta o atragi instant si pe cealalata.....sunt ca doua fete ale aceleiasi monede, medalii daca preferatii cuvantul:P

    RăspundețiȘtergere
  18. -sunt atitea si atitea interpretari , domnul Basarab , este un OM deosebit , am avut marea bucurie , dar... de la Dumnezeu de a cunoaste trei persoane deosedite , dintre care una are calitati cu totul si cu totul speciale , ma bucur ca sunt tot mai multe persoane interesate de a creste , aceasta ne ajuta in marea transformare , din pacate cam putine ... cu cit numarul lor creste tot mai mult si mai repede , incercarile... se pot schimba ... fara sa socot ani , numerologii ... de noi depinde totul , o simpla rugaciune spusa cit mai des , in orice conditii , ca te scuipa ... loveste.. injura.. inseala... orisicine... chiar cel mai apropiat , sa nu tii minie , suparare, nemultumire,... spune "Doamne da-i IUBIRE" sau spune cit mai mult "eu sunt IUBIRE",PACE,LUMINA" - va iubesc pe toti , Stela.

    RăspundețiȘtergere
  19. doresc sa am nr. dumneavoastra de telefon vreau sa ma sfatuiti intru-un proiec . multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  20. ....acum , aproape la sfarsit de an 2010 , am putea trage concluziile de rigoare , notand cate din prezicerile marilor intelepti s-au adeverit , cate nu , ce rol joaca numerele in viata noastra, si cat de mult ne putem "juca pe seama lor" , dandu-le diverse semnificatii, putem lua ca punct de referinta , religia si istoria ei cu poruncile si profetiile ei , putem sa ne ghidam dupa credinta budhista , mayasa, incasa, ayurveda,psihologie , parapsiholigie, astrologie , horoscoape personalizate , nationele si internationale, UN LUCRU ESTE CERT : CRED CU TOATA FIINTA MEA CA AVEM NEVOIE CU TOTII SA NE INTOARCEM UN PIC FATA CATRE DUMNEZEU SI SA INCERCAM SA AFLAM CE ANUME INCEARCA - EL - SA NE COMUNICe , si care este menirea nostra in , ansamblu si -n particular , vis-a- vis de aceasta stare lu lucruri , care la drept vorbind , ne-a purtat , oarecumm in pragul deznadezdii si depresiei generale si a crizei ...nu neaparat economice.....Acum , cand "material" , avem mult , mai mult , spiritual ....am pierdut foarte mult teren
    P.s. Citesc ,"VIATA CARE NE TRAIESTE(si incerc sa patrund ,ceea ce tocmai ati incercat sa transmiteti "lumii".....misiune dificila , pe alocuri , va inteleg ....sau mai bine zis , ma identific , cu ceea ce afirmati , in altele , trebuie sa citesc si sa recitesc de doua , trei , ori ca sa inteleg , ce ati vrut sa spuneti si in final...nu sunt f. sigura ca am "inteles"....trebuie in schimb sa va recunosc superioritatea , data poate tocmai de aceasta "neantelegere " a mea( dar si datorata documentatiei prodigioase in domeniu) ....poate cand voi mai creste spiritual , socio-psihologic , voi intelege mai exact si ce anume vroiati sa transmiteti cititorului de rand)
    In orice caz , O MINTE LUMINATA , face mereu placere "s-o urmaresti" , chiar daca nu intelegi tot
    Dana B. Bacau...acum Italia

    RăspundețiȘtergere
  21. buna ziua am o intrebare pentru dumneavoastra rog am raspunde urgent vreau swa stiu in legatura cu tatal meu daca va castiga procesul si daca va merge la lucru si ceva in legatura cu sanatatea datele lui de nastere 21 mai1962

    RăspundețiȘtergere
  22. am ramas placut inpresionata ma bucur ca vam descoperit

    RăspundețiȘtergere
  23. V-am descoperit tarziu ,dar imi transmite-ti de atunci intelepciune si lumina de cate ori va ascult ,va citesc ,va privesc.
    Un gand pentru toti cititorii <>
    O basarabeanca nascuta pe 24.12.1974.

    RăspundețiȘtergere
  24. interesant pct. de vedere. esti tare,..de ce nu mai ai rabdare?

    RăspundețiȘtergere
  25. Am auzit de dumneavoastra de la un numerolog din Brasov,avea o carte scrisa de dvs,si apoi am cautat mai multe leat de ceea ce faceti pe nesfirsitul internet si am gasit acest blog.Ma numesc Daniel si ma bucur ca v-am descoperit.Am cautat intodeauna raspunsuri la intrebari ce poate si le-au pus multi dar nu au indraznit sa caute raspuns, sau nu au avut curajul sa il infrunte.Va dau perfecta dreptate in multe din lucrurile pe care l-ati spus in articolul de mai sus,intradevar lumea se schimba intr-un mod radical,schimbare care sincer o astept de mult timp chiar daca pentru aceasta schimbare trebuie sa trecem inevitabil printr-un proces al schimbarii destul de greu, anevoios si greu de inteles pentru multi.
    Sper sa mai putem discuta mai mult pe aceasta tema,inca odata ma bucur ca v-am descoperit.
    Succes

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt foarte multe speculatii,in realitate e foarte greu sa prevezi realitatile viitoare,bineinteles ca exista anumite tipare pe care le-am putut descifra ,dar multe altele asteapta sa fie descifrate,iar cu cat inaitam in timp,observam cate pericole ne pandesc,pe unele avem puterea sa le evitam,dar pe altele ba,numerologia poate fi un pas sau mai multi pasi,dar nu -i bine sa absolutizam nimic deoarece numai CREATORUL este absolut

    RăspundețiȘtergere
  27. imi face deosebita placere sa stiu ca exista si oameni deosebiti ca dumneavoastra.sunt curioasa cum percepeti si cum va propuneti dumneavoastra sa treceti peste< marea schimbare a lumii>?e bine sa fim optimisti sau realisti?
    oare e bine sa vedem toate aceste schimbari sau e mai bine sa...?tare mas bucura sa stiu parerea dumneavoastra va multumesc din suflet pt tot ce ne furnizati<> oana 19/12/85

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1