miercuri, 16 decembrie 2009

Poveste din Viata

Am primit nu mult timp in urma un mail de la prieteni in care era un pps creat de sica12ro@gmail.com. Am studiat acel mail si mi-a servit sursa de inspiratie. Iata ce a rezultat.

Poveste din viata.

Odata Satan a intrunit conventia mondiala a demonilor, diavolilor si dracilor. Odata Satan a intrunit conventia mondiala a demonilor, diavolilor si dracilor. O fi fost Satan in persoana sau un grup de oameni, sau un singur om si daca dracii si deavolii erau oameni sau nu, numai Dumnezeu stie. Important este ca s-au intrunit toti intr-o zi si intr-un loc.

Suna deja interesant dar si ireal cumva. Nu? E doar o poveste, ce vreti.
Cine este Satan? Un erou al mitologiei ebraice? Adica unul imaginat de mintile celor care au scris Biblia? Sau este unul real, concret, desi nevazut in forma de chip ?
Va spun eu. Nu este doar un erou Biblic si atat. Este unul foarte real si prezent desi nu-l poti vedea intruchipat intr-o persoana singulara, particulara. Desi cine stie? Poate ca exista posibilitatea de a te intalni cu el in persoana. Exista doar atatea povesti si legende care vorbesc despre astfel de intalniri.
Satan e un principiu, o putere si este compus din mintile si actiunile a mii de oameni care fara sa-si dea seama cand si cum ajung sa fie agenti perfecti ai Lui. In decursul unei singure zile fiecare om din neatentie poate sa devina de mai multe ori agent si instrument a realizarii planurilor lui Satan. Unii oameni traiesc in acest rol mereu, gandesc si vad lucrurile intr-o forma, intr-un anumit fel, care ii corespunde in tocmai mentalitatii Satanice. Cititi articolul de pe acest blog care se numeste « 13 diferente dintre crestinism si satanism » si vedeti cam pe unde va incadrati fiecare, dar si lumea in general. Apoi cititi cateva articole din sectiunea « Securitate globala si nationala » si poate ve-ti gasi raspunsuri la multe intrebari.

Cine sunt acesti oameni ? Mergeti aici http://picasaweb.google.ro/mmmsinsin/LUMEASIMBOLURILORInLUMEANOASTRA#5275977938558616338 si vedeti, apoi rulati pozele in continuare si va ve-ti prinde in ce consta acel semn si cine ii sunt adeptii. Semnul pe care il afiseaza toti acei din imagini este un semn satanist, care il infatiseaza pe cornoratul si vrea sa arate ca cei care fac acest semn sunt slujitorii lui Satan si adeptii mentalitatii satanice. Agentii lui Satan pentru implimentarea planurilor si scopurilor de inrobire a civilizatiei umane. Sau mai puteti viziona aici
http://anatolbasarab.blogspot.com/2009/04/ghici-ghicitoarea-mea_02.html#links
din seria « Ghici ghicitoarea mea » ca tot m-a intrebat un cititor ce e cu semnele acestea si ce am vrut sa spun.

Acum chiar pare o poveste. Nu?
Si cu toate acestea va asigur ca orice poveste are un sens, un adevar ascuns. O poveste este o modalitate subtila de a transmite generatiei prezente si celor viitoare un mare adevar.
Sa ne intoarcem la povestea noastra.
Cand sedinta a inceput, chiar in deschidere Satan le-a spus celor prezenti:
Nu putem sa-i oprim pe crestini sa mearga la bisericile lor. Asta este imposibil prin metode neobservabile si nedureroase. Nu-i putem opri sa construiasca alte biserici, dar voi puteti construi alte cladiri precum sedii debanci si blocuri de birouri mai inalte si mai la vedere decat bisericile lor. Daca o biserica este pe un deal, voi construiti altceva chiar in varf de deal oricat ar costa. Astfel ca din sat lumea sa vada ca este altceva mai inalt, mai mare, mai impunator si poate mai important decat biserica lor.
Nu-i putem opri sa citeasca Biblia lor si prin urmare nu-i putem opri sa cunoasca adevarul. Dar putem modifica si reinterpreta anumite pasaje precum cel cu “Cei saraci cu Duhul » si cel legat de “a nu preacurvi” incat sa se modifice total intelesul si sensul adevarului. Putem introduce diverse unghiuri de vedere asupra unui si aceluiasi lucru si ii putem invrajbi de adeptii parerilor diferite. Putem introduce asa numitele “taine” astfel ca lucrurile cunoscute sa nu devina accesibile decat pentru un numar “ales” de oameni.
Nu-i putem opri pe oameni sa-si dezvolte o relatie Intima cu Mantuitorul lor! Nici macar acest lucru nu-l putem opri definitiv! Odata ce au castigat aceasta conectare cu Isus, puterea noastra asupra omului este sfaramata. Insa putem sa ne straduim ca numarul acestor oameni sa fie pe cat posibil mai mic, iar cei care au dobandit o astfel de legatura sa fie ponegriti in societatea umana, sa fie batjocoriti, marginalizati, izolati, fara de putere ca al lor cunoastere sa ajunga la ceilalti.
Asa dar lasati-i sa mearga la bisericile lor! Lasatii sa aibe mesele lor incarcate. Dar furati-le timpul, astfel incat oamenilor sa nu le ramana timp pentru a dezvolta o relatie intima cu Isus Hristos si cu ei insasi. Sa nu aiba timp pentru nimic decat pentru satisfacerea necesitatilor bazale a lor si nimic mai mult. Putem ridica necesitatile bazale la rang de prioritate majora. Putem face din aceste necesitati o valoare, un statut, o pozitie. Asta putem. Dar cel mai important este sa le furam timpul!!!
Asta este ceea ce trebuie si putem face: a spus Satan.
Distrati-le atentia de la conlucrarea cu Mantuitorul lor si de la conservarea acestei legaturi vitale pe timpul zilei. Nici macar in visele lor sa nu apara Isus sau Fecioara Maria ci doar imagini legate de bogatie, pozitie, rol, statut, necesitati bazale...Tot timpul din zi si din noapte mintea lor trebuie sa fie ocupate cu griji legate de competitie acerba, de promovare, de marire a salariului si pozitiei sociale, de pristigiu...
- Si cum vom face asta?
- Cum vom realiza acest plan? Au intrebat demonii, deavolii si dracii.
Tineti-i ocupati in lucruri neesentiale ale vietii si inventati scheme nenumarate prin care sa le ocupati mintile cu tot felul de lucruri. Cu cat mai mult timp se vor gandi la acestea cu atat mai putin timp le va ramane pentru a se gandi la binele lor si al aproapelui, la lucruri nemuritoare, la alt stil de viata...
Ispititi-i sa cheltuie, sa cheltuie, sa se imprumute si iar sa cheltuie, sa-si doreasca mai mult, apoi sa se imprumute, sa se imprumute, sa se imprumute. Apoi vor ajunge sa nu mai poata intoarce imprumuturile si astfel vor avea si mai mult cu ce sa-si ocupe mintile. Unii se vor siucide din aceasta cauza ceea ce va dovedi ca va faceti bine treaba. Vreau ca omul sa ajunga scalvul bancilor si a creditelor. Vreau sa se imprumute de la o alta banca pentru a stinge creditul de la prima banca. Asta este usor de realizat si cer performanta de la voi!
Convingeti-le sotiile sa mearga la munca pentru multe ore si sotii sa munceasca 6-7 zile pe saptamana, 10-12 ore pe zi, astfel sa-si permita stiluri seci de viata. Stilul sterp de viata va face omul sa cada in plasele voastre si sa-i aveti. Ve-ti face cu ei ce doriti si ei se vor supune fara a gandi. Daca sotiile lor vor merge la munca, vor dori mai mult, cariera, bani, independenta financiara. Astfel acestea nu vor avea timp sa se ocupe de educatia copiilor si acestea vor ajunge tot la maina voastra. Tatii nu vor avea timp sa le impuna propriilor copii granitile masurii si acestea vor creste si vor trai fara nici o masura, a bunului simt, a permisului, a acceptabilului, a normei, a valorii...Oamenii care nu cunosc masura foarte repede vor ajunge agentii nostri si instrumentele noastre pentru aplicarea planului in viitor. Astfel ne asiguram noi cadre didactice si de actiune. Cadrele rezolva totul.
Tineti-i atat de ocupati incat sa nu aibe timp sa se ocupe de copii lor. Acestea vor creste mari si vor ajunge si mai usor sa devina agentii vostri prin viata, ajutoare insemnate pentru realizarea scopului si planului nostru. Surcica nu sare departe de trunchi – oamenii stiu asta, dar o stim si noi !
Pe masura ce familiile lor se destrama, curand casele lor nu le vor mai oferi nici o scapare de presiunile muncii ! Casele oamenilor vor mai inceta sa fie “Castelul Iubirii” chiar si pentru sotiile lor. Casa va deveni doar un loc de dormit si de intalnire a doi aomenii cu griji si probleme diferite generate de locurile de munca. Dupa o zi de munca bazata pe competitie si nu pe creativitate si placere, oamenii se vor intoarce asaca istoviti si stresati astfel nu vor mai avea timp sa vorbeasca de la suflet la suflet unii cu altii si nici nu vor dori sa auda despre problemele celuilat. Fiecare le va avea destule pe ale lui, problemele celuilat vor deveni o povara si mai mare, astfel oamenii vor dori sa fuga de ele, iar prin asociere vor dori sa fuga si de partenerul de viata.
Schimbati-le mintile astfel incat oamenii sa nu mai auda vocea launtrica atat de linistitoare si aducatoare de lumina. Vocea instinctului trebuie sa devina mai puternica. Astfel viata se va transforma intr-o continue supravetuire si competitie. Omul treptat se va transforma in animal social. Dar pentru a nu observa nici macar cum ajunge in aceasta stare, omului trebuie sa-i furam timpul. Trebuie ca omul sa aiba impresia ca 24 de ore au ajuns a fi de fapt doar vre-o 16 si ca nu le mai ramane timp pentru nimic. Astfel ei vor dori sa fie mai rapizi si isi vor ocupa mintile cu problemele performantei.
Trebuie sa crestem mereu nivelul acceptabil de instruire. Omul trebuie sa invete mereu cate ceva, sa faca cursuri, facultati, scoli, astfel crescandu-si mereu nivelul de calificare in raport cu cele mai diverse meserii, dar astfel vor avea timp prea putin pentru a-si creste nivelul de calificare in raport cu viata, cu spiritul, cu propriul corp, cu propriile trairi, cu propria lume interioara. Mereu trebuie sa aratam oamenilor noi nivele de calificare si sa le oferim informatii si instruire in aceasta directie. Informatiile mereu vor fi fragmentate, fara legatura cu restul meseriilor si cu viata, astfel incat oamenii nu vor putea folosi cunostintile dobandite decat pe un segment foarte limitat. Trebuie sa punem in rang de valoare sociala gradul de instruire, astfel incat si mai multi oameni sa doreasca a atinge acele nivele invatand mai mult de jumatate din viata fara ca aceasta sa-i foloseasca la dezvoltarea spirituala.
Bogatia materiala trebuie sa devina un simbol al puterii si prestigiului printre oameni. Astfel oamenii se vor arunca si isi vor tine mintile mereu ocupate cu inventarea a tot felul de scheme menite sa-i ajute a deveni bogati. Bogatii trebuie sa aiba mai multe libertati si sa li se ierte mai usor diferite fapte ilegale. Astfel si mai multi oameni vor dori sa fie speciali, adica bogati si vor face asta cu orice pret, pentru ca nu vor sti masura, pentru ca nu au fost educati in aceasta directie.
Copii omului trebuie sa se rupa din familie inca la o varsta frageda. Copilul trebuie invatat sa-si parasca parintii la politie daca este urechiat. Trebuie spus copiilor despre drepturile lor si acestea trebuie sa fie chiar mai mari decat al propriilor parinti.
Trebuie raspandita ideia si sustinuta precum oamenii cu o bunastare materiala slaba si o educatie precara au de regula multi copii, iar cei bogati si cu o pregatire buna au de regula unul maximum doi copii. Astfel oamenii vor dori sa aiba mai putin copii, spre deloc pentru a se integra in clasa intelectuala, cu o stare materiala si educationala superioara. Cei capabili de a avea copii si de a le oferi o buna educatie nu vor vrea sa aiba multi copii pentru ca astfel vor cade din imaginea indusa. Astfel cei cu o educatie primara vor avea multi copii care oricand pot fi transformati in carne de tun sau soldati buni care vor lupta chiar impotriva propriului neam.
Momiti-i sa asculte casetofoanele, radiourile...de cate ori sunt la volan. Sa tina televizoarele, videourile, CD-iurile si calculatoarele in functiune constant in casele lor si sa vada orice restaurant, magazin, din lume, difuzeaza muzica satanica, non-biblica in mod continuu. Asta va pata mintile lor si astfel legatura aceea cu Hristos se va rupe. Dati-le tuturor telefoane mobile ca acesta sa poata suna in orice secunda chiar si atunci cand unii vor incerca sa mediteze. Sa sune telefoanele chiar si in mijlocul liturghiei din biserica. Slujitorul bisericii sa fie nevoit sa intrerupa liturghia pentru a raspunde la telefon. Astfel mintea omului tot timpul va fi directionata catre altele decat cele sfinte.
Umpletile mesele din cafenele si baruri cu reviste si ziare. Femei frumoase si goale, obiecte scumpe, lucruri de lux sa fie pe primile pagini, ca sa le vada peste tot fara a mai deschide revista. Asociati imaginea femeei cu orice obiect, masini, ciasuri, bijuterii, tigari, cafea...astfel incat in timp femeia va deveni un accesoriu al vietii barbatului. Femeia va deveni un obiect viu, care se va vinde si se va cumpara ca oricare alt obiect. Promovati femei frumoase si sexi peste tot, astfel incat fiecare barbat sa-si doreasca a le avea, chiar daca pentru asta vor trebui sa se ruineze. Promovati femeile tinere si faceti-le cunoscute si respectate chiar daca nu au realizat nimic in viata lor. Femei apreciate pentru ca nu au facut nimic, decat ca s-au vandut imaginea. Asta in curand vor dori majoritatea femeilor. Femeia usoara care trece cu usurinta de la un barbat bogat la altul trebuie sa devina model pentru celelalte. Educatia in aceasta directie o vor incepe a o implementa, chiar mamele acestora. Propriile mame isi vor invata fiicile cum sa se vanda mai scump sau mai eficient.
Invadati-le cu reclame chiar si acele momente in care sunt la volan. Pisati-le mintile cu tot felul de stiri violente 24 de ore pe zi. Promovati violenta si teama prin stiri, programe TV, filme. Impedicati sa fie promovati oamenii valorosi, evenimentele fericite, performante spirituale, binefacerile de orice fel, valorile nemuritoare. Face-ti astfel incat pentru astfel de informatii mereu sa nu ramana timp, altceva mereu trebuie sa fie mai important.
Umpleti-le cutiile postale cu corespondenta nefolositoare; trimiteti-le cataloage, reclame si opice fel de scrisori si oferte promotionale la produse gratuite, servicii si sperante false! Creati iluzia detinerii anumitor bunuri care ar desemna apartenenta la o clasa sociala superioara, daca le posezi. Astfel fiecare omulet va da oricat ca sa detina acel obiect prin care el isi poate face vizibila pozitia sociala, chair daca va fi doar pentru ochii celorlalti. Creati standarte, sabloane, etichete, false a bunastarii si prestigiului, prosperitatii si aratati-le oamenilor cam cum ar putea sa le detina.
Pastrati fotomodele slabe si frumoase in reviste si la TV, astfel incat sotii lor sa creada ca frumusetea fizica este fara indoiala cea mai importanta si astfel sa devina nesatisfacuti de sotiile lor. Acest lucru le va tine mintea ocupata foarte mult timp mai ales daca vor ajunge la divorturi. Vor cauta tot restul vietii o femee ca cele din reviste si nu vor gasi, dar in tot acest timp mintea si timpul lor for fi ocupate.
Pastrati-le sotiile prea obosite ca sa mai fie in stare sa-si mai iubeasca sotii noaptea. Dati-le dureri de cap deasemenea ! Daca femeile nu vor fi in stare sa dea iubirea lor sotilor, acestea vor deveni agresivi si imediat vor incepe sa caute iubirea si satisfactia in alta parte. Acest lucru le va ocupa mintea incat nu vor mai avea timp pentru sufletul lor. Asta va dezbina foarte curand familiile lor! Aratati-le femeilor modele de barbati frumosi si cu un corp cat mai atletic. Acest lucru ii va tine pe multi barbati in salile de forta in loc sa-i tina in biblioteca, in meditatie, in analiza propriei vieti si a viitorului propriilor copii. Femeia trebuie sa devina egala cu barbatul in toate, astfel acestea vor mai inceta sa-si urmeze barbatii si vor incalca Legea Suprema “Urmeaza-ti barbatul” Incalcarea acestei Legi va deteriora si mai lult relatia dintre barbati si femei. Fiecare dintre acestea vor dori sa fie altceva, femeia - barbat, iar barbatul – femee. Femeei ii va dispare feminitatea iar barbatului – masculinitatea. Asta le va crea si mai multe probleme si le va tine mintea ocupata si timpul si mai mult.
Dati-le Mos Craciun ca sa le distraga atentia de la a-si invata copiii adevaratul sens al Craciunului. Transformati Craciunul intr-o competitie a cadourilor si facetii pe oameni sa faca glume pe seama acestei sarbatori. Facetii sa spuna - cracaciun in loc de Craciun, avand in vedere ca femeile lor, desfac mai usor cracii dupa un cadou consistent. Faceti bancuri si glume pe seama acestor sarbatori.
Dati-le un iepuras de Pasti ca sa nu mai vorbeasca despre inviere si puterea asupra pacatului si a mortii. Transformati ritualul luarii luminii intr-un ritual banal, concret, fizic si facetii sa umble cu lumanarile aprinse prin oras si cu sufletele intunecate in acelasi timp.
Nu-i lasati pe oameni sa se uneasca la bucurie. Invrajbitii astfel incat chiar cele mai sfinte sarbatori colective sa se transforme in mitinguri, propaganda, in acte politice...astfel incat oameni sa nu se poata bucura de nici o sarbatoare nationala. Sa nu existe sarbatori colective, sa nu existe dansuri si hore colective, cu tot satul, cu toata lumea, tot orasul, de la mic la mare, pentru ca astfel oamenii ar putea descoperi puterea lor si adevarata putere a bucuriei colective. Transformati chiar si cele mai sfinte sarbatori in ceva trist. Invierea lui Hristos sa fie mai mult o tristete decat o bucurie a oamenilor pe motiv ca Isus a invins moartea. Face-ti sarbatorile religioase sa fie unele pline de solemnitate si lipsite de bucurie si optimism.
Chiar si in vacantele lor sa se epuizeze. Sa-i faceti sa se intoarca din vacante mai obositi decat au plecat, mai stresati, mai nemultumiti. Tineti-i tot mai ocupati ca sa nu mai iasa in natura si sa reflecte, sa observe creatia plina de viata a lui Dumnezeu. Bagati-le in fata ochilor numai realizarile creatiei, inventivitatii omenesti. Descoperirile stiintifice sa devina pentru ei adevarul incontestabil. Pentru asta trimeteti-i in parcuri de distractii, evenimente sportive cu numar mare de spectatori, precum e fotbalul-sportul rege, concerte rock care sunt in fapt un mijloc perfect de satanizare si agresiune sonora a mediului inconjurator, filme de actiune...
Tineti-i ocupati, ocupati, ocupati !
Si cand se intalnesc pentru conlucrare spirituala, implicatii in barfe si sosoteli asa incat sa plece cu constiinta mai incarcata decat au venit. Biserica sa devina locul de intalnire a unora cu ocazia de a mai barfi pe cineva. Aglometari-le viata cu atat de multe cauze bune, incat sa nu mai aiba timp pentru a cauta putere la Hristos.
Va asigur ca asta va Functiona! Va Finctiona!!!
Curand oamenii vor munci cu puterile lor sacrificandu-si sanatatea si familiile lor pentru binele cauzei.
Era un plan pe cinste!
Demonii, diavolii si dracii au plecat nerabdatori la indatoririle lor, determinandu-i pe crestinii de pretutindeni sa devina mai ocupati si mai grabiti, mai nerabdatori sa mearga pe ici si colo. Sa aiba timp cat mai putin posibil pentru Dumnezeu si familiile lor. Sa nu mai aiba timp pentru a spune altora despre puterea lui Isis de a schimba vieti, despre puterea credintei si puterea unirii dintre oameni.
Cred ca intrebarea se pune astfel. Au avut oare succes diavolii in planurile lor? Tu esti judecatorul !!!
Ce am scris eu aici reprezinta doar o mica, extrem de mica parte din tot arsemnalul manipularii globale, efectuata in mod concret in fiecare zi de catre niste oameni la fel de concreti pe pielia noastra si ea concreta.
« Ocupat » inseamna a fi sub jugul lui Satan. Ar trebui sa faci ceva pentru ca sa le spui si altora depre aceste lucruri, daca nu esti prea OCUPAT.
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cum nu ai fost ranit niciodata !
Danseaza ca si cum nimeni nu te vede!
Canta ca si cum nimeni nu te asculta!
Traieste ca si cum cerul este pe Pamant!
Acum daca din toate aceste fraze elimini in timp acest “ca si cum” astfel incat acest pseudo sa dispara si totul sa devina autentic, real, plin de viata si implicare – va asigur ca viata va apare in fata voastra in toatal alte culori. Altfel pseudo-viata, pseudo-iubire, ca si cum traim, ca si cum ne educam copii, pseudo-educatie, ca si cum ne iubim, ca si cum ne respectam unii pa altii, pseudo-realitatea va continua la nesfarsit, cel putin in viata ta. Vei trai o pseudo-viata intr-o pseudo-realitate, dar vei avea parte de o moarte si o judecata fara nici un fel de pseudo. Acolo totul va fi extrem de real, autentic.
Pentru comoditate mentala nu uitata – este doar o poveste. Dormi linistit. Fii ocupat cu treburi serioase. Lasa povestele. Totul va fi bine si viata se va schimba fara ca tu personal si concret sa faci ceva. Altii au grija de asta si viata intr-adevar se va schimba fara implicarea ta activa dar nu in sensul asteptat de tine. Somn usor.
Pentru oricare alte descoperiri in aceasta directie si numai daca vrei sa ai batai de cap iti recomand sa citesti – Viata care ne traieste. Am scris aceasta carte gandindu-ma la tine. Mie nu imi trebuie deja. Eu stiu. Multi ani am dat acestor studii si cercetarii psihologice. Uite si acum e ora 02.00 si eu inca stau aici si scriu. Multi deja viseaza viitorul luminos.
Cu respect fata de voi toti care ve-ti citi acest articol si ve-ti cauta si alte raspunsuri. Tocmai din acest motiv mi-am permis sa fiu pe alocuri poate putin rautacios, ironic mai degraba. Poate sa para putin ciudat, dar da, tot din respect am facut-o si pentru ca, vreau sa cred in tine si in puterile tale de intelegere a lucrurilor.
Va salut.

2 comentarii:

  1. Multumim pentru tot, Anatol , mai ales pentru ca ne-ai invatat sa gandim, simtim si invatam !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma uimeste faptul ca oamenii sunt ocupati si grabiti,incat nu au timp sa vada,sa auda,sa simta,sa iubeasca.Am observat ca atunci cand fac fapte bune,timpul parca se scurge mai incet si simt tot mai mult nevoile semenilor...traiesc cu implinire.
    Am sa caut sa citesc"Viata care ne traieste".
    Cu respect si admiratie,va salut!

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1