vineri, 7 august 2009

Prost sa fii... Noroc sa ai !!!



Doamneee...daca nu mai sunt si eu prost...da norocu acesta tot nu m-as incumeta sa-l am. Se zice ca norocul si-l mai face si omul cu mana lui, ghinionul vine singur? Prostu acesta a avut un noroc orb, fara nici un fel de...mana lui.


Ghinionistii rateaza sansele ocazionale fiindca sunt prea ocupati cautand cu totul alte lucruri. Norocosii vad intotdeauna ce este deja acolo, in loc de ceea ce cauta.



Un dram de noroc face mai mult decat un car de minte.


Norocul il afla doar cel ce nu ramane locului.
Nici nu-ti trebuie sa fii frumos, cand esti norocos


Fa-ma mama cu noroc si arunca-ma in foc. Ca ma sting automat.
Norocu-i ca o scara: unul cand se suie, altul se coboara.


Mai bine un gram de noroc decat un car de minte.


Norocul aleargă după prost şi prostul fuge de el.
Norocul calca in urma mintii


Prost sa fi Noroc ca esti
Norocul intai rade, apoi plange


Norocul e prea putin si lumea prea multa. Norocul este ceea ce se intampla cand pregatirea întalneste cu oportunitatea.
Norocul nu imparte cu oborocul, ci unora varsa, iar altora
nici pica


Trebuie sa profitam cand norocul e de partea nostra, si sa facem totul ca sa-l ajutam tot asa cum ne ajuta si el pe noi. Asta se numeste Inceput de Bun Augur. Sau "Norocul Incepatorului"."


De cate ori incercam sa fim mai buni decat suntem, totul in jurul nostru devine mai bun. Chiama norocul in ajutor, dar da si din mani. Norocul si nenorocul sunt cei doi frati siamezi lipiti unul de altul: unde e norocul trebuie sa asteptam si nenorocul.


Oamenii slabi cred in noroc, cei puternici cred in cauza si efect. Norocul este o altă denumire pentru tenacitatea voinţei. Norocul nu numai ca e orb, dar obseste adesea pe multi dintre cei care sunt mangaiati de el.


Norocul nu l-a facut pe om niciodata mai intelept. Un om pe care norocu l-a inaltat sus de tot, nu cade niciodata usor. Norocosii nu au nevoie de sfaturi.Norocul se-nvarte ca roata


Norocul ne da spre folosinta multe lucruri, dar nu ne daruieste nimic.Hazardul descreşte, pe măsură ce creşte cunoaşterea.Norocu-i dupa cum si-l face omul. Norocul si-l face omul cu mâna lui.
Ce isi face omul cu mâna lui, noroc se numeste.


Norocul nu numai ca e orb, dar obseste adesea pe multi dintre cei care sunt mangaiati de el. Cand ne alinta norocul, ni se intinte o cursa. Iti trebuie picioare bune sa poti duce o zi de noroc. Nu sta ca-ti sta norocul


Norocul vine cand nici cu gandul nu gandesti.Norocul il favorizeza pe cel curajos. Toţi infirmii sunt foarte îndrăzneţi.Nu te lasa numai in seama norocului.


De frică să nu li se facă rău, norocul îi ocoleşte pe cei deştepţi.
Norocul să-i ajute pe cei inteligenţi. Că proştii se descurcă şi singuri.
Hai sa fii, noroc sa n-ai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1