joi, 18 iunie 2009

Sex la prima vedere



Se cunoaste ca pentru a descoperi cat de buna este o femeie in pat, este posibil numai daca o tarasti pe acesta acolo. Insa de cele mai multe ori asemenea experimente aduc participantilor surprize destul de mari si neasteptate. Cateodata sub masca uneii femei diabolic de frumoasa sau atragatoare, sexi, poate sa se ascunda o tipa foarte rece si indiferenta visavi de jocurile erotice si sex in general. Alta data sub masca unei "tocilare" cu niste ochelari cu lentile groase se poate ascunde o femeie care va va demonstra o adevarata putere a sexualitatii si a micilor perversiuni ale acestuia, cu alte cuvinte va va schimba total notiunea despre sex si feminitate. Exista oare metode prin care din timp sa ne putem da seama, sa putem calcula cat de temperamentala, pasionala este pontentiala partenera? Desigur ca exista. Pur si simplu mai priveste-o inca odata dar atent.



Parul.



Parul lung si bine intretinut, ingrijit, de obicei arata de toate 100% - adica bine, atragator. Dar fii atent si prevazator: cosita sau parul lung de la ceafa si pana la talie poate fi un semnal de alarma. Sa incercam a gandi logic. Parul lung, bogat, necesita o foarte serioasa ingrijire. Pentru intretinerea completa al acestui farmec posesoarele lui cheltuiesc aproape zilnic cateva ore bune.
Despre ce vorbeste acest fapt? Intr-adevar, vorbeste despre faptul ca aceasta doamna este deprinsa sa se raporteze fata de lucrurile vietii destul de serios si miticulos.
Referitor la viata sexuala este evident ca domnisoara cu parul lung – prietenera posibila a ta – prefera preludiul rafinat si indelungat si chiar mai mult, este iritata de abaterile tale de la planul si graficul stabilit din timp. In cel mai rau caz vei descoperi ca ea este adepta unui anumit traditionalism, prefera o viata sexuala nu foarte diversificata, aproape de fiecare data la fel si in acelasi mod. Deaceia este aproape lipsit de ratiune si logica a cere de la ea sa faca sex in restaurant sau pe prevazul de la geamul din tualeta barbatilor, in masina parcata undeva la marginea drumului… Exista si exceptii dar in cele mai multe cazuri este lipsit de sens sa propuneti asemenea diversificari a vietii sexuale daca in fata aveti o astfel de domnisoara.
Daca tu cauti ceva mai ferbinte, atunci merita sa-ti indrepti atentia spre fetele cu o tunsuare mult mai scurta, chiar foarte scurta. Profesionistii-stilisti si cuaforii dar si psihologii marturisesc ca atunci cand o femeie isi taie parul, de regula, asta inseamna ca femeia din punct de vedere psihologic ca si cum arunca o provocare, "arunca manusa" ,"cheama la duel". Aceasta provocare de obicei inseamna ca femeia este in asteptare si isi doreste o serie intreaga de schimbari. Pe langa aceasta este bine de stiut ca femeile deseori isi schimba cuafura dupa un ce a suferit un soc, stres, sau cred ca nu mai sunt iubite la fel de mult de catre sotii sau prietenii lor dar si in particular, dupa ce s-a despartit de persoana iubita. Anume in aceste momente femeilor le place sa trateze asemenea cu asemenea, adica daca a plecat iubitul sa plece si parul care era lung atunci cand eram cu el si deacum inainte nu va mai fi la fel pentru ca eu voi deveni alta, nu o sa mai fiu ca inainte. Ea are nevoie de altceva. Exact in aceste momente femeile isi permit cu usurinta sa fie atrase in tot felul de aventuri amoroase si sunt gata sa sara cu capul inainte in tot felul de jocuri, unele chiar total lipsite de ratiune, pentru ca astfel mai repede si mai usor sa poata vindeca rana sufleteasca dobandita in urma esecului sau despartirii. In orice caz anume asa sunt sfatuite femeile sa actioneze, de catre majoritatea revistelor pentru doamne.

Ochii
Modul, felul in care ea priveste in directia ta, poate sa spuna o serie intreaga de lucruri despre trasaturile caracteriale ale ei. Daca ea te priveste direct in ochi, fara a a evita contactul vizual direct, inseamna ca si in pat aceasta femee este destul de stapana pe situatie si pe ea insasi, este foarte relaxata si libera, increzuta in capacitatile ei. O astfel de partenera stie sa dobandeasca maximum de placeri de la contactul si comunicarea cu dvs.
Daca insa in timpul dialogului femeia vorbeste, gandeste si se exprima privind in jos, sau daca ochii ei seamana mai mult cu o pereche de epurasi speriati ce alearga din colt in colt, incercand sa evite privirea arzatoare si patrunzatoare spre ea si contactul vizual al ochilor, atunci luati in consideratie si faptul ca in asternut aceasta se va simti rusinata si sfioasa comportandu-se ca o menajera care face sex cu stapanul in timp ce sotia acestuia nu este acasa. Dar in aceasta situatie, daca va convine, trebuie sa stiti ca va trebui sa fiti stapanul cu drepturi depline a situatiei, sa fiti activ si sa duceti planul la bun sfarsit fara a astepta de la ea sa faca ceva, deoarece ea va astepta ca totul sa vina de la tine. Ea isi doreste aceleasi lucruri ca si tine numai ca asteapta o scuza.

Ochelarii
Dupa cum se stie vederea se strica cel mai des la fetele care isi petrec mult timp in fata calculatorului, sau citesc mult tot felul de carti pentru a scoate din ele diverse formule si difinitii intelepte pentru a le rescrie pe niste foite de hartie minuscule, ce pot fi citite mai tarziu numai sub microscop si care se numesc-fituici. Din acest motiv nu este nimic uimitor, ca fetele destepte cu facultate poarta ochelari mai des decat, sa zicem, manechinele, fotomodelele sau muncitoarele de la fabrica de tricotaje.
Ne-am obisnuit sa gandim si sa creadem ca, daca femeia este mai desteapta, mai cu multe facultati, cu atat mai greu este sa traiesti cu ea. Iata domnilor ca, lucrurile nu stau chiar asa si ca sociopsihologii si sexologii inca foarte demult au imprastiat acest mit preistoric, al omului de pestera. De fapt, totul este exact invers. Conform marturiilor specialistilor, fetele cu diplome de facultate si cu licentile la maina sunt mult mai pline de viata, mai neobositoare si inventive in materie de sex, in comparatie cu prietenele lor mai putin educate si instruite.
In orice caz, propunerea de a face sex oral, de exemplu nu trezeste in interiorul unei fete tinere si cu diploma nici uimire dar nici oroare. Mai mult ca atat, in comformitate cu statisticile americanilor, rezulta ca femeile licentiate si care detin titluri stiintifice – pur si simplu adora, se simt atrase de perepetiile de-o noapte. In afara de aceasta, fetele cu studii superioare, de regula sunt ingrijorate de cariera lor, ceea ce inseamna ca nu vor incerca sa creeze cu dvs o celula temeinica si rezistenta a societatii si nici nu vor dori sa va aduca pe lume 3 sau 4 copii care sa va faca viata cu adevarat frumoasa. Cine mai poate spune acum ca facultatea pentru femei este o zadarnica pierdere de timp?!


Gura.



Merita sa atrageti o atentie deosebita asupra fumatoarelor, bautoarelor, femeilor ce au deprinderea de a mesteca "orbit fara zahar", de a-si roade unghiile sau de a trimite in gura fara nici un obstacol sau critica, tot felul de bunataturi si dulciuri. Mica slabaciune a femeilor, de a tara tot timpul cate ceva in gura, marturiseste despre faptul ca in dormitor acea gurita la fel va trebui sa fie plina, ocupata cu ceva. Astfel este foarte posibil ca potentiala partenera sa aiba obiceiul de a pronunta tot felul de cuvinte, fraze, texte din ce in ce mai licentioase si mai obscene in timp ce face sex si sigur va avea si optiunea sexului oral in pozitia misionarului, printre multe alte preferinte. Daca partenera fumeaza atunci pentru dvs acest lucru este un indicator foarte bun. Numai fetitele rele fac acele lucruri care sunt cunoscute ca facand rau sanatatii lor! De aceia si se numesc – fetite rele, desi stiu ca nu e bine, totusi o fac. Dormitorul reprezinta anume acel loc unde fetitele rele le intrec cu mult pe cele bune.


Sanii.



Tine-ti minte ca pentru o femeie maniera de a se imbraca nici odata nu este intamplatoare. Asa ca daca, decolteul ei trezeste in interiorul tau reprezentarea Libertatii, sau a acelor imagini din manualele de istorie unde sunt aratate femei cu sanii aproape dezgoliti ce stau pe barecade, puteti incepe hotarat actiunea. Da, dar inainte de toate nu uitati sa va interesati si sa aflati de la insasi domnisoara, macar cum o cheama.


Silueta.



Psihologii marturisesc ca intre formele siluetei si particularitatile de personalitate a indivizilor exista o legatura temeinica si directa. Oamenii din interiorul psihologie remarca doua tipuri psihosomatice: endomorf si mezomorf. Pentru tipul endomorf este caracteristica musculatura moale, fata rotunda, coapse largi si un depozit destul de maricel al grasimilor.
Tipul mezimorf se diferentiaza cu o musculatura puternica de la natura, lipsa depozitarii grasimilor si cu o oarecare unchiulare, colturare a corpului.
Acum cand sunteti deja inarmati cu aceste profunde intelegeri al psihosomaticii, incercati sa observati mai atent: daca in fata ta, iata deja mai mult de o ora ofteaza si clipeste din genele sale imense cineva gingasa, pufoasa si simpatica, inseamna ca in fata dvs aveti un endomorf, ce se remarca sau se caracterizeaza prin visare, sensibilitate si printr-un caracter influentabil. Endomorful tot timpul cauta armonia cu mediul inconjurator si din acest motiv foarte mult sufera si nu se simte bine atunci cand cuiva trebuie sa-i refuze ceva. Astfel considerati ca aveti mare noroc.
In schimb daca in fata dvs aveti o femee de genul "femeia adolescenta" - cu mandibule proeminente, clavicule expuse bine in afara si cu picioare tocmai de la gat, atunci nu aveti cum sa evitati toate frumusetele si beneficiile comunicarii cu un glumet si hotarat mezomorf. Va linisteste macar acel fapt ca mezomorfii, de regula, sunt directi si prefera sa actioneze pe o linie dreapta. Daca tu nu-i placi, ea chiar asta iti va spune fara a ocoli ceva, dar daca cumva ati incaput in gratiile ei atunci nu este exclus ca ea sa va rupa hainele cu dintii si sa va tarasca chiar acum direct in patul ei. Sau al tau.

Forma feselor

Formele rotunzi si bombate ale feselor reprezinta un indiciu evident al unui bun tonus muscular, lucru care pentru noi barbatii reprezinta un semn foarte bun. O multime de experimente au fost efectuate in aceasta directie si toti cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeile care frecventeaza salile sportive si care depun eforturi fizice in fiecare zi, sunt mult mai sexi si atragatoare in comparatie cu cele care prefera sa-si petreaca viata intr-o canapea confortabila alaturi de o cutie de cocolata. Dupa numai o ora de exercitiu fizic si efort nivelul hormonilor cu influenta sexuala si anume a testosteronului din sange creste brusc. De aici dupa cum bine se stie, in comparatie cu tot felul de ciaiuri, unguente sau alte minuni declansatoare de excitatie sexuala irezistibila, testosteronul- este singurul afrodiziac real ce este necesar reprezentantilor ambelor sexe.
Femeile cu un fundulet bombat sunt cele care au un tonus muscular bun si deci au mult testosteron in sange. Dar fii atent, daca nu vei reusi sa o satisfaci cu acelasi tonus muscular e capabila sa si te bata.
Acum ca stii, esti inarmat cu cateva lucruri in plus...fa dragoste, copii vor veni de la sine.
Succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UA-32426290-1