marți, 20 ianuarie 2009

PROVERBE RASTALMACITE

Amuza-te citind cateva proverbe modificate.

1. Cine rade la urma... gandeste mai incet. Cine rade la urma…e ultimul care a inteles gluma.
2. Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii. Timpul este cel mai bun professor, el te invata ca tu nu inveti nimic din trecut.
3. Cine se scoala de dimineata... casca toata ziua. Cine se scoala de dimineata... n-are decat! Cine se scoala de dimineata ajunge mai departe de locul unde trebuia sa ajunga.
4. Fie painea cat de rea... tot mai bun e cozonacul.
5. Decat sarac si bolnav... mai bine bogat si sanatos. Decat bogat si batran mai bine sarac si tanar. Decat tanar, bolnav si sarac, mai bine batran, bogat si sanatos. . CEL MAI MARE GHINION ESTE SA TE NASTI LENES, SA TE CASATORESTI PLESUV SI SA MORI BOGAT.
6. Nu te pune cu prostul... ca are mintea odihnita. Nu te pune cu cel ce are mintea odihnita, ca nu stii ce ii mai fata.
7. Mama prostilor e mereu gravida. Prost sa fii – noroc sa ai! Si ce ne facem acum in tara asta cu atatea norocosi ? PROST SA FII NOROC SA AI -A ZIS UNUL, PAI DACA NU MAI SUNT SI EU PROST-A ZIS ALTUL. PROST SA FII NOROC SA AI, DAR NU FI PROST CAND AI NOROC. PROSTUL ESTE FAVORITUL DESTINULUI. DACA ESTI PROST- ESTI PENTRU TOATA VIATA !
8. Cum iti asterni... cum vine altul si se culca in locul tau. Asterne-ti prost si vei dormi prost, in schimb nimeni nu va vrea sa culce in locul tau.
9. Cine are carte... are ce citi. Cine are ce citi…are la ce se gandi. Cine gandeste prea mult nu-i mai ramane timp sa actioneze. Cine nu actioneaza nu are ce culege. Cine nu culege…se alege doar cu suferinta si saracie. Concluzia ; Cine are carte ramane sarac.
10. Cand pisica nu-i acasa... inseamna ca e la veterinar. Cand pisica nu-I acasa, soriceii devin pisici.
11. Cearta fara bataie... e ca nunta fara lautari.
12. Cine-i harnic si munceste... are tot ce isi doreste, Cine-i lenes si tembel... are tot la fel. Cine-i harnic dar tembel…?
14. Nu se ingrasa porcu'n ajun... da' se satura.. Concluzia ; Tocmai cand te saturi te vor sacrifica
15. Ce-i al tau... e pus departe. Ce-I al tau…va fi al nostru. Ce-i al tau…ia de aici. Ce-i al tau…scrie o cerere…
16. Fetele bune se duc in rai... fetele rele se duc unde vor. Felele bune au cautare in manastiri…fetele rele au cautare pretutindeni.
17. DAR DIN DAR SE FACE RAI, DAR MITA DIN MITA.

Un comentariu:

UA-32426290-1