miercuri, 13 august 2008

Razboiul dintre Rusia si Georgia

August. Luna a 8-a. Cifra 8 arata doua cercuri care sunt pe cale sa se confrunte, sa se ciocneasca sau sa se desparta. Cele doua cercuri pot sa se suprapuna datorita fortei de atractie si sa formeze un singur cerc, sau se pot desparti datorita fortei de respingere, astfel incat fiecare cerc sa devina ceva independent si indepartat. Insa asa cum ne arata cifra ( 8), cele doua cerculete sunt in contact unul cu altul, se ating, au o granita comuna. Astfel desenata cifra 8 ne arata o pozitie neutra, care nu ne vorbeste nici despre confruntare nici despre despartire. Cifra 8 poate genera si una si alta, adica poate genera atat confruntare, dusmanie, neacceptare, rascoala , razboi, tensiune, cat si apropiere, acceptare, suprapunere, contopire, asimilare… Aici totul depinde de forta care domina la un moment dat, fie ca forta este centripeta sau centrifuga, forta de atractie sau forta de respingere, excitatie sau inhibitie, lupta sau fuga, Luna sau Soarele, Lumina sau Intunericul…bucurie sau tristete.
Iata mai jos cateva evenimente din istorie care au fost pecetluite de luna a 8-a.
In august a avut loc sangeroasa batalie de la Borodino. Tot in august a inceput primul razboi mondial, a fost aruncata bomba atomica asupra orasului Hirosima, a inceput razboiul Soveticilor impotriva Joponiei.
Evenimentele dramatice din Osetia au inceput la 1 august 2008 in ziua cu Luna plina si cu o eclipsa de Soare care din multe regiuni ale Rusiei a fost vazuta ca o eclipsa totala si care a cuprins 13 meridiane orare. Eclipsele de Soare din totdeauna au fost vazute ca prevestitoare a marelor tragedii sau al altor evenimente importante.



De exemplu, o eclipsa de Soare a adus cu sine momentul nasterii lui Hristos. Eclipsa de Soare din vara lui 1945 aduce cu sine prima explozie experimentala a unei bombe atomice in SUA.
Razboiul dintre Rusia si Gruzia din punct de vedere numerologic a inceput in 8 august 2008, altfel spus a inceput in 8.8.2008 = 8+8+2+0+0+8 =26 = 2+6 = 8. Daca aruncam o privire asupra acestor cifre atunci vom descoperi aici toate cifrele importante a Presedintelui Gruziei Saakaşvili – 2, 6, 8 (aceste cifre apar daca analizam numerologic evenimentele de acolo folosind literele chirilice, cele de care se folosesc partile implicate) si este posibil ca el sa fi considerat ca data de 8 este o zi favorabila pentru scopurile lui, dar se pare ca Dumnezeu i-a intors spatele. Armatele georgiene au distrus o mare biserica Crestina Ortodoxa si un cimitir memorial in Osetia de Sud. In biserica Preasfintitei Nascatoare de Dumnezeu se adaposteau femei si copii, iar armatele Georgiene au dat foc bisericii impreuna cu mamele si copii din interior. Acest lucru se intampla intr-un stat care se afirma Crestin si Ortodox in care (conform constitutieilor) Ortodoxismul in Gruzia: ,,nu este doar o religie, ci reprezinta un fundament extrem de important pentru renasterea tarii".
Nostradamus vorbea ceva despre actiuni militare pe care cercetatorii le atribuie teritoriilor fostei URSS.


In scrisoarea sa catre Henric II acesta spune ca actiunile militare vor avea loc dupa o eclipsa de Soare… ,,Dupa ce zilele primaverii se vor apropia de sfarsit, vor avea loc schimbari extraordinare si reasezari de guvern, apoi in lume vor avea loc o multime de cutremure puternice…" In primavara lui 2008 a avut loc schimbarea presedintelui si a guvernului, dupa care in lume s-au petrecut o serie intreaga de cutremure de pamant care numai in China au luat viata a peste 68 de mii de oameni.


Vanga si ea nu o singura data a vorbit despre Gruzia.



Aceasta nu cu mult timp in urma de a parasi lumea aceasta a prezis razboiul din Caucaz si finalul acestuia. Ea spunea ca Rusia va invinge raul din acele teritorii si mai tarziu va aduce popoarelor care traiesc acolo, mult asteptata pace si impacare. Vanga prezicea nu numai viata oamenilor care ii treceau pragul ci si soarta unor popoare intregi. Desi era oarba, Vanga poate ca vedea mult mai bine mersul lucrurilor in lume decat actualii politicieni.
Iata ce spunea Vanga despre Rusia : ,, Au fost aduse prea multe jertfe. Prea multa nedreptate a suportat aceasta tara. Nimeni nu mai poate opri Rusia. Totul va matura din calea sa si nu numai ca se va pastra, dar va deveni guvernatoarea intregii lumi ". Ce a spus Vanga despre Georgia ( adica Gruzia, Colhida, Tara pielicelei de aur) este bine cunoscut : ,, Nu pot sa spun nimic despre viitorul Gruziei, nici in sens bun, nici in sens de rau, deoarece aceasta tara in general nu are un viitor"

Analizand lucrurile care se petrec chiar acum in Georgia, din punct de vedere numerologic sunt inclinat sa cred ca Vanga avea dreptate. Sunt convins ca Presedintele Georgiei Mihail Saakasvili este ultimul proiect al revolutiilor colorate (portocalie…).
Luna august inca nu s-a terminat, astfel incat zilele de 13,17, 22, 26 vor avea o semnificatie deosebit de importanta in aceasta directie. Altfel spus, aceste zile vor fi cele mai importante pentru Gruzia si Rusia, dar si pentru toate celelalte tari europene care prin actiunile sale politice vor interveni de o parte sau de alta in acest conflict. Cele mai importante decizii si evenimente se vor petrece anume in aceste zile.
Bine ar fi ca macar politicienii nostri sa fie foarte atenti la ceea ce declara sau in ce se implica in aceasta luna. Luna a 8-a, este una extrem de importanta si pentru Romania, deoarece acest teritoriu este guvernat de cifra 8. Actiunile corecte sau gresite ale guvernatorilor nostri in aceasta luna vor avea efecte asupra noastra timp indelungat, fie ca aceste efecte vor fi pozitive sau negative, constructive sau destructive. Pentru Romania in general tot anul 2008 este foarte important sub toate aspectele, deoarece este anul in care Romania poate incepe o cale de apropiere, consolidare, intarire, adunare, sau daca orgoliile personale si de grup vor domina si va face ca fortele centrifuge sa domine in interiorul tarii atunci ne astepta doar dezintegrare, despartire, risipire, ura, indepartare, separare…insemnand prin aceasta tot ce puteti intelege prin aceste notiuni. Anul 2008 este unul de importanta maxima pentru Romania, iar in interiorul acestui an, lunile 4, 6 si 8 dar si 11 sunt cele mai importante.
Ceea ce se intampla astazi in Georgia cu usurinta se poate intampla si la noi, numai ca aici nu va merge vorba despre o ,,invazie straina" ci mai degraba ne vom omori intre noi ca efect al dilutiei autoritatii statului.
Romania este o tara care trebuie sa fie guvernata. Pentru aceasta avem nevoie de conducatori reali si orientati catre popor. Altfel cifra 8 ne arata clar ca la un moment dat, din cauza unei proaste guvernari se poate intampla in anumite conditii psihologice, economice si politice o despartire a acestor doua cerculete, lumi, energii, mentalitati, pozitii din cauza ca una nu o mai suporta pe ceilalta, adica fortele centrifuge vor domina fortele centripete si iata asa se poate intampla ca:,,Cei de sus nu mai pot, iar cei de jos nu mai vor", sau cei de sus mai vor inca, iar cei de jos nu mai pot si astfel incepe cu putere separarea cercurilor care de fapt ar trebui sa existe in armonie unul pentru celalalt asa cum ne arata cifra 8. In lumea aceasta exista o ordine a lucrurilor si de cele mai multe ori aceasta ordine este una numerica, adica are la baza si este guvernata de cifre.

A.B

Un comentariu:

  1. Buna ziua. V-am vazut la Codul lui Oreste si mi-ati captat atentia. In legatura cu ce a-ti discutat acolo despre viata care ne traieste exista un film de comedie care se leaga de subiect (Click - cu Adam Sandler).
    In legatura cu simbolurile care se perindau pe ecranul din studio mi-a atras atentia numarul 23(am avut o perioada la sfarsitul liceului si inceputul facultatii) in care m-am tot intalnit cu numarul acesta. Imi puteti spune care e rostul sau, ce simbolizeaza?

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1