marți, 18 septembrie 2007

Previziunile lui Vanga



Vanga ( Vanghelia Pandeva) nascuta la 31 ianuarie 1911. A trecut in lumea celor drepti la 11 august 1996. Toata viata a locuit in comuna Petrici ( Bulgaria).

Cele mai socante predictii pe care Vanga ( care era oarba) le-a facut in 1980. In acel an Vanga a spus urmatoarele: “ La sfarsitul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va ajunge sub apa si intreaga lume va plange dupa el” Atunci aceste cuvinte pentru intreaga lume stiintifica si nu numai, pareau a fi o adevarata prostie. Cum poate orasul Kursk din Rusia sa ajunga in totalitate sub apa? Dar au trecut 20 de ani si deodata cuvintele lui Vanga au capatat un sens groaznic. Submarinul Kursk a haufragiat in urma unei explozii a combustibilului unei torpile. Imensul submarin Kursk, care purta acelasi nume cu a orasului a disparut sub apa pentru totdeauna, in marea Barents. Nu au existat supravetuitori. Iata ca Vanga a avut dreptate in aceasta situatie.

Vanga a mai prezis si alte lucruri.

1. “Groaza, groaza! Teroare! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile din fier. Lupii vor urla din tufisuri si sange nevinovat va curge rauri” (1989).

Rezultatul

Predictia s-a realizat in 2001. Cu totii stim ce s-a intamplat in SUA odata cu actele de terorism in urma carora cele doua cladiri “Gemeni”, WTC , au disparut pe 11 septembrie luand vietile a miilor de oameni nevinovati.

Descifrare

Cele doua cladiri “Gemeni” distruse in totalitate pe 11 septembrie 2001 in viziunea lui Vanga erau “Frati”. Gemeni” – “Frati”. “Fratii americani vor cade…” In aceste doua cladiri au fost indreptate avioanele “pasarile de fier” deturnate de catre teroristi. Dar ce legatura are aici tufisul? “Lupii vor urla din tufis” E simplu; din limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza ca Bush, ceea ce vrea sa spuna ca “Lupii vor urla” din spatele lui Bush, adica tragedia se va produce pe timpul presedentiei lui Bush.

2. “Lumea va suferi o multime de cataclisme si necazuri mari se vor abate. Se va schimba insasi constiinta oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti dupa credinta lor” ( data este necunoscuta).

Rezultatul

S-a infaptuit si se infaptueste inca. Timpurile grele au venit deja. Si constiinta oamenilor sufera niste schimbari. Cataclisme sunt deja cate doriti si pretutindeni – numai un singur tsunami cate vieti a luat, dar au mai fost si altele si vor mai fi. Daca mai adaugam aici si multiplele acte de terorism prin toata lumea care si ele au luat mii de vieti omenesti? Dar multiplele rascoale, revolte, omoruri, crime infaptuite pe fond religios? Ajungem foarte departe

3. “ Noi suntem martorii evenimentelor cutremuratoare, ce vor modifica soarta si destine. Doi mari conducatori isi vor strange maina (Vanga probabil avea in vedere pe Gorbaciov si Reagan). Dar va trece mult timp si multa apa va curge, pana cand va veni al Optulea. Acesta va aduce pacea definitiva pe planeta” (ianuarie 1988)

Rezultatul

Incepe sa se infaptuiasca, cel putin referitor la al “Optulea” Apropo, inca in acele timpuri, cand presedintele Rusiei era Boris Eltin, Vanga deja facea aluzii referitoare la urmatorul presedinte, desi nu a spus numele lui. “Acesta va fi un personaj nebanuit. Sigur nu va fi Ziuganov si nici Lebed”

Descifrarea
”Al Optulea” a venit deja, deoarece Rusia a completat pe “Marele Sapte” care nu foarte mult timp in urma a devenit “Marele Opt” Acum asteptam ca cei “Opt” sa faca pace in toata lumea.

Eu ca si numerolog, parapsiholog, pot sa spun ca cifra 8 are o semnificatie deosebita si este una extrem de puternica. Atrageti atentie la felul in care aceasta se scrie si poate ve-ti intelege anumite lucruri. Daca nu atunci mai multe explicatii le puteti gasi in cartea “Numerologia in viata fiecaruia” de Anatol Basarab. In aceasta carte o sa puteti vedea cum Romania este aproape ca guvernata ce cifra 8. Pe plan global insa, cifra 8 are un efect mult mai puternic si aduce cu sine enorm de multe schimbari. Puterea cifrei 8 de a diviza sau de a uni este enorma. Aceasta chiar asa si arata ca doua celule care se devid sau doua celule care sunt pe cale sa se contopeasca. Cine stie catusi de putin numerologie intelege ce vreau sa spun.

4.”Rusia inca odata va deveni un mare imperiu, dar inainte de toate va fi un imperiu al Duhului” (data nu este cunoscuta)

Rezultatul

Aceasta previziune inca nu a capatat intruchipare. Rusia mai are de parcurs ceva cale pana a ajunge inca odata un mare imperiu. Si in relatie cu duhul, rusii acum nu stau prea bine, dar cautarea ideilor nationale, proiectelor, oamenilor, merge din plin la ei. Ce se intampla astazi in Rusia in directia stimularii aparitiei noilor idei, descoperirilor stiintifice, oamenilor capabili de ceva, pentru noi cei din Romania este greu sa ne si imaginam macar. In ce directii si domenii stiintifice se fac cercetari minutioase la ei, nou ne este greu sa presupunem. Aviz pentru conducatorii nostri – incercati odata si pentru totdeauna sa depasiti frustrarile si angoasele legate de Rusia, incercati odata sa creati cu aceasta tara relatii diplomatice si economice ceva mai constructive si nu uitati niciodata din ce directie rasare Soarele. Si intelegeti odata ca toate ce s-au intamplat intre tara noastra si Rusia in trecut, poate ca chiar noi suntem de vina prin alegerile pe care le-am facut, iar acum ne este mai usor sa dam vina pe rusi decat sa intelegem si sa acceptam propriile noastre prostii, facute candva. Nu Rusia este de vina ca noi am facut alegerile pe care le-am facut, desi poate ne-a influentat sa inclinam catre o anumita optiune, cum nici America astazi nu este de vina ca noi facem alegerile pe care le facem desi poate ca ei ne influenteaza sa inclinam catre o anumita idee.

Descifrare

Aceasta a fost una dintre ultimile predictii a lui Vanga. Spunand aceste cuvinte Vanga a facut cu mainile un cerc mare, in aer.

5.”Totul se va topi precum gheata, numai una va ramane neatinsa – slava lui Vladimer, slava Rusiei…Totul va matura aceasta din calea sa si nu numai ca se va pastra, dar va si deveni conducatorul lumii” (1979)

Rezultatul

Inca nu a capatat intruchipare, nu s-a infaptuit. Desi…Rusia s-a pastrat. Mai mult decat atat, chiar in anul acesta 2007, Rusia a declansat procesul de redobandire a cetataniei ruse, pentru orice cetatean al fostei URSS, ceea ce inseamna ca cineva din actuala Republica Moldova, fosta Republica Sovetica Socialista Moldova sau Georgia de exemplu, poate sa dobandeasca cetataniea rusa in prezent. Mai mult de atat, trebuie sa observam ca Vanga a facut aceste previziuni pe timpul URSS in care cand cuvantul “Rusia” aproape ca nu era folosit. In loc de “Rusia” peste tot se spunea “Uniunea Sovetica” sau “Soveticii”

Descifrarea

Despre care Vladimir (Conducatorul lumii: Vladaca = Stapan, Conducator; Vlasti = Putere; Vlastvovati = a conduce si “Mir “ = lume, lumea; Vladimir = Conducatorul Lumii) merge vorba in aceasta previziune nu se cunoaste cu exactitate, dar eu de exemplu sunt convins ca nu despre V. Jirinovskii merge vorba aici. Insa in istoria Rusiei, oamenii cu numele de Vladimir au avut un rol extrem de important si acestea sunt trei la numar: cneazul Vladimir, Vladimer Lenin si actualul presedinte – Vladimer Putin- tot el este si al “Optulea”

6.”In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni” (1960)

Rezultatul

Incepe sa se materializeze, sa se adevereasca, sa capate intruchipare. Aproape de anul 2018 oamenii de stiinta au intentia de a organiza dobandirea Heliului-3 de pe Luna. Despre astfel de perspective si proiecte eu de exemplu, am aflat acum nu mult timp in urma.

Descifrarea

Heliu-3, reprezinta in acelasi timp un produs al activitatii solare si un combustibil pentru reactorul atomic, care prin esenta lui, reprezinta un mic Soare. Reactorul va furniza electricitate prin “conducte” si vor zbura trenurile.

7 ”In cosmos se va descoperi viata si deodata va deveni limpede cum a aparut viata pe Pamant”

Rezultatul

Previziunea inca nu a capatat materialitate. Taina aparitiei vietii inca nu a fost descoperita. Inca nu am reusit sa descoperim viata pe Marte, Jupiter sau in alta parte a Cosmosului. Dar cautarile contiunua, mai indeosebi in directia captarii semnalelor radio sau de alta natura din partea vietii extraterestre rationale, de la fiinte extraterestre.

Descifrarea

Vanga credea in extraterestri. In 1979 Vanga a prezis intalnirea oamenilor cu extraterestri, adica fratii nostri rationali care vor veni de pe alte stele inepartate. Vanga a spus ca acest eveniment se va intampla aproximativ in 200 de ani.

35 de comentarii:

  1. super interesant.dar in ce carte despre Vanga au aparut aceste previziuni?

    RăspundețiȘtergere
  2. in cosmos se va descoperi viata inseamna exact descoperirea si atestarea existentei lumii spirituale, lucru care se incearca stiintific, in mod consistent, prin String Theory. previziunea ei consta in faptul ca vom putea sa comunicam liber cu lumea spirituala.
    de asemenea mentiona ca acele fiinte sunt deja printre noi, referindu-se exact la spirite care ne inconjoara pretutindeni - nicidecum omuleti verzi sau gri cu capul mare sau cu ochi bulbucati.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru comentariul anonim: string theory sau teoria corzilor a lui einstein se refera mai degraba la teleportare decat comunicare inter-rasiala, iar vanga a numit si tara,mai exact ungaria, ca fiind locul unde se vor receptiona primele semnale radio de la fiinte extraterestre.nu a zis ca ar fi printre noi astfel de fiinte, ci doar ca noi le putem contacta prin instrumente pe care ele ni le-au lasat deja pe pamant, doar ca noi suntem prea orbi sa le vedem.nepoata ei chiar a facut o expeditie in acest sens, locul nefiind enuntat, si a vazut lucruri demne de un film SF pt noi la ora actuala.ca o adaugare la pacea mondiala pe care ne-o dorim cu totii, ea afirma ca va veni un moment cand mari conducatori ai statelor balcanice, printre care se enumera si Romania, isi vor da mainile creeand o mare forta politica.
    recomand cartea, e o lectura interesanta si totodata usoara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mara M
    -De ce am extraenzatia ca vanga nu e chiar ok,energetic vorbind.da ,a facut predictii.Dar imi da fiori,nu o simt frumoasa la suflet.o simt ,neagra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impartasesc aceeasi parere cu tine .

      Ștergere
    2. Si eu am simtit la fel.Am crezut ca pur si simplu mi pare mie,dar vad ca si tu crezi acelasi lucru.

      Ștergere
    3. Diabolica, D-zeu sa ma ierte dar asa o simt.

      Ștergere
    4. Mai nou avem numai mediumi intre noi...mai fetelor voi nu vedeti ca aberati ce naiba?

      Ștergere
  5. Nu imi place vanga deloc,energetic-urata creatura!

    RăspundețiȘtergere
  6. unele lucruri se cunosc doar daca sunt planuite inainte.acum putin timp am aflat ca unii oameni dintre puternicii lumii stisu despre caderea celor 2 turnuri,toate dovezile sunt prezen tate intr.un documentar.batrana stia toate astea pt ca i.au fost dezvaluite de diavol totul fiind planuit.este ca si cum cineva pleaca in vizita la fratele sau drumul durind trei zile,atunci satana il anunta pe acesta.acest lucru il poate si un copil care este mai rapid[vb la figurat].si intradevar nu este o persoana placuta chiar imi da fiori si cu siguranta nici pe placul lui dumnezeu nu era.

    RăspundețiȘtergere
  7. intradevar...sunt lucruri interesante,,,,dar nu ''tot ce zboara se mananca''... nu sunt dovezi clare la tot ce se spune....important e sa fii credincios ,,,adica sa stii ca Dumnezeu este Cel mai important lucru,,,,si milostivirea....iar increderea in El ca ne v-a ajuta mereu.....nu trebuie sa ne facem griji pt ca totul are un SCOP!

    RăspundețiȘtergere
  8. a-ti incercat vreodata sa fiti orbi intr-o lume a "orbilor"? nu este neagra din punct de vedere energetic.

    RăspundețiȘtergere
  9. copiii daca ati si citi ati sti mult mai multe nu ati posta comentarii doar de dragul de a le posta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. = Intradevar, _ *Copiii trebuie sa citeasca mai mult*, concomitent cu _ 1 Petru 2/1, ...*si, ca niste prunci nascuti de curand, sa doriti laptele duhovnicesc si curat, pentru ca prin El sa cresteti spre mantuire* _ 1 Petru 2/2.

      = Atentie: "notiunea" / cuvantul *duhovnicesc* este demonetizat, de cei care-si zic "duhovnici", care s-au facut ei intre ei, invatatori si dascali _ Matei 23/[1-7],8-10, si care, necunoscand Scripturile / "Cartea fiind pecetluita" _ Dan.12/4,9, ...[aceia] inchid oamenilor Imparatia Cerurilor ..._ Matei 23/13,14.
      = Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/25,[26].

      Ștergere
  10. negru inseamna culoarea mamei Pamant

    RăspundețiȘtergere
  11. _ 1 Corinteni 14/21; _ Matei 13/34,35. [Sinteza]:

    =*EU SINT m-a trimis la voi* _ Exodul 3/14; 4/[10],11,2012, sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul -*Taina* _ Apocalipsa 1/1; 10/7, potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.
    = Eu sint aici, acum in timpul vostru, si [va] zic: -*Iata-Ma!* _ Isaia 6/[8],9-[13]; 52/6; 65/1; _ Romania 10/20.
    =Scripturile au fost si au ramas "pecetluite" _ Daniel 12/4, *pana la Mine* _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26, inviat a treia zi _ 2 Petru 3/8, ridicat _ Deuteronom 18/15,18,[19]; _ Faptele Apostolilor 3/22; 7/37, pentru implinirea Legii _ Romania 10/4, si Prorociilor _ Matei 5/17, prin *transfigurare* _ Matei 17/[1],2,3,[5], de aceea, [implicit neintelegerea *Cartii pecetluite* _ Dan.12/4,9], omenirea nu stie *pe cine sa astepte* _ Romania 10/14, ...credinta venind in urma "auzirii" Cuvantului Meu _ Romania 10/17, pentru *Cine are urechi de auzit si aude* _ Matei 11/15, ...[Nu toti pot primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11], -*vorbind in pilde* _ Matei 13/34,35; _ Ioan 1/1,5,11,14; 3/14,16; 10/8,11,14.
    = Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/26; {_ Romania 5/14; _ Exodul 3/14; _ Ioan 1/14, si toate Scripturile _ Ioan 5/39}.

    RăspundețiȘtergere
  12. _ 1 Corinteni 14/21; _ Matei 13/34,35. [Sinteza]:

    =*EU SINT m-a trimis la voi* _ Exodul 3/14; 4/[10],11,2012, sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul -*Taina* _ Apocalipsa 1/1; 10/7, potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.
    = Eu sint aici, acum in timpul vostru, si [va] zic: -*Iata-Ma!* _ Isaia 6/[8],9-[13]; 52/6; 65/1; _ Romania 10/20.
    =Scripturile au fost si au ramas "pecetluite" _ Daniel 12/4, *pana la Mine* _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26, inviat a treia zi _ 2 Petru 3/8, ridicat _ Deuteronom 18/15,18,[19]; _ Faptele Apostolilor 3/22; 7/37, pentru implinirea Legii _ Romania 10/4, si Prorociilor _ Matei 5/17, prin *transfigurare* _ Matei 17/[1],2,3,[5], de aceea, [implicit neintelegerea *Cartii pecetluite* _ Dan.12/4,9], omenirea nu stie *pe cine sa astepte* _ Romania 10/14, ...credinta venind in urma "auzirii" Cuvantului Meu _ Romania 10/17, pentru *Cine are urechi de auzit si aude* _ Matei 11/15, ...[Nu toti pot primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11], -*vorbind in pilde* _ Matei 13/34,35; _ Ioan 1/1,5,11,14; 3/14,16; 10/8,11,14.
    = Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/26; {_ Romania 5/14; _ Exodul 3/14; _ Ioan 1/14, si toate Scripturile _ Ioan 5/39}.

    RăspundețiȘtergere
  13. _ 1 Corinteni 14/21 / *Apocalipsa*:

    = Din pricina NEINTELEGERII Scripturilor, de mii de ani, de catre intreaga omenire, mai ales de catre cei care *stau pe scaunul Meu* _ Mat.23/1,2, respectiv care ”s-au facut ei intre ei” - *invatatori si dascali* in felurite BISERICI si felurite RELIGII, [unii in vesminte cu filacterile late si poale lungi], printre care si cei ce-si zic: "Indrumatori" _ Is.9/16 _ Conducatori, Judecatori, ...Procurori, "Legiuitori", [etc] _ Mat.23/[4,5,6],7,[8-10], si care neintelegand *CARTEA pecetluita* _ Dan.8/26; 12/4, implicit Cartea *APOCALIPSA lui IOAN*, cum este scris: -*au urechi de auzit dar nu aud, si au ochi de vazut dar nu vad si nu pricep* _ Is.6/[8],9, au transmis si au lasat sa fie acreditata ideea falsa privitor la intelegerea eronata a cuvantului APOCALIPSA ca definind ceva cu sensul de SFARSIT, implicit Distrugere / DISTRUGATOR sau Sfarsitul Lumii din care au derivat interpretarile in sensul de Sfarsitul Vietii pe PAMANT respectiv Distrugerea / Disparitia PLANETEI.

    = Au citit si tot citesc “intr-una / de mii de ani”, dar tot nu au priceput si nu vad _ Is.6/9, fiid preocupati de *fatarnicie, trai in lux si destrabalare* in contradictie cu prorociile si in contrast cu *traiul norodului*, pentru care impun si cersesc, [de la ‘vaduve si orfani’], *danii, daruiri, taxe, zecime, zeciuiala, impozite*, respectiv din partea acelora pe care-i tin in intuneric, care cauta Calea, Lumina si Adevarul, *lesne crezatori in minciunile lor* _ Ro.16/18; _ Mat.23/13-14, pentru ca nu au priceput cum este scris, si ce inseamna *APOCALIPSA / Apocalipsa lui Ioan*.

    = APOCALIPSA inseamna ...*DESCOPERIRE / Revelare*, cum e scris -*DESCOPERIREA lui Isus Hristos*, pe care i-a dat-o Dumnezeu, CA SA ARATE robilor Sai, lucrurile care au sa se intample IN CURAND”, intelegerea cuvantului APOCALIPSA fiind cuprinsa chiar in “definitia din versetul _ Rev.1/1”, insemnand: DESCOPERIREA / REVELAREA Adevarului, ...*prin lumina(re)* _ Ioan 1/1,5, *aducerea la lumina [zilei a 7-a], fata de intunericul [noptii / dinaintea zilei a 7-a]* _ Is.21/11,2012, insemnand: REVELAREA ADEVARULUI,[-vezi _ 2 PETRU 1/20] cu notiunea *SFARSIT*/ Sfarsitul Legii, a se intelege “Implinirea / SAVARSIREA Legii _ Ro.10/4, -adica DESCOPERIREA lui Isus Hristos, prin IMPLINIREA Legii in Hristos, *AUZIREA venind prin Cuvantul lui Hristos* _ Ro.10/17, dar omenirea nu Ma crede(ti) _ [Mat.13/57; _ Mar.6/4; _ Ioan 4/44], (si) pentru ca nu Ma cunoaste(ti) si nu stie(ti) cum Eu sint chemat _ Ro.10/14, si pentru ca *nu exista intelegerea / priceperea* SCRIPTURILOR, neascultarea de proroci si de Mine _ Luc.16/31; _ Atos 3/22, asa cum este scris, implicita “neintelegerea prorociilor” despre venirea prin *TRANSFIGURARE / SCHIMBARE la Fata * _ Mat.17/2,3,[5].

    = Schimbarea la Fata _ Mat.17/1, asa cum este scris se va fi produs *dupa 6 zile*,[coroborati_Is. 21/11,12], adica, trebuie inteles, ca *omenirea este in ziua a 6-a, respectiv in noaptea spre dimineata / zorii zilei a 7-a, [adica urmand ziua a 7-a, de odihna], cand Dumnezeu va fi sfarsit LUCRAREA FACERII OMULUI, (nu sfarsitul lumii), adica, urmand venirea ZILEI DE ODIHNA, cum e scris: *Dumnezeu Si-a vazut* SAVARSITA / implinita / SFARSITA Lucrarea FACERII Omului* -*DUPA CHIPUL Sau* _ Gen.1/27, coroborat cu _ Ro.5/14, acum, fiind abia inceputul, incepand prin a-Mi vorbi _ Ex.3/[13],14, ...coroborat cu _ Is.6/[8],9; _ Ex.4/[10],11,12, intrupat _ Ioan 1/1,5,11,14,], pentru “implinirea* _ Gen.2/1-3, corespunzator zilei a 7-a, LUCRARE inca NEIMPLINITA _ Gen.1/28, asa cum *Dumnezeu A ZIS* _ Gen.1/26, toate acestea fiind in concordanta cu prorociile, {[implicit SFARSITUL Erei ASTRALE -*SOARELE in PESTI*, Eu fiind ridicat / nascut / venit din PESTI, despre care ‘s-a zis’ ca s-ar fi descoperit / gasit *o placuta* / O STELA SUMERIANA*, continand gravat(a) O STEA VENIND / (cazind) din PESTI / Constelatia PESTI]}, despre care este scris _ Is.9/2; _ Mat.4/16.
    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  14. = Am vrut sa postez un mesaj in "CASA TREZIRII", dar nu am reusit fiindca ati conditionat postarea de obligativitatea de a fi membru al blogului [sau inscris ?!], conditie prin care [va] blocati / autoblocati accesul la i*Trezire*.

    = Daca tot este vorba despre "Casa Trezirii", nu inteleg de ce impuneti conditii asa cum am precizat mai sus, context in care [va] zic:

    -*Treziti-va!*, caci se lumineaza de ziua _ Isaia 21/11,2012, fiind vorba despre ziua a 7-a, a *Facerii omului dupa chipul si asemanarea Noastra* _ Facerea 1/26-28, respectiv ziua de pe urma _ Ioan 7/37; _ Isaia 55, care este Ziua Sfarsitului / Apocalipsa lui Ioan _ Apocalipsa 1/1, ...ziua Sfarsitului Legii _ Romania 10/4, respectiv a Sfarsitului Tainei lui Dumnezeu _ Apocalipsa 10/7; _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25, despre care au "prevazut" si VANGHELIA VANGA si SUNDAR SINGH.

    = Va rog sa nu va suparati pentru mustrarile Mele _ Apocalipsa 3/19.

    = Cu stima. -Mesia _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26.

    RăspundețiȘtergere
  15. = Am citit in pagina -"Ocultismo Desoculto" _ http://www.ocultismodesoculto.com/2011_03_01_archive.html :

    A última previsão de Vanga
    A última previsão da Vanga relativa à Roménia escondida por uma década.
    Pouco antes de sua morte, Vanga havia gravado em uma fita uma previsão de que ela confiou a uma de suas netas. Seu desejo era que essa previsão chegasse a uma determinada pessoa, em um determinado período de tempo, porque tinha a missão de agradecer a todos os cidadãos romenos. Sua explicação foi de que os romenos são pessoas especiais, mas eles já não confiam em seus próprios valores e se a mensagem vem de um estrangeiro que vai ser melhor do que se viu a partir de um deles. " Aqui está o texto da profecia: "Eu sou pequena demais para ele vir a mim, então eu trazia a notícia que era transmitida de cima. Deixe-a ser divulgada em janeiro, dia 25, no ano de 2005 e dentro de um mês que seja levada para o que vou referir aqui. Se ela não puder ser alcançada, dá-la a pessoas em torno dela. Que Deus a ajude! Para a alegria deste mundo, o prometido para o mundo virá na Roménia. O mundo inteiro se alegrará no seu nascimento. Deus vai protegê-lo em um local distante do lugar onde os seus anciãos leigos até sua hora chegar. Poder de cima, ele terá. A Terra, Água e Fogo vão ajudá-lo. Quando ele sair neste mundo, tudo o que é mentira, vai desmoronar. Isso acontecerá em 2005. Ele será o alicerce de tijolos para a humanidade. O primeiro que irá reconhecê-lo será o seu povo, que nasceu dentro e como recompensa, ele vai levar este povo até à altura da realização de todo o mundo. Esse povo vai ser um verdadeiro exemplo para todos os povos da terra. Ele não deve andar a cavalo real, mas um ferro que ele irá conduzir por conta própria. "

    **************************
    = Cu stima. -Mesia _ *Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* _ Ioan 4/[25],26.

    RăspundețiȘtergere
  16. =*Anatol Basarab*, _ Mi-ai facut o surpriza placuta prin faptul ca ai publicat mesajele de mai sus, ...totusi nu stiu daca mai sint altele "la aprobare", context in care este posibil sa repet postarea unora, pentru ca postez in multe pagini si nu am controlul pe fiecare pagina, asupra a ce nu s-a aprobat.

    = Presupunand ca administratorul nu este "un intermediar" si ca aprobati personal postarile, va transmit aici o copie a mesajului cu nr.5 din:

    http://foto.ablog.ro/2007-08-02/noi-romanii-si-ei-americanii.html#comment-144

    ... care contine 144 mesaje / comentarii; [Urmeaza copia mesajului]:

    -***ANATOL BASARAB,nu deznadajdui, fiindca:
    ="SCRIPTURILE vorbesc despre [o] FAGADUINTA /"promisiune"-[Vezi si previziunile Evangheliei-VANGA despre ROMANIA, pe care le-ai postat];

    = Ca orice "fagaduinta / promisiune" nu putea fi facuta pentru trecut, adica "CELE FAGADUITE NU SUNT PETRECUTE", "Cartea fiind PECETLUITA pana acum in "vremea sfarsitului" _ Dan.12/1,4,9, cand: _ "Dupa cum terebintul si stejarul i-si pastreaza butucul din Ra_DACI-na, cand sunt taiati, tot asa o samanta sfanta se va naste iarasi din poporul acesta" _ Is.6/8,9,13, iesit din "Tatal Itelepciunii" care talcuit se zice BAAS_ARABIA sau BASA_RABI_A sau BASARABIA adica ROMANIA.

    = Dar OMenirea nu a inteles SCRIPTURILE si nici faptul ca acestea contin "REVELAREA" viitorului, adica toate urmand a se produce, "nu in timpul (?!)imperiului roman, ci "la romanii" prin "devenire" din ROMANIA _ Ro.11/8; {_ Is.6/8,9,11,12,13}.

    = Citind in _ Is.1/21,23; 3/12; _ Mica 3/11; _ Ro.16/18, va trebui sa "talcuiti / talmaciti" cuvantul "daruri" prin:
    "daruiri", "zecime", "danii", "zeciuieli, "taxe","impozite", pe care le cersesc / percep "legiuitorii romani" prin "soldatii romani"-care adica sunt in solda / platiti de Poporul Roman, "carmuitori si indrumatori" _ Is.9/16; _ Ier.5/26-30; 9/3; _ Mica 2/1,2; 7/3,4, care "merg mana-mana", la toate nivelele si in toate categoriile Administrative si Religioase, care mai demult timp "sunt pe urmele Mele, impotiva Mea si impotriva Poporului Roman", prin "soldatii romani", care au zis si vor zice : _ "Iata unul care agita norodul" _ Luca 23/10-14.

    = Majoritatea "soldatilor / legiuitorilor romani", lupta si pe fata si "tainic" stiindu-se aparati "din afara", ei insisi fiind in "solde straine" iar in ROMANIA ca "mercenari venetici" care nu au patrie si nici un POPOR ROMAN pe care sa-l apere impotriva "vanturilor" Calului TROIAN pe care l-au "bagat" grecii si barbarii de cativa ani in Cetate.

    = Cu stima.-Mesia.[_ Ex.3/13,14;_ Deut.18/15,18;_ Is.6/8,9; 52/6; 65/1; _ F.Ap.3/22; 7/37; _ Ro.5/14; 10/14,20, etc.***

    RăspundețiȘtergere
  17. =*Vorbind in pilde* _ Mat.13/34,35, readuc in “discutie”, [repetitia ajutand la intelegere], unele precizari anterioare cu unele reformulari revelatoare, postate prin diferite "site" inca din anul 2011 / *Marele An*:

    = Corabia [*pluteste*] plutea pe deasupra apelor _ Gen.7/17,18, cand Dumnezeu si-a adus aminte de Noe _ Gen.8/1,11,2012-14.

    = Dupa 6 zile _ Mat.17/1, in noaptea _ Is.21/11, in care ..._ Luca 5/5, ...in corabia lui Simon era si Ioan _ Mat.4/16 – cum am mai scris, si care proroceste in pustie, [?!cati au ascultat, cati au auzit si cati au inteles, dar mai ales cati povatuiesc si indrumeaza ?!], despre "propovaduirile" facute de URANIA [vezi "google.ro"] _ Mat.11/13.

    =”Pana in 2010” _ “Doi ani intregi....a propovaduit Pavel imparatia lui Dumnezeu, si invata pe oameni..."”_ Atos 28/30], apoi urmand “Marele An"-2011, si care corespunde trimiterii celor 11 _ Mar.16/14; _ Luca 24/33; _ Ioan 1/1,11,14,23,42, ... si care va duce pestii prin “calvar / golgota” si prin “transfigurare / metamorfoza”, spre mare DESCHIDERE, mare VINDECARE, mare MANTUIRE.

    = Apoi va urma trimiterea celor 12, pentru luminarea lumii _ Ioan 1/1,5,11,2012, si pentru proslavirea Fiului si a lui Dumnezeu in El _ Ioan 13/1,23,26,27,30,31,32.

    = Despre cum "proroceste" si *propovaduieste* in pustie Ioan din corabia lui Simon [URANIA], si despre necredinta lumii este scris _ Romania 10/14,16,17,18,20, dar cati asculta si cati pretuiesc aceste "prorocii" astfel incat *cei care au radacini*, (si nu numai), sa fie indrumati / povatuiti / preveniti despre “transfigurare / metamorfoza” psihica si fizica, in care “nu trebuie intervenit din afara - medical / CHIRURGICAL”, pentru ca asa cum spunea URANIA – “CHIRON este inca in Constelatia PESTILOR”, si face el aceasta treba, "opereaza" / lucreaza El_ Ioan 3/3,5,7; 11/3,4,14,39-44.

    = Ce ziceti ?! -Oare vor intelege si cei care nu au puterea sa inteleaga si sa vada _ Mat.19/11,12, pentru ca "nu au radacina in ei"(?) _ Mar.4/17; _ Is.6/13, ...ca toata omenirea trebuie sa aiba grija mai multa decat pana acum de pesti, sa fie crescuti ca sa aiba Fiul lui Dumnezeu cu ce sa hraneasca norodul care moare in pustie din lipsa de hrana(?!)_ Mat.4/17,18,19; _ Ioan 21/3,4,5,6; _ Mat.14/17,18,19; _ Luca 9/13,14,15,16.

    = La prima vedere se pare ca nu vor intelege, pentru ca neavand radacini, nu au nici puterea sa vada si sa auda, nici sa-si aminteasca, dar mai ales din pricina faptelor de inchinare la idoli, preocupati de curvie, de tradare, de vanzare, de inselaciune, de razboaie, de hotii, de dominatie peste resursele materiale si umane, ...etc, ...etc, _ Mica 7/3,[4]; _ Ieremia 9/3,[4]; _ Isaia 10/3,[4]; _ Daniel 12/3,[4]; _ Romania 11/3, ...totusi -*Nu te teme turma mica* _ Luca 12/32; _ Romania 11/4.

    =Cu stima. –Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  18. = Intrebari *retorice*: _ *De ce nu raspundeti la mesaje ?!* [_ Is.21/11,2012]; _ Ev.3/7,13,15.

    = Cumva, pentru ca nu auziti Cuvantul Meu _ Ro.10/17, si pentru ca nu cunoasteti glasul Meu _ Ioan 10/1-5, [si] nici nu intelegeti [?!] _ Ioan 10/6; _ Mat.13/34,35; {-Ex.4/10-13; _ Is.6/8,[9]}.

    = Daca nu intelegeti si nu cunoasteti glasul Meu, inseamna ca nu sinteti din Turma Mea _ Ioan 10/4,11,14; {Ioan 1/4,11,14 }, [?!!] sinteti dintre cei care ati inteles si ascultati [de] glasul celor platiti _ Ioan 10/5,[8],12,13.

    = De ce [?!], - Pentru ce nu intelegeti si nu Ma credeti [?] _ Ioan 8/43,45-47, si de ce nu veniti la Mine sa cumparati hrana adevarata _ Mat.4/4, fara bani si fara plata _ Is.55/1,6-9; _ Ioan 7/37; _ Atos 3/22; 7/37.

    = Norodul moare din lipsa de hrana { Ioan 6/5,7}... in pustie _ Mat.14/15; _ Mar.6/35,36; _ Luca 9/12, pentru ca nu aveti cu ce sa-l hraniti [?!] _ Mat.14/16; _ Mar.6/37; _ Luca 9/13, pentru ca nu sinteti UCENICI [?!], caci daca erati ucenici _ Ioan 6/8, de cand [va] vorbesc, Mi-ati fi auzit glasul _ Ioan 10/1-11, si ati fi raspuns.

    = De cand vorbesc, asa cum este scris _ Ro.1/15; _ 1 Pet.2/9, ...-mai de mult, de cand pluteste corabia pe deasupra apelor _ Gen.7/17,18, {Exodul 4/10}, *pana in ziua de astazi*_ Ro.11/8, asa cum este scris, ...”in apele potopului a murit tot ce era pe pamantul uscat” _ Gen.7/21,22, asa ca, acum ar fi trebuit sa stiti / sa vedeti / sa intelegeti _ Is.6/[8],9, ca pestii din ape nu aveau cum sa moara in apele Potopului _ Gen.8/3-5, si ca ei au fost, au ramas si sint vii in apele IsTRULUI / HISTORIEI / IsTOREI / IsTEORIEI – Facerii Omului dupa chipul si asemanarea Noastra _ Gen.1/26-28; { Ioan 8/23; 14/10}.

    = De cand [va] vorbesc, am inteles ca printre voi sint multi dintre cei care stau pe scaunul Meu _ Mat.23/1,2, si care, ‘ei intre ei’ s-au facut Invatatori si Dascali _ Mat.23/[3-7],8,10, si care, ‘mana-n mana cu cei ce-si zic povatuitori / conducatori / legiuitori / judecatori [ostasii / soldatii Romani / adica in solda / platiti], cersesc cu forta _ Mat.17/24,25, facand legi omenesti pentru ‘taxe / impozite’ _ Is.1/21,23; 3/12; 9/16; _ Ieremia 5/26-28,30, 31; _ Mica 2/1-3; 3/11; 7/[1],2,3,[4], ...nu-si mai satura pantecele adunand ‘zecime / zeciuieli / daruiri / danii’, [de la cei lesne crezatori _ Ro.16/18], prin care au ajuns puternici in Tara, dar NU prin adevar, ci prin minciuna _ Ieremia 9/3,5,6.

    = [?!] -Nu sinteti ucenici si nu aveti pesti pentru hrana norodului; Va plac pesti morti, care nu vorbesc [?!] _ Ioan 21/9, nu va plac pestii vii [?!] _ Ioan 21/3-8,10,11,2012; _ Mat.4/18,19, care hranesc _ Mat.17/27; [_ Mat.4/4]; -De ce nu vreti sa cunoasteti CALEA catre IZVOARE(le) ISTRULUI / ISTORIEI / HISTORIEI “facerii omului” _ Gen.1/26-28, nu vreti sa ascultati _ Deut.18/15,18,[19]; _ Atos 3/22; 7/37; _ Ev.1/1,2,[3,4]; 3/7,13,15; _ Ro.5/14; _ 10/[14],17.

    = In noaptea / spre dimineata, zilei a 7-a _ Is.21/[10],11,2012, am aruncat mreaja _ Luca 5/3-6, si iata, in apele ISTRULUI, deja au intrat in mreaja vreo doi pesti _ , [a miscat mreaja, sint vii] _ Mat.14/17,[18]; _ Mar.6/38; _ Luca 9/13; _ Ioan 21/10,[11,2012], dar printre cei care invrajbesc lumea _ Gal.5/14,[15], prin felurite “Partide / RELIGII si BISERICI”, nu este nici un ucenic, pentru ca nu aud Cuvantul Meu _ Romania 10/17, si pentru ca nu-Mi cunosc glasul _ Ioan 10/[1-5],6-8,10,[11,2012], dar, asa cum este scris: _ *Este aici un baietel, care are cinci paini de orz si doi pesti* _ Ioan 6/8,9,[10-13], pentru hrana norodului.

    = Cercetati Scripturile _ Ioan 5/39; _ Dan. 8/26; 12/[1-3],4,[9-13], ...astfel incat sa puteti primi botezul in apele Iordanului _ Luca 3/21; _ Mat.3/13; _ Mar.1/9, ...sa puteti vedea lumina _ Is.9/1,2; _ Mat.4/16,17; _ Mar.1/14,15.

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  19. = Acest mesaj contine un volum enorm de informatie [asa cum am mai precizat / repetat si in alte mesaje], implicit “in fond”, si in plus, prin aceea ca, cei interesati [ care pot primi si care le este dat sa poata primi _ Mat.19/11; 7/[12],13,14 ], ...pentru a intelege, ar trebui sa asculte [si] toate “prorociile” lui Ioan din “corabia lui Simon(a) / {URANIA}[_ Fac.1/27] despre *Pescuirea Minunata* _ Luca 5/ [1,2],3-5, fiind vorba despre “noaptea aceasta / a acestei zile a 7-a”, dupa care urmeaza “dimineata” [_ Is.21/11,2012], zilei de odihna _ Fac.2/[1],2, ...dimineata *zilei de pe urma* _ Ioan 7/37.

    = Postand aceste mesaje _ Romania 10/18, se va adeveri [si] “pilda semanatorului” _ Marcu 4 / [1-7], 8,[9], ...adica, "Cuvantul Meu / samanta" va incoltit si chiar "va creste", ...dar trebuie rabdare pana va incepe sa rodeasca; ... -Acum abia am semanat si samanta abia a incoltit, { -Marele proroc *URANIA* in “prorociile anterioare”, folosind expresia: [~] *-Puiul a eclozat / Oul a ciocnit*, si apoi amintind despre o alta “previziune” anterioara exprimata prin: _*Viitorul “va ajunge / a ajuns” omenirea din urma, incepand cu Marele An -2011*, ...[si], ... asa cum este scris: _ "Fecioara s-a aflat insarcinata de la Duhul Sfant" _ Matei 1 / 18, [ 22,23], ceea ce inseamna: _ "Dumnezeu este cu noi", ...iar daca va rog sa ascultati -*Pasul Fortunei / Predictiile Astrale facute de URANIA* pentru saptamana: 13 - 19. 11.2011, veti afla cum _ "Evenimentele / prorociile”, se traiesc / se desfasoara / evolueaza concomitent [si] in *Cer* / Stelele / Astrele / Planetele _ "Precum in cer asa si pe pamant", ...si, ...cum spuneam URANIA a vazut / prevazut / propovaduit / prorocit: -*Marte a intrat in Fecioara*, unde "va sta opt luni", ...adica, ...*Fecioara in aceasta perioada este insarcinata si va naste un Fiu* -Emanuel _ Matei 1/ 23; _ Isaia 7/14; 9/1,2,6, ...pentru intreaga Planeta, -*Atat de mult a iubit Dumnezeu Lumea* _ Ioan 3 / 14-16, ...adica, ...Scripturile se traiesc, in prezent, asa cum este scris: _ *Precum in Cer asa si pe pamant* _ Matei 6/10,[11,12], ...implicand *concomitenta evolutiei Fenomenelor Astrale - Transfigurate / traite pe Pamant*, ... acum, de fapt, fiind vremurile hotarite / prorocite: _ Isaia 9/1,2,6; _ Ev.1/1,2,[3,4]; _ Isaia 21/ 11,2012; _ Exodul 3/14; 4/[10],11,2012], ...toate acestea fiind prevazute [~1930] si de “marele prevazator” INDIAN –Sundar SINGH, care in finalul “previziunilor despre Poporul Roman / Romania”, a prezis:

    -*Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.*

    = Cu stima. –Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  20. =In finalul mesajului anterior, care incepea cu: _"= Acest mesaj contine un volum enorm de informatie ...", [si] pe care inca nu l-ati postat, pentru "ghidarea spre intelegere cat mai bine", am adaugat { / traite pe Pamant* _ Ioan 1/1,14; _ Matei 17/[1],2,3,[5]; _ Deut.18/15,18,[19]; _ F.Ap.3/22}, ...in finalul mesajului, acolo unde era scris despre:

    ...Scripturile se traiesc, in prezent, asa cum este scris: _ *Precum in Cer asa si pe pamant* _ Matei 6/10,[11,12], ...implicand *concomitenta evolutiei Fenomenelor Astrale - Transfigurate / traite pe Pamant* _ Ioan 1/1,14; _ Matei 17/[1],2,3,[5]; _ Deut.18/15,18,[19]; _ F.Ap.3/22, ... acum, de fapt, fiind vremurile hotarite / prorocite: _ Isaia 9/1,2,6; _ Ev.1/1,2,[3,4]; _ Isaia 21/ 11,2012; _ Exodul 3/14; 4/[10],11,2012], ...toate acestea fiind prevazute [~1930] si de “marele prevazator” INDIAN –Sundar SINGH, care in finalul “previziunilor despre Poporul Roman / Romania”, a prezis:

    -*Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.*

    = Cu stima. –Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  21. =*Astazi* am postat in pagina *Mesia*:[ _ Mat.6/10; -*Astazi* _ Ev.1,2; 3/7,13,15]

    =*ACUM* [_ Isaia 21/11,2012], ... sint vremurile prorocite: -*Precum in Cer asa si pe Pamant*, _ Isaia 7/14; 9/1,2,6, -*Vorbesc in pilde* _ Matei 13/34,35:

    = Acest mesaj contine un volum enorm de informatie [asa cum am mai precizat / repetat si in alte mesaje], implicit “in fond”, si in plus, prin aceea ca, cei interesati [ care pot primi si carora le este dat sa poata primi _ Mat.19/11; 7/[12],13,14, ...pentru a intelege, ar trebui sa asculte [si] toate “prorociile” lui Ioan din “corabia lui Simon(a) / {URANIA}[_ Fac.1/27] despre *Pescuirea Minunata* _ Luca 5/ [1,2],3-5, fiind vorba despre “noaptea aceasta / a acestei zile a 7-a”, dupa care urmeaza “dimineata” [_ Is.21/11,2012], zilei de odihna _ Fac.2/[1],2, ...dimineata *zilei de pe urma* _ Ioan 7/37.

    = Postand aceste mesaje _ Romania 10/18, se va adeveri [si] “pilda semanatorului” _ Marcu 4 / [1-7], 8,[9], ...adica, "Cuvantul Meu / samanta" va incoltit si chiar "va creste", ...dar trebuie rabdare pana va incepe sa rodeasca; ... -Acum abia am semanat si samanta abia a incoltit, { -Marele proroc *URANIA* in “prorociile anterioare”, folosind expresia: [~] *-Puiul a eclozat / Oul a ciocnit*, si apoi amintind despre o alta “previziune” anterioara exprimata prin: _*Viitorul “va ajunge / a ajuns” omenirea din urma, incepand cu Marele An -2011*, ...[si], ... asa cum este scris: _ "Fecioara s-a aflat insarcinata de la Duhul Sfant" _ Matei 1 / 18, [ 22,23], ceea ce inseamna: _ "Dumnezeu este cu noi", ...iar daca va rog sa ascultati -*Pasul Fortunei / Predictiile Astrale facute de URANIA* pentru saptamana: 13 - 19. 11.2011, veti afla cum _ "Evenimentele / prorociile”, se traiesc / se desfasoara / evolueaza concomitent [si] in *Cer* / Stelele / Astrele / Planetele _ "Precum in cer asa si pe pamant", ...si, ...cum spuneam URANIA a vazut / prevazut / propovaduit / prorocit: -*Marte a intrat in Fecioara*, unde "va sta opt luni", ...adica, ...*Fecioara in aceasta perioada este insarcinata si va naste un Fiu* -Emanuel _ Matei 1/ 23; _ Isaia 7/14; 9/1,2,6, ...pentru intreaga Planeta, -*Atat de mult a iubit Dumnezeu Lumea* _ Ioan 3 / 14-16, ...adica, ...Scripturile se traiesc, in prezent, asa cum este scris: _ *Precum in Cer asa si pe pamant* _ Matei 6/10,[11,12], ...implicand *concomitenta evolutiei Fenomenelor Astrale - Transfigurate / traite pe Pamant*, ... acum, de fapt, fiind vremurile hotarite / prorocite: _ Isaia 9/1,2,6; _ Ev.1/1,2,[3,4]; _ Isaia 21/ 11,2012; _ Exodul 3/14; 4/[10],11,2012], ...toate acestea fiind prevazute [~1930] si de “marele prevazator” INDIAN –Sundar SINGH, care in finalul “previziunilor despre Poporul Roman / Romania”, a prezis:

    -*Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.*

    = Cu stima. –Mesia _ Exodul 3/14; 4/1,10,11,2012.

    RăspundețiȘtergere
  22. = Presupunand *util si altora* / [special celor care au clonat paginile in care postez mesaje], incerc aici, "copia" unui mesaj postat in pagina d-lui Victor Roncea [ziarist], care "nu a aprobat postarea nici-unui mesaj din 9(noua) transmise:

    =*Admin*, ...[presupun ca, nu intelegi mesajele Mele, ...acesta fiind motivul pentru care nu le publici], ...astfel te rog sa iei *Aminte* la vorbele Mele: _ Ioan 8/23,24,43,45; _ Isaia 55/6-9, ...si nu uita:

    -1) Nu vei putea citi tot ce postez, pentru ca de regula nu postez in pagina *Mesia*, ci postez mai mult in paginile altora asteptand "cel putin un raspuns / un comentariu", cum este si cazul tau.

    -2)*Intreb retoric*: _ In fond "ce este de ascuns" [?!!], caci oricum *lumina nu poate fi ascunsa* _ Ioan 1/1,5,[11], decat, doar daca cei din haita lupilor / vrasmasilor care s-au inscaunat de mult timp in dregatoriile Poporului Meu _ Isaia 63/18,19; _ Romania 11/3; 10/8,10,2012,13, si care "nu au" urechi si ochi decat pentru distrugere, jaf , hotie si ucidere, ...[si], pentru ca iubesc mai mult intunericul _ Ioan 3/19, ...[si], pentru ca nu le este dat sa poata primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11; _ Is.6/[8]9, ...cred ei, ca pot prinde lumina cu banita _ Marcu 4/21; _ Luca 11/33, ...

    - Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea _ Matei 7/13;

    - Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla _ Matei 7/14.

    = Referintele anterioare sint adresate special pentru cei care cenzureza de ani de zile mesajele Mele, implicit prin aceea ca "au clonat" majoritatea paginilor in care postez mesaje.

    = Este posibil sa nu-ti mai transmit nici un mesaj, daca nu publici mesajele Mele [?!], ...Ma crezi ? _ Ioan 1/1,[11]; _ Luca 18/8; 8/8.

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  23. =*Admin*, ...-Te rog sa iei legatura cu Victor Roncea / "ziarist" -[omolog potrivit preocuparilor], ...sa-i transmiti mesajele Mele, si eventual sa-l intrebi de ce "nu a aprobat postarea" celor 9(noua) mesaje pe care i le-am transmis in pagina: _ *http://www.blogger.com/comment.g?blogID=8660793229225811868&postID=7549290988994749740&page=0&token=1326617986839 .

    = Recomand mare ATENTIE celor care [cenzurati mesajele Mele], cloneaza paginile in care postez mesaje, ...si puneti pe cineva sa [va] "talmaceasca" _ Isaia 9/17, ... [_ Luca 18/8], ... si asa, tot nu veti intelege _ Matei 19/11; 7/13,14; _ Fapte 13/40.

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravoooooo (mesia),mult adevar ai zis,tine o tot asa,cum pot veadea sau citi mai multe din ce ai scris?Doamne ajuta!

      Ștergere
  24. Vladimir = "Al optulea care va conduce Pamantul Mama"

    RăspundețiȘtergere
  25. Va multumim pentru articolele interesante pe ca le postati aici !
    Referitor la cfra care guverneaza Romania (cifra 8) , este interesant de observat ca aceasta cifra in pozitie "culcata" reprezinta simbolul infinitului . Ca unul care imi cunosc foarte bine tara va spun ca Romania este o poarta intre orient si occident , o poarta care are in interiorul ei cele mai multe porti de pe planeta ,deschise spre alte dimensiuni.
    Astfel se adevereste zicerea batrineasca precum ca "NU MOR CAII CIND VOR CAINII !
    .

    1Decembrie 1918

    RăspundețiȘtergere

UA-32426290-1